iyi akşamlar kızlar
okuldan geldim evi süpürdüm biraz dinleneyim dedim geçmiş azmış okuyuverdim makinaya çamaşır attım şimdi yemek yapmaya gidiyorum.yemekten sonra hem dizi izlicem hem ütü yapcam bugünkü deneme sınavının sorularını çözcem ohoooooooo
bu kadar yorgunluğa Ezni Naz erken gelirse hiç şaşırmam yani:26:
canım bende nadizi var ilk kızımdan kalma ama kısa süreli kullanılmıyor en az 1.5 - 2 yıl kullandım ben
aşağıdakinden
Gözdecim geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canım
tek kullanımlıklar yeter canım yanına yük yapma bence
4 yıl önce tefalden 130 tl ye aldık biz inanın ilk başlarda özendiğiniz için düzenli kullanıyorsunuz ama sonra kullanılmıyor doğru dürüst
ayrıca her bebeğede iyi gelmiyormuş kimisine alerji yapabiliyor
mesela benim eşim o alet çalışınca odada sabaha kadar öksürükten uyuyamıyor
çok paralar dökmeyin yani 35 tl iyiymiş bimdeki hepsi aynı işi yapıyor zaten
sürmeli gözünaydın canım maşallah
maşallah
kendine dikkat et bol bol dinlenn
benimde idrar yollarımda iltihap çıktı banada en az 3 lt su iç dedi dr ama midem bulanıyor içemiyorumki:18:
ay ben evdeki eski kilotları götürüp kullanıp atacağım
gerçi kilot giyilmiyor kızlar benden söylemesi
ilk gün sadece bacak aranızda bezle durabiliyorsunuz 2. gün giyebilirsiniz anca ama baya zor oluyor hele ameliyat dikişi hizasındaysa lastiği kesinlikle giyemezsiniz
okuldan geldim evi süpürdüm biraz dinleneyim dedim geçmiş azmış okuyuverdim makinaya çamaşır attım şimdi yemek yapmaya gidiyorum.yemekten sonra hem dizi izlicem hem ütü yapcam bugünkü deneme sınavının sorularını çözcem ohoooooooo
bu kadar yorgunluğa Ezni Naz erken gelirse hiç şaşırmam yani:26:
ana kucağından biraz farklı cnm daha hafif fln bişey. bide anadizi oto koltuğu olarak kullanılmıo sanırım. ama gayet pratik kullanışlı geldi bana şahsen:44:
canım bende nadizi var ilk kızımdan kalma ama kısa süreli kullanılmıyor en az 1.5 - 2 yıl kullandım ben
aşağıdakinden
kızlar ben geldim.
çok şükür doğum falan başlamamış.sabaha kadar bekledim.sabah hala devam edince gittim.kendi drum ameliyattaydı başka bi dr muayene etti.oda rahim ağzı uzunluğu kısalmış dedi.kanama şiddetli diildi zaten yani daha şidettlileri olmuştu.kültür aldı ama rahim ağzından.bide bi ilaç yazdı tüpe falan sıkılıp ordan vajinaya sıkılıyomuş falan.
dünkü vajinal ultrasondanmı olduki acaba dedim ondan olmaz dedi.nst de biraz sancı çıktı.ama doğum gibi diil dedi dr bekliyoruz yani.
Gözdecim geçmiş olsun canım
gözdecim çok geçmiş olsun yaramaz kızın korkuttu hepimizi ....şimdi bol bol dinlen
dün akşamda benim sıpam korkuttu bizi büyük hevesle yaprak dökümünü izlemeye başladım uzanıyordum tabi artık tik oldu bende sürekli elim karnımda kontrol halindeyim habire kasılsım durdum dr um 1 saatte 4 kere olursa git nst çektir demişti benim yarım saatte 4-5 kere oldu başladım ağlamaya aklıma bin türlü senaryo geliyo hemen ılık bi duş yaptım ama bana mısın demedi hemen hastaneye gittik nstye bağlandım neyseki sancı çıkmadı ama çok korktum doğrusu 6 hafta daha dayansa bebişim diyorum ama ben nasıl dayanıcam bu kadar korku ve stresle onu bilmiyorum annelik ne zormuş şimdiden anladım
geçmiş olsun canım
sanırım ben de anadizi alıcam ya,o ilk 6 ay kullanılamıyo ln muhabbetini ben de duymuştum.
teşekkür ederim cnm
kızlar bi de hastane için valiz hazırlığı topicinde de sormuştum ama cvp gelmedi,
sizce hastaneye alt açma götürmemiz gerekiyor mu?
ben şu tek kullanımlık olanlar var ya hani canbebenin dalinin fln var sanırım,onlardan 2 tane atayım valize diyorum tabi eğer lazım olacaksa?:44:
tek kullanımlıklar yeter canım yanına yük yapma bence
homemax marka hava nemlendirici 24 aralıktan itibaren BİM mağazalarında 35 TL.
Ama Sinbo'nunki de genelde her yerde 39 lira falan 4-5 lira için bilinmeyen ve servisi konusunda bilgi sahibi olmadığım bişeyi almak ne derce karlı bilemedim.
4 yıl önce tefalden 130 tl ye aldık biz inanın ilk başlarda özendiğiniz için düzenli kullanıyorsunuz ama sonra kullanılmıyor doğru dürüst
ayrıca her bebeğede iyi gelmiyormuş kimisine alerji yapabiliyor
mesela benim eşim o alet çalışınca odada sabaha kadar öksürükten uyuyamıyor
çok paralar dökmeyin yani 35 tl iyiymiş bimdeki hepsi aynı işi yapıyor zaten
Kizlarr biz geldik kizim çok tatliydi ya agzini burnunu gözlerini gördüm bu sefer ay yerim ben onuuu.
Kizim pozisyon degistirmis kizlar kafasi sol bogrumde poposu asagidaydi yan yatiyordu yani,
Ebe ölçtü kuzumun heryerini haftasini yakalamis afferin kizima
Yedigim pekmez i$e yariyor kizlar sizde yiyin gaarii
2 hafta sonra tekrar randevu verdi yani 6 ocak görü$ günümüz o zaman 37. haftamiza girmis olacagiz.
Insallah o zamana kadar kanala girer kuzumda 38 haftada pit diye dogurrum
Bizden bugunlúk bu kadar kizlar
Bersuu geçmis olsun
sürmeli gözünaydın canım
gözünaydın canımbiraz önce doktordan geldikk beril maşallah maşallahh2300 kg olmuş. 47 cm olmuş.ters dönmüş artık suyumuzda iyiymiş.nst de hafif sancılar gözüktü doktor çok ayakta kalma dedi.
kendine dikkat et bol bol dinlenn
canlarım bu arada ben doktora gittim doktor bebeğin suyunun çok az oldugunu söyledi sonuna kadar duramaya bilir dedi zaten tersti 2 hafta önce alcaktı şimdi hepten erken olcak heralde 4 ocakta yine gel kontrol edelim napcamıza karar verelim dedi günde 5 lt su iç diyo kendi 3 lt içiyormu aceba
benimde idrar yollarımda iltihap çıktı banada en az 3 lt su iç dedi dr ama midem bulanıyor içemiyorumki:18:
ben hasta bezide alıcam tabikii.onun yeri ayrı.valla bu tek kullanımlık kilotlar öle ahım şahım bişi diiil.ucuz diye aldım dursun diye.6 lira.yine ne olur ne olmaz pamuklu kilotta alırım yanıma gerçi
ay ben evdeki eski kilotları götürüp kullanıp atacağım
gerçi kilot giyilmiyor kızlar benden söylemesi
ilk gün sadece bacak aranızda bezle durabiliyorsunuz 2. gün giyebilirsiniz anca ama baya zor oluyor hele ameliyat dikişi hizasındaysa lastiği kesinlikle giyemezsiniz