2011 Şubat Anneleri

bu senenin bebişeleri hem aceleci hem süprizci normal bekleye sezeryan olcan sezeryan bekleye normal olcan diyolar hayırlısı hepimiz için

gözdecim bunu paylaştığın ne ii olmuş yaa...benim hiç bişeyden haberim yokmuş valla,sadece açılmayı biliodum,serviks falan haberim yoktu...teşekkürler paylaşımın için...
bu arada herkese cvp yazıosunuz yaa,bunların hepsini arka arkaya nasıl cvp veriyosunuz ben bilmiyorum da

canım bence drun bıraz acelecı davranmıs eger bı sorun yoksa 40. haftaya kadar bekle bebek donuyor ayrıca bebegın donmesı ıcın bazı egzersızler oluyor onlarıda arastır derım ole hemen daha 31. haftada bebek donmemıs sezeryana hadı denmemelı ya

ay valla içim bi hoş oldu görüntülere bakınca senin kasılma şikayetin var mıydı?
çünkü yolu kısaltan kasılma ve bebeğin baskısı demişti dr yani o uzunluğa güvenme bir gündede 3 cm 0 a inebiliyormuş ben ondan korkuyorum her kasılmamda acaba biraz daha kısaldı mı diye ama çok şükür verdiği hap biraz azalttı kasılmaları bir dahaki kontrolüm 6 ocak daha çok var o zmana kadar çatlarım artık ne oldu kısaldı mı diye bebişinin kanala girdiğini kasık ağrısıyla mı anladın o da baskıyı artırıyor ya umarım benim bebiş daha kanala falan girmemiştir arada kasıklarım acıyo ama çok kötü değil

bu senenin bebişeleri hem aceleci hem süprizci normal bekleye sezeryan olcan sezeryan bekleye normal olcan diyolar hayırlısı hepimiz için

sorma canım yaa.. bu yavrular hiçbir şeyi bizim keyfimize bırakmıyolar.. kendileri nasıl isterlerse öyle oluyo valla.. şimdiden bizi parmaklarında oynatıyolar.. ahh büyüyünce neler yapcaklar kim bilir
bu arada annen için üzüldüm canım.. annenin yerini hiç kimse tutmuyo ama senin de yalnız kalmaman lazım artık el mahkum.. umarım annen en kısa zamanda iyileşirde seni yalnız bırakmaz..

rica ederim canım valla benimde bi bilgim yoktu bugün drdan duyunca şok oldum bi araştırayım dedim.
bu arada alıntıyla cvpla bölümünün yanında kutucuk var ya alıntı yapmak istediğin kişinin o kutucuğu tıklıyosun

yok canım zaten şimdi demedi.. bi dahaki gittiğimizde diye konuştuk.. yani 4 hafta sonra.. zaten bende serklaj var. 4 hafta sonra o alıncak eğer bebek döndüyse.. yok dönmediyse gün belirlicez çünkü biraz daha bekleyip hem seni hem bebeği tehlikeye atamam dedi dr. çünkü o yapılan serklajında bazı olumsuz etkileri olabilirmiş.. hayırlısı diyorum valla..

hmmm anladım seninkini yaptım mesela tik işareti koydu,bi kaç kişinikini bu şekilde işaretleyip sonra cvp verilecek öylemi pek cahilim ben de yaww

canım valla kasılmalarım arttı bu ara.hatta eşime diyodum ee normaldir diyodu.bide böbrek ağrısı gibi belimde sancı oluyodu.
ama dün resmen kasıklarımda kemikerlin ayrıldığını hissettim oturuken bişi yoktu ama ayağa kalkınca sünnetli çocuklar gibi yürümeye başlamıştım.
dr bana ilaç milaç vermedi kasılmalar için.salı günü tekrar çağırdı tekrar vajinal ultrason yapcaz dedi.
korkulacak haftaları atlattık dedi belki de ondan vermedi ilaç.bide kimsemizin olmadığını biliyo burda.aile büyüklerinden birini çağırsanız iyi olur dedi.geliyo galiba aceleci kızım:))
ayy valla gelsin artık napıyım 20 haftalıktı ilk kanamalar başladığında bu zamnlara geldik çok şükür.bende sıkılmaya başladım artık hamilelikten ne yalan sölliyim

hmmm anladım seninkini yaptım mesela tik işareti koydu,bi kaç kişinikini bu şekilde işaretleyip sonra cvp verilecek öylemi pek cahilim ben de yaww

evet canım aynen ööle estağfurullah zaten sitenin yeni haline alışmak bizim içinde zor oldu

hımm..
ozel bı durum varsa baska tabı benım tepkım bazı drların kolayına gelıyor son ana kadar beklemekte ıstemıyorlar donmedı hadı sezeryana dıyenler ıcın

tabi canım hayırlısı olsun riskli dönemi atlattın çok şükür bakarsın 1-2 hafta daha bekler eee daha ne olsun bende senin haftalarına gelseydim bir...artık senin için risk olmadığından dr ilaç vermemiştir

canım bende senle aynı durumdayım.Benim serviks uzunluğu 2,4 cm di.İntenetten araştırdım 1,5 cm sonrası riskli diyordu. Allahtan hayırlısı.

cnm bnmde kasılmalar oluyo yaa demek her kasılışta kısalıyo biraz daha uff kasma olum lütfen azcık sabret şu 34ü atlatalım hayırlısylaa

neslicim sen nasıl oldun canım yaa sıkıntıların azaldımı.sen izne ayrılmadınmı hala

canım valla iyi olmaya çalışıyorum ne bilim dün bugün kasılmalarım var gibi karnımın bi yeri taş gibi oluyo bi ağırlık çöküyo o zaman 31 inde kontrolüm var sürekli nst ye giriyorum bizim aceleciler durmak bilmiyo daha izine ayrılmadım ocağın ilk haftası çıkıcam bakalım hakkımızda hayırlısı

hımm..
ozel bı durum varsa baska tabı benım tepkım bazı drların kolayına gelıyor son ana kadar beklemekte ıstemıyorlar donmedı hadı sezeryana dıyenler ıcın

evet bazı drlar öyle gerçekten ben de karşıyım zaten. mecbur 36. haftaya kadar beklicez zaten bi aksilik çıkmazsa.. sonra belli olcak ne olacaği.. doktorumuzun deyişiyle tamammeenn kızımızın keyfine kalmış yanii

vajinal ultrason nasıl yapılıo gözdecim? çok mu açık bi soru oldu? ama napiim benim dr.um bana hiç bişey demiyo herşey normal diyo bebeğin ölçülerini alıo tamam bu kadar işte...benden hiç idrar tahlili kan tahlili istemedi,bu hafta sağlık ocağındaki dr istedi de öyle öğrendim iimiş sonuçlar..ben de burdan öğreniyorum herşeyi...

üffffff canım sıkılıyorrrrr

napsakki?? gel cnm bana yardıma:)

işteyken canım sıkılıyo bende bi tuhaaflık var :))):92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…