kizlar ya yasinlerimizi biran önce bitirelimde sorgunlu arkadasimiz duasini yapsin
ben insallah bugun okuyacagim
Ayyyyyyyy 2. bebegimiz de gelmiş :) Çok sevindim :)
Busecim siz de en kısa zamanda evinize gidersiniz inşallah :)
Bizim de bugün kontrolümüz vardı. Bebişimiz 2380 gr olmuş. Doktorum son kez bir daha 4 boyutluda bakılsın dedi. Salı günü de 4 boyutlu ultrasona girecegiz.
slm cnm bebişimi gördüm geldim ben de ...maşallah herşeyi haftasıyla uyumlu gidiyomuş kafası 1 hafta öndeymiş galiba sadece:)bugün meraktan dr u beklerken hemşirelere sordum nasıl oluyo falan die,yanımdaki kadın da nstye girecekmiş,o girince gördüm gelip bakabilirsiniz dediler:) bişey yokmuş yaa bebeğin kalp atışlarını hareketlerini falan takip ediyolarmış...peeehhh ben de bişey sanmıştım:)benim bi daha ki randevum 7 ocakta...artık 2 haftada bir geleceksin dedi...34.haftada nstye girecekmişim ben de...
bebişim1,891 olmuş kızlar... ya boyunu nerden anlıoduk unuttum...bişeyle bişey çarpılıodu ya..hatırlayan var mı? bu arada bugün bimdeki hava nemlendiriciyi de aldık,şu ana odanın ortasında çalışıo,iimiş 35 tl hiç bişey deil valla...
günaydın neslii...inş yaa yoksa tüm topik aralıkta doğurcak şubata bebişş kalmicakkk...
bu gidişle öyle olucak bende kimseyi korkutmak istemem ama aralıklarla belime giren ağrı var bu gün doğum nasıl bişe bilmiyoruzki ona göre doktoru arayıp sorsam gerçi o bana en küçük bişeyde gel demişti ama
o zaman ya dr u ara ya da gitt...bişi mişi olurr kızz...iyice tırsar oldum artık vallaaa...
bende endişeleniyorum ama biraz daha bekliyim barii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?