2011 Şubat Anneleri

hiç sormA bende cevap verirken aynı hisse kapıldım :)) ben tüp bebek yaptırdım ve çok araştırırım hani nasıl olur ne nedir diye eşimin çalıştığı yerde arkadaşları var bebeişleri olmayan adam eve gelince tlfda onlara anlatıyorum şu tahlil böyle olması lazım şu tahliliş yaptırmadan gitmeyin tabi telefonu kapatınca gülmekten yerlerde sürünüyoruz eşimle beni tıp okutacakmış kocacım boşa gitmesin emeklerin diyo utanmasan transferinizide yapim dicen diyo

ehh canım çeken bilir derler seninkide öyle insan çektikce ögreniyo

nuryasemin geçen hediyeleşmede gönderdiğin mevlüt giysilerini yıkadık ütüledik görmelisin canım ya nasıl güzel oldular. içinde bebeğimi görmek için sabırsızlanıyorum. sana bir kez daha teşekkür etmek istedim canım

günayyyydın kızlar,umarım iidir herkes,bugün biz kızımla yalnız kaldık babamızı sabah nöbete gönderdik taaa yarın sabah gelecek,bu gece bize siz eşilik edermisiniz?

tünaydin

Anamm gozdem sen doguracaksin bak demedi deme 2 gune kadar umay gelecek
dr i$i ne yahu bakacak tabi

günaydınlar herkese....geceleri benimde sancım oluyor ama doktorum her seferinde normal diyor korkmaya başlıyorum artık ya suyum gelirse ya sancım başlarsa hep tetikteyim...

heh sende dogurrr

herkese günaydınlarr daha doğrusu tünaydınnn

tunaydin

sabirsizlar iste napsinlarr bir an önce dogmak istiyorlar

marifetli kizin kendi isini kendi yapiyo

merhaba kızlar

herkes iyidir umarımmm

biz iyiyizz

ay kizlar cekinmeyin yahu drlarin i$i bu mecbur ilgilenecekler sizlerle
hadi bakalim sen mi dogurcan gozdemi

hehhh sende dogur kizz mapuci benim 3.lük siram çoktan kaçtiii

ya bu hamilelik beni sakar ve beceriksiz yaptı sanki :))

sabah lavaboları temizlerken ozon suyunu esofmanıma sürmüşüm geçen de yaptım aynısını hiç böyle

iş yapmazdım ama

göbük büyük olunca öyle oluyor

inan burada söylenenler hiç lafta kalmıyor
eğer lafta kalsaydı,okuyup ettiğimiz şeylerden etkilenmezdik,bir sürü şey okuyoruz,yaşıyoruz burada.
bazen teselli ediyor,bazen üzüyor,içimizi döktüğümüz zamanlar oluyor,kişileri burada yazılan olumsuz şeyler etkileyebiliyorsa olumlu yazılan bir kaç iyi sözde bir okadar etkileyebilir diye düşünüyorum,ben bu topicte çok şey öğrendim

mrb arkadaşlar ...
gözde ve nesli neden gitmiyorsunuz doktora allah korusun acil bi durumda olabilir...
sevimli çok geçmiş olsun canım çok uğraştın şu iltihapla neyse az kaldı sağlıkla al bebişini kucağına hepsini unutursun inş...
arkadaşlar ya benim akıntım normalden fazla gelmiş bugünn bu normal mi?

evet ben bazen rüyamda görüyorum bile burdaki arkadaşları konusulanlar etkiliyor kesinlikle

hepimiz birbirimize destek olalım arkadaşlar buna gerçekten ihtiyacımız var her kim ne derse desin

biz birbirimizi anlayabiliriz sadece

slmm kızlarrr ben geldimmm ayy amma yorulmuşum yaaa
kaynanamla beraber dışarı cıktık amma dolaşmısız eve geldikk bi güzel karnımızı doyurduk şimdi kendi evimdeyim ama bitmiş durumdayımm biraz uykum var uyuyamıda sonra bir duşa gireyim akşama izde dışarda yemek yicezz:))

ne demek canım rica ederim beğenmene çok sevindim oğluşun iyi günlerde sağlıkla giysin cicilerini küçük adam ne kadarda tatlı olur mevlüt giysilerini giyince canım giydirip fotoğrafı çekip koyarsın çok merak ediyorum

Kızlar ya Çaglayan'dan haber var mı? Epeydir yok ortalarda. En son izin almıştı degil mi?

evet canım 1 haftaydı izni pazartes, gelir herhalde

artık gezmek pek yaramıyor Gülşahcım, pilimiz cabuk bitiyor. iyi dinlenmeler canım

önemli olan mesafeler değil,yakınlık uzaklık gibi...
gönüller bir olsun,tanısanda tanımasanda bir içten samimi duan olsun yeter
söz müzik mapuci:)

Kızlar ya Çaglayan'dan haber var mı? Epeydir yok ortalarda. En son izin almıştı degil mi?

evet canım çağlayan 1 haftalığına izin almıştı evdede neti yoktu hiç girmiyor belki pazartesi girer bende merak ettim daha doğumlardanda haberi yok galiba

merhaba canım arada fazlalaşıyo benimde öyle korkma normalmiş

slm canım iyi gezmişsin bugün kendini çok fazla yorma dikkat et git dinlen biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…