2011 Şubat Anneleri

NeYapsak kş Topluca Ocak Anneleri Topiğine mi Gitsek

Maşallah Bizim Bebekler Pek Bi Aceleci..

Hayırlısı Ne Zamansa O Zaman Sağlıklı Sıhhatli Gelsinler İnşallah

günaydın herkese :)))) neden bu bebişler bu kadar aceleci acaba eskiden bu kadar çok erken doğum olmazmış yediğimiz içtiğimiz sağlıklı değil havamız kötü herhalde bunlarında bir etkisi vardır ne bilim böyle duyunca stres yapıyor insan

ay kıyamam ya noldu bize böle bilmemm... bende gündüz ki ağlama faslından sonra bi de eşim gelince yaptım bi fasıl....napsakta geçse bu durum bilmiyorum:26:

günaydın kızlar, nasılsınız bugün? galiba sudenurdan yeni haber yok.

ben de süsülü bebekten almıştım, 100 şekeri 100 liraya yaptılar tanesi 1 lira çok uygun geldi bana. tek tek inceledim hatta hepsini düzgün özenli yapmışlar.

günayyyydın kızlar,umarım iidir herkes,bugün biz kızımla yalnız kaldık babamızı sabah nöbete gönderdik taaa yarın sabah gelecek,bu gece bize siz eşilik edermisiniz?

günaydın arkadaşlar
sudenur nasıl oldun canım çıktınmı hastaneden.
kızlar dün gece sancıyla uyandım uykumdan sancı uykudan uyandırıyomuş onu öğrendim bööle kanlı sümüksü bi akıntı da gelmiş uyanınca tuvalete gittim ama kanamam olmuştu bi kaç gün önce ya onun kalıntısımı yoksa nişanmı bilmedim ayy tecrübesizlik ne zor bişşimiş yaa.bööle bacağımın arasına yastık koyup yatıyorum normalde bacağımı açıp onu koyarken bile kasıklarım ağrıdı benim kız az daha indi sanırım aşağı.salı günü kontrol var bakalım o zamana kadar doğurmazsam bekliycem artık adam da bıkcak benden :)
yinemi sen diycek.ama bu sefer bööle akıntının içinde pembe bi kandı ayy anlmadım tecrübeli arkadaşlar yardıımm

bu arada benim ticker daki bebk ters dönmüş:)) ve 42 gonya dayım bugün

canım ben tecrübeli değilim ama senin yerinde olsam salı gününü beklemeden doktora giderdim nişan gelmiş olabilir

gözde salıyı bekleme canım gitsene doktora

canım ben tecrübeli değilim ama senin yerinde olsam salı gününü beklemeden doktora giderdim nişan gelmiş olabilir

gözde salıyı bekleme canım gitsene doktora

kızlar aslında bende ilk başta düşündüm ama çrş prş doktordaydım :))
valla utanıyorum artık doktordan zırtlasan gelcen diycek yakında :))

kızlar aslında bende ilk başta düşündüm ama çrş prş doktordaydım :))
valla utanıyorum artık doktordan zırtlasan gelcen diycek yakında :))

utanma vallahi,ters bir durum oluşsa bir de senin plasenta sorunun var içinde susuz kalsa havasız kalsa doğum başlasa daha mı iyi son haftalar hepimiz böyle olucaz,gerekirse hergün gidicez ne yapalım:26:

günaydınlar herkese....geceleri benimde sancım oluyor ama doktorum her seferinde normal diyor korkmaya başlıyorum artık ya suyum gelirse ya sancım başlarsa hep tetikteyim...

cnm yaaa dr ne diyecek die düşüneceğine git bence bir an çönce,yada ara mutlaka...seninki riskli...bak ben güne kadar böyle bişey görmedim mesela hiç...dün dr a sordum şu vajinal ultrasonu,o riskli hamileliklerde düşük tehlikesi olanlarda bakılıo genelde dedi... cnm sen ara yine de bi gitmiyceksen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…