2011 Şubat Anneleri

günaydın cnm
gözde bu nişan olaiblir cnm arkadaşım bana anlatmıtıda sümüksü bi akıntıymış hemen anlarsın farklıdır demişti ve kanlı olaibliyomuş iki gün falan sonra doğumun habercisi oaliblir demişti istersen bi doktoruna sor cnm ay heyecanlandım şimdi 3.bebiş umay hanımmı olcak acaba sağlıkla gelsinler ya

selamm güzel annelerr herkes iyidir umarımm

biz iyiyiz oğlumla sadece artık çalışmak istemiyorum ((

gözdee bencede gitmelisin doktora bak moonsun arkadasımda gitmeseymiş tehlikeli olurmuş dedi

nişan felan olabilir doktorun görevi sana her seferinde bbakmak sen git bence

insan hastanelere alışkın olmaınca sık sık gitmektende sıkılıyo ama yüzdük yüzdük kuyruguna geldik

bundan sonra kötü bişey olmasın inşallah o yüzden tedbirli olalım .
hadi kalk gitde gel doktroa

slm kızlarrrr
maşallah ne hareketli topik doğum yapan artkadaşımız olmuş sanırım sudenur da doğuma gitmişş
ay ne oluyoooo yhaaa bu bebekler niye hemen gelmek istiyorlarki gözde seninde lekelenmen var heralde kız bu ne rahatlık salıya kadar nası bekliycen git bir an önce dr. ne olur ne olmazzz

kızlar aradım drumu ama çıkmış hastaneden ctsi günleri öğlene kadar çalışıyolar cep numarasınıda vermiyolar hastane ööle istiyomuş.
internetten de baktım nişandan sonra bi kaç gün içince doğum diyo bakalım hayırlısı.
bu arada melocum benim kız napmış etmiş plesantayı itelemiş yukarıya kendi girmiş kanala :)) dr nasıl şaşırdı o gün nasıl oldu bu diye :))

gözde aynı şey bendede var gece lavoboya kalktım baktım peçetede açık pembe bi iki damla kan var ve bu sabahtan beride ara ara belime giren ağrı var ne yapıcam şaşırdım

bende artık doktora gitmekten çekiniyorum adam yeter diyecek bekliyorum bakalım

sende dr git bence çok önemlii

Kızlar ocak annelerinden biri daha dogum yapmış perşembe günü normal yapmış bi resmine bakın derim çok tatlı maşallah/B]

nesli boşver adamın işi bu zaten,hiç çekinme bence git doktora ne olup bittiğini öğren,belinde ağrında varmış,senin zaten erken doğum yapacağın bekleniyodu erteleme bence
gözdeden gelende nişan dedikleri şey olabilir,sümüğümsü pembe renk diye tabir etmiş,ikinizde bir görünün doktora,bu gidişle şubatta doğan bebek pek olmayacak gibi,valla diken üstündeyim forumu açtığımda acaba kim doğurmuş yada kim hastanede diye açar oldum:)

tünaydın kızlar,benimde gece 5 de karnıma bi sancı vurdu geçti öğlen 12 de bir daha oldu birde sancıyla sanki tuvaletim varmış gibi ıkınma hissi oluyor nişan yada su yok bakalım bekliyorum sanırım yalancı doğum sancısı dedikleri şey bu galiba

kızlar dr bana magnezyum ilacı verdi
Magnorm adında
kullananınız varmı?
nasıl içiyorsunuz vitamin ve kan hapıyla aynı andamı?

canım bende mağnorm kullanıyorum vitaminden ve kan hapından ayrı meyvesuyunun içine atıyorum

çok sağol şenaycım aman çok dikkat edin kendinize sakın hasta olmayın çok ağır geçiyo bu dönemde

maşallah altuğ bebeğe gözün aydın busecim sen böyle anlattıkça biran önce bende oğlumu kollarıma almak onu koklamak istiyorum şuan senden mutlusu yoktur allahım inşallah biran önce o duyguları bizlere yaşatsın iyi olmanıza çok sevindim canım inşallah biran önce oğlunla evinize dönersiniz

canım aydın canım bebişini görmüşsün maşallah kocaman olmuş

canım anlattığın nette okuduğum kadarıyla nişana benziyor hazırlıklı ol canım sancılarını takip et

neslicim hemen dr ara ihmal etme en azından onu bilgilendir çekinicek bişey yokki sonuçta bebeğin daha önemli hem onlar tehişi koymadan doğumun başladığını biz anlayamayızki gerekirse hergün gidicez

ya bu hamilelik beni sakar ve beceriksiz yaptı sanki :))

sabah lavaboları temizlerken ozon suyunu esofmanıma sürmüşüm geçen de yaptım aynısını hiç böyle

iş yapmazdım ama

bende bayıldım yaa hele tulum ne yakışmış zilliye .)) bende alcam o tulumdan civilimde varmış.))

bende arayıp bulucam,nede olsa bebeklerimiz bizim maskotlarımız olacak:) tavşan kız olsun miniğim:) ziyarete gelenlerin yüzünde biraz tebessüm olur

3300 kg doğmuş 50 cm,tam ideali,işte bu yüzünden bebeğin vaktinde doğması gibi bişey yok,iyice güzelleşmiş,farkettinmi bebeğin gözleri ne kadar güzel bakıyor,boş bakmıyor,dış dünyaya daha çabuk adapte olacak,annesini babasını daha çabuk algılayacak işte bu yüzünden Allah hepimize vakitli doğumlar nasip etsin ya

Tünaydın kızlar dün gece saat 4 e kadar uyuyamadımm.haliyle sabahta kalkamadım saat 1i geçiyordu kalktığımda

dün akşam ne çok ağlamışım hala sersem gibiyimmm.sanki boğazımda bir düğüm var hala ağlasam ağlayacağım yani daha:2: ya ben depresyona falanmı girdimki yaa bi tuhafım

yoksa sizin şu doğurdum doğuracam hallerinizmi beni korkutuyo malum sıra banada gelecek.korkuyormuyum acaba bilinç altımda.

duygularımıda ifade edemiyorum.sıkıldım dicem diyemiyorum Rabbim dua kabul eder sıkıldıysan al doğur falan der diye korkuyorum bebek doğunca nasıl bakıcam acaba bakabilecekmiyim diye korkuyorum sağlıklı olacakmı diye korkuyorum.kafam böyle kazan gibiii.

eşimde yazık napacağını şaşırdıı.deminaramış akşama dışarda yiyelim diyo.baktı benim gidişhat kötü az gezdireyimde havası değişsinmi dedi naptı

diyorum bide gideyim saçımımı kestireyim belki biraz havam değişir

pööffff salak gibiyim resmen yaaa

ay kıyamam ya noldu bize böle bilmemm... bende gündüz ki ağlama faslından sonra bi de eşim gelince yaptım bi fasıl....napsakta geçse bu durum bilmiyorum:26:

nurcum yaa hiç sormaaa birden oldu sanki yada birikti birikti böyle oldu.anlamadımki bi tuhafım yani

kızlar aslında bende ilk başta düşündüm ama çrş prş doktordaydım :))
valla utanıyorum artık doktordan zırtlasan gelcen diycek yakında :))

gözdecim ihmal etme git nolcak 5 kere gidersinn 10 kere gidersinn doktor canım bu durumlara alışıktır o.
mapuçi sorma her açışta bişi oldumu acaba diyorum.gerçi riskli zamanları geçen arkadaşlar çok bekliyoruz artık heran.

evet amin inşallah canım zamanında dogmus hem boyu kilosuda iyi sen istanbuldasın civil bebe ye git al o tulumdan

ben internetten sipariş vericem :))

dillerim_lal canım hamilelik psikolojisinden oluyor off off ben neler yaşadım valla anlatamam

bence dua et canım bol bol kendine bebegine ve kafanı dagıtacak şeyler yap iyi geliyor çık gez dicem ama

havada iyi degilki .(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…