2011 Şubat Anneleri

gözün aydın canım maşallah prensese kocaman olmuş

maşallah canım oğluşun 2 kiloyu da geçmiş aynen benimde içime erken doğurucam gibi geliyor hep öyle hissediyorum 36-37 gibi inşallah öyle olur bende oğluşumu çok özledim 40+ ları beklemek istemiyorum

maşallah canım kocaman olmuş galiba bu gidişte 3. şubat annesi sen olacaksın çok az kalmış allah hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi

gözdecim çok geçmiş olsun annene allah acil şifalar versin

kızlar iyi akşamlar bende bugün çok kötüyüm boğazlarım çok fena şişti ve çok halsizim yataktan hiç kalkamadım elim kolum kalkmıyor gözlerimi açamıyorum ama hiç uyayamıyorumda depresyona girdim resmen geceleri hiç uyku yok en fazla sabaha karşı 3 saat falan

canım kağanada çok geçmiş olsun çocuk tam iyileşiyor derken tekrar hastalanıyor nazar değiyor galiba kağan paşaya dikkat et canım bu arada eşinde çok düşünceliymiş canım iyi günlerde kullan hediyeni

kızlar numaralarınızı atın bana bende atıyorum

bende attım canım ıı oldu

hadı gozun aydın canım.. hem kocıskona kavusuyon hemde kaancık ıı demek.. babasıda gelınce deymeyın kaanın keyfıne.. bı yanında annesı bı yanında babası bıde mınık kardesıyle bu gece guzel bı uyku ceksın bıseycıgı kalmaz ınsallah.

geçmiş olsun güzelim yaa bundan sonra böyle olacak sanırım ben de geceleri uyanıyorum evin uyunabilcek her köşesini dolanıyorum sabaha karşıuyuyorum (

burcu bence nazarlanıyor kaan Allahtan annenler yanında

yasemin sanada çok geçmiş olsun

moonson doğurdu haberiniz var de mi?

gecmıs olsun canım.. 2 gun once bendede vardı bogaz yanması ve grıp Allahtan ayakta hafıf atlattım en ufak bı halsızlık bıle rahatsız edıo artık.. uyku felan zaten oda hak getıre artık gece uyuyamıorum gun boyuncada leyla gıbı dolanıorum.. daha cok dıkkat etmek lazım artık bu saatten sonra ılacta kullanamyız meyve tuket bol bol nane limon felan yap olmadı ıhlamur ıc bıtkılere dayan..

geçmiş olsun güzelim yaa bundan sonra böyle olacak sanırım ben de geceleri uyanıyorum evin uyunabilcek her köşesini dolanıyorum sabaha karşıuyuyorum (

sağol canım çok zor ya stres yapıyorum artık uykum var neden uyuyamıyorum diye bebişler doğunca napıcaz biz şimdi uykusuz o zaman uykusuz bari biraz uyuyup enerji depolasaydık böyle oluncada artık doğsunda rahatlıyım diyorum sonra bi 3-4 hafta daha dursun diyorum kafam karıştı ya:26:

burcu bence nazarlanıyor kaan Allahtan annenler yanında

yasemin sanada çok geçmiş olsun

moonson doğurdu haberiniz var de mi?

çok teşekkür ederim canım

çok sağol canım biraz ağır geçiriyorum meyva yiyorum devamlı eşim gelsin ıhlamur kaynattırıyım bari ayağa bile kalkacak halim yok sizlerde çok dikkat edin hasta olmayın valla doğum başlasa doğuracak halim bile yok inşallah bende senin gibi hemen atlatırım canım

slm cnm bebişimi gördüm geldim ben de ...maşallah herşeyi haftasıyla uyumlu gidiyomuş kafası 1 hafta öndeymiş galiba sadece:)bugün meraktan dr u beklerken hemşirelere sordum nasıl oluyo falan die,yanımdaki kadın da nstye girecekmiş,o girince gördüm gelip bakabilirsiniz dediler:) bişey yokmuş yaa bebeğin kalp atışlarını hareketlerini falan takip ediyolarmış...peeehhh ben de bişey sanmıştım:)benim bi daha ki randevum 7 ocakta...artık 2 haftada bir geleceksin dedi...34.haftada nstye girecekmişim ben de...

bebişim1,891 olmuş kızlar... ya boyunu nerden anlıoduk unuttum...bişeyle bişey çarpılıodu ya..hatırlayan var mı? bu arada bugün bimdeki hava nemlendiriciyi de aldık,şu ana odanın ortasında çalışıo,iimiş 35 tl hiç bişey deil valla...

yyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaa 30 sayfadan bir sürü alıntı yaptık sayfalar dolusu cevap yazdım hepsi gitti yaaa ağlamak istiyorum 14:

sağol canım bende 40 ları beklemek istemiyorum bebek için bir faydası yokmuş diye duymuştum 36 dan sonrasının ama yinede Allahım bilir

gözün aydın canıııımmm

kızlar dr bana magnezyum ilacı verdi
Magnorm adında
kullananınız varmı?
nasıl içiyorsunuz vitamin ve kan hapıyla aynı andamı?

Kızlaaaaaaar inanmıyoruuuuuuuuum bir bebiş daha gelmiş , maşallah kuzuya, MOONSUN82 cnm gözün aydın cnm küvezde değil sanırım, sütün gelmediyse hemen elektrikli bi pompa edin, onunla sağ manueller kolunu yormaktan başka işe yaramaz...sana sütle ilgili özelden mesaj atıcam cnm birazdan

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar, kağancımın ateşi çıkmıyor dün akşamdan beri çok şükür,

melocum cnm her gün okuyorum akşam yatırmadan önce, 2-3 sefer...

Karamel cnm kağan 14 ay emdi bol bol, 2 ayı hamileliğime denk geldi , zorla ayırdım memeden ağlaya ağlaya...o emcem diye ağladı ben gögüslerim şişip sancılandığı için, ama yeni bebek geleceği için kesmek zorundaydım artık, kağan sık hastalanan bi çocuk değil cnm bünyesi kuvvetlidir aslında ilk defa üst üste oldu, birinciden tam toparlanamadan 2. bulaştı sanırım, bu aralar burdaki tüm çocuklarda boğaz enfeksiyonu var havalar bi sıcak bi soğuk gidiyor tam mevsim geçişi gibi, tabi anında kapıyolar şifayı...o hasta olmasında ben olmaya razıyım..

Sürmeli cnm bu akşam eşim gelene kadar nyietlenip okuyorum yasini

Bebişlerini gören arkadaşların gözü aydın, bebişlerimize kocaman maşallah

deniz1984, hadi kolay gelsin bitince resimde ekle cnm

gozdeati; cnm anneciğin inş hemencecik iyi olur, ve eğer öylesi iyi ise hemen girer menapoza inş., sen moralini yüksek tut olurmu cnm, lütfen bebişin için

mimix; cnm aynı şeyi yaşıyoruz sanırım, benimkide baya aşağıda, ama 3 hafta içinde gelir fln demedi doktorum, elleride kafasının yanında biraz garip bir pozisyondaymış, ama benim karnım inmedi daha seninki indimi aşağıya?? inş 36dan önce gelmezler

SariSheker; cnm ultrason ortalama bir değer söylüyor sadece, artısı ve eksisi olabiliyor, bi arkadaşa 3.800 civarı dediler 4.500 küsür doğurdu yanlış hatırlamıyosam hemde normal doğumla, eksik olanda olabiliyor, bide doğumdan 2gün içnde yaklasık yüzde 10 suyunu kaybettiği için 200-300 eksik olarak çıkıyor bebiş hastaneden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…