2011 Şubat Anneleri

o minikler uyanık 1 yaş büyük olmak için hemen doğuyolar:) sürmeli doğum için bu kadar acele ediyosunya kesin seninki tam 40. haftasında doğacak:) görürsün bak o doğana kadar sen 9 doğuracan:)

anammm agzindan yel alsin kiz
valla 9da dogurrum 90da

Hastanede bir bayanla tanıştım 42 hafta olmuş hamileliği ama bebek gelmiyor,ne ağrı ne sızı ne su var ortada,doktor mecbur sezeryanla alıcaz daha fazla içerde kalamaz demiş,kızcağız ağlıyodu kordidorda,dedimki maşallah biraz daha beklesen bebek karnında yaşına girecekmiş :86: Sürmeli bilemicem artıkın

:26:kızlar lütfen bana face linkini gönderirmisiniz? Ben galiba yanlış bir gruba uye oldum. Isimler hiç tanıdık değil gerçi kk yine ama sanırım yanlış! Yardım edin bana

Birde yrn sabah 10.30da ayrıntılı ultrasonum var çok ama çoooook heyecanlıyım

kız susun yawww!!! diye diye doğuracaksınız erkenden.Allah vakitli doğum nasip etsin hepimize.
Şimdi doğsalar bir zararı yok ama son haftaya kadar ne kadar çok kalırlarsa karnımızda o kadar kar.
İnşallah hepimizin minişleri vakitlerini bekleyip sağlıklı ve tombik tombik doğarlar.

Facebook'a Hoş Geldin burdan girebilirsin galiba cnm. şubat anneleri diye arattırırsan çıkıyor pembe renkte kadınlar klübü resmi var ordayız.

hadi bakalım yarınada bişey kalmadı görde gel miniğini

sen çok yaşa emi

naparsan yap sokamican kanala o 40 haftalık doğacak:)

görmedim duymadimmm

Saol tatlım buldum ama birinin beni onaylaması gerekiyor. İsmim SELEN beni onaylayan kimse doğru yerde olup olmadığımı bu şekilde kontrol edebilirmiyiz?

Şimdiden teşekkürler...

kızlar 2.bebişimiz de gelmiş maşallah küçük yiğit e erkekler aceleci bu sene bende oğlumun erken geliceğine inanıyorum hep ama doktorum annem kocam herkes kızıyor yok öyle bişey diye ama nedense benim içime öyle doğuyor bakalım görücez sağlıklı olsunda 2 gün önce gidip gördüm kağanımı 2300 gr 44cm olmuş paşam herşey yolunda kafasıda 4 gün önceden gidiyormuş azıcık büyükmüş yani rahim ağzındaymış kafası suyu falanda gayet iyi tansiyonum 11-7 çıktı iyi yani fena değil ama ben herşeyin iyi olmasına rağmen hala ocak 15 te gelicek bebeğim diye düşünüyorum : )) bakalım hayırlısı

canım gözün aydın azcık özlem gidermişsindir bebeğinle,herşeyde yolundaymış şükür,senin miniğinde 2 kg ları gördü maşallah iyi düşün herşey iyi olsun,inşallah zamanında gelir yavrun,bu aralar bebeklerin kafaları haftalarından büyük çıkıyor Allah kolay doğumlar nasip etsin valla:) benim kızımın kafası haftasıyla uyumlu ama onunda bacakları 2 hafta önde gidiyor:)

çok sağol canım teşekkür ederim . evet bizimkiler normal doğum yaparsak bizi zorlamak istiyorlar herhalde kafası büyük ayağı uzun sıpalar daha çıkmadan endişelendiriyorlar bizi : )))

gayecim gözünaydın kocaman olmuş kızçendoğar doğmaz ısırırsın artıkınn minik prensesini
gözünaydın oğluşunu kocaman olmuş nerdeyse 2500 kilo olmuş...olumlu düşün canım hayırlı zamanda gelir minişler...

ayrıntılı ultrason ıcın bıraz gec degılmı bana cokk onceden aypmıslardı ılerı aylarda tekrarmı yapılıyor canım?

hello kizlarrr
ben hep bi iki hafta erken gelse diyodum dün doktora gittim kafasi kanala girmis bile birazcik iki hafta erken dogacak büyük ihtimal sancin fln olursa amaan daha erken diyip evde bekleme dedi doktorum, seviniym mi üzüliym mi anlamadim, gercekten erken dogarsa yani 3hafta snra 2800 gr dogacak tahmini olarak kizim, saglikla gelsin insallahhhhh, esim cok seviniyo bak babasi gibi merakli kafasini heryere sokuyo dedi

Evet canım Allahın izniyle sağlıkla bi doğurayım mıncık mıncık sevicem kızçemi.

ayrıntılı ultrason ıcın bıraz gec degılmı bana cokk onceden aypmıslardı ılerı aylarda tekrarmı yapılıyor canım?

2. kez detaylı yapıyorlar canım.Bana da bugün 13 Ocak için randevu verdi doktorum detaylı ultrasona.Doğum öncesi kan akışlarına damarlara falan bakıyorlarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…