tabi canım hayırlısı olsun riskli dönemi atlattın çok şükür bakarsın 1-2 hafta daha bekler eee daha ne olsun bende senin haftalarına gelseydim bir...artık senin için risk olmadığından dr ilaç vermemiştir
canım valla iyi olmaya çalışıyorum ne bilim dün bugün kasılmalarım var gibi karnımın bi yeri taş gibi oluyo bi ağırlık çöküyo o zaman 31 inde kontrolüm var sürekli nst ye giriyorum bizim aceleciler durmak bilmiyo daha izine ayrılmadım ocağın ilk haftası çıkıcam bakalım hakkımızda hayırlısı
vajinal ultrason nasıl yapılıo gözdecim? çok mu açık bi soru oldu? ama napiim benim dr.um bana hiç bişey demiyo herşey normal diyo bebeğin ölçülerini alıo tamam bu kadar işte...benden hiç idrar tahlili kan tahlili istemedi,bu hafta sağlık ocağındaki dr istedi de öyle öğrendim iimiş sonuçlar..ben de burdan öğreniyorum herşeyi...
napsakki?? gel cnm bana yardıma:)
cnm bnmde kasılmalar oluyo yaa demek her kasılışta kısalıyo biraz daha uff kasma olum lütfen azcık sabret şu 34ü atlatalım hayırlısylaa
Tamam burcucum arkadasa soylerim
| Arkadasin Nicki | Yasin sayisi |
| Nurberra | 5 |
| too_be | 2 |
| imp | 1 |
| moonsun82 | 1 |
| dillerim lal | 1 |
| SuRMeLi | 1 |
| miss_teacher | 1 |
| nesli81 | 2 |
| buket111 | 5 |
| dilekcengiz | 3 |
| nur_45 | 4 |
| manikk | 2 |
| sorgunlu66 | 12 |
| burcuuu | 1 |
| Toplam : | 41 |
| Kalan : | 0 | |
Kizlar bende dogurmak istiyorum artik SIKILDIMMMM
kocamida özledim off dogursamda yerime yurduma gitsem
canım geçmiş olsun
okula gitmemen iyi olur senin için bol bol dinlen işte
iyi yapmışsın canım ben de 2 gündür evdeyim oldukça rahatmış evde olmakkızlar bende artık evdeyim 10 gün rapor aldım ardından da 10 gün izin kullanıcam.tabii erken doğum olmazsa. Sürmeli ben 5 tane yasini okudum canım
gözde iyi bilgiydi sağol canım,hayırlısı olsun kızında büyümüş annesi geleceği varsa da gelsin ne yapalım özletmesin kendini sana
evet canım ya ...sonuçta hepimizin hikayesi farklı olacak bu ölçümleri alttan yapıyor sanırım ne zaman başladı nurberra sende ölçmeyecnm bnmde önceki gün ölçüldü 2.8cm çıktı ama doktor hiç kafana takma bişi yok dedi eğer daha önce düşük falan yaşanmışsa bu ölçüm öenmliymiş ama gözdenin de dediğine göre 1.7den sonra doğum başlıyomuşi Allah sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin erken olsada yeterki ii olsunlar sağlıklı olsunlarda anlayacağın her doktor ayrı bişi sölüyo ya hangisine inancaz tek şey bnm doktorum çok şükür rahatlatan biri stres yapmamamı sölüyo hep inş güzel düşünelim güzxel olsun
neslim ihmal etme bak sende de serviks silinir falan aman yavrumbenimde dün bugün kasılmalarım arttı önceden doktora gitmek için can atıyordum şimdi gitmek istemiyorum herseferinde bişe çıkyo zamanında gelirler inş.
yemek yiyordum benaşağıda insan kaynıyo ama muhabbet eden kimse yok kızlar hayırdır nerdesiniz
canım ben anlatabilirim eğer anlamadıysangözdecim bunu paylaştığın ne ii olmuş yaa...benim hiç bişeyden haberim yokmuş valla,sadece açılmayı biliodum,serviks falan haberim yoktu...teşekkürler paylaşımın için...
bu arada herkese cvp yazıosunuz yaa,bunların hepsini arka arkaya nasıl cvp veriyosunuz ben bilmiyorum da
ben de öyleydim ama 2 gündür evdeyim rahatım Allaha şükürişteyken canım sıkılıyo bende bi tuhaaflık var :))):92::92:
hakikaten çok açıklayıcı olmuşcanım valla nasıl anlatsam ultrason propları oluyo ya onun ince uzunu vajinadan sokup bakıyo :)) ayy bende pek açık oldum sanırım
aynen mavi,hani kaynaklarda diyor ya en rahat 2.trimester falan diye ne kadar doğruymuş,insan yaşadıkça anlıyorbakıyorum da hemen hemen herkeste bi takım şikayetler başlamış artık son 2 ay arıza veriyoruz baya baya inşallah hepimiz zamanında ve kolay dogumlar yaparız
Kizlar bende dogurmak istiyorum artik SIKILDIMMMM
kocamida özledim off dogursamda yerime yurduma gitsem
sürmeli yengen doğurdu mu?
Hayir cnm bugun kontrolu vardi suan 39+5
Dr 1 haftaya kadar kendiliginden gelmezse suni sanci verecegiz dedi
pasanin gelmeye niyeti yok yaa
yürüyüşten gelince 1,5 saat uyumuşum kızlar.ay resmen mutluluk hormonu salgılandığını hissettim yani.
bu arada kaynanalardan konuşmuşsunuz ben de doğum da kendisine çok güveniyorum,görümcem de bebek hemşiresi zaten bakalım neler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?