Selam hanımlar....
Bir bebişimiz daha dünyaya merhaba demiş.Hayırlı uğurlu olsun.Allah analı,babalı büyütmelerini nasip etsin.Şubat prensleri acele ediyorlar gelmekte.Prensesler de geldik geliyoruz diye yokluyorlar. :)
Rabbim hepsine sağlık versin.Artık riskli kısmı geçtik sayılır çoğumuz.Hepimiz için vakitli doğum diliyorum ama vaktinden önce gelenler de üzülmesinler herşey yoluna girer o minicik doğan yavrular ilerde karşımıza geçip büyük adam gibi konuşacaklar bize :)
Bu sabah kontrolümüz vardı.Kızım normal doğum pozisyonuna dönmüş. çok tatlıydı.elini yiyordu :)
kafası 36 haftaya yakın :) (koca kafa) kendisi 32+4 gözüküyor... herşeyi yolundaydı çok şükür.
Bir sonraki randevumuzda 2. defa detaylı ultrasona girecekmişiz.sonraki kontrolde de NST'ye girecekmişiz.
Doktorumuz bu süre içinde günlük hareketlerini saymamı istedi.Günde en az 10 kere hareket etmeliymiş.
Bu arada kızım 2.293gr olmuştombik prensesim benim
kızlar 2.bebişimiz de gelmiş maşallah küçük yiğit e erkekler aceleci bu sene bende oğlumun erken geliceğine inanıyorum hep ama doktorum annem kocam herkes kızıyor yok öyle bişey diye ama nedense benim içime öyle doğuyor bakalım görücez sağlıklı olsunda 2 gün önce gidip gördüm kağanımı 2300 gr 44cm olmuş paşam herşey yolunda kafasıda 4 gün önceden gidiyormuş azıcık büyükmüş yani rahim ağzındaymış kafası suyu falanda gayet iyi tansiyonum 11-7 çıktı iyi yani fena değil ama ben herşeyin iyi olmasına rağmen hala ocak 15 te gelicek bebeğim diye düşünüyorum : )) bakalım hayırlısı
hello kizlarrr
ben hep bi iki hafta erken gelse diyodum dün doktora gittim kafasi kanala girmis bile birazcik iki hafta erken dogacak büyük ihtimal sancin fln olursa amaan daha erken diyip evde bekleme dedi doktorum, seviniym mi üzüliym mi anlamadim, gercekten erken dogarsa yani 3hafta snra 2800 gr dogacak tahmini olarak kizim, saglikla gelsin insallahhhhh, esim cok seviniyo bak babasi gibi merakli kafasini heryere sokuyo dedi
ayy anne demeyin yaaa((
ne hayallerimiz vardı.bu arada annemi bugün hastaneden çıkarmışlar kızlar.
annem 5 sene önce çok ciddi bi beyin ameliyatı geçirdiği için hormon ilaçları falan kullanamıyodu emboli atma riski vardı.ama ameliyatta da bu risk var o yüzden miyomları için tedavi olamamıştı ama artık kadıncağız kan kaybından ölecek diye tedaviye başladılar 3 gündür hastanede tedavi oluyo 1 hafta daha olcakmış 10 gün içinde emboli atma riski varmış sonra atmazamış.dua edinde ööle bişi olmasın allah korusun ölümle bile sonuçlanabiliyo malsef(
şimdi anneme iğne vurmaya başlamışlar menopoza girsin diye yaa kimisi girmesin ister anneciğimde girmeye bakıyo malesef
iyi akşamlar hatunlar nasılsınız?bebişin cicilerini yıkamıştım onlar kurudu, ütüledim kaldırdım, bir kısmı daha kuruyor, kurusun büyük zevkle devam edicem minicik minicik şeyleri ütülemeye :))
Kağancığımın ateşi bugün çıkmadı şükür, takipteyim yinede, uzman dr a çıkartayım dedim bugün dr raporluymuş ayın 29una kadar yokmuş...dün gece dr un verdiği antibiyotiğe başlattım bugün, hazır çıkmışken bende sağlık ocağına gideyim dedim kontrol için, o da aradan çıktı iyi oldu,
Bir ara kağanın alnı yine alerji gibi kıpkırmızı oldu kabardı, 1-2 saat sonra kendiliğinden geçti,
geçince yeniden götürmedim
Eşim yoldaaaa, geliyor, babamızı çok özledikDD
Hafta sonu gezmek istiyorumm, dün evde durdum kurtlandım kurtlarımı dökücem :))
Veee eşim bana doğum ve doğumgünü hediyesi telefon sipariş etmiş kızlar çok sevindim :)) benimkinin şarjı artık 2-3 saat dayandığı için arkadaşlarım hep annemden ulaşır olmuştu, ama büyük sürpriz oldu, hatta almayalım çok masraf yapıcaz zaten dedim ya sen beğenirsin ya ben senin için beğendiğimi alırım dedi
kızlar numaralarınızı atın bana bende atıyorum
iyi akşamlar hatunlar nasılsınız?bebişin cicilerini yıkamıştım onlar kurudu, ütüledim kaldırdım, bir kısmı daha kuruyor, kurusun büyük zevkle devam edicem minicik minicik şeyleri ütülemeye :))
Kağancığımın ateşi bugün çıkmadı şükür, takipteyim yinede, uzman dr a çıkartayım dedim bugün dr raporluymuş ayın 29una kadar yokmuş...dün gece dr un verdiği antibiyotiğe başlattım bugün, hazır çıkmışken bende sağlık ocağına gideyim dedim kontrol için, o da aradan çıktı iyi oldu,
Bir ara kağanın alnı yine alerji gibi kıpkırmızı oldu kabardı, 1-2 saat sonra kendiliğinden geçti,
geçince yeniden götürmedim
Eşim yoldaaaa, geliyor, babamızı çok özledikDD
Hafta sonu gezmek istiyorumm, dün evde durdum kurtlandım kurtlarımı dökücem :))
Veee eşim bana doğum ve doğumgünü hediyesi telefon sipariş etmiş kızlar çok sevindim :)) benimkinin şarjı artık 2-3 saat dayandığı için arkadaşlarım hep annemden ulaşır olmuştu, ama büyük sürpriz oldu, hatta almayalım çok masraf yapıcaz zaten dedim ya sen beğenirsin ya ben senin için beğendiğimi alırım dedi
geçmiş olsun güzelim yaa bundan sonra böyle olacak sanırım ben de geceleri uyanıyorum evin uyunabilcek her köşesini dolanıyorum sabaha karşıuyuyorumkızlar iyi akşamlar bende bugün çok kötüyüm boğazlarım çok fena şişti ve çok halsizim yataktan hiç kalkamadım elim kolum kalkmıyor gözlerimi açamıyorum ama hiç uyayamıyorumda depresyona girdim resmen geceleri hiç uyku yok en fazla sabaha karşı 3 saat falan
kızlar iyi akşamlar bende bugün çok kötüyüm boğazlarım çok fena şişti ve çok halsizim yataktan hiç kalkamadım elim kolum kalkmıyor gözlerimi açamıyorum ama hiç uyayamıyorumda depresyona girdim resmen geceleri hiç uyku yok en fazla sabaha karşı 3 saat falan
geçmiş olsun güzelim yaa bundan sonra böyle olacak sanırım ben de geceleri uyanıyorum evin uyunabilcek her köşesini dolanıyorum sabaha karşıuyuyorum(
burcu bence nazarlanıyor kaan Allahtan annenler yanında
yasemin sanada çok geçmiş olsun
moonson doğurdu haberiniz var de mi?
gecmıs olsun canım.. 2 gun once bendede vardı bogaz yanması ve grıp Allahtan ayakta hafıf atlattım en ufak bı halsızlık bıle rahatsız edıo artık.. uyku felan zaten oda hak getıre artık gece uyuyamıorum gun boyuncada leyla gıbı dolanıorum.. daha cok dıkkat etmek lazım artık bu saatten sonra ılacta kullanamyız meyve tuket bol bol nane limon felan yap olmadı ıhlamur ıc bıtkılere dayan..
gulcancan dışarı çıkıp gelddim cnm biraz geç oldu ama 14 ocağa randevu verdi nst'ye bağlanıcaksın dedi,nasıl bişey olduğunu bende çok merak ediyorum ilk olucakta :26: bu arada o karnımızdaki sertlik kasılmamıymış hadi ya :18: bende her akşam oluyo patlıcakmış gibiiii
burcu bence nazarlanıyor kaan Allahtan annenler yanında
yasemin sanada çok geçmiş olsun
moonson doğurdu haberiniz var de mi?
gözün aydın canım maşallahprensese kocaman olmuş
maşallahcanım oğluşun 2 kiloyu da geçmiş aynen benimde içime erken doğurucam gibi geliyor hep öyle hissediyorum 36-37 gibi inşallah öyle olur bende oğluşumu çok özledim 40+ ları beklemek istemiyorum
maşallahcanım kocaman olmuş galiba bu gidişte 3. şubat annesi sen olacaksın çok az kalmış allah hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi
gözdecim çok geçmiş olsun annene allah acil şifalar versin
kızlar iyi akşamlar bende bugün çok kötüyüm boğazlarım çok fena şişti ve çok halsizim yataktan hiç kalkamadım elim kolum kalkmıyor gözlerimi açamıyorum ama hiç uyayamıyorumda depresyona girdim resmen geceleri hiç uyku yok en fazla sabaha karşı 3 saat falan
güzelim fl değerini 7 ile çarparak hesaplıyoruz :))
slm cnm bebişimi gördüm geldim ben de ...maşallah herşeyi haftasıyla uyumlu gidiyomuş kafası 1 hafta öndeymiş galiba sadece:)bugün meraktan dr u beklerken hemşirelere sordum nasıl oluyo falan die,yanımdaki kadın da nstye girecekmiş,o girince gördüm gelip bakabilirsiniz dediler:) bişey yokmuş yaa bebeğin kalp atışlarını hareketlerini falan takip ediyolarmış...peeehhh ben de bişey sanmıştım:)benim bi daha ki randevum 7 ocakta...artık 2 haftada bir geleceksin dedi...34.haftada nstye girecekmişim ben de...
bebişim1,891 olmuş kızlar... ya boyunu nerden anlıoduk unuttum...bişeyle bişey çarpılıodu ya..hatırlayan var mı? bu arada bugün bimdeki hava nemlendiriciyi de aldık,şu ana odanın ortasında çalışıo,iimiş 35 tl hiç bişey deil valla...
yyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaa 30 sayfadan bir sürü alıntı yaptık sayfalar dolusu cevap yazdım hepsi gitti yaaa ağlamak istiyorum14:
gözün aydın canıııımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?