2011 Şubat Anneleri

sevim_li geçmiş olsun canım bende de aynı sorun var valla korkuyorum ağrım oluyor baya iltihap
yüzünden bende de lokosit epitel hücresi vs... bol bol valla antibiyotik kullandım fayda etmedi tekrar başladı

ikinize de çok geçmiş olsun kızlar, elinizden geleni yapıyorsunuz kendinize dikkat edip ilaçları düzenli kullanıyorsunuz. daha da azalmadıysa iltihap hiç boşuna kendinizi üzmeyin,daha ne yapacaksınız. allah bebeklerinize güç kuvvet versin, dr.unuz en doğru kararı verip bebeğnizi sağsağlim doğru zamanında kucağınıza verecektir eminim.

yürüyüşe çıkmıştım kızlar, yarım saat ancak yürüdüm ama belim sırtım acayip ağrıdı ben de atladım otobüse eve geri döndümşimdi ben bu günlük egzersizimi yaptım sayılır di mi? niyet önemli sonuçta

saol canım valla elimizden geleni yapıyoruz artık yapacağım bişey kalmadı koşulsuz şartsız doktora teslim ettim kendimi allah hepimizin bebeklerine güç kuvvet versinki hiç bişey etkilemesin onları

sagol senaycıgım artık yürüyüş yapmak baya zorlaştı niyet önemli ama tabiki

Merhaba arkadaşlar. Temizlik yaptık eşimle. İşin çogunu eşim yaptı ama benim her yerim agrıyor

Topikte doguran dogurana maşallah :) Saglıklı olsun da gerisi önemli degil.

Sevimli dikkat et kendine.

Gözdecim, neslicim geçmiş olsun sizlere de. Beklemeyin daha fazla, gidin hemen.

saol canım sende yorma kendini

bide her hamilede iltihap görülebilirmiş ama bunun sık sık tekrarlanması ve antibiyotiğe cevap vermemesi sorun teşkil ediyor

o kadar yapmayanlar da var cnm yaa,evet niyet gayet ii,bugünlük de bu kadar oluversin...valla benim hiç yürüdüğüm falan yok,nasıl doğum yapıcam bakalım ben...:18:

iltihap varmış canım ama yoğun değil diğerleride normal sınırlarda lökosit le epitel hücre ye ek olarak bide eritrosit olması lazızm ama sende çıkmamış a

maşallah cicim bu hamilelik yarı doktor yaptı hepimizi

kızlar ben şimdi yasini okuyacağım hazırlanayımda.haber veririm yineee

şimdiden allah kabul etsin
az önce okudum canım ya ne çok üzmüşsün kendini, keşke yakın yerlerde olup mmoral verebilsek birbirimize.
burda söylenen lafta kalıyor
inan sen yazınca çok üzüldüm

bu arada ocak annelerinideki pembiş tulumlu bebek çoook güzel
allah hepimize böyle tatlı, sağlıklı bebekler nasip etsin

kızlar ben şimdi yasini okuyacağım hazırlanayımda.haber veririm yineee

şimdiden allah kabul etsin hepinizin duasını keşke bende okuyabilsem ama malesef bilmiyorum aslında dilim dönüyor arapçaya ama birinin öğretmesi lazım ( buarada eşim arap ama oda bilmiyor bana nasıl öğretecekse ) :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…