2011 Şubat Anneleri

iyi aksamlar kızlar gecmısten anca gelebıldım nasılsınız bakalım..

gecmıs olsun gozdecım.. dun geceden berı catladım meraktan pc de yoktu gıremedımde.. neyse kı bı sıkıntı yokmus umay hanım korkuttu hepımızı azcık daha dursun kucuk hanım.

biraz önce doktordan geldikk beril maşallah maşallahh 2300 kg olmuş. 47 cm olmuş.ters dönmüş artık suyumuzda iyiymiş.nst de hafif sancılar gözüktü doktor çok ayakta kalma dedi.

masallah masallah bebıslere benım kız hepınızınkınden kucuk ya sızınkılerı bole tontıs gorunce benımıısını azımsıyorum benım mınık kızım daha 1.5 bıle deıl

masallah canım kuzuna.. pekmez ne pekmezı yıyosun bende azcık kızımı besıye alıyım barı.. kecı boynuzu pekmezı ıı gelıo dıe duymustum bende ama onun sısesını gorunce afedersınız öğürüyorum yaaa hamılelıgımın baslarında mıgde bulantı zamanlarımda kansızlık var dıe ıcıodum tıksındım sımdıde etkısı kalmıs.. :)

hoşbulduk cnmm nasıl olalım yorgunum hemde nasıll işlerim cok yoğunduu birde yarını atlatsakk hafta sonu dinlenmek istiyorumm birde bazen nefesim kesiliyormuş gibi oluyorr sizdede oluyormu

canım bu aylardan sonra normal olabialir artık rahim yukarı çıktıkça akcigerlerin alanın daralıyor .ben hamileliğimin ilk zamanlarında nefessiz kalıyordum ne kadar nefers alırsam yetmiyormuş gibi geliyordu.ağzım parçalanıyordu açmaktan :)) stresten olurmuş.hani nasıl başetcem gibi felan düşünüyordum herhalde :))

ben çok kullandım canım
bebek oturma odasında yanımızdayken hep bunun içinde yatıyordu sallanıyorda
oturur pozisyonada getiriliyor 6 aydan sonra falan güzel mama yediriliyor

aaaa hadi yaa bu mama yedirme olayı fln aklıma gelmemişti hiç benm,oturur pozisyonda kullanılabildini de bilmiodum...
şimdi daha da bi mantıklı geldi walla
teşekkürler cnm

Te$ekkúrler kizlar

pekmezi sormussunuz ben keciboynucu pekmezi içiyorum üzüm pekmezide iyiymis
sabah aç karna iki yemek kasigi kadar icin :89:
bende cok zor iciyorum ardindan hemen su iciyorum

kizlar ocagin 19nda 38 haftalik oluyorum insallah o zamana kadr kizim gelirde ankaraya biletimi alirim

hepinize iyi akşamlar kızlar bişey sorucam fatmanın çağlayanın filan bebek şkeri kapı süsü aldığı sitenin adı neydi ya topikta ara ara bulamadım

geçmiş olsun canım..bizde korktuk ama çok şükür bişi çıkmamış...sevindim...
biraz önce doktordan geldikk beril maşallah maşallahh 2300 kg olmuş. 47 cm olmuş.ters dönmüş artık suyumuzda iyiymiş.nst de hafif sancılar gözüktü doktor çok ayakta kalma dedi.
maşallah beril hanıma kocaman olmuşş...bıdıklarımız ne kadar çabuk büyüyor artık...haftaya çarşamba gidicez bizde bakalım bizim betül hanım kaç kilo olmuşş

slm kızlar ben geldim şööle bi geçmişi okudum benim hediye gönderdiğim arkadaştan hala ses seda yok ulaşmadı sanırım eline yarın akşama kadr ulaşmazsa söölesemmi diyorum
eşim kargoyu arammış ama sistemleri boulmuş bugün gidip gitmediğini göremiyolarmış(

slm kızlar pek bi durgunsunuz bu akşam herkes eşlerinin yanında galiba benimki de arkadaşlarıyla bugun geç gelcek ben de kızımla çay keyfi yapıyorum şimdi içeyim sütü kesiyomuş doğumdan sonra kescem cayı

ayy benimde nefesim daralıyodu ders anlatırken geçti şimdi aşağı inince kızım artık ders de anlatmıyom ya

bu arada diyodunuz hareketleri azaldı die bende de başladı kızımın hareket ettiğini hissediyorum ama eskisi gibi kıpır kpır deil dönuyo sadece sağa sola ,kolunu kasıklarıma ayaklarını da kaburgama koyuyo bide hıçkırıyo yeri dar napsın tombik prensesim

mrb hatunlar nasılsınız...
biz geldik bütün çarşıdaydık...
ulusa gittik sepetimize baktık napmış netmiş usta bey amca diye pazartesi günü teslim edicek inş...
sonra kapı süsümüzü yapmak için malzeme aldık inş en kısa zamanda süsümüzü yapıcaz...
birde sepetimizi süslemek için bi kaç kokoş süs aldık...
bebek şekerlerimize baktık tekrardan...ben 100 tane yaptırmayı düşünüyordum bayan çok değil mi dedi normalde hep 70-80 yapıyoruz dedi...pazartesi sepeti almaya gidince belki onun siparişinide veririz...aradan çıksın artık...
sonraa beğendiğe gittik biraz dolandık orda...
sonra babamız bizi yemeğe götürdü....
şimdide evimizde tembellik yapıyoruz bizden böyle..

hepinize iyi akşamlar kızlar bişey sorucam fatmanın çağlayanın filan bebek şkeri kapı süsü aldığı sitenin adı neydi ya topikta ara ara bulamadım

www.nikahmalzemeleri.com canım :)

aaaa hadi yaa bu mama yedirme olayı fln aklıma gelmemişti hiç benm,oturur pozisyonda kullanılabildini de bilmiodum...
şimdi daha da bi mantıklı geldi walla
teşekkürler cnm

rica ederim başka sorularınız olursa her daim cevaplarım:)

offf nekadar ucuzlamış ben geçen hafta migrostan 24 tl ye aldım ama premiumcare idi:)

çok güzel ve değişik fiyatları nasıll

tanesi 1.2 tl canım

dizim başladı ben kaçar.......

bende gidiyorum kızlar sandalyede oturmak çok iyi gelmiyo bu ara öpüldünüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…