kızlar 21 aralık 2010 da saat 08:45 de oğlum yiğit dünyaya geldi
erken doğum 34. haftada
acilen sezeryana alındım
akşam üzeri kanamam oldu aşırı derecede hastane gittiğimde de süprizle karşılaştım hemen ameliyata alındım bebeğim dünyaya geldi hala şoktayım
2070 kg 45 cm doğdu minnacık bir lokmaacık ama dünyanın en güzel bebeği o kadar şirinki sürekli bıkmadan usanmadan onu izliyorum
biliyorsunuz benim hiçbir pronüblemim yoktu herşey süper gidiyordu bebğin gelişimi çok iyiydi benim erken doğum riskim yoktu
1 hafta önceki nst süperdiş hiç sancı çıkmamıştı
am görüldüğü gibi kaderden öteye geçiülmiyor ve allahıbn dediği oluyor ani bir tansiyon yükselmesiyle eş bebğin önü
ne geçmiş ve parçalanmaya başlanmış saniyler içinde oldu hiçbirşeyim yoktu ne sancım ne ağrım iş bile yaptım eve gelince kanepğeye uzandım ve bir ıslaklı bir baktım aşırı bir kanama ve sonuç doğum 2. şubat annelirnden oldum busemi yalnız bırakmadım kader arkadaşı olduk allahım ebnim oğlumada gbüç kuvver tversin dua edin lkızlar hepinizin dualarına çok ihtiyacım var görüşmek üzre
erken doğum 34. haftada
acilen sezeryana alındım
akşam üzeri kanamam oldu aşırı derecede hastane gittiğimde de süprizle karşılaştım hemen ameliyata alındım bebeğim dünyaya geldi hala şoktayım
kızlar bu yasınlerın duasını kım yapıcak ben okumadan once nıyet ettım sonrasındada dua ettım gercı ama toplu olsa tek tek ısım sayarak ıyı olur omden surmelıye ısımlerımıız bıldırelım kım duasını yapıcaksa ona soylesın bence
| Arkadasin Nicki | Yasin sayisi |
| Nurberra | 5 |
| too_be | 2 |
| imp | 1 | okundu
| moonsun82 | 1 |
| dillerim lal | 1 |
| SuRMeLi | 1 |
| miss_teacher | 1 |
| nesli81 | 2 |
| buket111 | 5 |
| dilekcengiz | 3 |
| nur_45 | 4 |
| manikk | 2 |
| sorgunlu66 | 12 |
| burcuuu | 1 |
| Toplam : | 41 |
| Kalan : | 0 | |
günaydin kizlar
ben daha iyilesemedimmm[/QUOTE
sürmeli canım ben de okudum canım 5 tane
erken doğum 34. haftada
acilen sezeryana alındım
gözünaydın canım allahın izniyle hemencecik büyüyecek bebişin
gyshnky, maşallah tontişine canım kocaman olmuş prensesin bende özledimmmmm oğluşumuuuuu yaaa kaçamakmı yapsam acaba doktor teyzeye merhaba desekmi acaba
aaaaaaa 2.bebişimiz geldii....çok mutlu oldumm,minicik annesi nasıl emsinnn..merak etme biraz toparlasın memeyi zor alırsın ağzındanküvezde tutulmadı şükür hemn yanıma verildi ama maalesef çok küçük old. için memeyi tutamaıyor
benimde sütüm gelmedi zaten pompayla uğraşıyorumama gelmiyor çok üzülüyorum herşeye ağlıyorum
herşey oğlum için ona bakamadığı düşünüyorum çünkü
ne yapmam gerekir bilmiyorum sütüm bir gelse şimdilik devam sütü veriyoruz sürekli maalesef sütümle besleyemiyorum şimdi evdeyiz oğlıumla sürekli uyuore bebeğim bende sürekli onu izliyoru tabiki ağrılarım var birde onalr geçerse daha iyi bakabileceğim minik mucizewme ama dünayanın en güzel şeyiymiş anne olmak hele onu sağsağlim kollarınıza alığp o mis kokusunu içinize çekmek dokunmak ne muhteşem bir şeymiş onu fgördüğümde ağlamaya başaldım zaten bu benimmi şimdi dedim tam minik bir kuş yavrusu o kadar masum o kadar güzel hep nben ilgilenmek istiorum ama durumumdan dolayı ilgilenemedilkçe acayip üzülüp ağlıyorum sanki erken gelmesinde kendimi suçluyorum hiç dinlenmedim sürekli hareket hailndeydidim diye ama Allahın takdiri böylesi hayırlısıymış bizim için şüküğrlewr olsun oğlumada banada birşey olmadı şükürler olsun oğlumu bana bağışladsı dokror ytam zamanında gelmişsiniz dedi ikimiz içinde çok kötü sonuçlar olabilirmiş kesinlikel şanslı günündeymişsin fdedi bana belkide baklaseydin sabah gşderim diye çok kötü sonuçlar olurmuş ama hemen farkettim daha sonra detaylı anlatırım
Anammmm bi bebisimiz daha dunyaya gelmiss
Hosgelmis sefalar getirmis
Canim cok sevindim ben vallahi hic gecmis olsun diyemiyecegim gozunuz aydin
Rabbim anali babali buyutsun Yigitimizi
Darisi bizlere
Kuvezde kalmamasina cok sevindim
2. siramda gitti yahu bari 3. ben olayim kizlar aciyin bana
söyleyin bebislerinize gelmesinler lütfen siramizi kapmayiniz
çok hoşsun sürmeli, ben sıramıverdim sanaaaaa
Anammmm bi bebisimiz daha dunyaya gelmiss
Hosgelmis sefalar getirmis
Canim cok sevindim ben vallahi hic gecmis olsun diyemiyecegim gozunuz aydin
Rabbim anali babali buyutsun Yigitimizi
Darisi bizlere
Kuvezde kalmamasina cok sevindim
2. siramda gitti yahu bari 3. ben olayim kizlar aciyin bana
söyleyin bebislerinize gelmesinler lütfen siramizi kapmayiniz
Sürmelicim tabiki bir an önce doğurmak istersin,sen hafta olarak bizden baya öndesin,35 olmana bişey kalmamış tuzu kuruuuu:) bizimkiler daha ciğer gelişimlerini yeni tamamlıyorlar,bende sıramı sana verdim :)
sürmeli bak sırf kocandan uzaktasın diye sıramı sana veriyorum :)))
gel anlasalim ikimiz beraber doguralim canim 1 subat benimkide
hahaha tuzu kuruu bu güzeldi
öyle diyorsunuz ama sizin minikler siramizi kapmaya calisiyorlar
kandiriyorsunuz bizi
gel biz senle 38 de normal doğum yapalımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?