kızlar hiçbir sorunu yokken kanaması olmuş gitmiş akşam sabah da sezeryana almışlar oğluda gayet
sağlkılı 2070gr galiba ama sütü yok diye üzülüyordu
bol su iç tatlımm..geçmiş olsun.
biz senle geçmişte oyalanırken bir bebişimiz daha olmuş, bundan sonra sondan başa okuyalım en iyi geçmişi şekerim:))
canım ben 34 haftalık hamıleyım.bebegin suyu az dediler.dogum felan yapmadım.ama suyun az olması kordonun bebege dolanmasını ve allah korusun.... riskliymiş yani.aynı durumda olan bırılerı varmıydı acaba.merak ettım.suları arttımı.
güzelim kokma kaç cm miş söyledi mi doktorun.kriterleri var onun 5cm nin altına düşerse risk diyorlar ama 2 cm in altında durum acilleşiyor.34 tesin zaten 36 ya kadar dayansanız normal sayılıyor zaten erken bile olmuyor.bebek haereketleri azalır öncekine göre.korkma ama hareketlerini dikkatli takip et ...benim çok erkendi 26 da felan çok azdı suyum şimdi yeterli diyorlar ama hala az :))
kızlar herkes bir arkadaşa telefonunu versin bari böyle olmuyor siz nasıl haber aldınız mooonsondan
ben doğursam kimsenin haberi olmaz
bende dogursam olmaz vallaaa :)
moonson kendısı geldı verdı mujdeyı canım
canım 4 kadranda 45 cc dıyo raporda.ama cc yı anlamadım.dr baya az dedi.canım ben erken dogumdan kormuyorum bu saatten sonra.ama kordonun boynuna dolanmasın dan korkuyorum.bebegıme dogmadan bıse olursa dıye.sen de korktun mu bundan.suyunu nasıl telafı ettın
ben ilk başta çok korktum çünkü daha 6.aya yeni girmiştik 30 lara gelelim diye dua ettim ama şimdi korkmuyorum kordon dolanması 38 den sonraki süreçte ani su azalması olursa o zamana kadar suyun az olursa sezeryana alırlar.kontorollerini sıklaştır birde tek doktorun varsa ikiye çıkar ben çapa tıp fakültesine geçince içim rahatladı.çapada suyun az olmasının nedenini araştırdılar preeklemsi (gebelik zehirlenmesi )için test yaptılar.suyum vajinadan akıyor mu diye baktılar çocuykta sorun var mı diye baktılar.hepsi normal çıkınca iyisin birşeyin yok demeye başladılar suyun yeter birşey olmaz dediler ............
kızlar herkes bir arkadaşa telefonunu versin bari böyle olmuyor siz nasıl haber aldınız mooonsondan
ben doğursam kimsenin haberi olmaz
bende dogursam olmaz vallaaa :)
moonson kendısı geldı verdı mujdeyı canım
anladım canım.evımın yakınında hastane var olmadı oraya her hafta gıdeyım.benımde akıntım cok.bakalım insallah bendede bise cıkmaz.saol canım tekrar
akıntın su şeklindeyse amniyon sıvısı olabilir onu ayırt etmeleri gerekiyor!!!! .dinlenmene ve su içip sola yatmaya çalış bunlar bilimselliği olmayan sonuçlar ama kötü gelmez :)))birde benim suyum azalmadan önceki hafta çok stres yapmıştım bence o tetikledi ....
kızlar numaralarınızı atın bana bende atıyorum
ben de istiyorum melocummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?