- 18 Haziran 2010
- 1.017
- 171
- 123
- 43
gunaydiinn :2:
NeYapsak kş Topluca Ocak Anneleri Topiğine mi Gitsek
Maşallah Bizim Bebekler Pek Bi Aceleci..
Hayırlısı Ne Zamansa O Zaman Sağlıklı Sıhhatli Gelsinler İnşallah
nesli facede açik kizlar gitmemis daha dr
kimse kalmamış bir tek nurcum var onuda kaçırmayayım
yaaaa bu akşam sinirlerim bi boşaldı.durup duruken bi başladım ağlamaya hıçkıra hıçkıra bir saat ağladım durdum durdum ağladımm.eşime sarıldım sarıldım ağladımm.zavallıcık oda şaşırdıı.napacağını bilemedi.zaten akşamdan beri sersem gibiydimm.başım ağrıyodu.biraz sıkıldım biraz korktum biraz biraz biraz derken koptu gitti.hala içim fena.
dün havuzlu hana gittim kendimi kaybettim delirdim resmen iyi para da harcadım eve gelince dank etti :}
kızlar süslü bebek de kampanya 100 TLye linkte yazıyor neler yapıldığı bi bakın derim ;}
Ssl Bebek Odas Ss Sslemesi ekeri Malzemeleri Hazr Nikah Kap Hastane
bir de kızlar loğusa şerbeti için set bulamadım tepsi var da bardak veya bardak süsü yoktu nerden aldınız yada alıcaksınız?
canım ben tecrübeli değilim ama senin yerinde olsam salı gününü beklemeden doktora giderdim nişan gelmiş olabilirgünaydın arkadaşlar
sudenur nasıl oldun canım çıktınmı hastaneden.
kızlar dün gece sancıyla uyandım uykumdan sancı uykudan uyandırıyomuş onu öğrendim bööle kanlı sümüksü bi akıntı da gelmiş uyanınca tuvalete gittim ama kanamam olmuştu bi kaç gün önce ya onun kalıntısımı yoksa nişanmı bilmedim ayy tecrübesizlik ne zor bişşimiş yaa.bööle bacağımın arasına yastık koyup yatıyorum normalde bacağımı açıp onu koyarken bile kasıklarım ağrıdı benim kız az daha indi sanırım aşağı.salı günü kontrol var bakalım o zamana kadar doğurmazsam bekliycem artık adam da bıkcak benden :)
yinemi sen diycek.ama bu sefer bööle akıntının içinde pembe bi kandı ayy anlmadım tecrübeli arkadaşlar yardıımm
gözde salıyı bekleme canım gitsene doktoragünaydın arkadaşlar
kızlar dün gece sancıyla uyandım uykumdan sancı uykudan uyandırıyomuş onu öğrendim bööle kanlı sümüksü bi akıntı da gelmiş uyanınca tuvalete gittim ama kanamam olmuştu bi kaç gün önce ya onun kalıntısımı yoksa nişanmı bilmedim ayy tecrübesizlik ne zor bişşimiş yaa.bööle bacağımın arasına yastık koyup yatıyorum normalde bacağımı açıp onu koyarken bile kasıklarım ağrıdı benim kız az daha indi sanırım aşağı.salı günü kontrol var bakalım o zamana kadar doğurmazsam bekliycem artık adam da bıkcak benden :)
yinemi sen diycek.ama bu sefer bööle akıntının içinde pembe bi kandı ayy anlmadım tecrübeli arkadaşlar yardıımm
canım ben tecrübeli değilim ama senin yerinde olsam salı gününü beklemeden doktora giderdim nişan gelmiş olabilir
gözde salıyı bekleme canım gitsene doktora
kızlar aslında bende ilk başta düşündüm ama çrş prş doktordaydım :))
valla utanıyorum artık doktordan zırtlasan gelcen diycek yakında :))
günaydın arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?