Evet canım Allahın izniyle sağlıkla bi doğurayım mıncık mıncık sevicem kızçemi.
2. kez detaylı yapıyorlar canım.Bana da bugün 13 Ocak için randevu verdi doktorum detaylı ultrasona.Doğum öncesi kan akışlarına damarlara falan bakıyorlarmış.
bana daha hediyem gelmedi((((
gelısım gerılıgımı bızımkı haftasına gore gerıydı ıns cıkmaz bıseyevt cnm gelişim geriliği bakılacakmış. son bu kısmetse
hello kizlarrr
ben hep bi iki hafta erken gelse diyodum dün doktora gittim kafasi kanala girmis bile birazcik iki hafta erken dogacak büyük ihtimal sancin fln olursa amaan daha erken diyip evde bekleme dedi doktorum, seviniym mi üzüliym mi anlamadim, gercekten erken dogarsa yani 3hafta snra 2800 gr dogacak tahmini olarak kizim, saglikla gelsin insallahhhhh, esim cok seviniyo bak babasi gibi merakli kafasini heryere sokuyo dedi
hello kizlarrr
ben hep bi iki hafta erken gelse diyodum dün doktora gittim kafasi kanala girmis bile birazcik iki hafta erken dogacak büyük ihtimal sancin fln olursa amaan daha erken diyip evde bekleme dedi doktorum, seviniym mi üzüliym mi anlamadim, gercekten erken dogarsa yani 3hafta snra 2800 gr dogacak tahmini olarak kizim, saglikla gelsin insallahhhhh, esim cok seviniyo bak babasi gibi merakli kafasini heryere sokuyo dedi
yine gitti bizim 3. sira
kizlar ayip oluyor ama yaa
siranizi bekleyin
bizimki ne zaman sokacak acaba:44:
saka tabi canim hayirli ve saglikli gelsin kizinnn
eminecim sen ne yengeni doğurtabildin bu gidişle nede kendinisıralar gidiyo heepp
hüüoopp araya kaynak yapmayalım
Allah ım hayırlısını versin cümlemize
eminecim sen ne yengeni doğurtabildin bu gidişle nede kendinisıralar gidiyo heepp
hüüoopp araya kaynak yapmayalım
Allah ım hayırlısını versin cümlemize
hahhaah:) inan aynısını bende düşündüm
ne yani şimdi bizim aldıklarımı BPA lımıbu arada kızlar geçenlerde biberonlar hakkında konuşmuştuk.
dün baktım dr browns ın biberonlarında bpa free yazısı yoktu.yeni biberonlar üretilmiş sanırım artık hepsinde var birde şekilleri falan değişmiş sanırım bunlar yeni üretim.haberiniz olsun
canım inan haberi aldığımda kalp atışlarım hızlandı çok şaşırdım ve çok mutlu oldum.Allah ikinizide korumuş sağlıklısınız ya şimdi gerisinin önemi yok.Ay heyecandan ne diyeceğimi şaşırdım ya tam bir sürpriz maşallahküvezde tutulmadı şükür hemn yanıma verildi ama maalesef çok küçük old. için memeyi tutamaıyor
benimde sütüm gelmedi zaten pompayla uğraşıyorumama gelmiyor çok üzülüyorum herşeye ağlıyorum
herşey oğlum için ona bakamadığı düşünüyorum çünkü
ne yapmam gerekir bilmiyorum sütüm bir gelse şimdilik devam sütü veriyoruz sürekli maalesef sütümle besleyemiyorum şimdi evdeyiz oğlıumla sürekli uyuore bebeğim bende sürekli onu izliyoru tabiki ağrılarım var birde onalr geçerse daha iyi bakabileceğim minik mucizewme ama dünayanın en güzel şeyiymiş anne olmak hele onu sağsağlim kollarınıza alığp o mis kokusunu içinize çekmek dokunmak ne muhteşem bir şeymiş onu fgördüğümde ağlamaya başaldım zaten bu benimmi şimdi dedim tam minik bir kuş yavrusu o kadar masum o kadar güzel hep nben ilgilenmek istiorum ama durumumdan dolayı ilgilenemedilkçe acayip üzülüp ağlıyorum sanki erken gelmesinde kendimi suçluyorum hiç dinlenmedim sürekli hareket hailndeydidim diye ama Allahın takdiri böylesi hayırlısıymış bizim için şüküğrlewr olsun oğlumada banada birşey olmadı şükürler olsun oğlumu bana bağışladsı dokror ytam zamanında gelmişsiniz dedi ikimiz içinde çok kötü sonuçlar olabilirmiş kesinlikel şanslı günündeymişsin fdedi bana belkide baklaseydin sabah gşderim diye çok kötü sonuçlar olurmuş ama hemen farkettim daha sonra detaylı anlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?