gözde gönderilen kutunu temizle canım,ben de bi temizleyeyimmelocum özel msj atamıyorum sana kutu dolmuş canım
kizlar benim nr vermeme gerek yok heralda kizkardesim veya yengem haber verir..:92:
kızlar dr bana magnezyum ilacı verdi
Magnorm adında
kullananınız varmı?
nasıl içiyorsunuz vitamin ve kan hapıyla aynı andamı?
kızlar face de gördüm sudenur hastanede denilmiş doğumu durdurmaya çalışıyolarmış.haberi olan varmı?
Ayyyyyyyy 2. bebegimiz de gelmiş :) Çok sevindim :)
Busecim siz de en kısa zamanda evinize gidersiniz inşallah :)
Bizim de bugün kontrolümüz vardı. Bebişimiz 2380 gr olmuş. Doktorum son kez bir daha 4 boyutluda bakılsın dedi. Salı günü de 4 boyutlu ultrasona girecegiz.
evet canım şubat 2011 bebişleri geliyor topiğine de yazmış ama başka bir haber yok
maşallah bebişine canım
kızlar o başka bir topic mi ya şubat annelerinin amma çok topiği olldu yetişemiyorum artıkevet canım şubat 2011 bebişleri geliyor topiğine de yazmış ama başka bir haber yok
kızlar o başka bir topic mi ya şubat annelerinin amma çok topiği olldu yetişemiyorum artık(
kızlar face de gördüm sudenur hastanede denilmiş doğumu durdurmaya çalışıyolarmış.haberi olan varmı?
canım ben kullanmadım ama bugün sağlıkocağında doktor bahsetti.kasılmalar için doktoruna söyle magnezyum verebilir dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?