evridiki bişey sorucam ben 15 tatilin yanmaması için çalışabilir raporunu geç alsam sorun olur mu?doğumda tam 15 tatilin bitimi görünüyor
bana akıl ver ne yapayım
Merhaha :)
Yarın kontrolümüz var. Umarım her şey yolundadır, zira bir kaç gündür belimin iki yanında sancılar dolanıyor. Normal dogum sancısı mıdır bilemiyorum.
kızlarrr sütüm geldi bugün şaka gibi yaaa
evridiki bişey sorucam ben 15 tatilin yanmaması için çalışabilir raporunu geç alsam sorun olur mu?doğumda tam 15 tatilin bitimi görünüyor
bana akıl ver ne yapayım
öğretmen olan arkadaşlar 15 tatil ne zaman başlıyor acepp
öğretmen olan arkadaşlar 15 tatil ne zaman başlıyor acepp
vücut hazırlanıyor şekerim
ay ama yzaık o ağız sütü denen kıvamlı sarı sıvı geldi. o çok önemli biliosunuz üzüldüm ziyan oldu
Canım çalışabilir raporunu geç almak demek 37. haftanın da daha ileri bir tarih olması demek. Yani yasal dogum izninin de daha geç başlaması demek. Zaten 37-40 arası dogum yaparsan, aynı hesaba geliyor. Aradaki 3 haftadan gitmiş oluyor.
benn pekmezin tadınabakmadım daha biilmiyom valla.tahinle karıştırıp yesek olmamı ?
bu arada ben şu göğüs pedleri varya onları kullandım benimde göğsümden bişiler gelmişti akmıştı.nivea dan heni promosyon gelmiştiya avent in onları kullanmıştım bitti bebedorunkini açtım şimdi.ama ben aventini daha çok beğendim onda yapışkan var çamaşıra yapışıyo.bide artık sütyen takamıyorumhem sıkıyo hem acıtıyo falan o göğüs pedlerinden koyuyorum bebedorunki yapışkanlı olmadığı için çengelli iğneyle tutturdum.
ay ama yzaık o ağız sütü denen kıvamlı sarı sıvı geldi. o çok önemli biliosunuz üzüldüm ziyan oldu
Ben 28 Ocak'a kalmadan dogum yapmış olacagım inşallah :)
hımm demek oda farklı farklı oluyor uff yaa ne cok sey var yapışkanlı daha iyidir...
benm gögüslerimden sut akıntı falan gelmedi hiç ama baştan beri çok büyüdü okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?