2011 Şubat Anneleri

kızlar moonsun82 32. haftada 2183 gr olmuş bebişim diye yazmış şubat anneleri listesi topiğine, ama oğluş 2070 gr doğdu,demekki ultrasonlar tam sonuç vermiyo aradan 2 hafta geçmiş sonuçta

Zaten ultrason ölçümleri bir kesinlik taşımıyor. +-500gr olabiliyor.Birde bebekler doğduktan sonra 200-300 gr kaybediyorlar. yani 2800 doğup hastane çıkışında 2500 olabiliyor... 2000'in üstünde olsunlar da sorun yok. sütümüzle tosuncuk yaparız biz onları :)

gyshnky oyy yerim ben onun parmaklarını koca kafasını canım ya hakkaten tombiş galiba seninki köfte köfte,boğum boğum olucak anlaşılan evet kafa büyükse doğumda kolaylık diliyorum canım sana

maşallah kızına,kocaman olmuş köfte dudaklı,normal doğum pozisyonunada dönmüş kafası büyükse Allah yardımcın olsun gayecim:))

şu an için kafası büyük gibi ama son haftaya kadar düzelir dedi doktorumuz... İlk zamanlar hep önde giden bebişler son haftalar yavaşlıyorlarmış...

gyshnky oyy yerim ben onun parmaklarını koca kafasını canım ya hakkaten tombiş galiba seninki köfte köfte,boğum boğum olucak anlaşılan evet kafa büyükse doğumda kolaylık diliyorum canım sana

kızlarrr bende heyecandan kımseye merhaba dememişim
hepinize tünaydınnn
vallahi benimde hiçbirşeyim hazır değil
bu hafta sonu halledecem herşeyimi gözüm korktu valla

Slm kıslar

Monsoon allah bebeğini sana ve eşine bağışlasın sağlıkla buyusun oğluşun.

hiç bir şeyim yoktu bir anda gelişti diye okuyunca ne yalan soylimm bende tırstım herkes gibi heyecan bastı allah hepimize sağlıklı doğumlarla sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.çantam hazırlancak sadece ,allahtan yıkama utulemeyi yapmıştım neyseki:)

aynen ben de görücem die bi hevesle gidiyorum,ben de bişey anlamıyorum yaainşallah bakalım herşey normaldir umarım..nst ye girdinmi cnm hiç? nasıl bişey?

maşallah maşallahtombik prensese gözün aydın cnm doğum pozüsyonuna girmiş ne güzel...

inş. cnm,dün ölüyorum sandım acayip bi bel ağrısı ve mide ağrısı vardı,sancı sandım ama neydi bilmiyorum,sorucam dr'a..keşek diyorum kocam doğum doktoru olsaydı hiç yanından çıkmazdım heralde:)) ben de çok özlüyorum...bugün doğum öncesi iznimi de alıcam kısmetse...

hayırlısı inşallah,birazda dinlenmiş olursun doğuma kadar,dün benim karnım taş kesildi,acaip gerginleşti nerdeyse patlayacaktım:) o kasılma oluyomuş bu arada,bende kasılmam falan hiç olmuyor sanıyordum,ama ara ara olan bişey o,sadece düzenli değil,beliminde iki tarafına ağrı girdi ama hemen geçti Allahtan,hayırlısıyla bir atlatabilsek şu zamanları arıza vermeye başlıyoruz artık.

hadi yaa kasılma omuymuş,benim de oluyo bazen öyle bişey...neyse cnm ben çıkıorum,gidioruz bebişimi görmeye byee

Evet tombiş prenses benim kızım :) doğar doğmaz ısırabilicem inşallah

bişi sorucam bebişin kafası büyükse doğum sezeryanmı oluyor?

Valla neye göre belirleniyor bilmiyorum ama kilosu 4000gr üstündeyse genelde sezeryan yapılıyormuş.Öyle duydum.

gayeciimm gözün aydın görmüşsün minikini.yirim ben onun tombik yanaklarını.

Evet canım gördüm prensesimi bugün.Sabaha kadar zor durdum.Yanaklarımızı tam yenmelik teyzesi :)

maşallah maşallahtombik prensese gözün aydın cnm doğum pozüsyonuna girmiş ne güzel......

evet canım.Kızım tembelliği bırakmış dönmüş doğum pozisyonuna Normal yada sezeryan farketmez Rabbim vakitli ve sağlıklı doğum nasip etsin inşallah.

yine neçok yazmışsınız:)
oku oku bitiremedim yaaa...bi bebişimiz daha olmuşş yiğit bebekk...hayırlı olsunn..şoklardayım ama alışmamız lazım heralde..bu şubat bebişleri çok aceleci çıktılar:))

gözdecim çok geçmiş olsunn..
bebişlerini görenler darısı bizimde başımızaa...

kızlar suan bırı karnımı yukarıdan asagıdan mengeneyle gerdı sanırım soylemesı ayıp ogle yemegı kebapları fazla kacırmısımmmm:86:

kızlar benimde aklım hep burda kaynanamı da bırakamıyorum çok fazla ama moonsun dan sonra ayy biri daha doğurmuşmudur diye de bakmadan edemiyorum ayy neyseki 8 i doldurmak üzereyken gelmiş yiğitcik onun içinde sorun yaşamamış solunumla ilgili falan.
yaa ben druma kızıyodum hep az söölüyo diye kilosunu ama çok beklerken az çıkması daha kötü bak şimdi adamın hakkını yiyimuşum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…