- 26 Ekim 2008
- 6.173
- 57
- 163
slm cnm bebişimi gördüm geldim ben de ...maşallah herşeyi haftasıyla uyumlu gidiyomuş kafası 1 hafta öndeymiş galiba sadece:)bugün meraktan dr u beklerken hemşirelere sordum nasıl oluyo falan die,yanımdaki kadın da nstye girecekmiş,o girince gördüm gelip bakabilirsiniz dediler:) bişey yokmuş yaa bebeğin kalp atışlarını hareketlerini falan takip ediyolarmış...peeehhh ben de bişey sanmıştım:)benim bi daha ki randevum 7 ocakta...artık 2 haftada bir geleceksin dedi...34.haftada nstye girecekmişim ben de...
bebişim1,891 olmuş kızlar... ya boyunu nerden anlıoduk unuttum...bişeyle bişey çarpılıodu ya..hatırlayan var mı? bu arada bugün bimdeki hava nemlendiriciyi de aldık,şu ana odanın ortasında çalışıo,iimiş 35 tl hiç bişey deil valla...
maş kuzuya cnm gözün aydın
Cnm magnesium diasporal kullanıyorum arada, suya karıştırıyorum şaseyikızlar dr bana magnezyum ilacı verdi
Magnorm adında
kullananınız varmı?
nasıl içiyorsunuz vitamin ve kan hapıyla aynı andamı?
Cnm çok geçmiş olsun, bi bıraksın şu hastalıklar yakamızı yaa...gözün aydın canım maşallahprensese kocaman olmuş
maşallahcanım oğluşun 2 kiloyu da geçmiş aynen benimde içime erken doğurucam gibi geliyor hep öyle hissediyorum 36-37 gibi inşallah öyle olur bende oğluşumu çok özledim 40+ ları beklemek istemiyorum
maşallahcanım kocaman olmuş galiba bu gidişte 3. şubat annesi sen olacaksın çok az kalmış allah hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi
gözdecim çok geçmiş olsun annene allah acil şifalar versin
kızlar iyi akşamlar bende bugün çok kötüyüm boğazlarım çok fena şişti ve çok halsizim yataktan hiç kalkamadım elim kolum kalkmıyor gözlerimi açamıyorum ama hiç uyayamıyorumda depresyona girdim resmen geceleri hiç uyku yok en fazla sabaha karşı 3 saat falan
Evet cnm aynen öyle oldu bu sefer, tam toparlanıyor diyordum pat bi daha nüksetti... onun ağlamasına dayanamıyorum o hasta olacağına ben olsam keske diyorum hep...canım kağanada çok geçmiş olsun çocuk tam iyileşiyor derken tekrar hastalanıyor nazar değiyor galiba kağan paşaya dikkat et canım bu arada eşinde çok düşünceliymiş canım iyi günlerde kullan hediyeni
Sağolasın cnm amin inş.bende attım canım ıı oldu
hadı gozun aydın canım.. hem kocıskona kavusuyon hemde kaancık ıı demek.. babasıda gelınce deymeyın kaanın keyfıne.. bı yanında annesı bı yanında babası bıde mınık kardesıyle bu gece guzel bı uyku ceksın bıseycıgı kalmaz ınsallah.
bende aynen neyseki annemler yanımda diyorum cnm gerçekten yanımda kimse olmasaydı bu son bi kaç haftada yorgunluktan bende doğururdum heralde... dün gece kontrol için kalkınca bayılıyorum sandım ilacını içirip anneme bıraktım o sallayıp yatırmış ben uyudum sabaha kadar o kalktı Allah razı olsunburcu bence nazarlanıyor kaan Allahtan annenler yanında
yasemin sanada çok geçmiş olsun
moonson doğurdu haberiniz var de mi?
kızlaaaarrrr
birbirimize numaraları atıyoruz haberiniz olsun
Cnm özelden atıyorum sana şimdi