selam kızlarr insan dogum haberlerini alınca hemen dogum yapası geliyo ama inşalah zamanında gelirler bebişler çünkü daha var
bugün bana biri manda kaymagı yeme sakın dedi mandalar 10 ay 24 günde dogum yapıyolarmış sende öyle olursun dedizaten mmanda kaymagını ben nerden bulucam
sizde duydunuzmu hiç böyle bişey
selam güzel hamilelerrr
okuldan geldim yemek yaptım salata yaptım sofrayı kurdum şimdi eşimi bekliyorum
inananamadım tam 30 sayfa yazmışsınız bugün okuyamadım tabi önemli bişey varmı doğuran falan :)
yarın ve yarından sonra yine seminerim var ve kaynım geliyormuş haftasonu kalmaya Ankara'dan
şimdilik öptüm sizleri
mucakkkkkk
ayy anne demeyin yaaa((
ne hayallerimiz vardı.bu arada annemi bugün hastaneden çıkarmışlar kızlar.
annem 5 sene önce çok ciddi bi beyin ameliyatı geçirdiği için hormon ilaçları falan kullanamıyodu emboli atma riski vardı.ama ameliyatta da bu risk var o yüzden miyomları için tedavi olamamıştı ama artık kadıncağız kan kaybından ölecek diye tedaviye başladılar 3 gündür hastanede tedavi oluyo 1 hafta daha olcakmış 10 gün içinde emboli atma riski varmış sonra atmazamış.dua edinde ööle bişi olmasın allah korusun ölümle bile sonuçlanabiliyo malsef(
şimdi anneme iğne vurmaya başlamışlar menopoza girsin diye yaa kimisi girmesin ister anneciğimde girmeye bakıyo malesef
slm canım moonsun dogum yaptı 34 haftalık yiğit bebek iimiş maşallahselam güzel hamilelerrr
inananamadım tam 30 sayfa yazmışsınız bugün okuyamadım tabi önemli bişey varmı doğuran falan :)
yarın ve yarından sonra yine seminerim var ve kaynım geliyormuş haftasonu kalmaya Ankara'dan
şimdilik öptüm sizleri
mucakkkkkk
ahahaaaaacanım ben duymuştum...benim komşularımın nerdeyse hepsi ankaralı ve mandaya gömüş göbüş öle bişey diyolar bana sakın yoğurdunu kaymağını yeme zor doğurursun demişlerdi bende senin gibi koğmuştumm
heheh:)))))))))))) demek babası gibi meraklı kafasını her yere sokuyor hee:82: tövbe de kız:)
canım inşallah sağlığıyla beraber gelsin,bu miniklerin acelesi ne böyle,bakalım kaçıncı şubat annesi olucaksın,hakkında hayırlısı olsun
yine gitti bizim 3. sira
kizlar ayip oluyor ama yaa
siranizi bekleyin
bizimki ne zaman sokacak acaba:44:
saka tabi canim hayirli ve saglikli gelsin kizinnn
selam kızlarr insan dogum haberlerini alınca hemen dogum yapası geliyo ama inşalah zamanında gelirler bebişler çünkü daha var
bugün bana biri manda kaymagı yeme sakın dedi mandalar 10 ay 24 günde dogum yapıyolarmış sende öyle olursun dedizaten mmanda kaymagını ben nerden bulucam
aaaa inanamadım okuyunca. benim kayınvalidem camış yoğurdu yemiş eşimden için oğlumu 10 ayda doğurdum demişti de ben inanmamıştım. gerçekmiş meğersem
ahahaaaaacanım ben duymuştum...benim komşularımın nerdeyse hepsi ankaralı ve mandaya gömüş göbüş öle bişey diyolar bana sakın yoğurdunu kaymağını yeme zor doğurursun demişlerdi bende senin gibi koğmuştumm
aminnn saglikli olsunda erken gec önemli degil valla
aminnn cümlemizinki cnm, banada erken dedi bide gec gelirse gör bak sen sorana 3 hafta nkaldi diyorum 4 hafta snra gelmezse millete ne diycem onu düsünüyorum
bana arkadasim dedi o yemis 2 hafta gec geldi oglu..manda kaymagi ile alakali mi degil mi bilemem tabe =)
ay canım çok kötüyüm ya bugün hem ütü yaptım,yemek yaptım ama her yanım öldü koptu ağlaya ağlaya iş yaptım valla canım annem çok özledimm...ayy anne demeyin yaaa((
annem 5 sene önce çok ciddi bi beyin ameliyatı geçirdiği için hormon ilaçları falan kullanamıyodu emboli atma riski vardı.ama ameliyatta da bu risk var o yüzden miyomları için tedavi olamamıştı ama artık kadıncağız kan kaybından ölecek diye tedaviye başladılar 3 gündür hastanede tedavi oluyo 1 hafta daha olcakmış 10 gün içinde emboli atma riski varmış sonra atmazamış.dua edinde ööle bişi olmasın allah korusun ölümle bile sonuçlanabiliyo malsef(
şimdi anneme iğne vurmaya başlamışlar menopoza girsin diye yaa kimisi girmesin ister anneciğimde girmeye bakıyo malesef
maşallah canım ya enerjine hayranım......allah kolaylık versin sana...selam güzel hamilelerrr
şimdilik öptüm sizleri
mucakkkkkk
aynen canım yukarıdada yazdım ağlaya ağlaya iş yaptım... çok bunaldım ya yalnızlıktanselam kızlar..
bugun kendimi çok halsiz, mutsuz, gergin tuhaf hissediyorumm..biraz geçmişi okudum da içim açıldı..
ayy anne demeyin yaaa((
selam güzel hamilelerrr
şimdilik öptüm sizleri
mucakkkkkk
selam kızlar..
bugun kendimi çok halsiz, mutsuz, gergin tuhaf hissediyorumm..biraz geçmişi okudum da içim açıldı..
aaaa kızlar yaaa benim kayınpeder besi veterineri çiftliklerden süt yoğurt getiriyodu acep yemiş olabilir miyim manda bişeysi?aaayyy dayanamam yaa 42 hafta :18:
ay canım çok kötüyüm ya bugün hem ütü yaptım,yemek yaptım ama her yanım öldü koptu ağlaya ağlaya iş yaptım valla canım annem çok özledimm...
gözdecim Allah annene acil şifalar versin biran önce iyileşsin inş...duaedelim inş...içimizi ferah tutalım inş iyi düşünelim iyi olsun...
maşallah canım ya enerjine hayranım......allah kolaylık versin sana...
aynen canım yukarıdada yazdım ağlaya ağlaya iş yaptım... çok bunaldım ya yalnızlıktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?