2011 Şubat Anneleri

ahahaaaaacanım ben duymuştum...benim komşularımın nerdeyse hepsi ankaralı ve mandaya gömüş göbüş öle bişey diyolar bana sakın yoğurdunu kaymağını yeme zor doğurursun demişlerdi bende senin gibi koğmuştumm

belimm sırtım boynum heryerim ağrıyor kızlar ya napıcamm ben ah ah anneciğim olaydı yanımda beni hiçç bu hallerde yalnız bırakırmıydı çok özledim annemi...annemin şefkatini

ayy anne demeyin yaaa((
ne hayallerimiz vardı.bu arada annemi bugün hastaneden çıkarmışlar kızlar.
annem 5 sene önce çok ciddi bi beyin ameliyatı geçirdiği için hormon ilaçları falan kullanamıyodu emboli atma riski vardı.ama ameliyatta da bu risk var o yüzden miyomları için tedavi olamamıştı ama artık kadıncağız kan kaybından ölecek diye tedaviye başladılar 3 gündür hastanede tedavi oluyo 1 hafta daha olcakmış 10 gün içinde emboli atma riski varmış sonra atmazamış.dua edinde ööle bişi olmasın allah korusun ölümle bile sonuçlanabiliyo malsef(
şimdi anneme iğne vurmaya başlamışlar menopoza girsin diye yaa kimisi girmesin ister anneciğimde girmeye bakıyo malesef

selam güzel hamilelerrr
okuldan geldim yemek yaptım salata yaptım sofrayı kurdum şimdi eşimi bekliyorum
inananamadım tam 30 sayfa yazmışsınız bugün okuyamadım tabi önemli bişey varmı doğuran falan :)
yarın ve yarından sonra yine seminerim var ve kaynım geliyormuş haftasonu kalmaya Ankara'dan
şimdilik öptüm sizleri
mucakkkkkk

olmaz miii
moonsun dogum yapti canim yigit bebegmiz geldi
bizde sira kapmaca oynuyoz kizlarla

geçmiş olsun canım aklınıza kötü şeyler getirmeyin tez zamanda iileşip yanına gelir inş

slm canım moonsun dogum yaptı 34 haftalık yiğit bebek iimiş maşallah

selam kızlar..
bugun kendimi çok halsiz, mutsuz, gergin tuhaf hissediyorumm..biraz geçmişi okudum da içim açıldı..

selam kızlar..
bugun kendimi çok halsiz, mutsuz, gergin tuhaf hissediyorumm..biraz geçmişi okudum da içim açıldı..

aaaa inanamadım okuyunca. benim kayınvalidem camış yoğurdu yemiş eşimden için oğlumu 10 ayda doğurdum demişti de ben inanmamıştım. gerçekmiş meğersem

aminnn saglikli olsunda erken gec önemli degil valla
yine gitti bizim 3. sira
kizlar ayip oluyor ama yaa
siranizi bekleyin
bizimki ne zaman sokacak acaba:44:

saka tabi canim hayirli ve saglikli gelsin kizinnn

aminnn cümlemizinki cnm, banada erken dedi bide gec gelirse gör bak sen sorana 3 hafta nkaldi diyorum 4 hafta snra gelmezse millete ne diycem onu düsünüyorum

bana arkadasim dedi o yemis 2 hafta gec geldi oglu..manda kaymagi ile alakali mi degil mi bilemem tabe =)

aaaa inanamadım okuyunca. benim kayınvalidem camış yoğurdu yemiş eşimden için oğlumu 10 ayda doğurdum demişti de ben inanmamıştım. gerçekmiş meğersem

demekki doğruluk payı varmış o zaman erken dogum rski olanlar yesinler

geç olsun güç olmasın

ay canım çok kötüyüm ya bugün hem ütü yaptım,yemek yaptım ama her yanım öldü koptu ağlaya ağlaya iş yaptım valla canım annem çok özledimm...
gözdecim Allah annene acil şifalar versin biran önce iyileşsin inş...duaedelim inş...içimizi ferah tutalım inş iyi düşünelim iyi olsun...
maşallah canım ya enerjine hayranım......allah kolaylık versin sana...
selam kızlar..
aynen canım yukarıdada yazdım ağlaya ağlaya iş yaptım... çok bunaldım ya yalnızlıktan

aaaa kızlar yaaa benim kayınpeder besi veterineri çiftliklerden süt yoğurt getiriyodu acep yemiş olabilir miyim manda bişeysi? aaayyy dayanamam yaa 42 hafta :18:

yiğit bebeğe Rabbim sağlık ve hayırlı ömürler versin inş. 35 hafta bitmek üzere. ama annemi bekliyoruz biz doğuma. 10 ocak için aldık biletini erken olma ihtimalini bile düşünemiyorum,hayırlısı olsunda tabi.
normal doğumda epidural anestezi için ne düşünüyorsunuz arkadaşlar.

BI SORUM VAAAAR

kizlar ellerimde ve ayaklarimda hafif sismeler var ( su tolpanmis) dün idrardada cikti cok fazla degil bu dönemde olabilir dedi doktorum, siz ne diyosunuz sizdede var mi böyle bi durum ?

manda yuva yapmış söğüt daalınaaa ammaann amannnn

ben hiç duymamıştımm öyle bişşii.olsada yisek manda yoğurdu bak şimdi

piskolojimi bozacaksınız kızlar yauuuu son aylarda da bu çıktı hayırlısıyla bi doğuraydık

selam annişler
yemek yiyorum ,yatıyorum, tv izliyorum, sizi okuyorum.sonra hooop yine baştan başlıyorum ayy ya biranönce gelsin şubat ya da ocağın son haftası da olabilir

manda kaymağı mı ben hemen yiyim o zamn geciktirsin doğumu

cnm çok geçmiş olsun.Allahın izniyle hiiç bişi olmayacak annene inşallah..

ayyy benim hayatım o kadar monoton ki şu sıralar.senin yaprıklarını okuyunca başım dönüyo fatmaaa

selam kızlar..

yaa o bana da oluyo ara ara.bana sanırım aylakçılıktan oluyo can sıkıntısından

aaaa kızlar yaaa benim kayınpeder besi veterineri çiftliklerden süt yoğurt getiriyodu acep yemiş olabilir miyim manda bişeysi? aaayyy dayanamam yaa 42 hafta :18:

inşallah yememişsindir mkt valla 42 hafta zor beklemek saatleri sayıyoruz artık:97:

bende yanlızlıktan sıkıldım..alışmışım çalışmaya..evde otururken çook rahat edecem diyodum ama çok bunaldımm..annemi özledim..aramızda 17 saat fark var..istesen hop diye gidilmezz..doğum 28 şubat ta gözüküyo..ayın 21ine almış bileti..ya ben o zamana kadar onu görmiyeceğime mi üzüleyim...ya erken doğarsa ve o anlarımda yanımda olmaz sa mı diye bilemedimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…