florence nightingale avrupa hastanesi mecidiyeköyde ameliyattan çıktı ama çok kan kaybetmiş bi kaç ünite bulunmuş ama biraz daha lazımmış.
uzakta olmak çok zor kızlar
gözdecim şuanda kimsede yokmuş ama gün içinde gelen tüm üyelerine söyleyecekler, bulunursa hemen gönderecekler hastaneye canım. elimden bu kadarı geliyor kusura bakma canım
teşekkür ederim yasemincimgünaydın kızlar, :92:
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine çantanı hemen hazırla bence inşallah bebişin 12 şubatı bekler canım
canım bende 12 li bir takımla yedek 5 li takım koydum bütün kıyafetlerini yıkadım 30 derecede renklileri beyazları ayırdım riske atmak istemedim dalinle yıkadım baby omo nasıl bilmiyorum
nurcum kapı süsünü çok beğendim ellerine sağlık canım
valla canım bu yoğunlukta Allah sana güç kuvvet versin...miniklerde kendini iyice belli etmeye başladı artık...yoğunluğun biraz azalsaydı...merhaba kızlar
seminerden geldim şimdi
2 gün giremedim yine 30 sayfa birikmiş
okumaya hiç halim yok
dün geceden beri sürekli aşırı bel ağrısı ve arada adet sancısı gibi ağrılar çekiyorum
biraz dinleneceğim eğer devam ederse hastaneye gideceğim
inşallah hepiniz iyisinizdir
arada yine bakarım
öptümmm
teşekkür ederim canım...arabanızı kazasız belasız kullanın güzel günlerde inş...günayydınnnn kızlarr
nur kapı süsün çok güzel olmuş
fatma sana da geçmiş olsun.inş önemli bişi diildir
biz bugün kızımızı görücez inşallahakşamüstü randevumuz var çok özledim kzımı ben Allahtan 15 günde bir randevu.ayda bir olsa nasıl dayanırdım bilmiyorum
veee arabamız da geliyo 1 saate kadar.kociş alıp getirecek azsonra.gerçi plakası ocakta çıkacak ama olsun kenar sokaklarda test ederiz biz onudün imzalarımı attım. ön doğum hediyesi oldu bana bir bakıma
çokk geçmiş olsun canım...huhuuu kizlar, umarim iyisinizdir ben hasta oldum iyi mi bogazim agriyo yutkunamiyorum, ihlamur fln iciyorum, simdilik kactim annemle babam gelcek kendinize iyi bakin
çok teşekkür ederim canımÇok güzel olmuş. emegine saglık :)
Sudenur geçmiş olsun. Dikkat et kendine.
Fatmacım dikkat et ya. Artık hepimiz dökülmeye başlıyoruz sanırım...
geçmiş olsun canım...havalar aldatıyo dikkatli olmak lazım...:92:Ben de grip oldum.
Bogazım çok fena yanıyor, burnum akıyor, hele de öksürük öldürüyor beni
çok teşekkür ederim canım...çok güzel olmuş ellerine sağlık
aman sudenur işleri abartıp tehlikeye atma kendini
geçmiş olsun mimix
sana da geçmiş olsun canım
bizim ailede yok ama kardeşim şimdi iş yerini arayıp sorayım dedi. annen hangi hastanede canım?
bulursak yönlendirelim
istanbulda yaşayan arkadaşlar annem için acil A Rh negatif kana ihtiyaç var yakınlarınızda falan kan verebilecek varsa benimle irtibata geçebilirmisiniz
çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin canım...inş en kısa zamanda bulunur..sen de dikkat et kendine...duaile...florence nightingale avrupa hastanesi mecidiyeköyde ameliyattan çıktı ama çok kan kaybetmiş bi kaç ünite bulunmuş ama biraz daha lazımmış.
uzakta olmak çok zor kızlar
ayyhh akşam akşam 2010 şubat annelerinin açtığı topiğigörüp cinlerim tepeme çıktı
amaaaaaa susarmıyımm açtım ağzımı yumdum gözümüü.oohhh içimi döktümmm.kibarcana yazmaya çalıştım umarım kibarlığımı kaybetmemişimdir
ayyhh akşam akşam 2010 şubat annelerinin açtığı topiğigörüp cinlerim tepeme çıktı
amaaaaaa susarmıyımm açtım ağzımı yumdum gözümüü.oohhh içimi döktümmm.kibarcana yazmaya çalıştım umarım kibarlığımı kaybetmemişimdir
bizim beşiğimizde pazartesi günü gelicek inş...sepet yaptırıyorum ben kendi odama koymak için...
odasıda aralığın son günlerinde gelicek...daha temizlik var yerleştirme var...çantalarımı bugün hazırladımm ama daha çokk işim varrama yapcak kişi yok
| Arkadasin Nicki | Yasin sayisi |
| Nurberra | 5 |
| too_be | 2 |
| imp | 1 | okundu | moonsun82 | 1 |
| dillerim lal | 1 |
| SuRMeLi | 1 | okundu | miss_teacher | 1 |
| nesli81 | 2 |
| buket111 | 5 |
| dilekcengiz | 3 |
| nur_45 | 4 |
| manikk | 2 |
| sorgunlu66 | 12 |
| burcuuu | 1 |
| Toplam : | 41 |
| Kalan : | 0 | |
Bende okudum
seda hiç uğramadı bu akşamm gelirdi hep ama...
günaydın kızlar...hastaneden çıktım bir hafta serum antibiyotik tedavisi bakalım şubatı bekleyecek mi oğluşum.bende çantamı hazırlayım diyorum artık.acele olacak sanki.çok kötü bir tecrübe .günde 3 defa nst bagladılar şimdide her hafta gel nst ye gireceksin dedi doktorum.sizce bu nst zararlımı.o lastikleri sıkı sıkı baglayınca sancı geliyor sonra çözülünce geçiyor.doktorum 12 şubat sezaryan için randevü verdi erken olmazsa
birde yavaş yavaş evi temizleyim diyorum.şart yani mutfak dolabı camlar halilar of of ne çok iş var.
istanbulda yaşayan arkadaşlar annem için acil A Rh negatif kana ihtiyaç var yakınlarınızda falan kan verebilecek varsa benimle irtibata geçebilirmisiniz
dillerim lal online sın galiba dün çok karamsar gördüm seni inşallah bugün daha iyisindir
azına sağlık sedacım valla çko güzel yazmışsın.bide topiği açan bayan özellikle bana kızmış :) unuttunuz sanırım diye yazmıştım haksızmıyım ama zaten bugün canım burnumda saol canım benim içinde konuşmuşsun
canım dinlen dikkat et kendineemerhaba kızlar
seminerden geldim şimdi
2 gün giremedim yine 30 sayfa birikmiş
okumaya hiç halim yok
dün geceden beri sürekli aşırı bel ağrısı ve arada adet sancısı gibi ağrılar çekiyorum
biraz dinleneceğim eğer devam ederse hastaneye gideceğim
inşallah hepiniz iyisinizdir
arada yine bakarım
öptümmm
hadi inşallah kazasız belasızgünayydınnnn kızlarr
nur kapı süsün çok güzel olmuş
fatma sana da geçmiş olsun.inş önemli bişi diildir
biz bugün kızımızı görücez inşallahakşamüstü randevumuz var çok özledim kzımı ben Allahtan 15 günde bir randevu.ayda bir olsa nasıl dayanırdım bilmiyorum
veee arabamız da geliyo 1 saate kadar.kociş alıp getirecek azsonra.gerçi plakası ocakta çıkacak ama olsun kenar sokaklarda test ederiz biz onudün imzalarımı attım. ön doğum hediyesi oldu bana bir bakıma
güzelim valla çok güzel ifade etmişsin.. tam benim de ifade etmek istediğim gibi kibarca anlatmışsın..
umarım anlarlar, yada farkederler söledikleri şeylerin ne kadar anlamsız olduğunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?