2011 Şubat Anneleri

maş kuzuya cnm gözün aydın
kızlar dr bana magnezyum ilacı verdi
Magnorm adında
kullananınız varmı?
nasıl içiyorsunuz vitamin ve kan hapıyla aynı andamı?
Cnm magnesium diasporal kullanıyorum arada, suya karıştırıyorum şaseyi
Cnm çok geçmiş olsun, bi bıraksın şu hastalıklar yakamızı yaa...
Evet cnm aynen öyle oldu bu sefer, tam toparlanıyor diyordum pat bi daha nüksetti... onun ağlamasına dayanamıyorum o hasta olacağına ben olsam keske diyorum hep...
Sağolasın cnm amin inş.
burcu bence nazarlanıyor kaan Allahtan annenler yanında

yasemin sanada çok geçmiş olsun

moonson doğurdu haberiniz var de mi?
bende aynen neyseki annemler yanımda diyorum cnm gerçekten yanımda kimse olmasaydı bu son bi kaç haftada yorgunluktan bende doğururdum heralde... dün gece kontrol için kalkınca bayılıyorum sandım ilacını içirip anneme bıraktım o sallayıp yatırmış ben uyudum sabaha kadar o kalktı Allah razı olsun
kızlaaaarrrr
birbirimize numaraları atıyoruz haberiniz olsun

Cnm özelden atıyorum sana şimdi

melocum herkes mi atacak sana numarasını yoksa sadece bazı kişiler mi?
yok canım bana olması şart değil birbirimize atalım diyorum yani birinden haberimiz olmadığında o an topikte kim varsa artık o ulaşır
kızlar dr bana magnezyum ilacı verdi
Magnorm adında
kullananınız varmı?
nasıl içiyorsunuz vitamin ve kan hapıyla aynı andamı?
ben kullandım kan hapıyla ve süt ürünleriyle aynı anda olmayacak canım

teşekkürler cnm,senin 2. oğlun mu gelio,ben pek bilmiyorum da,hasta heralde çok geçmiş olsun....

nuryasemin geçmiş olsun canım, hastalığın en iyi ilacı dinlenmek. uyuyamasan da uzan bolbol, bir de meyveni sebzeni ihmal etme. acil şifalar canım

burcucum ben de 2 gündür magnezyum diasporale başladım bir de elevit içiyorum başka ilacım yok ama magnezyum ishal yaptı bende. sen de de oluyor mu?bırakmak da istemiyorum bacak kramplarından uyuyamaz olmuştum 2 gündür rahatım şimdi de bu ishal çıktı((

kizlar ya yasinlerimizi biran önce bitirelimde sorgunlu arkadasimiz duasini yapsin

ben insallah bugun okuyacagim

ççoook sağol canım
aslında bende kasılma kramp falan yok ama dr kan ve idrar değerlerime bakarken kağıtta birde magnezyum yazalım dedi hemşiresine bişey eksik olmalı testlerde sanırım

burcucum çok geçmiş olsun canım kaana

eşim söyleniyor kızlar hadi ben kaçtım artık öptüm çok çok mucakkkk

Kızlar çok sağolun, gülcan evet benim ikinci oğlum geliyor, senaycım ishal yapmadı beni ama öyle bir etkisi var cnm, belkide sabah kan ilacımı aldığım için birbirini dengeliyor olabilir

Ben çıkayım kızlar, kağan uyandı ona yedirip yasini bitireyim eşim gelene kadar, görüşürüz öpüldünüz
teşekkürler cnm,senin 2. oğlun mu gelio,ben pek bilmiyorum da,hasta heralde çok geçmiş olsun....

Kızlaaaaar 2. bebeğimizde gelmişşş.. Çoook ama çok sewindim yaaa küweze yoğun bakıma girmeden sağlıkla ewlerinde olmalarınaa. Allah hepinize bunu nasip etsin inş. Bana da sağlıkla küwezden çıkıp ewimize gideceğimiz günü nasip etsin:)
Biz halaa küwezdeyiz. Ama çok şükür sağlık sorunumuz yok. Sadece mamaya geçildiği için bir gaz sorunumuz oldu karnımız biraz şişti azcık yemeye ara werdi doktorları ama bugün tekrar beslenmeye başlanıldı çok şükür...
Bu akşammmm ilk kez bebeğimi kucağıma aldım kızlar.. Anlatılmaz o an hissettiklerimmm, çooook ama çoooooook duyguluydu.. Tenime değmesi lazımmış, beni hissetmesi.. Göğsümü açtım göğsüme yatırdılar 15 dk boyunca hissettik miniğimle birbirimizi.. Şuannn uçuyorummmmmm bunu yazarken bile :))) Çok mutlu oldum çoook.

Gözünaydın Busemmm
Allahım bundan sonra hiç ayırmasın her daim kucağında olsun bebeğin inşallah
Dünyanın en güzel duygusu en güzel kokusu değilmi?

mutluluklarının devamı gelecek canım sen merak etme o göğsünden hiç inmeyecek o :))

ayyyy,mehtapcım gözün aydın ne diyeceğimi bilemedim,hem çok şaşırdım hem çok sevindim,sanada yiğite allah bol bol güç sağlık versin,ne güzel aldın oğlunu kollarına,darısı başımıza hayrlısı ile,süt için sıkıntı yapma,bol bol su için mutlaka gelecektir,tekrar tekrar tebriklerrrr

sekercim sorgunlu arkadasim yapicak duasini
isimleri faceden buldum canim yolluyacagimda
miss_teacher,nurberra,dilekcengiz
bu arkadaslarin isimlerini bulamadim
ömesajla isticem

bende katılmak istiyodum okumanıza ama artıkın bende kendi kendiciğime okurum,allah kabul etsin

bende 2-3 gün önce öğrendim,bi arkadaşım manda yoğurdu getirecekmiş yiyim die,sonra başka hamile tanıdığına da sormuş getirmek için oda getirme asla yememigeç doğururum sonra demiş,doğruluk payı var demekki

gözdecim geçmiş olsun,allah şifalar versin,inşallah en kısa zmnda toparlanıp gelir yanınıza

Gözünaydın Busemmm
Allahım bundan sonra hiç ayırmasın her daim kucağında olsun bebeğin inşallah
Dünyanın en güzel duygusu en güzel kokusu değilmi?

aminnnn inşşşş..
Tarifi yokmuşşş bu duygunun.. Hamileyken hissettiklerinin kat kat kat katttt fazlasını yaşıyormuş insan bebeğini gördükten sonra.. Allah ım o kokudan hiç kimseyi eksik bırakmasın.. Hayatımın tek anlamı sadece bebeğim..Ondan önceee hiç bişeim yokmuş gibi şimdi ise dünyada herşeye sahip gibiyim:)

ne güzel,küvezden çıkıpta evinizede gideceğiniz günler gelecek hemde çok yakında,çok sevindirik oluorum böle okuyunca,allah isteyen arzu eden herkese tattırsın bu duyguları,gözün aydın canım

çok sevindim güzelim, bebeğinin kokusunu alıp kucağında hissettin sonunda. inşallah en kısa zamanda bebeğini evine götürür hiç kucağından ayırmazsın.

cnm yaaa ne güzel anlatmışsın hislerini,o koku başka dimi...ben de artık hissetmek istiyorum yaa,gözün aydın,sağsalim kucağına alabilmişsin sonunda,allah bizlere de nasip eder inş..

ayy canım inan çok duygulandım yaaa allah evinize döndüğünüz günleri de gösterir inş.bir an evvel sağlığına kavuşur minik oğluşun

arkadaşlar merhaba herkeseeee..
busemmmm çokk tebrik ederimm. dualarımız sizinleydi.. hepimiz o anların hayalini kuruyoruz sanırım :)iyi olmanıza da çok sevindimm. inşallah en yakın zamanda kendi evinizde de birlikte daha çookkk vakit geçireceksinizz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…