günaydın arkadaşlar
sudenur nasıl oldun canım çıktınmı hastaneden.
kızlar dün gece sancıyla uyandım uykumdan sancı uykudan uyandırıyomuş onu öğrendim bööle kanlı sümüksü bi akıntı da gelmiş uyanınca tuvalete gittim ama kanamam olmuştu bi kaç gün önce ya onun kalıntısımı yoksa nişanmı bilmedim ayy tecrübesizlik ne zor bişşimiş yaa.bööle bacağımın arasına yastık koyup yatıyorum normalde bacağımı açıp onu koyarken bile kasıklarım ağrıdı benim kız az daha indi sanırım aşağı.salı günü kontrol var bakalım o zamana kadar doğurmazsam bekliycem artık adam da bıkcak benden :)
yinemi sen diycek.ama bu sefer bööle akıntının içinde pembe bi kandı ayy anlmadım tecrübeli arkadaşlar yardıımm
gözde aynı şey bendede var gece lavoboya kalktım baktım peçetede açık pembe bi iki damla kan var ve bu sabahtan beride ara ara belime giren ağrı var ne yapıcam şaşırdım
bende artık doktora gitmekten çekiniyorum adam yeter diyecek bekliyorum bakalım
gözde aynı şey bendede var gece lavoboya kalktım baktım peçetede açık pembe bi iki damla kan var ve bu sabahtan beride ara ara belime giren ağrı var ne yapıcam şaşırdım
kızlar dr bana magnezyum ilacı verdi
Magnorm adında
kullananınız varmı?
nasıl içiyorsunuz vitamin ve kan hapıyla aynı andamı?
nuryasemin geçmiş olsun canım, hastalığın en iyi ilacı dinlenmek. uyuyamasan da uzan bolbol, bir de meyveni sebzeni ihmal etme. acil şifalar canım
burcucum ben de 2 gündür magnezyum diasporale başladım bir de elevit içiyorum başka ilacım yok ama magnezyum ishal yaptı bende. sen de de oluyor mu?bırakmak da istemiyorum bacak kramplarından uyuyamaz olmuştum 2 gündür rahatım şimdi de bu ishal çıktı((
Kızlaaaaar 2. bebeğimizde gelmişşş.. Çoook ama çok sewindim yaaa küweze yoğun bakıma girmeden sağlıkla ewlerinde olmalarınaa. Allah hepinize bunu nasip etsin inş. Bana da sağlıkla küwezden çıkıp ewimize gideceğimiz günü nasip etsin:)
Biz halaa küwezdeyiz. Ama çok şükür sağlık sorunumuz yok. Sadece mamaya geçildiği için bir gaz sorunumuz oldu karnımız biraz şişti azcık yemeye ara werdi doktorları ama bugün tekrar beslenmeye başlanıldı çok şükür...
Bu akşammmm ilk kez bebeğimi kucağıma aldım kızlar.. Anlatılmaz o an hissettiklerimmm, çooook ama çoooooook duyguluydu.. Tenime değmesi lazımmış, beni hissetmesi.. Göğsümü açtım göğsüme yatırdılar 15 dk boyunca hissettik miniğimle birbirimizi.. Şuannn uçuyorummmmmm bunu yazarken bile :))) Çok mutlu oldum çoook.
Ayyyyyyyy 2. bebegimiz de gelmiş :) Çok sevindim :)
Busecim siz de en kısa zamanda evinize gidersiniz inşallah :)
Bizim de bugün kontrolümüz vardı. Bebişimiz 2380 gr olmuş. Doktorum son kez bir daha 4 boyutluda bakılsın dedi. Salı günü de 4 boyutlu ultrasona girecegiz.
günaydın arkadaşlar
sudenur nasıl oldun canım çıktınmı hastaneden.
kızlar dün gece sancıyla uyandım uykumdan sancı uykudan uyandırıyomuş onu öğrendim bööle kanlı sümüksü bi akıntı da gelmiş uyanınca tuvalete gittim ama kanamam olmuştu bi kaç gün önce ya onun kalıntısımı yoksa nişanmı bilmedim ayy tecrübesizlik ne zor bişşimiş yaa.bööle bacağımın arasına yastık koyup yatıyorum normalde bacağımı açıp onu koyarken bile kasıklarım ağrıdı benim kız az daha indi sanırım aşağı.salı günü kontrol var bakalım o zamana kadar doğurmazsam bekliycem artık adam da bıkcak benden :)
yinemi sen diycek.ama bu sefer bööle akıntının içinde pembe bi kandı ayy anlmadım tecrübeli arkadaşlar yardıımm
Kızlar ocak annelerinden biri daha dogum yapmış perşembe günü normal yapmış bi resmine bakın derim çok tatlı maşallah/B]
mavi cidden çok harika bişey bu kızzz,ayy çok sevdim dünya güzeliii,yerim ben onu
Kızlar ocak annelerinden biri daha dogum yapmış perşembe günü normal yapmış bi resmine bakın derim çok tatlı maşallah/B]
bende bayıldım yaa hele tulum ne yakışmış zilliye .)) bende alcam o tulumdan civilimde varmış.))
ay kıyamam ya noldu bize böle bilmemm... bende gündüz ki ağlama faslından sonra bi de eşim gelince yaptım bi fasıl....napsakta geçse bu durum bilmiyorum:26:
kızlar aslında bende ilk başta düşündüm ama çrş prş doktordaydım :))
valla utanıyorum artık doktordan zırtlasan gelcen diycek yakında :))
nesli boşver adamın işi bu zaten,hiç çekinme bence git doktora ne olup bittiğini öğren,belinde ağrında varmış,senin zaten erken doğum yapacağın bekleniyodu erteleme bence
gözdeden gelende nişan dedikleri şey olabilir,sümüğümsü pembe renk diye tabir etmiş,ikinizde bir görünün doktora,bu gidişle şubatta doğan bebek pek olmayacak gibi,valla diken üstündeyim forumu açtığımda acaba kim doğurmuş yada kim hastanede diye açar oldum:)
tünaydın kızlar,benimde gece 5 de karnıma bi sancı vurdu geçti öğlen 12 de bir daha oldu birde sancıyla sanki tuvaletim varmış gibi ıkınma hissi oluyor nişan yada su yok bakalım bekliyorum sanırım yalancı doğum sancısı dedikleri şey bu galiba
canım geçmiş olsun banada oldu 2-3 defa gecen günlerde aynen anlattıgın gibi bencede yalancı dogum sancısı rahim hazırlık yapıyor bende korkuyla bekler oldum artık
bende arayıp bulucam,nede olsa bebeklerimiz bizim maskotlarımız olacak:) tavşan kız olsun miniğim:) ziyarete gelenlerin yüzünde biraz tebessüm olur
3300 kg doğmuş 50 cm,tam ideali,işte bu yüzünden bebeğin vaktinde doğması gibi bişey yok,iyice güzelleşmiş,farkettinmi bebeğin gözleri ne kadar güzel bakıyor,boş bakmıyor,dış dünyaya daha çabuk adapte olacak,annesini babasını daha çabuk algılayacak işte bu yüzünden Allah hepimize vakitli doğumlar nasip etsin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?