ahh keskee 38de dogum yapsak 19 ocakta yanii
bi kaç haftaya kadar kanala girse minikler acaba napsakta kanala soksak
ahh keskee 38de dogum yapsak 19 ocakta yanii
bi kaç haftaya kadar kanala girse minikler acaba napsakta kanala soksak
o minikler uyanık 1 yaş büyük olmak için hemen doğuyolar:) sürmeli doğum için bu kadar acele ediyosunya kesin seninki tam 40. haftasında doğacak:) görürsün bak o doğana kadar sen 9 doğuracan:)
naparsan yap sokamican kanala o 40 haftalık doğacak:)
benimki yola dönmüş canım gelmeye pek bi hevesli
:26:kızlar lütfen bana face linkini gönderirmisiniz? Ben galiba yanlış bir gruba uye oldum. Isimler hiç tanıdık değil gerçi kk yine ama sanırım yanlış! Yardım edin bana
Birde yrn sabah 10.30da ayrıntılı ultrasonum var çok ama çoooook heyecanlıyım
Hastanede bir bayanla tanıştım 42 hafta olmuş hamileliği ama bebek gelmiyor,ne ağrı ne sızı ne su var ortada,doktor mecbur sezeryanla alıcaz daha fazla içerde kalamaz demiş,kızcağız ağlıyodu kordidorda,dedimki maşallah biraz daha beklesen bebek karnında yaşına girecekmiş :86: Sürmeli bilemicem artıkın
naparsan yap sokamican kanala o 40 haftalık doğacak:)
Hastanede bir bayanla tanıştım 42 hafta olmuş hamileliği ama bebek gelmiyor,ne ağrı ne sızı ne su var ortada,doktor mecbur sezeryanla alıcaz daha fazla içerde kalamaz demiş,kızcağız ağlıyodu kordidorda,dedimki maşallah biraz daha beklesen bebek karnında yaşına girecekmiş :86: Sürmeli bilemicem artıkın
Facebook'a Hoş Geldin burdan girebilirsin galiba cnm. şubat anneleri diye arattırırsan çıkıyor pembe renkte kadınlar klübü resmi var ordayız.
hadi bakalım yarınada bişey kalmadı görde gel miniğini
kızlar 2.bebişimiz de gelmiş maşallah küçük yiğit e erkekler aceleci bu sene bende oğlumun erken geliceğine inanıyorum hep ama doktorum annem kocam herkes kızıyor yok öyle bişey diye ama nedense benim içime öyle doğuyor bakalım görücez sağlıklı olsunda 2 gün önce gidip gördüm kağanımı 2300 gr 44cm olmuş paşam herşey yolunda kafasıda 4 gün önceden gidiyormuş azıcık büyükmüş yani rahim ağzındaymış kafası suyu falanda gayet iyi tansiyonum 11-7 çıktı iyi yani fena değil ama ben herşeyin iyi olmasına rağmen hala ocak 15 te gelicek bebeğim diye düşünüyorum : )) bakalım hayırlısı
sen çok yaşa emi
canım gözün aydın azcık özlem gidermişsindir bebeğinle,herşeyde yolundaymış şükür,senin miniğinde 2 kg ları gördü maşallahiyi düşün herşey iyi olsun,inşallah zamanında gelir yavrun,bu aralar bebeklerin kafaları haftalarından büyük çıkıyor Allah kolay doğumlar nasip etsin valla:) benim kızımın kafası haftasıyla uyumlu ama onunda bacakları 2 hafta önde gidiyor:)
gayecim gözünaydın kocaman olmuş kızçenkız susun yawww!!! diye diye doğuracaksınız erkenden.Allah vakitli doğum nasip etsin hepimize.
Şimdi doğsalar bir zararı yok ama son haftaya kadar ne kadar çok kalırlarsa karnımızda o kadar kar.
İnşallah hepimizin minişleri vakitlerini bekleyip sağlıklı ve tombik tombik doğarlar.
gözünaydın oğluşunu kocaman olmuş nerdeyse 2500 kilo olmuş...olumlu düşün canım hayırlı zamanda gelir minişler...kızlar 2.bebişimiz de gelmiş maşallah küçük yiğit e erkekler aceleci bu sene bende oğlumun erken geliceğine inanıyorum hep ama doktorum annem kocam herkes kızıyor yok öyle bişey diye ama nedense benim içime öyle doğuyor bakalım görücez sağlıklı olsunda 2 gün önce gidip gördüm kağanımı 2300 gr 44cm olmuş paşam herşey yolunda kafasıda 4 gün önceden gidiyormuş azıcık büyükmüş yani rahim ağzındaymış kafası suyu falanda gayet iyi tansiyonum 11-7 çıktı iyi yani fena değil ama ben herşeyin iyi olmasına rağmen hala ocak 15 te gelicek bebeğim diye düşünüyorum : )) bakalım hayırlısı
ayrıntılı ultrason ıcın bıraz gec degılmı bana cokk onceden aypmıslardı ılerı aylarda tekrarmı yapılıyor canım?:26:kızlar lütfen bana face linkini gönderirmisiniz? Ben galiba yanlış bir gruba uye oldum. Isimler hiç tanıdık değil gerçi kk yine ama sanırım yanlış! Yardım edin bana
Birde yrn sabah 10.30da ayrıntılı ultrasonum var çok ama çoooook heyecanlıyım
gayecim gözünaydın kocaman olmuş kızçendoğar doğmaz ısırırsın artıkınn minik prensesini
gözünaydın oğluşunu kocaman olmuş nerdeyse 2500 kilo olmuş...olumlu düşün canım hayırlı zamanda gelir minişler...
ayrıntılı ultrason ıcın bıraz gec degılmı bana cokk onceden aypmıslardı ılerı aylarda tekrarmı yapılıyor canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?