kızlar moonsun82 32. haftada 2183 gr olmuş bebişim diye yazmış şubat anneleri listesi topiğine, ama oğluş 2070 gr doğdu,demekki ultrasonlar tam sonuç vermiyo aradan 2 hafta geçmiş sonuçta
maşallah kızına,kocaman olmuş köfte dudaklı,normal doğum pozisyonunada dönmüş kafası büyükse Allah yardımcın olsun gayecim:))
gyshnky oyy yerim ben onun parmaklarını koca kafasını canım ya hakkaten tombiş galiba seninki köfte köfte,boğum boğum olucak anlaşılanevet kafa büyükse doğumda kolaylık diliyorum canım sana
şu an için kafası büyük gibiama son haftaya kadar düzelir dedi doktorumuz... İlk zamanlar hep önde giden bebişler son haftalar yavaşlıyorlarmış...
aynen ben de görücem die bi hevesle gidiyorum,ben de bişey anlamıyorum yaabende uyuyamadım canım sabah 9daydı randevum,yavrumu görcem diye bi heyecan bi heves gittim,ultrasondan bişicik anlamadım kapkaranlıktı,bir ara dr kendi monitörünü çevirip yüzünü gösterdide azcık muradıma erdiminşallah hayırlı haberlerle dönersiniz
maşallah maşallahSelam hanımlar....
Bir bebişimiz daha dünyaya merhaba demiş.Hayırlı uğurlu olsun.Allah analı,babalı büyütmelerini nasip etsin.Şubat prensleri acele ediyorlar gelmekte.Prensesler de geldik geliyoruz diye yokluyorlar. :)
Rabbim hepsine sağlık versin.Artık riskli kısmı geçtik sayılır çoğumuz.Hepimiz için vakitli doğum diliyorum ama vaktinden önce gelenler de üzülmesinler herşey yoluna girer o minicik doğan yavrular ilerde karşımıza geçip büyük adam gibi konuşacaklar bize :)
Bu sabah kontrolümüz vardı.Kızım normal doğum pozisyonuna dönmüş. çok tatlıydı.elini yiyordu :)
kafası 36 haftaya yakın :) (koca kafa) kendisi 32+4 gözüküyor... herşeyi yolundaydı çok şükür.
Bir sonraki randevumuzda 2. defa detaylı ultrasona girecekmişiz.sonraki kontrolde de NST'ye girecekmişiz.
Doktorumuz bu süre içinde günlük hareketlerini saymamı istedi.Günde en az 10 kere hareket etmeliymiş.
Bu arada kızım 2.293gr olmuştombik prensesim benim
inş. cnm,dün ölüyorum sandım acayip bi bel ağrısı ve mide ağrısı vardı,sancı sandım ama neydi bilmiyorum,sorucam dr'a..keşek diyorum kocam doğum doktoru olsaydı hiç yanından çıkmazdım heralde:)) ben de çok özlüyorum...bugün doğum öncesi iznimi de alıcam kısmetse...:)ohoo sen hazırsın gülcan:) hayırlı haberlerle gel,benimde yarındı randevum fakat pazartesiye kaldı :S eşim yoğun çalışıyor şu sıra,oda görmek istiyor kızını 2 aydır göremiyor ben tek gidiyordum muayeneye,pazartesi beraber gidicez,bi özledimmm bi özledimm tontişimiiiiii:)
inş. cnm,dün ölüyorum sandım acayip bi bel ağrısı ve mide ağrısı vardı,sancı sandım ama neydi bilmiyorum,sorucam dr'a..keşek diyorum kocam doğum doktoru olsaydı hiç yanından çıkmazdım heralde:)) ben de çok özlüyorum...bugün doğum öncesi iznimi de alıcam kısmetse...
hayırlısı inşallah,birazda dinlenmiş olursun doğuma kadar,dün benim karnım taş kesildi,acaip gerginleşti nerdeyse patlayacaktım:) o kasılma oluyomuş bu arada,bende kasılmam falan hiç olmuyor sanıyordum,ama ara ara olan bişey o,sadece düzenli değil,beliminde iki tarafına ağrı girdi ama hemen geçti Allahtan,hayırlısıyla bir atlatabilsek şu zamanları arıza vermeye başlıyoruz artık.
gyshnky oyy yerim ben onun parmaklarını koca kafasını canım ya hakkaten tombiş galiba seninki köfte köfte,boğum boğum olucak anlaşılanevet kafa büyükse doğumda kolaylık diliyorum canım sana
bişi sorucam bebişin kafası büyükse doğum sezeryanmı oluyor?
gayeciimm gözün aydın görmüşsün minikini.yirim ben onun tombik yanaklarını.
maşallah maşallahtombik prensese gözün aydın cnm doğum pozüsyonuna girmiş ne güzel......
kızlar suan bırı karnımı yukarıdan asagıdan mengeneyle gerdı sanırım soylemesı ayıp ogle yemegı kebapları fazla kacırmısımmmm:86:
bebiş kebapları yutmuş şimdi de geriniyordur içeride :)
ya da;
-anne neyaptın yawww ben zaten zor sıgıyorumda diyor olabilir:76:
Yok kızdığını sanmıyorum.Öyle olsa esaslı tekmeler atardı :) Az sonra göbüşünü kaşıyıp kahvesini beklemeye başlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?