2011 Şubat Anneleri

kızlar hiçbir sorunu yokken kanaması olmuş gitmiş akşam sabah da sezeryana almışlar oğluda gayet
sağlkılı 2070gr galiba ama sütü yok diye üzülüyordu

ayyyyyyy ne güzel Allahım bizlerede sağlıkla bebeğimize kavuşmayı nasip et
sütü gelir yakında inşallah dualarım onunla
ay çok duygulandım yaa bebiş 1 hafta ile 1 yaş büyük yazılacak:)

nikah malzemeleri.com dan siparişlerim geldi....sıkıntım gitti...kapı süsüsm , hasır pusetim ve malzemelerim...şekerleri yapınca resim koyarım...çok yattım bugunn..kalkıp yemek yapmaya başlasam iyi olacak:)

biz senle geçmişte oyalanırken bir bebişimiz daha olmuş, bundan sonra sondan başa okuyalım en iyi geçmişi şekerim:))

bencede önce havadislere bakalım sonra geçmişi okuyalım kaçırıyoruz gelişmeleri sonra

bende kocişe öğretiyorum siteyi kullanmayı acil bişey olursa doğum vs gir kızlara haber ver diyorum:18:

güzelim kokma kaç cm miş söyledi mi doktorun.kriterleri var onun 5cm nin altına düşerse risk diyorlar ama 2 cm in altında durum acilleşiyor.34 tesin zaten 36 ya kadar dayansanız normal sayılıyor zaten erken bile olmuyor.bebek haereketleri azalır öncekine göre.korkma ama hareketlerini dikkatli takip et ...benim çok erkendi 26 da felan çok azdı suyum şimdi yeterli diyorlar ama hala az :))

kızlar herkes bir arkadaşa telefonunu versin bari böyle olmuyor siz nasıl haber aldınız mooonsondan
ben doğursam kimsenin haberi olmaz

canım 4 kadranda 45 cc dıyo raporda.ama cc yı anlamadım.dr baya az dedi.canım ben erken dogumdan kormuyorum bu saatten sonra.ama kordonun boynuna dolanmasın dan korkuyorum.bebegıme dogmadan bıse olursa dıye.sen de korktun mu bundan.suyunu nasıl telafı ettın

ben ilk başta çok korktum çünkü daha 6.aya yeni girmiştik 30 lara gelelim diye dua ettim ama şimdi korkmuyorum kordon dolanması 38 den sonraki süreçte ani su azalması olursa o zamana kadar suyun az olursa sezeryana alırlar.kontorollerini sıklaştır birde tek doktorun varsa ikiye çıkar ben çapa tıp fakültesine geçince içim rahatladı.çapada suyun az olmasının nedenini araştırdılar preeklemsi (gebelik zehirlenmesi )için test yaptılar.suyum vajinadan akıyor mu diye baktılar çocuykta sorun var mı diye baktılar.hepsi normal çıkınca iyisin birşeyin yok demeye başladılar suyun yeter birşey olmaz dediler ............

anladım canım.evımın yakınında hastane var olmadı oraya her hafta gıdeyım.benımde akıntım cok.bakalım insallah bendede bise cıkmaz.saol canım tekrar

Herkese iyi akşamlar kızlar misafirim var bugün koşturuyorum ama buarayıda okumayı ihmal etmiyorum soran olursada bilgisayarın tozunu alıyorum:) ay çok sevindim bugün moonson için ne güzel ya inş bizde kavuşuruz bebeciklerimize sağ salim.
Gözdeati, annene çok geçmiş olsun canım yüreğini ferah tutmaya çalış.Allah acil şifalar versin...

anladım canım.evımın yakınında hastane var olmadı oraya her hafta gıdeyım.benımde akıntım cok.bakalım insallah bendede bise cıkmaz.saol canım tekrar

akıntın su şeklindeyse amniyon sıvısı olabilir onu ayırt etmeleri gerekiyor!!!! .dinlenmene ve su içip sola yatmaya çalış bunlar bilimselliği olmayan sonuçlar ama kötü gelmez :)))birde benim suyum azalmadan önceki hafta çok stres yapmıştım bence o tetikledi ....

tamam canım yarın tekrar gıdıp dr a akıntımdan bahsedeyım.ayırt etsınler.korktum cunku.stres olabılır etken dogru soyluyosun.yogun calışıyorum buara.ılgın için saol canım

kızlar bu aralar tansiyonlarımızı düzenli takip etmeliyiz.buse de ,moonson da tansiyon yükselmesinden erken doğum yaptı.çok fazla ödemi olan ve tansiyonu yüksek çıkan arkadaşlarım ne olur kendinize dikkat edin gebelik zehirlenmesi bu belirtilerle başlıyor ........ve bir anda ortaya çıkıyor ...kötü habercilik yapmak istemem ama (

gözde :)) geçmiş olsun güzelim annen için iyisi olur inşallah bak sen erken gelecek bebişin diye bekliyordun.moonson senden önce davrandı belkide biz de sizden önce davranırız :))

iyi akşamlar hatunlar nasılsınız? bebişin cicilerini yıkamıştım onlar kurudu, ütüledim kaldırdım, bir kısmı daha kuruyor, kurusun büyük zevkle devam edicem minicik minicik şeyleri ütülemeye :))
Kağancığımın ateşi bugün çıkmadı şükür, takipteyim yinede, uzman dr a çıkartayım dedim bugün dr raporluymuş ayın 29una kadar yokmuş...dün gece dr un verdiği antibiyotiğe başlattım bugün, hazır çıkmışken bende sağlık ocağına gideyim dedim kontrol için, o da aradan çıktı iyi oldu,
Bir ara kağanın alnı yine alerji gibi kıpkırmızı oldu kabardı, 1-2 saat sonra kendiliğinden geçti,
geçince yeniden götürmedim
Eşim yoldaaaa, geliyor, babamızı çok özledik DD
Hafta sonu gezmek istiyorumm, dün evde durdum kurtlandım kurtlarımı dökücem :))
Veee eşim bana doğum ve doğumgünü hediyesi telefon sipariş etmiş kızlar çok sevindim :)) benimkinin şarjı artık 2-3 saat dayandığı için arkadaşlarım hep annemden ulaşır olmuştu, ama büyük sürpriz oldu, hatta almayalım çok masraf yapıcaz zaten dedim ya sen beğenirsin ya ben senin için beğendiğimi alırım dedi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…