2011 Şubat Anneleri

aa yasasın detaylı ultrason cok guzel oluyor bol bol gormus oluyoruz

selam kızlar ben geldim

artık çok oturamıyorum gittiğim yerde yine sırtıma falan ağrılar girdi kalktım geldimm valla

yine pastayı keki böreği fazla kaçırdım pöffff

heheh:)))))))))))) demek babası gibi meraklı kafasını her yere sokuyor hee:82: tövbe de kız:)

canım inşallah sağlığıyla beraber gelsin,bu miniklerin acelesi ne böyle,bakalım kaçıncı şubat annesi olucaksın,hakkında hayırlısı olsun

kızlar bana hediye gönderecek arkadaş kim bilmiyorum ama ben izine çıkmadan yollarsa iii olur yada gönderemiyecek gibiyse bi haberin olursa en azındann

yine gitti bizim 3. sira
kizlar ayip oluyor ama yaa
siranizi bekleyin
bizimki ne zaman sokacak acaba:44:

saka tabi canim hayirli ve saglikli gelsin kizinnn

yine gitti bizim 3. sira
kizlar ayip oluyor ama yaa
siranizi bekleyin
bizimki ne zaman sokacak acaba:44:

saka tabi canim hayirli ve saglikli gelsin kizinnn

eminecim sen ne yengeni doğurtabildin bu gidişle nede kendini sıralar gidiyo heepp

hüüoopp araya kaynak yapmayalım

Allah ım hayırlısını versin cümlemize

az önce doktorumu aradımm tansiyonum düşüyor napiimm dedim oda bol sıvı tüket ayakta kalma dinlen dedi

önümüzdeki hafta hızlı trenle eskişehire gitmek istiyorum 32.haftam bitecek ozaman bi sakıncası olurmu gitsemmiki dedim, gidebilirsin tabiki hiç bişi olmaz dedi.seviyorum bu adamı ben yaaaaa

kızlar bende yarın bebişimi görmeye gidecem bakalım dr ne dicek bu sefer herkese ii akşamlar ben çıktım

selam kızlar, nasılsınız? inşallah bu gün hepinizin bebişleri uslu uslu durmuştur yerinde. 30 sf konuşmuşsunuz bir günde, ben şu geçmişi bir okuyayım da geleyim. herkese sevgiler

selam kızlarr insan dogum haberlerini alınca hemen dogum yapası geliyo ama inşalah zamanında gelirler bebişler çünkü daha var

bugün bana biri manda kaymagı yeme sakın dedi mandalar 10 ay 24 günde dogum yapıyolarmış sende öyle olursun dedi zaten mmanda kaymagını ben nerden bulucam

sizde duydunuzmu hiç böyle bişey

slm kızlar sonunda benimde hediyem gitmiş
sürmeli canım bakalım3. senmi olcan benmi valla senden başkasına vermem sıramı.
ya ben diyorum bizim kız 20 haftalıktan beri erken gelcem diye tepiniyo bide geç doğarmıymış anası gibi:))
ben 42 haftalık doğmuşum kızlar 7. ayda gelcem demişim iğne yamış durdumuşlar sonrada gelmiyom o zaman demişm

ne yani şimdi bizim aldıklarımı BPA lımı
canım inan haberi aldığımda kalp atışlarım hızlandı çok şaşırdım ve çok mutlu oldum.Allah ikinizide korumuş sağlıklısınız ya şimdi gerisinin önemi yok.Ay heyecandan ne diyeceğimi şaşırdım ya tam bir sürpriz maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…