2011 Şubat Anneleri

kizlar aksam olunca heryerim agriyor yaa
uyumaya calisacagim olmadi yine burdayimm:85:

ayy kızlar şimdi de sudenurmu yoksa aman daha beklesin o onun haftası daha küçüktü sanırım.
ayy bugün valla atraksiyon bitmedi topikte

iyi geceler kızlar
bugün girememiştim neler neler ollmuşşşş
moonsun a geçmiş olsun ve bebişimiz de hoşgelmiş

annem de beni sinir etti bugün şikayet etmeden duramıcammm
biz dr ziyaretimizi anlatıoduk yeri azaldı artık yüzünü pek göstermio elleeriyle kapatıo yazık yeri daracık fln die...
ne dese beğenirsiniz erken geelcek o zaman vahvah die başladı dizlerini dövmeye deli
ben de sinirlendim sen sus bize hiçbişe olmaz yeterki sen ağzını açma ddm
çok kızdım çooook,hep böyle yapıo bu kadın ya delirtio beniiii...
hergün başka saaçmasapan bi kuruntuyla gelio beni de geriyo,resmen rahatsız ediyooo

aman üfff neyse döktüm iiçimi:2:

bu arada bugün marketimstore dan mustela siparişlerim geldi....
sitenin güvenilirliğinden endişe duyan arkadaşlar ben bi sorun yaşamadım çok şükür
hatta eşantiyon tester fln da koymuşlar haberiniz olsun
yarın sbh da yola çıkıorum izmire gdcem üds sınavı için:S
bitsin artık şu sınav işkencesiiiiiiiiii

maşallah kızçene...
ay sudenurdan haber yok demi daha bende merak ettim şimdi inş hakkında hayırlısı olur...

her geldiğimde bişey duyup şok oluyorum sudenur ne durumda acaba,bu seneki bebekler kesinlikle 9 ay beklemiyor bunu anladım hazırlıklı olmak lazım

senin minikde kafası büyük olanlardan desene Allah kolaylık versin ne diyim,nasıl çıkıcak o kafa:)
maşallahh

kimse kalmamış bir tek nurcum var onuda kaçırmayayım

yaaaa bu akşam sinirlerim bi boşaldı.durup duruken bi başladım ağlamaya hıçkıra hıçkıra bir saat ağladım durdum durdum ağladımm.eşime sarıldım sarıldım ağladımm.zavallıcık oda şaşırdıı.napacağını bilemedi.zaten akşamdan beri sersem gibiydimm.başım ağrıyodu.biraz sıkıldım biraz korktum biraz biraz biraz derken koptu gitti.hala içim fena.

günaydın neslii...inş yaa yoksa tüm topik aralıkta doğurcak şubata bebişş kalmicakkk...

bu gidişle öyle olucak bende kimseyi korkutmak istemem ama aralıklarla belime giren ağrı var bu gün doğum nasıl bişe bilmiyoruzki ona göre doktoru arayıp sorsam gerçi o bana en küçük bişeyde gel demişti ama

o zaman ya dr u ara ya da gitt...bişi mişi olurr kızz...iyice tırsar oldum artık vallaaa...

dün havuzlu hana gittim kendimi kaybettim delirdim resmen iyi para da harcadım eve gelince dank etti :}

kızlar süslü bebek de kampanya 100 TLye linkte yazıyor neler yapıldığı bi bakın derim ;}

Ssl Bebek Odas Ss Sslemesi ekeri Malzemeleri Hazr Nikah Kap Hastane

bir de kızlar loğusa şerbeti için set bulamadım tepsi var da bardak veya bardak süsü yoktu nerden aldınız yada alıcaksınız?

Günaydın hanımlar... Sudenur da hastanedeymiş sanırım... İnşallah minişi acele etmekten vazgeçer ve biraz daha bekler annesinin karnında.Bu gidişler Şubat'ı göremeden hepimiz Ocak sonuna kadar doğurmuş olucaz. "Jet bebek" bizimkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…