2011 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar

başka doguran yok degil mi

bebeklerini görenler olmuş gözünüzaydın maşallah diyorum...

kızlar mrb.uzun zamandır gırememiştim.cok gelişmeler olmuş.maşallah herkesın bebişine.yaaaaaaaaa ben bişe sorcam suyu az olan varmıydı aranızda.benım az cıktı.riskli bı durum dedı doktor

kıslar babamız aradı.yoldaymış.biz gidip çorba yapalım da sofrayı kuralım.akşam arkadaşım gelicek yarı kırkı çıktı dün bebişinin.21 günlük oldu kızçesi oyy akşam bebiş sevicez kendinize ii bakın annişler. öptüm

ayhhh kızlar bir doğurmadır giidiyooo.durun bi bakiimmm.

valla hem çok özledim biran önce doğurayım diyorum bende hemde korkuyorum

iyi akşamlar kızlar hemen son sayfayı okuyup doğum felan görnce gözlerim açıldı biri felan doğurmadı demi ??

kızlar mrb.uzun zamandır gırememiştim.cok gelişmeler olmuş.maşallah herkesın bebişine.yaaaaaaaaa ben bişe sorcam suyu az olan varmıydı aranızda.benım az cıktı.riskli bı durum dedı doktor
güzzelim sana yazacaktım doğum haberini görünce heyecanlandım.düzenliyim mesajı bari .benim suyum azdı 6.ayda çok korktuk.akıntın olup olmaması önemli su kaybetmeye devam ediyorsan sorun var ama az haliyle idare edilebilir.var olanı kaybetmemek önemli

yapmayın ya :)))bakındım geçmişe ama -heyecanlandım bilgilerini bulana kadar siz iki saniye bir anlatın kaç haftalıktı ki ? erken mi doğdu.erken doğum bekleyenler vardı ama o araya mı kaynadı ?

Son düzenleme:
olmaz miii
moonsun dogum yapti canim yigit bebegmiz geldi
bizde sira kapmaca oynuyoz kizlarla

aaaaaaaaaa şok şok şok oldum resmen
hayırdır anidenmi olmuş normalmi aaaaa halen şaşkın vaziyetteyim,
iyilermiymiş ikiside
Allah analı babalı büyütmek nasip eder inşallah

kızlar ben kaçıyorum akşam bi arkadaşa gitcez oturmaya hazırlanım anca
yaa bugun hiç keyfim yoktu sıkılıyorum bi süslenim belki keyiflenirim

kızlar hiçbir sorunu yokken kanaması olmuş gitmiş akşam sabah da sezeryana almışlar oğluda gayet
sağlkılı 2070gr galiba ama sütü yok diye üzülüyordu

yapmayın ya :)))bakındım geçmişe ama -heyecanlandım bilgilerini bulana kadar siz iki saniye bir anlatın kaç haftalıktı ki ? erken mi doğdu.erken doğum bekleyenler vardı ama o araya mı kaynadı ?

canım ben 34 haftalık hamıleyım.bebegin suyu az dediler.dogum felan yapmadım.ama suyun az olması kordonun bebege dolanmasını ve allah korusun.... riskliymiş yani.aynı durumda olan bırılerı varmıydı acaba.merak ettım.suları arttımı.

anam subat anneleride dogurmaya basladi daha bende tik yok 40 da bitti

doguramayan meshur yenge senmısın canım yaaa.. Allah tez zamanda kurtarsında guzel haberlerını alalım artık :)

haha yengecim sabrettt seninkide 1 haftaya kadar gelcek insallahh

senı beklıo bence canım beraber gırceksınız bu gıdısle doguma :)

ayhhh kızlar bir doğurmadır giidiyooo.durun bi bakiimmm.

valla hem çok özledim biran önce doğurayım diyorum bende hemde korkuyorum

ay sorma sedacım bı yandan bebısıme kavussacagım gunu (erken deıl ama dogru zamanı) iple cekıorum hemde dogumdan cok korkuyorum.. benı nasıl bıseyın bekledıgını bılememek canımı cok sıkıo hakkımızda hayırlısı.

canım kağanım ya iyileşemedi bir türlü, allah acil şifalar versin canım.

günaydın kızlar kayınvalideciğim geldi:))
çayı koydum da o sırada size bi günaydın diyim dedim.öpüldünüz hepiniz ben yine girmeye çalışırım

gözün aydın))))))))))))))))))) darısı başımıza

canım hem çok şaşırdım hem de sağlığınızın yerinde olmasına çok sevindim. maşallah Yiğit bebeğe. allah analı babalı büyütsün

maşallah tombik prensese

yakışıklı prensimize de maşallah

hadi bakalım hayırlısı, 3 hafta ne ki göz açıp kapayana kadar geçer

selam kızlar, nasılsınız? inşallah bu gün hepinizin bebişleri uslu uslu durmuştur yerinde. 30 sf konuşmuşsunuz bir günde, ben şu geçmişi bir okuyayım da geleyim. herkese sevgiler

hahhaha aptala malum olmuş. 2. bebişimiz de gelmiş sağlıklı bir şekilde gözümüz aydın.

annen inş en kısa zamanda iyileşip yanında olur gözdecim

biz senle geçmişte oyalanırken bir bebişimiz daha olmuş, bundan sonra sondan başa okuyalım en iyi geçmişi şekerim:))

anam subat anneleride dogurmaya basladi daha bende tik yok 40 da bitti

hayırlısıyla doğsun, 20 gün önce arkadaşım 41 hafta biterken doğum yaptı. suni sancı vereceklerdi son gecesi sancısı tuttu ve normal doğurdu. hiç korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…