maşallah cicim bu hamilelik yarı doktor yaptı hepimizi
şimdiden allah kabul etsin
az önce okudum canım ya ne çok üzmüşsün kendini, keşke yakın yerlerde olup mmoral verebilsek birbirimize.
burda söylenen lafta kalıyor
inan sen yazınca çok üzüldüm
bu arada ocak annelerinideki pembiş tulumlu bebek çoook güzel
allah hepimize böyle tatlı, sağlıklı bebekler nasip etsin
kızlar ben şimdi yasini okuyacağım hazırlanayımda.haber veririm yineee
şimdiden allah kabul etsin hepinizin duasını keşke bende okuyabilsem ama malesef bilmiyorum aslında dilim dönüyor arapçaya ama birinin öğretmesi lazım ( buarada eşim arap ama oda bilmiyor bana nasıl öğretecekse ) :)))
hiç sormA bende cevap verirken aynı hisse kapıldım :)) ben tüp bebek yaptırdım ve çok araştırırım hani nasıl olur ne nedir diye eşimin çalıştığı yerde arkadaşları var bebeişleri olmayan adam eve gelince tlfda onlara anlatıyorum şu tahlil böyle olması lazım şu tahliliş yaptırmadan gitmeyin tabi telefonu kapatınca gülmekten yerlerde sürünüyoruz eşimle beni tıp okutacakmış kocacım boşa gitmesin emeklerin diyo utanmasan transferinizide yapim dicen diyo
türkçesini oku canım, ben öyle yapıyorum
günayyyydın kızlar,umarım iidir herkes,bugün biz kızımla yalnız kaldık babamızı sabah nöbete gönderdik taaa yarın sabah gelecek,bu gece bize siz eşilik edermisiniz?
günaydın arkadaşlar
sudenur nasıl oldun canım çıktınmı hastaneden.
kızlar dün gece sancıyla uyandım uykumdan sancı uykudan uyandırıyomuş onu öğrendim bööle kanlı sümüksü bi akıntı da gelmiş uyanınca tuvalete gittim ama kanamam olmuştu bi kaç gün önce ya onun kalıntısımı yoksa nişanmı bilmedim ayy tecrübesizlik ne zor bişşimiş yaa.bööle bacağımın arasına yastık koyup yatıyorum normalde bacağımı açıp onu koyarken bile kasıklarım ağrıdı benim kız az daha indi sanırım aşağı.salı günü kontrol var bakalım o zamana kadar doğurmazsam bekliycem artık adam da bıkcak benden :)
yinemi sen diycek.ama bu sefer bööle akıntının içinde pembe bi kandı ayy anlmadım tecrübeli arkadaşlar yardıımm
günaydınlar herkese....geceleri benimde sancım oluyor ama doktorum her seferinde normal diyor korkmaya başlıyorum artık ya suyum gelirse ya sancım başlarsa hep tetikteyim...
herkese günaydınlarr daha doğrusu tünaydınnn
slm kızlarrrr
maşallah ne hareketli topik doğum yapan artkadaşımız olmuş sanırım sudenur da doğuma gitmişş
ay ne oluyoooo yhaaa bu bebekler niye hemen gelmek istiyorlarki gözde seninde lekelenmen var heralde kız bu ne rahatlık salıya kadar nası bekliycen git bir an önce dr. ne olur ne olmazzz
kızlar aradım drumu ama çıkmış hastaneden ctsi günleri öğlene kadar çalışıyolar cep numarasınıda vermiyolar hastane ööle istiyomuş.
internetten de baktım nişandan sonra bi kaç gün içince doğum diyo bakalım hayırlısı.
bu arada melocum benim kız napmış etmiş plesantayı itelemiş yukarıya kendi girmiş kanala :)) dr nasıl şaşırdı o gün nasıl oldu bu diye :))
merhaba kızlar
herkes iyidir umarımmm
gözde aynı şey bendede var gece lavoboya kalktım baktım peçetede açık pembe bi iki damla kan var ve bu sabahtan beride ara ara belime giren ağrı var ne yapıcam şaşırdım
bende artık doktora gitmekten çekiniyorum adam yeter diyecek bekliyorum bakalım
tünaydın kızlar,benimde gece 5 de karnıma bi sancı vurdu geçti öğlen 12 de bir daha oldu birde sancıyla sanki tuvaletim varmış gibi ıkınma hissi oluyor nişan yada su yok bakalım bekliyorum sanırım yalancı doğum sancısı dedikleri şey bu galiba
canım bende mağnorm kullanıyorum vitaminden ve kan hapından ayrı meyvesuyunun içine atıyorum
çok sağol şenaycım aman çok dikkat edin kendinize sakın hasta olmayın çok ağır geçiyo bu dönemde
maşallahaltuğ bebeğe gözün aydın busecim sen böyle anlattıkça biran önce bende oğlumu kollarıma almak onu koklamak istiyorum şuan senden mutlusu yoktur allahım inşallah biran önce o duyguları bizlere yaşatsın iyi olmanıza çok sevindim canım inşallah biran önce oğlunla evinize dönersiniz
canım aydın canım bebişini görmüşsün maşallahkocaman olmuş
canım anlattığın nette okuduğum kadarıyla nişana benziyor hazırlıklı ol canım sancılarını takip et
neslicim hemen dr ara ihmal etme en azından onu bilgilendir çekinicek bişey yokki sonuçta bebeğin daha önemli hem onlar tehişi koymadan doğumun başladığını biz anlayamayızki gerekirse hergün gidicez
ya bu hamilelik beni sakar ve beceriksiz yaptı sanki :))
sabah lavaboları temizlerken ozon suyunu esofmanıma sürmüşüm geçen de yaptım aynısını hiç böyle
iş yapmazdım ama
Tünaydın kızlar dün gece saat 4 e kadar uyuyamadımm.haliyle sabahta kalkamadım saat 1i geçiyordu kalktığımda
dün akşam ne çok ağlamışım hala sersem gibiyimmm.sanki boğazımda bir düğüm var hala ağlasam ağlayacağım yani daha:2: ya ben depresyona falanmı girdimki yaa bi tuhafım
yoksa sizin şu doğurdum doğuracam hallerinizmi beni korkutuyo malum sıra banada gelecek.korkuyormuyum acaba bilinç altımda.
duygularımıda ifade edemiyorum.sıkıldım dicem diyemiyorum Rabbim dua kabul eder sıkıldıysan al doğur falan der diye korkuyorum bebek doğunca nasıl bakıcam acaba bakabilecekmiyim diye korkuyorum sağlıklı olacakmı diye korkuyorum.kafam böyle kazan gibiii.
eşimde yazık napacağını şaşırdıı.deminaramış akşama dışarda yiyelim diyo.baktı benim gidişhat kötü az gezdireyimde havası değişsinmi dedi naptı
diyorum bide gideyim saçımımı kestireyim belki biraz havam değişir
pööffff salak gibiyim resmen yaaa
seda cnm kendine gel yahuu bu kadar zamandir neyi bekliyoruz bizz
elbetteki bakabileceksin annesii dogurmaktanda korkma
korkunun ecele faydasi yok$aka $aka
Allah yardim ederr herkes nasil pit pit doguruyorsa bizde öyle dogurcaz Allahin izniyle
nasılsınız kızlarrrr benim moral sıfır bıktım bu iltihaptan bırakmıyor yakamı bi türlü dün antibiyotiklerim bitti bugün idrar tahlili yaptırdım en etkili ilaçlardan birini kullandığım halde iltihap azalmak şöyle dursun dahada yoğunlaşmışş doktor bu sefer kültür istedi ona bakıp karar vericek oğluşum iyiyse belki alırım bebeği dedi çarşamba kültürü yaptırıcam bikaç gün sonrada sonucu çıkarmış bakalım durumumuz ne olucak sanırım ilk 5den biri ben olucam
gecmis olsun canim
hayirlisi olsun hakkinizda
mavicim sanada gecmis olsun
maşallah cicim bu hamilelik yarı doktor yaptı hepimizi
şimdiden allah kabul etsin
az önce okudum canım ya ne çok üzmüşsün kendini, keşke yakın yerlerde olup mmoral verebilsek birbirimize.
burda söylenen lafta kalıyor
inan sen yazınca çok üzüldüm
bu arada ocak annelerinideki pembiş tulumlu bebek çoook güzel
allah hepimize böyle tatlı, sağlıklı bebekler nasip etsin
tünaydin
Anamm gozdem sen doguracaksin bak demedi deme 2 gune kadar umay gelecek
dr i$i ne yahu bakacak tabi
heh sende dogurrr
tunaydin
sabirsizlar iste napsinlarr bir an önce dogmak istiyorlar
marifetli kizin kendi isini kendi yapiyo
biz iyiyizz
ay kizlar cekinmeyin yahu drlarin i$i bu mecbur ilgilenecekler sizlerle
hadi bakalim sen mi dogurcan gozdemi
hehhh sende dogur kizz mapuci benim 3.lük siram çoktan kaçtiii
göbük büyük olunca öyle oluyor
Tünaydın kızlar dün gece saat 4 e kadar uyuyamadımm.haliyle sabahta kalkamadım saat 1i geçiyordu kalktığımda
dün akşam ne çok ağlamışım hala sersem gibiyimmm.sanki boğazımda bir düğüm var hala ağlasam ağlayacağım yani daha:2: ya ben depresyona falanmı girdimki yaa bi tuhafım
yoksa sizin şu doğurdum doğuracam hallerinizmi beni korkutuyo malum sıra banada gelecek.korkuyormuyum acaba bilinç altımda.
duygularımıda ifade edemiyorum.sıkıldım dicem diyemiyorum Rabbim dua kabul eder sıkıldıysan al doğur falan der diye korkuyorum bebek doğunca nasıl bakıcam acaba bakabilecekmiyim diye korkuyorum sağlıklı olacakmı diye korkuyorum.kafam böyle kazan gibiii.
eşimde yazık napacağını şaşırdıı.deminaramış akşama dışarda yiyelim diyo.baktı benim gidişhat kötü az gezdireyimde havası değişsinmi dedi naptı
Allah yardim ederr herkes nasil pit pit doguruyorsa bizde öyle dogurcaz Allahin izniyle
gecmis olsun canim
sürmeli sen ilk 5ten umudunu kes bence canım bak bizimkiler acele ediyor doğmak için aslında ocağı beklesinler bari yaş kaybınma uğramasınlar ciciişler sen bu gidişle şubat sezonunu kapatırsın okadar isteklisinki doğurmaya oda kalıcam diye bukadar isterse yandın yaniii
inan burada söylenenler hiç lafta kalmıyor
eğer lafta kalsaydı,okuyup ettiğimiz şeylerden etkilenmezdik,bir sürü şey okuyoruz,yaşıyoruz burada.
bazen teselli ediyor,bazen üzüyor,içimizi döktüğümüz zamanlar oluyor,kişileri burada yazılan olumsuz şeyler etkileyebiliyorsa olumlu yazılan bir kaç iyi sözde bir okadar etkileyebilir diye düşünüyorum,ben bu topicte çok şey öğrendim
nuryasemin geçen hediyeleşmede gönderdiğin mevlüt giysilerini yıkadık ütüledik görmelisin canım ya nasıl güzel oldular. içinde bebeğimi görmek için sabırsızlanıyorum. sana bir kez daha teşekkür etmek istedim canım
tünaydin
heh sende dogurrr
tunaydin
biz iyiyizz
gecmis olsun canim
canım baksana senin kızın gelmeye niyeti yok gibi benim oğlan arada yokluyo gelsem mi acaba diye ama bende dur diyorum sürmeli teyzen bir doğursun sonra sen gel diye bekletiyorum sende elini çabuk tut biraz oğlum sabırsızda biraz
tünaydin
heh sende dogurrr
tunaydin
biz iyiyizz
sürmeli sen ilk 5ten umudunu kes bence canım bak bizimkiler acele ediyor doğmak için aslında ocağı beklesinler bari yaş kaybınma uğramasınlar ciciişler sen bu gidişle şubat sezonunu kapatırsın okadar isteklisinki doğurmaya oda kalıcam diye bukadar isterse yandın yaniii
niye siz isteksizmisiniz :44: ben bi an once dogurayimda kurtulalim istiyorum
korkunun ecele faydasi yok kendimi alistiriyorum napiyimm
Kızlar ya Çaglayan'dan haber var mı? Epeydir yok ortalarda. En son izin almıştı degil mi?
slmm kızlarrr ben geldimmm ayy amma yorulmuşum yaaa
kaynanamla beraber dışarı cıktık amma dolaşmısız eve geldikk bi güzel karnımızı doyurduk şimdi kendi evimdeyim ama bitmiş durumdayımm biraz uykum var uyuyamıda sonra bir duşa gireyim akşama izde dışarda yemek yicezz:))
evet ben bazen rüyamda görüyorum bile burdaki arkadaşları konusulanlar etkiliyor kesinlikle
hepimiz birbirimize destek olalım arkadaşlar buna gerçekten ihtiyacımız var her kim ne derse desin
biz birbirimizi anlayabiliriz sadece
niye siz isteksizmisiniz :44: ben bi an once dogurayimda kurtulalim istiyorum
korkunun ecele faydasi yok kendimi alistiriyorum napiyimm
Bence de :) Erken gelsin, saglıklı olsun yeter :)
Oglumda 39+2'de dogum yapmıştım. 37'den sonra çok çok zor oluyor. Sanki o 9 ay hiç hamile degilmişsin gibi. :)
evet canım 1 haftaydı izni pazartes, gelir herhalde
Kızlar ya Çaglayan'dan haber var mı? Epeydir yok ortalarda. En son izin almıştı degil mi?
mrb arkadaşlar ...
gözde ve nesli neden gitmiyorsunuz doktora allah korusun acil bi durumda olabilir...
sevimli çok geçmiş olsun canım çok uğraştın şu iltihapla neyse az kaldı sağlıkla al bebişini kucağına hepsini unutursun inş...
arkadaşlar ya benim akıntım normalden fazla gelmiş bugünn bu normal mi?
slmm kızlarrr ben geldimmm ayy amma yorulmuşum yaaa
kaynanamla beraber dışarı cıktık amma dolaşmısız eve geldikk bi güzel karnımızı doyurduk şimdi kendi evimdeyim ama bitmiş durumdayımm biraz uykum var uyuyamıda sonra bir duşa gireyim akşama izde dışarda yemek yicezz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?