2011 Şubat Anneleri

inş canım hepimzin bebişleri sağlıkla gelir inş sende atlatırsın gerçketen zaman çok çabuk geçiyo aslında evde olmama rağmen.
buarada senin bööle bi riskin var madem neden drun daha sık kontrole çağırmıyoki seninde vajinal ultrasonlamı bakmıştı

bende son 4 kontrolde falan sürekli nstye girdim riskten doolayı erken başladı sanırım bize

bu arada kızlar eşimin çok ısrar etmesi üzerine kırmadım daha fazala iyi madem çağır dedim.yarın kayınvalideciğim yola çıkıyo sanırım ertesi günde burda olur ooffff

canım valla nasıl anlatsam ultrason propları oluyo ya onun ince uzunu vajinadan sokup bakıyo :)) ayy bende pek açık oldum sanırım

gözdecim çok geçmiş olsun.hayırlı zamanda gelsinn accık daha bekle bebişşş büyü biraz dahaa.
kaynanan için de yazacak bişi bulamadımm. Allahım hayırlı zaman geçirmenzi nasip etsin

aman şu kayınvalideler eksik kalmasınlar zaten...
bizimki de gelcekmiş kayınpedeerimle beraber,aramaz etmez gelesi tuttu ben başbaşa son günlerimizi kocamla geçirmek istiyodum,annem bile kalmıycaktı bende,gündüz işlerimi yapıp gitcekti. nası rahat etcem ben kayınpederimin fln yanında yaaa.. zaten zor harreket edio insan..
hem bide lohusalık dönemi var yatak odasına tıkılıp kalcam onlar yüzünden

gözdecim gözün aydın bu arada kızını görmüşsün,kocaman olmuş maşallah ona...
inşallah vaktinde gelir de bi sıkıntı yaşamazsınız.
benm de bi ara vajinal ult. ile bakılmıştı da 2,5 altı biraz riskli demişti. ama risk derken sanırım dinlenilmesi gerektiğinden bahsetti

bakıyorum da hemen hemen herkeste bi takım şikayetler başlamış artık son 2 ay arıza veriyoruz baya baya inşallah hepimiz zamanında ve kolay dogumlar yaparız

iste canim burda

Kizlar bende dogurmak istiyorum artik SIKILDIMMMM
kocamida özledim off dogursamda yerime yurduma gitsem

canım geçmiş olsun
okula gitmemen iyi olur senin için bol bol dinlen işte

şekerim helalin var vallahi hafta içi 30 saat çalış,eve gel,kızınla ilgilen ve bide bize yetiş maşallah sana ne diyim bizi yalnız bırakmıyorsun ya
kızlar bende artık evdeyim 10 gün rapor aldım ardından da 10 gün izin kullanıcam.tabii erken doğum olmazsa. Sürmeli ben 5 tane yasini okudum canım
iyi yapmışsın canım ben de 2 gündür evdeyim oldukça rahatmış evde olmak
gözde iyi bilgiydi sağol canım,hayırlısı olsun kızında büyümüş annesi geleceği varsa da gelsin ne yapalım özletmesin kendini sana
evet canım ya ...sonuçta hepimizin hikayesi farklı olacak bu ölçümleri alttan yapıyor sanırım ne zaman başladı nurberra sende ölçmeye
benimde dün bugün kasılmalarım arttı önceden doktora gitmek için can atıyordum şimdi gitmek istemiyorum herseferinde bişe çıkyo zamanında gelirler inş.
neslim ihmal etme bak sende de serviks silinir falan aman yavrum
aşağıda insan kaynıyo ama muhabbet eden kimse yok kızlar hayırdır nerdesiniz
yemek yiyordum ben
canım ben anlatabilirim eğer anlamadıysan
işteyken canım sıkılıyo bende bi tuhaaflık var :))):92::92:
ben de öyleydim ama 2 gündür evdeyim rahatım Allaha şükür
canım valla nasıl anlatsam ultrason propları oluyo ya onun ince uzunu vajinadan sokup bakıyo :)) ayy bende pek açık oldum sanırım
hakikaten çok açıklayıcı olmuş
bakıyorum da hemen hemen herkeste bi takım şikayetler başlamış artık son 2 ay arıza veriyoruz baya baya inşallah hepimiz zamanında ve kolay dogumlar yaparız
aynen mavi,hani kaynaklarda diyor ya en rahat 2.trimester falan diye ne kadar doğruymuş,insan yaşadıkça anlıyor

mavicim yeteri kadar buyuduler yaa ciksinda disarda buyusun

kizlar yasin duasini sorgunlu arkadasimiz yapacak
gercek isimlerimizle mi yapsin yoksa
tum subat anneleri diye mi
ne diyorsunuz ?

yürüyüşten gelince 1,5 saat uyumuşum kızlar.ay resmen mutluluk hormonu salgılandığını hissettim yani.
bu arada kaynanalardan konuşmuşsunuz ben de doğum da kendisine çok güveniyorum,görümcem de bebek hemşiresi zaten bakalım neler olacak

kaynana dan kaynana ya değişiyor valla :)) kimi gelsin istiyor kimide gelmesin aman diyor.))

ahh keşke iyi olsalarda başımıza taç olsalar ama ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…