2011 Şubat Anneleri

iyi akşamlar kızlar
okuldan geldim evi süpürdüm biraz dinleneyim dedim geçmiş azmış okuyuverdim makinaya çamaşır attım şimdi yemek yapmaya gidiyorum.yemekten sonra hem dizi izlicem hem ütü yapcam bugünkü deneme sınavının sorularını çözcem ohoooooooo
bu kadar yorgunluğa Ezni Naz erken gelirse hiç şaşırmam yani:26:

ana kucağından biraz farklı cnm daha hafif fln bişey. bide anadizi oto koltuğu olarak kullanılmıo sanırım. ama gayet pratik kullanışlı geldi bana şahsen:44:

canım bende nadizi var ilk kızımdan kalma ama kısa süreli kullanılmıyor en az 1.5 - 2 yıl kullandım ben
aşağıdakinden

Gözdecim geçmiş olsun canım

geçmiş olsun canım

tek kullanımlıklar yeter canım yanına yük yapma bence

4 yıl önce tefalden 130 tl ye aldık biz inanın ilk başlarda özendiğiniz için düzenli kullanıyorsunuz ama sonra kullanılmıyor doğru dürüst
ayrıca her bebeğede iyi gelmiyormuş kimisine alerji yapabiliyor
mesela benim eşim o alet çalışınca odada sabaha kadar öksürükten uyuyamıyor
çok paralar dökmeyin yani 35 tl iyiymiş bimdeki hepsi aynı işi yapıyor zaten

sürmeli gözünaydın canım maşallah

biraz önce doktordan geldikk beril maşallah maşallahh 2300 kg olmuş. 47 cm olmuş.ters dönmüş artık suyumuzda iyiymiş.nst de hafif sancılar gözüktü doktor çok ayakta kalma dedi.
gözünaydın canım maşallah
kendine dikkat et bol bol dinlenn

benimde idrar yollarımda iltihap çıktı banada en az 3 lt su iç dedi dr ama midem bulanıyor içemiyorumki:18:

ben hasta bezide alıcam tabikii.onun yeri ayrı.valla bu tek kullanımlık kilotlar öle ahım şahım bişi diiil.ucuz diye aldım dursun diye.6 lira.yine ne olur ne olmaz pamuklu kilotta alırım yanıma gerçi

ay ben evdeki eski kilotları götürüp kullanıp atacağım
gerçi kilot giyilmiyor kızlar benden söylemesi
ilk gün sadece bacak aranızda bezle durabiliyorsunuz 2. gün giyebilirsiniz anca ama baya zor oluyor hele ameliyat dikişi hizasındaysa lastiği kesinlikle giyemezsiniz

kızlar iki saat sonraki şeker ölçümümü daha önemli bir de ben bir şey keşfettim yiyeceğiniz tatlı bile olsa aralıklarla yerseniz şeker fırlamıyor.aynı anda yüklenmemek gerekiyor .

fatmacım bu anadizi kullanışlı oluyormu bende beğendim bir tane ama karar verememiştim alsam mı diye

geçen eşimle konuşuyordum.kasılmalar hakkında işte saatte şu kadar olursa doktora söylemek lazımmış falan diye.acaba benim saatte kaç kere oluyordurki diye sordum.eşimde aç doktora sor konuş dedi.amaaann dedim doktor neymiş ben kadar biliyomuki bende biliyom herşeyi dedim şakadan oda doğru ya sizin kk nız var hepiniz pek biliyonuz ordan diyo

yhhaa kızlar sizin şeker sıkıntılı mı çıktıda sık sık ölçtürüyorsunuız bnm bir sefer ölçüldü normaldi bi daha da bakılmadı

evet canım 50gr şeker yüklemesi yüksek çıktı bizlerde üstüne 100gr yapıldı onda da yüksek çıktığı için diyet yaparak doktorumuzun istediği sürede şeker ölçümü yaptırıyoruz.

fatmacım bu anadizi kullanışlı oluyormu bende beğendim bir tane ama karar verememiştim alsam mı diye

ben çok kullandım canım
bebek oturma odasında yanımızdayken hep bunun içinde yatıyordu sallanıyorda
oturur pozisyonada getiriliyor 6 aydan sonra falan güzel mama yediriliyor

geçmiş olsun gözde, sevindim miniğin üzmemiş seni. senin cevabını okuyana kadar geçmişi jet hızıyla geçtim. biz son ay her gün birimiz doğururken nasıl sabredicez acaba bilgisayar başında..

biraz önce doktordan geldikk beril maşallah maşallahh 2300 kg olmuş. 47 cm olmuş.ters dönmüş artık suyumuzda iyiymiş.nst de hafif sancılar gözüktü doktor çok ayakta kalma dedi.

maşallah berilime, ah kuzucum kocaman olmuş

maşallah sürmeli

maşallah Fadimecim, ben de haftaya alıcam raporu. inş. sınıfta doğurmayız))

az kalmış zug, inş. kolay bir doğum olur.

inş. çok erken gelmez bebişin canım

ay canım şeker deme, bir haftadır okulda yerli malı haftası diyip her gün bir sınıf pasta börek getiriyor. nasıl zor tutuyorum kendimi bir bilsen((

ohhh sedacım ne güzel gezmişin valla afiyet olsun arada kaçamak iidir metehana yarasın
yaa ben karar veremedim tek kullanımlık kilot mu alsam yoksa kilot şeklinde hastabezi mi alsam yoksammm 2sinide mi alsam???? :97:

ben ikisinden de aldım zaten tek kullanımlık çamaşırı pedle beraber kullanmak lazım ama yoğun kanama olursa hasta bezi en rahatı.

kızlar iki saat sonraki şeker ölçümümü daha önemli bir de ben bir şey keşfettim yiyeceğiniz tatlı bile olsa aralıklarla yerseniz şeker fırlamıyor.aynı anda yüklenmemek gerekiyor .

ayrıca da tatlıyı süt ya da ayranla yersen çok yükselmiyor. ama buna güvenip abartmamak lazım gene de,biz iki ay daha herşeyin sadece tadına bakarak yetincez canım.

fatma bişey sorucam canım tecrubeli annemiz olarak sen sezeryan oldun ilk doğumda galiba yukarıdadas yazmışsın iç çamasırının lastiği dikiş yerine gelirse rahat edemessiniz diye ben birtek kilot almadım onuda hamile kilotlarından aLAyım diyorum belleri uzun dikiş yerinde bişey olmuyor diye kullanımı rahat olurmuki acaba:))

FADİME ,SÜRMELİİ, YASESE maşallah bebişlerinizeee bende istiyorum oğlumu görmeyiii ama 6 ocak görüş günümmmmm geçmez ki günlerrr

fatmacım kendini en çok yoran şubat annelerinden biri sensin galiba.
gene bir sürü iş saymışsın akşama, kolay gelsin canım

sağol canım evet hem kilo hem yaş itibariyle birde yoğunluk var tabii çok yoruluyorum çook

evet canım o tarz kilotlar kullanışlı olur
bende lohusa yada hamile kilodu almamıştım ama normal penye kilotların baya büyük boylarından almıştım anne kilodu gibi olanlardan göbek deliğimin üstüne çekiyordum çok rahat oluyordu

ayyy kızlar eşim kızıyor azcık uzan madem yorgunum diyorsun diye az kaçtım ben

saol canım bende öyle alayım ozamannn iyi dinlenmeler

kızlar migrosta prima yenidoğan 14.95 uni baby 3lü ıslak pamuk ta 9.45 ti money karta uygundu yaniii....aldım ben yaa o bezler pek minik yaa bezlere baktıkça kızımın totişi aklıma geldi yerim ben onuuu...ama bez premium care değildi ben normalinden aldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…