inşallah yememişsindir mktvalla 42 hafta zor beklemek saatleri sayıyoruz artık:97:
anam subat anneleride dogurmaya basladi daha bende tik yok 40 da bitti
iyi akşamlar kızlar hemen son sayfayı okuyup doğum felan görnce gözlerim açıldı biri felan doğurmadı demi ??
iyi akşamlar kızlar hemen son sayfayı okuyup doğum felan görnce gözlerim açıldı biri felan doğurmadı demi ??
güzzelim sana yazacaktım doğum haberini görünce heyecanlandım.düzenliyim mesajı bari .benim suyum azdı 6.ayda çok korktuk.akıntın olup olmaması önemli su kaybetmeye devam ediyorsan sorun var ama az haliyle idare edilebilir.var olanı kaybetmemek önemlikızlar mrb.uzun zamandır gırememiştim.cok gelişmeler olmuş.maşallah herkesın bebişine.yaaaaaaaaa ben bişe sorcam suyu az olan varmıydı aranızda.benım az cıktı.riskli bı durum dedı doktor
olmaz miii
moonsun dogum yapti canim yigit bebegmiz geldi
bizde sira kapmaca oynuyoz kizlarla
kızlar mrb.uzun zamandır gırememiştim.cok gelişmeler olmuş.maşallah herkesın bebişine.yaaaaaaaaa ben bişe sorcam suyu az olan varmıydı aranızda.benım az cıktı.riskli bı durum dedı doktor
yapmayın ya :)))bakındım geçmişe ama -heyecanlandım bilgilerini bulana kadar siz iki saniye bir anlatın kaç haftalıktı ki ? erken mi doğdu.erken doğum bekleyenler vardı ama o araya mı kaynadı ?
haha yengecim sabrettt seninkide 1 haftaya kadar gelcek insallahh
ayhhh kızlar bir doğurmadır giidiyooo.durun bi bakiimmm.
valla hem çok özledim biran önce doğurayım diyorum bende hemde korkuyorum
Kızlar iyi geceler,
Kağan bugün sürekli ateşlendi, onun ateşini düşürmekle geçti günüm, sabah kabız olmuş,çok ağladı, ilk defa gliserin fitil attım rahatça yapsın diye, çocuğun kolu bacağı kabarmış,kırmızı yumurta kadar üzeride beyaz beyaz kabarık olmuş sinek ısırığı gibi, uyuyup uyandırdığımda farkettim, hemen hastaneye götürdük zaten ateşide düşmemişti, dr baktı alerjik olabilir dedi, gliserin fitilden şüpheleniyorum,
Alerjisinin kaşıntısı kabarıklığı geçsin diye iğne yaptılar bacağından,hemşireye iğnenin adını ve olası yan etkilerini sordum, bi dövmediği kaldı, alışmış insanların önemsemez sormaz tavrına, ama çocuğuma yapılan her ilacı ve yan etkilerini bilmem lazım,ilaçtan sonra ters bir durum olur yada alerji yaparsa ona göre antidotu verilmesi gerekiyor...Neyse annemle ben tuttuk kağanı hemşirede iğneyi yaptı, ama çok canı yandı ve anne diye bağıra bağıra ağladı, bende ona sarılıp ağladım..
Dr kanda mikrop varmı diye kan tahlili istedi, kan alacak olan görevli çocuğun damarına değil etine batırdı, sonra yarıya kadar çıkartıp yan tarafından yeniden batırdı, kan fln gelmiyo tabi etine batırdığından ,adama tamam bırakın hemen çıkartın o iğneyi dedim, damar başka yerde iğne başka yerde... başka kan alacak birisi varmı dedim acilde alsınlar dedi, aldık tüpü indirdim yeniden acile,
İki bayan hemsire, ben annem 4 kişi ancak kanı alabildik, canı öncekinde çok acıdığı için yatırır yatırmaz bağırmaya başlıyordu, neyseki bu sefer damara batırdı iğneyide problemsiz alabildik,
Yarın sabah polikliniğe çıkartıcam uzman çocuk dr u görsün bi bakalım ne dicek
Demin kontrol ettim kızarıklıkları kabarıkları gitmiş hemen iğneden sonra
günaydın kızlar kayınvalideciğim geldi:))
çayı koydum da o sırada size bi günaydın diyim dedim.öpüldünüz hepiniz ben yine girmeye çalışırım
kızlar 21 aralık 2010 da saat 08:45 de oğlum yiğit dünyaya geldi
erken doğum 34. haftada
acilen sezeryana alındım
akşam üzeri kanamam oldu aşırı derecede hastane gittiğimde de süprizle karşılaştım hemen ameliyata alındım bebeğim dünyaya geldi hala şoktayım
2070 kg 45 cm doğdu minnacık bir lokmaacık ama dünyanın en güzel bebeği o kadar şirinki sürekli bıkmadan usanmadan onu izliyorum
biliyorsunuz benim hiçbir pronüblemim yoktu herşey süper gidiyordu bebğin gelişimi çok iyiydi benim erken doğum riskim yoktu
1 hafta önceki nst süperdiş hiç sancı çıkmamıştı
am görüldüğü gibi kaderden öteye geçiülmiyor ve allahıbn dediği oluyor ani bir tansiyon yükselmesiyle eş bebğin önü
ne geçmiş ve parçalanmaya başlanmış saniyler içinde oldu hiçbirşeyim yoktu ne sancım ne ağrım iş bile yaptım eve gelince kanepğeye uzandım ve bir ıslaklı bir baktım aşırı bir kanama ve sonuç doğum 2. şubat annelirnden oldum busemi yalnız bırakmadım kader arkadaşı olduk allahım ebnim oğlumada gbüç kuvver tversin dua edin lkızlar hepinizin dualarına çok ihtiyacım var görüşmek üzre
Selam hanımlar....
Bir bebişimiz daha dünyaya merhaba demiş.Hayırlı uğurlu olsun.Allah analı,babalı büyütmelerini nasip etsin.Şubat prensleri acele ediyorlar gelmekte.Prensesler de geldik geliyoruz diye yokluyorlar. :)
Rabbim hepsine sağlık versin.Artık riskli kısmı geçtik sayılır çoğumuz.Hepimiz için vakitli doğum diliyorum ama vaktinden önce gelenler de üzülmesinler herşey yoluna girer o minicik doğan yavrular ilerde karşımıza geçip büyük adam gibi konuşacaklar bize :)
Bu sabah kontrolümüz vardı.Kızım normal doğum pozisyonuna dönmüş. çok tatlıydı.elini yiyordu :)
kafası 36 haftaya yakın :) (koca kafa) kendisi 32+4 gözüküyor... herşeyi yolundaydı çok şükür.
Bir sonraki randevumuzda 2. defa detaylı ultrasona girecekmişiz.sonraki kontrolde de NST'ye girecekmişiz.
Doktorumuz bu süre içinde günlük hareketlerini saymamı istedi.Günde en az 10 kere hareket etmeliymiş.
Bu arada kızım 2.293gr olmuştombik prensesim benim
kızlar 2.bebişimiz de gelmiş maşallah küçük yiğit e erkekler aceleci bu sene bende oğlumun erken geliceğine inanıyorum hep ama doktorum annem kocam herkes kızıyor yok öyle bişey diye ama nedense benim içime öyle doğuyor bakalım görücez sağlıklı olsunda 2 gün önce gidip gördüm kağanımı 2300 gr 44cm olmuş paşam herşey yolunda kafasıda 4 gün önceden gidiyormuş azıcık büyükmüş yani rahim ağzındaymış kafası suyu falanda gayet iyi tansiyonum 11-7 çıktı iyi yani fena değil ama ben herşeyin iyi olmasına rağmen hala ocak 15 te gelicek bebeğim diye düşünüyorum : )) bakalım hayırlısı
hello kizlarrr
ben hep bi iki hafta erken gelse diyodum dün doktora gittim kafasi kanala girmis bile birazcik iki hafta erken dogacak büyük ihtimal sancin fln olursa amaan daha erken diyip evde bekleme dedi doktorum, seviniym mi üzüliym mi anlamadim, gercekten erken dogarsa yani 3hafta snra 2800 gr dogacak tahmini olarak kizim, saglikla gelsin insallahhhhh, esim cok seviniyo bak babasi gibi merakli kafasini heryere sokuyo dedi
selam kızlar, nasılsınız? inşallah bu gün hepinizin bebişleri uslu uslu durmuştur yerinde. 30 sf konuşmuşsunuz bir günde, ben şu geçmişi bir okuyayım da geleyim. herkese sevgiler
ayy anne demeyin yaaa((
ne hayallerimiz vardı.bu arada annemi bugün hastaneden çıkarmışlar kızlar.
annem 5 sene önce çok ciddi bi beyin ameliyatı geçirdiği için hormon ilaçları falan kullanamıyodu emboli atma riski vardı.ama ameliyatta da bu risk var o yüzden miyomları için tedavi olamamıştı ama artık kadıncağız kan kaybından ölecek diye tedaviye başladılar 3 gündür hastanede tedavi oluyo 1 hafta daha olcakmış 10 gün içinde emboli atma riski varmış sonra atmazamış.dua edinde ööle bişi olmasın allah korusun ölümle bile sonuçlanabiliyo malsef(
şimdi anneme iğne vurmaya başlamışlar menopoza girsin diye yaa kimisi girmesin ister anneciğimde girmeye bakıyo malesef
selam güzel hamilelerrr
okuldan geldim yemek yaptım salata yaptım sofrayı kurdum şimdi eşimi bekliyorum
inananamadım tam 30 sayfa yazmışsınız bugün okuyamadım tabi önemli bişey varmı doğuran falan :)
yarın ve yarından sonra yine seminerim var ve kaynım geliyormuş haftasonu kalmaya Ankara'dan
şimdilik öptüm sizleri
mucakkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?