sorma canım yaa bende iştahım açıldı resmen benim nolcak bu halim bilmem
offff..akşam o kadar çok yedimki..ve bugün yürüyüş de yapamadım hala da canım bişiler çekiyoraynen melocum ya gözüm önünden neler geçiyor buraya bi yazsam soluğu mutfakta alırsınız offff of
bilgisayarı yatar pozisyona ayarla gözdecimbende gidiyorum kızlar sandalyede oturmak çok iyi gelmiyo bu ara öpüldünüzzz
mrb hatunlar nasılsınız...
biz geldik bütün çarşıdaydık...
ulusa gittik sepetimize baktık napmış netmiş usta bey amca diye pazartesi günü teslim edicek inş...
sonra kapı süsümüzü yapmak için malzeme aldık inş en kısa zamanda süsümüzü yapıcaz...
birde sepetimizi süslemek için bi kaç kokoş süs aldık...
bebek şekerlerimize baktık tekrardan...ben 100 tane yaptırmayı düşünüyordum bayan çok değil mi dedi normalde hep 70-80 yapıyoruz dedi...pazartesi sepeti almaya gidince belki onun siparişinide veririz...aradan çıksın artık...
sonraa beğendiğe gittik biraz dolandık orda...
sonra babamız bizi yemeğe götürdü....
şimdide evimizde tembellik yapıyoruz bizden böyle..
slm kızlar tam 22 kullanıcı topikte
maşalllhhhh
beyler kurtlar vadisi izliyor heralde valla daraldım
ben kaçtım nete
gözde geçmiş olsun canım bugün senin ordan geçtim lila tuhafiyeye gittik annemle kulaklarını çınlattık şimdi nasılsın sıkıntı yoktur inşlhhh
ne olcak balon gibi olcaz
iyiyim canım şimdi daha iyiyim yani.
lila tuhafiye nerde ben hiç bilmiyorum çevremi bile yaa gelseydiniz çay içerdik beraber:)
ayy deme ööle zaten önümde bi balon var gibi kocamn oldum :)
ohh nurcum ne güzel gezmişsin ben de daha başlamdım kapı süsüne kolay gelsin sana
yaaa kızlar size kocamı şikayet edeyim biraz :113: biz hiç beraber dışarı çıkmıyoz kızımın ihtiyaçlarını bile teker teker ben aldım alışverişe bile çıkmadık yani bi gittiğimiz kayınvalidemler bişi de söyleyemiyom ona işi çok yoğun 8de geliyo artı doktorası var ammmaaa bende ilgi istiyom biraz
kızlar dönem dönem hepimiz bebişlerin hareket etmediğinden şikayet ediyoruz ya, kağan kocatepenin sitesinde bu yazıyı buldum
BEBEN YLK HALN DEERLENDREN TESTLER-BEBEK HAREKETLER-gebelik.org
ayyy canım şu doktora yetiyo zaten yaa:S benm eşim de yazın bitirdi de kafa paso derslerdeydi sinir oluyodum:S
Gerçi şimdi de yayın derdi var bu seferde kafa orda
ama benm de tez derdi olduğundan takmıyorum pek,uğraşcak bişiler bulmak lazım kendine,napalım
selam kızlar ben geldiimm
ayy yaa anladımki gezmeler benden geçmişş.2 saat oturamadım kayınvalidemde sabahta çok yürüdümm sırtım yandı yandı ne biçim ağrıdıı
bende gittim keçiboynuzu pekmezi aldımgeri kalmayayım dedim.harnup yazıyo üstünde.yarın başlayayım bende nasıl içiyoduk sabah aç karna 2 kaşıkmı.
annem yine oğluşuma ciciler aldı güzel güzell.ayhhh doyamıyoruz valla kıyafetlere
canım ben sıkılmıyorum yapcak bi iş buluyorum ama derdim onla bişi yapmak zaten bebiş doğunca hiç bişi yapamıcaz 6 aydır sinemaya gitcez biletleri ayarlıyom bişi çıkıyo mutlaka tiyatro desen sorma hiç off
ohh nurcum ne güzel gezmişsin ben de daha başlamdım kapı süsüne kolay gelsin sana
yaaa kızlar size kocamı şikayet edeyim biraz :113: biz hiç beraber dışarı çıkmıyoz kızımın ihtiyaçlarını bile teker teker ben aldım alışverişe bile çıkmadık yani bi gittiğimiz kayınvalidemler bişi de söyleyemiyom ona işi çok yoğun 8de geliyo artı doktorası var ammmaaa bende ilgi istiyom biraz
canım ben bu yazıdan birşey anlamadım .hıçkırıkları saymayacaksak 10 hareket bütün geceyi bulur.ya da bende bulmaz :)) 2 saatte bir hareketlenmezse sorun var diye biliyordum ben........
selam kızlar ben geldiimm
ayy yaa anladımki gezmeler benden geçmişş.2 saat oturamadım kayınvalidemde sabahta çok yürüdümm sırtım yandı yandı ne biçim ağrıdıı
bende gittim keçiboynuzu pekmezi aldımgeri kalmayayım dedim.harnup yazıyo üstünde.yarın başlayayım bende nasıl içiyoduk sabah aç karna 2 kaşıkmı.
annem yine oğluşuma ciciler aldı güzel güzell.ayhhh doyamıyoruz valla kıyafetlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?