2011 Şubat Anneleri

son zamanlarda evden çıkamaz oldum onunda etkisi olabilir.sıkıldım bunaldımm.korkularda üstüne tuz biber oldu valla

seda inan sen ağladım deyince ağlayasım geldi,ne kadar hassas olduk anla artık,hepimiz duygu iniş çıkışları yaşıyoruz,biraz daha sabredelim bunlarda geçicek,korkma rabbim senin halini görüyor ve adaletsiz değilki sen sitem edecen diye vaktinden önce versin yavrunu kucağına,hiç öyle düşünme,ama bunlar depresyon değil hamilelik psikolojisi ve sen kendi kendini tamir edebilme özelliğine sahipsin,bazen boşluğa düşer gibi olsanda,neşelisin şen şakraksın burada yazdığın cümlelere bile bunları yansıtabiliyosun,at kafandan olumsuz düşünceleri,birde burada yaşananlarda etkiliyor hepimizi,ama herkes aynı şeyleri yaşayacak diye bişey yok,senin adın seda,sana biçilmiş başka bir kaderin var,biraz rahatlamaya çalış,oğluşun gelsin aklına,olumsuz şeylerle kafanı doldurup üzerine çekme,forumdaki gelişmeleri takip edicez sorunlu gebelik yaşayanlara dua edicez ama bizim başımızada aynıları gelecek diye düşünmicez,sonuçta hepimiz vaktimiz doğurucaz sonunda ölüm yokya,girdiği gibi çıkacak bi şekilde:)üzme artık kendini!!..

nasılsınız kızlarrrr benim moral sıfır bıktım bu iltihaptan bırakmıyor yakamı bi türlü dün antibiyotiklerim bitti bugün idrar tahlili yaptırdım en etkili ilaçlardan birini kullandığım halde iltihap azalmak şöyle dursun dahada yoğunlaşmışş doktor bu sefer kültür istedi ona bakıp karar vericek oğluşum iyiyse belki alırım bebeği dedi çarşamba kültürü yaptırıcam bikaç gün sonrada sonucu çıkarmış bakalım durumumuz ne olucak sanırım ilk 5den biri ben olucam

Allah razı olsunn.ne güzel şeyler söylemişsinn.haklısın aslında.dönem dönem duygu geçişleri yaşıyoruz işte.valla kendimi tutmasam full ağlayacam o hale geldim yanii.dikkatimi başka şeylere versem iyi olacak sanırım.böyle düşün düşün abuk sabuk şeyler geliyo aklıma

geçmiş olsun canım.çok alakasız bi yerden bişiler çıkıveriyor iştee.dünyaya gelmeye niyetleri varsa bi şekilde geliyor bu yaramazlar dimi.hayırlısı olsun.inşallah düzelirde biraz daha durur minikin

geçmiş olsun canım.çok alakasız bi yerden bişiler çıkıveriyor iştee.dünyaya gelmeye niyetleri varsa bi şekilde geliyor bu yaramazlar dimi.hayırlısı olsun.inşallah düzelirde biraz daha durur minikin

inş canım doktorun yüz ifadesi bile yetti bana bugünn kadın kağıdı görünce gözlerii pörtledi iltihabın bebeğe zararları olmasa takmıyacaman ama BİRSÜRÜ ETKİSİ OLABİLİRMİŞ en basidi şuan sancım var ve iltihaptan ve dünden beri sarı ile yeşil arası bi akıntım oluyor bunlar hep zarar bebeğimede allah hepimiz hakkında hayırlısını versin

geçmiş lsun sevimli umarım geçer bişeyciğin kalmaz
benimde dişimde iltahap var ama dr söylemedim umarım bişey olmaz

çok geçmiş olsun sevimcim seninde imtihanın bu,çok çektin şu iltihaptan,inşallah hakkında hayırlısı neyse o olur,gönlünden geçeni nasip etsin Allah,çarşamba günü ve herzaman dualarım seninle

geçmiş olsun cnm inş bıran once ıyılesırsın.Bendede iltihap cıktı 2ay once antıbıyotık kullandım bende aynen azalma falan olmadı.Gene basladım tekrardan yıne nolcak bılmıorum..Senın ıltıhap degerlerınde ne cıkıo bende genelde 10-15 lokosit bı mıktar bakteri seklınde cıkıyo..

yaa ben göremedim yenidoğan bebeği :26: görenler varsa bi link eklerlermi acaba merak ettim:44:

geçmiş lsun sevimli umarım geçer bişeyciğin kalmaz
benimde dişimde iltahap var ama dr söylemedim umarım bişey olmaz
saol canım iltihap söylenmesi gereken bişey aksatma bilmiyorum idrar yoluyla aynı etkileremi sahip ama sonuçta vücudun neresi olursa olsun bi iltihap var bunu ortadan kaldırmak lazım
çok geçmiş olsun sevimcim seninde imtihanın bu,çok çektin şu iltihaptan,inşallah hakkında hayırlısı neyse o olur,gönlünden geçeni nasip etsin Allah,çarşamba günü ve herzaman dualarım seninle
çok saol canım hiç sorma 2 haftada serum 2 kutu antibiyotik ve birsürü ilaç. ama malesef geçmedi benimde çekeceğim buymuş bebişim iyi olsunda ben çekim sorun değil

aol canım benim malesef nitrit negatif olması lazımken positif lokosit bol erisit bol epitel hücre bol antibiyotik kullandığım halde böyle çıktı bugün malesef mikrop antibiyotiğe karşı yokmuş yok etmesine izin vermiyor

sevim_li geçmiş olsun canım bende de aynı sorun var valla korkuyorum ağrım oluyor baya iltihap
yüzünden bende de lokosit epitel hücresi vs... bol bol valla antibiyotik kullandım fayda etmedi tekrar başladı

sevim_li geçmiş olsun canım bende de aynı sorun var valla korkuyorum ağrım oluyor baya iltihap
yüzünden bende de lokosit epitel hücresi vs... bol bol valla antibiyotik kullandım fayda etmedi tekrar başladı

bırakın ulen yakamıxı ihtihaplar nedir sizden çektiğimizzz çok saol canım sanada çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…