hoşgeldin gülşahcım iyiyiz sen nasılsın şimdilik topikte ekşın yok
kızlar ben geldim.
çok şükür doğum falan başlamamış.sabaha kadar bekledim.sabah hala devam edince gittim.kendi drum ameliyattaydı başka bi dr muayene etti.oda rahim ağzı uzunluğu kısalmış dedi.kanama şiddetli diildi zaten yani daha şidettlileri olmuştu.kültür aldı ama rahim ağzından.bide bi ilaç yazdı tüpe falan sıkılıp ordan vajinaya sıkılıyomuş falan.
dünkü vajinal ultrasondanmı olduki acaba dedim ondan olmaz dedi.nst de biraz sancı çıktı.ama doğum gibi diil dedi dr bekliyoruz yani.
biraz önce doktordan geldikk beril maşallah maşallahh2300 kg olmuş. 47 cm olmuş.ters dönmüş artık suyumuzda iyiymiş.nst de hafif sancılar gözüktü doktor çok ayakta kalma dedi.
Kizlarr biz geldik kizim çok tatliydi ya agzini burnunu gözlerini gördüm bu sefer ay yerim ben onuuu.
Kizim pozisyon degistirmis kizlar kafasi sol bogrumde poposu asagidaydi yan yatiyordu yani,
Ebe ölçtü kuzumun heryerini haftasini yakalamis afferin kizima
Yedigim pekmez i$e yariyor kizlar sizde yiyin gaarii
2 hafta sonra tekrar randevu verdi yani 6 ocak görü$ günümüz o zaman 37. haftamiza girmis olacagiz.
Insallah o zamana kadar kanala girer kuzumda 38 haftada pit diye dogurrum
Bizden bugunlúk bu kadar kizlar
Bersuu geçmis olsun
hoşbulduk cnmm nasıl olalım yorgunum hemde nasıll işlerim cok yoğunduu birde yarını atlatsakk hafta sonu dinlenmek istiyorumm birde bazen nefesim kesiliyormuş gibi oluyorr sizdede oluyormu
ben çok kullandım canım
bebek oturma odasında yanımızdayken hep bunun içinde yatıyordu sallanıyorda
oturur pozisyonada getiriliyor 6 aydan sonra falan güzel mama yediriliyor
olmaz mı canım birkaç cümle arka arkaya kurunca maratom koşmuş gibi nefes nefese kalıyorumhoşbulduk cnmm nasıl olalım yorgunum hemde nasıll işlerim cok yoğunduu birde yarını atlatsakk hafta sonu dinlenmek istiyorumm birde bazen nefesim kesiliyormuş gibi oluyorr sizdede oluyormu
geçmiş olsun canım..bizde korktuk ama çok şükür bişi çıkmamış...sevindim...kızlar ben geldim.
çok şükür doğum falan başlamamış.sabaha kadar bekledim.sabah hala devam edince gittim.kendi drum ameliyattaydı başka bi dr muayene etti.oda rahim ağzı uzunluğu kısalmış dedi.kanama şiddetli diildi zaten yani daha şidettlileri olmuştu.kültür aldı ama rahim ağzından.bide bi ilaç yazdı tüpe falan sıkılıp ordan vajinaya sıkılıyomuş falan.
dünkü vajinal ultrasondanmı olduki acaba dedim ondan olmaz dedi.nst de biraz sancı çıktı.ama doğum gibi diil dedi dr bekliyoruz yani.
maşallah beril hanıma kocaman olmuşş...bıdıklarımız ne kadar çabuk büyüyor artık...haftaya çarşamba gidicez bizde bakalım bizim betül hanım kaç kilo olmuşşbiraz önce doktordan geldikk beril maşallah maşallahh2300 kg olmuş. 47 cm olmuş.ters dönmüş artık suyumuzda iyiymiş.nst de hafif sancılar gözüktü doktor çok ayakta kalma dedi.
maşallah kızçene sürmeliKizlarr biz geldik kizim çok tatliydi ya agzini burnunu gözlerini gördüm bu sefer ay yerim ben onuuu.
Kizim pozisyon degistirmis kizlar kafasi sol bogrumde poposu asagidaydi yan yatiyordu yani,
Ebe ölçtü kuzumun heryerini haftasini yakalamis afferin kizima
Yedigim pekmez i$e yariyor kizlar sizde yiyin gaarii
2 hafta sonra tekrar randevu verdi yani 6 ocak görü$ günümüz o zaman 37. haftamiza girmis olacagiz.
Insallah o zamana kadar kanala girer kuzumda 38 haftada pit diye dogurrum
Bizden bugunlúk bu kadar kizlar
Bersuu geçmis olsun
gözünaydın canım oğuşunn büyümüş...geçmiş olsun gözde korkuttun bizi bende rüyamda kananmam olduğunu görmüştüm gerçeğini okuyunca şaırmıştım dikkat et kendine.
bende dr gittim bugün 2100 gr olmuş bebeiş ve şeker çıktı haftaya gelin açlık bakalım dedi galiba şeker gibi oldu oğlum onun şekeri bana yansıdı
hım bu arada çalışabilir raporumuda aldım ocak sonuna kadar sahalardayım jübilemi şubat tatilinde vericem:)
hepinize iyi akşamlar kızlar bişey sorucam fatmanın çağlayanın filan bebek şkeri kapı süsü aldığı sitenin adı neydi ya topikta ara ara bulamadım
hepinize iyi akşamlar kızlar bişey sorucam fatmanın çağlayanın filan bebek şkeri kapı süsü aldığı sitenin adı neydi ya topikta ara ara bulamadım
aaaa hadi yaa bu mama yedirme olayı fln aklıma gelmemişti hiç benm,oturur pozisyonda kullanılabildini de bilmiodum...
şimdi daha da bi mantıklı geldi walla
teşekkürler cnm
kızlar migrosta prima yenidoğan 14.95 uni baby 3lü ıslak pamuk ta 9.45 ti money karta uygundu yaniii....aldım ben yaa o bezler pek minik yaa bezlere baktıkça kızımın totişi aklıma geldi yerim ben onuuu...ama bez premium care değildi ben normalinden aldm
çok güzel ve değişik fiyatları nasıll
çok sık acıkmaya başladım bu aralar
çok sık acıkmaya başladım bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?