inşallah,zaten şuan 33 haftalıksın çarşamba günü sonuç alınıp söylenene kadar biraz daha zaman geçmiş olur,ne kadar içerde kalırsa minik okadar iyi,ciğer gelişiminide tamamladı senin paşa,zaten söylenene göre 36 hafta yetiyomuş bebeğe gelişim için,36 dan sonrası bebeğe pek fayda etmiyomuş
doktorumda öyle dedi bugün kültürden sonra çok yüklenmem bebek iyiyse alırım dedi solunumn sıkıntısı olmas inş dedi
nasılsınız kızlarrrr benim moral sıfır bıktım bu iltihaptan bırakmıyor yakamı bi türlü dün antibiyotiklerim bitti bugün idrar tahlili yaptırdım en etkili ilaçlardan birini kullandığım halde iltihap azalmak şöyle dursun dahada yoğunlaşmışş doktor bu sefer kültür istedi ona bakıp karar vericek oğluşum iyiyse belki alırım bebeği dedi çarşamba kültürü yaptırıcam bikaç gün sonrada sonucu çıkarmış bakalım durumumuz ne olucak sanırım ilk 5den biri ben olucam
sevim_li geçmiş olsun canım bende de aynı sorun var valla korkuyorum ağrım oluyor baya iltihap
yüzünden bende de lokosit epitel hücresi vs... bol bol valla antibiyotik kullandım fayda etmedi tekrar başladı
ikinize de çok geçmiş olsun kızlar, elinizden geleni yapıyorsunuz kendinize dikkat edip ilaçları düzenli kullanıyorsunuz. daha da azalmadıysa iltihap hiç boşuna kendinizi üzmeyin,daha ne yapacaksınız. allah bebeklerinize güç kuvvet versin, dr.unuz en doğru kararı verip bebeğnizi sağsağlim doğru zamanında kucağınıza verecektir eminim.
doktorumda öyle dedi bugün kültürden sonra çok yüklenmem bebek iyiyse alırım dedi solunumn sıkıntısı olmas inş dedi
aslında sıkıntı yapma sevimm,solunum sorunu yoksa alması daha iyi iltihap zarar vereceğine,ama solunum sorunu olacağını sanmıyorum bebek büyümüş 33 haftalık olmuş,normalde 32 de tamamlıyomuş ciğer gelişimini,Allahtan haftan büyük senin,zaten karar verip sonuç çıkana kadar 34,35 olur bebek
yürüyüşe çıkmıştım kızlar, yarım saat ancak yürüdüm ama belim sırtım acayip ağrıdı ben de atladım otobüse eve geri döndümşimdi ben bu günlük egzersizimi yaptım sayılır di mi? niyet önemli sonuçta
aslında sıkıntı yapma sevimm,solunum sorunu yoksa alması daha iyi iltihap zarar vereceğine,ama solunum sorunu olacağını sanmıyorum bebek büyümüş 33 haftalık olmuş,normalde 32 de tamamlıyomuş ciğer gelişimini,Allahtan haftan büyük senin,zaten karar verip sonuç çıkana kadar 34,35 olur bebek
saolun valla burasıda oolmasa çatlardım sinirden herkes dikkat et sıkı giyin bilmem ne saçmalayıp duruyor ki bunun sıkı giyinmekle alakası olmadı halde ben sibiryaya gitsem donmam öyle giyiniyorum ama anlayabilene aşk olsun
Merhaba arkadaşlar. Temizlik yaptık eşimle. İşin çogunu eşim yaptı ama benim her yerim agrıyor
Topikte doguran dogurana maşallah :) Saglıklı olsun da gerisi önemli degil.
Sevimli dikkat et kendine.
Gözdecim, neslicim geçmiş olsun sizlere de. Beklemeyin daha fazla, gidin hemen.
saolun valla burasıda oolmasa çatlardım sinirden herkes dikkat et sıkı giyin bilmem ne saçmalayıp duruyor ki bunun sıkı giyinmekle alakası olmadı halde ben sibiryaya gitsem donmam öyle giyiniyorum ama anlayabilene aşk olsun
hehhee:))) sıkı giyin iltihabın üşümesin,ne saçma yaa,3 ay kadar önce bende yaptım tam idrar tahlili,fakat sonucu doktora gösterememiştim o dönem taşınma sürecindeydim,öylece kaldı,acaba bendede varmıydı iltihap,sevim yorumlasana şunu
Görünüm : berrak
renk: sarı
tortu: yok
dansite: 1.010
ph: 6.0
Berrak Tortusuz 1010-1030
4,5-8.0
Her sahada 2-3 lökosit 5-6 epitel hücresi görüldü
hehhee:))) sıkı giyin iltihabın üşümesin,ne saçma yaa,3 ay kadar önce bende yaptım tam idrar tahlili,fakat sonucu doktora gösterememiştim o dönem taşınma sürecindeydim,öylece kaldı,acaba bendede varmıydı iltihap,sevim yorumlasana şunu
Görünüm : berrak
renk: sarı
tortu: yok
dansite: 1.010
ph: 6.0
Berrak Tortusuz 1010-1030
4,5-8.0
Her sahada 2-3 lökosit 5-6 epitel hücresi görüldü
iltihap varmış canım ama yoğun değil diğerleride normal sınırlarda lökosit le epitel hücre ye ek olarak bide eritrosit olması lazızm ama sende çıkmamış a
yürüyüşe çıkmıştım kızlar, yarım saat ancak yürüdüm ama belim sırtım acayip ağrıdı ben de atladım otobüse eve geri döndümşimdi ben bu günlük egzersizimi yaptım sayılır di mi? niyet önemli sonuçta
iltihap varmış canım ama yoğun değil diğerleride normal sınırlarda lökosit le epitel hücre ye ek olarak bide eritrosit olması lazızm ama sende çıkmamış a
hmm,ozamanki şikayetlerim sık idrara çıkmam ve mesaneme baskı oluşmasıydı,sonuçları internet üzerinden bi doktora yorumlattım kayda değer bi iltihap yok bol su iç demişti,şimdilerdede sık idrara çıkıyorum ve yine baskı oluyor,acaba iltihaptanmıdır yoksa son aylarda olduğumuz için sürekli tuvalet ihtiyacımız oluyor ondanmı,bebekte baş aşağı döndüğü için mesaneme baskı yapan onun ağırlığımı acaba,şimdi benimde aklım karıştı
hmm,ozamanki şikayetlerim sık idrara çıkmam ve mesaneme baskı oluşmasıydı,sonuçları internet üzerinden bi doktora yorumlattım kayda değer bi iltihap yok bol su iç demişti,şimdilerdede sık idrara çıkıyorum ve yine baskı oluyor,acaba iltihaptanmıdır yoksa son aylarda olduğumuz için sürekli tuvalet ihtiyacımız oluyor ondanmı,bebekte baş aşağı döndüğü için mesaneme baskı yapan onun ağırlığımı acaba,şimdi benimde aklım karıştı
bende de yanma hissi çok fazla yok ama eğer aklına takılırsa sağlık ocağında yada bi merkezde yaptırabilirsin ucuz bişer saonuçta ama seninkini kafası aşağıda olduğu içinde olabilir benimki hala ters olduğu için o baskıyı yaşamadım hiçç en azından benimki iltihaptan oluyor :)))
kızlar ben şimdi yasini okuyacağım hazırlanayımda.haber veririm yineee
kızlar ben şimdi yasini okuyacağım hazırlanayımda.haber veririm yineee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?