2011 Şubat Anneleri

slm kızlar tam 22 kullanıcı topikte
maşalllhhhh
beyler kurtlar vadisi izliyor heralde valla daraldım
ben kaçtım nete
gözde geçmiş olsun canım bugün senin ordan geçtim lila tuhafiyeye gittik annemle kulaklarını çınlattık şimdi nasılsın sıkıntı yoktur inşlhhh

kızlar huggies in yeni bi bezi çıkmış organik pamuktanmış,şu an gördüğüm en pahalı bez o hatta.
merak ettim bnde nası bişiymiş die kullanan fln yada tanıdığı kullanan varmı?

aynen melocum ya gözüm önünden neler geçiyor buraya bi yazsam soluğu mutfakta alırsınız offff of
offff..akşam o kadar çok yedimki..ve bugün yürüyüş de yapamadım hala da canım bişiler çekiyor
bende gidiyorum kızlar sandalyede oturmak çok iyi gelmiyo bu ara öpüldünüzzz
bilgisayarı yatar pozisyona ayarla gözdecim

ohh nurcum ne güzel gezmişsin ben de daha başlamdım kapı süsüne kolay gelsin sana

yaaa kızlar size kocamı şikayet edeyim biraz :113: biz hiç beraber dışarı çıkmıyoz kızımın ihtiyaçlarını bile teker teker ben aldım alışverişe bile çıkmadık yani bi gittiğimiz kayınvalidemler bişi de söyleyemiyom ona işi çok yoğun 8de geliyo artı doktorası var ammmaaa bende ilgi istiyom biraz

iyiyim canım şimdi daha iyiyim yani.
lila tuhafiye nerde ben hiç bilmiyorum çevremi bile yaa gelseydiniz çay içerdik beraber:)

ne olcak balon gibi olcaz

ayy deme ööle zaten önümde bi balon var gibi kocamn oldum :)

iyiyim canım şimdi daha iyiyim yani.
lila tuhafiye nerde ben hiç bilmiyorum çevremi bile yaa gelseydiniz çay içerdik beraber:)

ayy deme ööle zaten önümde bi balon var gibi kocamn oldum :)

kızılkayadaki bebek şekeri felan satan yer var ya orası cannım balon aldım buğün ordan bide lohusa şerbet takımları için biblo aldım güzel şeyler vardı

ayyy canım şu doktora yetiyo zaten yaa:S benm eşim de yazın bitirdi de kafa paso derslerdeydi sinir oluyodum:S
Gerçi şimdi de yayın derdi var bu seferde kafa orda
ama benm de tez derdi olduğundan takmıyorum pek,uğraşcak bişiler bulmak lazım kendine,napalım

kızlar benimde akşamdan beri karnımın sol tarafında bir ağrı var
ne olduğunu anlayamadım ara ara oluyor ama kasılmalar mı acaba

selam kızlar ben geldiimm

ayy yaa anladımki gezmeler benden geçmişş.2 saat oturamadım kayınvalidemde sabahta çok yürüdümm sırtım yandı yandı ne biçim ağrıdıı

bende gittim keçiboynuzu pekmezi aldım geri kalmayayım dedim.harnup yazıyo üstünde.yarın başlayayım bende nasıl içiyoduk sabah aç karna 2 kaşıkmı.

annem yine oğluşuma ciciler aldı güzel güzell.ayhhh doyamıyoruz valla kıyafetlere

canım ben sıkılmıyorum yapcak bi iş buluyorum ama derdim onla bişi yapmak zaten bebiş doğunca hiç bişi yapamıcaz 6 aydır sinemaya gitcez biletleri ayarlıyom bişi çıkıyo mutlaka tiyatro desen sorma hiç off

evridiki bişey sorucam ben 15 tatilin yanmaması için çalışabilir raporunu geç alsam sorun olur mu?doğumda tam 15 tatilin bitimi görünüyor
bana akıl ver ne yapayım

evet artık gezme olayı bitti gibi gezersende sonra acısı fena cıkıyor en iyisi evimiz bence

hee anladım.. haklısın iyi değerlendrmek lazım bu vakitleri aslında ama onlarda yorgun oluyolar kafa dolu oluyo vs...
bizde beraber anca alışverişe pazara aradabmisafirliğe gidiyoruz kış geldiinden beri..
gerçi 2 gün önce cafede oturduk tek değişiklik o oldu..
gerçi bizim hiç evden çıkasımız olmuo nedense..

üzülme şekerim benimkide biraz öyle.hatta bazen okadar sinirleniyorumki senin benim bilmediğim 5 tane falan daha çocuğunmu var diyorum.bu yalnızca benimmi ilk çocuğum diye kızıyorum.sanki hiç hevesi yok merakı yok.birlikte bir tek yatak aldık oda ben araştırdım gittik sordum beğendim.kendim taşıyabilsem inan onuda ben alacam.kaç kereee söyledimm.böyle sanki burnunun ucuyla bakıyo sonra alıncada gidip gelip seviyo ama.bi gün cinnet geçirecektim nerdeyse.niye hiç heveslenmiyorsun millet kocasıyla dükkan dükkan gezip alıyo sende tık yok diyee.

bahaneleride hazırrr çalışıyolar yoruluyolar.aammmaaaannnnn

canım ben bu yazıdan birşey anlamadım .hıçkırıkları saymayacaksak 10 hareket bütün geceyi bulur.ya da bende bulmaz :)) 2 saatte bir hareketlenmezse sorun var diye biliyordum ben........

ben de beğenmedim canım bi rahatsızlıktan bahsediyo sen biliyosundur zaten hareket düzenini ona göre anlarsın ama benim kızın yeri dar sürtünüyo sürekli

evet canım sabahları aç karna 1-2 kaşık ben su içiyom üstüne yoksa çıkarıyorum afedersin
oohhh valla senin paşa pek bi şanslı ii günler de giysin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…