2011 Şubat Anneleri

Anammmm bi bebisimiz daha dunyaya gelmiss
Hosgelmis sefalar getirmis
Canim cok sevindim ben vallahi hic gecmis olsun diyemiyecegim gozunuz aydin
Rabbim anali babali buyutsun Yigitimizi
Darisi bizlere
Kuvezde kalmamasina cok sevindim
2. siramda gitti yahu bari 3. ben olayim kizlar aciyin bana
söyleyin bebislerinize gelmesinler lütfen siramizi kapmayiniz

ayy canımmm çok tebrik ederimm..evde sağlıklı olmanıza çok sevindim.. Allah anneli babalı büyütmeyi nasip eder inşallah size.. dualarım sizinle..

kızlar bu yasınlerın duasını kım yapıcak ben okumadan once nıyet ettım sonrasındada dua ettım gercı ama toplu olsa tek tek ısım sayarak ıyı olur omden surmelıye ısımlerımıız bıldırelım kım duasını yapıcaksa ona soylesın bence

sekercim sorgunlu arkadasim yapicak duasini
isimleri faceden buldum canim yolluyacagimda
miss_teacher,nurberra,dilekcengiz
bu arkadaslarin isimlerini bulamadim
ömesajla isticem

selam kızlar

ben tırstım koşa koşa sağlık ocağına gittim gidic ektim zaten muayene zamanım gelmişti ama beklemeden gideyim dedim

bizim doktorumuzuda ebemizide çok seviyorum yaa.sağlık ocağı yine çok kalabalıktı.ebe içerdeydi doktor daha gelmemişti.beni görünce sordu hemen naber diye bende tansiyonumu ölçtürmeye geldim dedi.bekleme orda gel içeri geç otur bakiim ben dedi.

böle böle iki arkadaşım erken soğum yaptı tansiyon problemleri vardı dedim.tansiyon önemli evet ihmal etmeye gelmez dedi.seninki biraz korkudanda olmuştur dedi güldü bana

ölçtü tansiyonumu seninki düşük dedi 8-11.sıvı alımını artır biraz tuzlıu ye yediklerine dikkat et dedi

bebeğime baktıı kalp atışlarına tam dinlerken benimki kıpırdandı.güldük beraber.çok iyi dedi büzdü kendini bak dedi.kasılmaların ondanda olur dedi.bi yerde toıpluyo kendini dedi

tartıldım 57 olmuşum ohh maşallahh 13 kilo aldım yani.hii dedim itiraf ediyorum bu hafta hiç dikkat etmedim dedim.ebemizde aman hamilesin sen ye boşver dedi ondan aldım gazııı kendiside azıcık topluda sölemesi ayıp

eskişehir işini sordum işte.gitsemmiki diye.bir sorunun yok ama biz yinede çok tavsiye etmiyoruz dedi.istersen doktorunada bir danış dedi

böule işte kızlar benden haberler

bu arada hediyeleri sormuşsunuz.bana gelen giden yok.bir dün evde yoktum birde bugün olmayacağım artık bilmiyorumm

gyshnky, maşallah tontişine canım kocaman olmuş prensesin bende özledimmmmm oğluşumuuuuu yaaa kaçamakmı yapsam acaba doktor teyzeye merhaba desekmi acaba

gyshnky, maşallah tontişine canım kocaman olmuş prensesin bende özledimmmmm oğluşumuuuuu yaaa kaçamakmı yapsam acaba doktor teyzeye merhaba desekmi acaba

Sağol canım... İnanır mısın ben yine özledim kızımı :) tekrar görmek ve hareketlerini incelemek istiyorum.
Eğer kaçamak şansın varsa kullan derim

aaaaaaa 2.bebişimiz geldii....çok mutlu oldumm,minicik annesi nasıl emsinnn..merak etme biraz toparlasın memeyi zor alırsın ağzından yaa .ook sevindim Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn....Allah Yiğit bebeyi analı babalı sağlıklı mutlu büyütsünn......

çok hoşsun sürmeli, ben sıramıverdim sanaaaaa

Sürmelicim tabiki bir an önce doğurmak istersin,sen hafta olarak bizden baya öndesin,35 olmana bişey kalmamış tuzu kuruuuu:) bizimkiler daha ciğer gelişimlerini yeni tamamlıyorlar,bende sıramı sana verdim :)

HA MAŞALLAHH YİĞİTİMİZEE.Hoşgeldin kuzummmmm.. Allahımm sağ sağlim bizlerede nasip etsinn.

Sürmelicim tabiki bir an önce doğurmak istersin,sen hafta olarak bizden baya öndesin,35 olmana bişey kalmamış tuzu kuruuuu:) bizimkiler daha ciğer gelişimlerini yeni tamamlıyorlar,bende sıramı sana verdim :)

hahaha tuzu kuruu bu güzeldi
öyle diyorsunuz ama sizin minikler siramizi kapmaya calisiyorlar
kandiriyorsunuz bizi

hahaha tuzu kuruu bu güzeldi
öyle diyorsunuz ama sizin minikler siramizi kapmaya calisiyorlar
kandiriyorsunuz bizi

o minikler uyanık 1 yaş büyük olmak için hemen doğuyolar:) sürmeli doğum için bu kadar acele ediyosunya kesin seninki tam 40. haftasında doğacak:) görürsün bak o doğana kadar sen 9 doğuracan:)

gulcancan dışarı çıkıp gelddim cnm biraz geç oldu ama 14 ocağa randevu verdi nst'ye bağlanıcaksın dedi,nasıl bişey olduğunu bende çok merak ediyorum ilk olucakta :26: bu arada o karnımızdaki sertlik kasılmamıymış hadi ya :18: bende her akşam oluyo patlıcakmış gibiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…