2011 Şubat Anneleri

nedir bu kadınların çektiği kızlar yaa sonunda annemin rahmi alındı kurtuldu kadıncağız

arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler annem için dualrınızı eksik etmeyin nolur.ben bugün çok yıprandım sanırım onunda etkisiyle azcık sancım başladı gidip uzanayım öpüyorum hepinizi

gözdecim şuanda kimsede yokmuş ama gün içinde gelen tüm üyelerine söyleyecekler, bulunursa hemen gönderecekler hastaneye canım. elimden bu kadarı geliyor kusura bakma canım

gözdecim şuanda kimsede yokmuş ama gün içinde gelen tüm üyelerine söyleyecekler, bulunursa hemen gönderecekler hastaneye canım. elimden bu kadarı geliyor kusura bakma canım

çok teşekkür ederim canım sana da kardeşine de

gözdecim annene geçmiş olsun allah acil şifa versin keşke yardımcı olabilsek ama dualarım annenle...inşallah çabucak iyileşir.

teşekkür ederim yasemincim
valla canım bu yoğunlukta Allah sana güç kuvvet versin...miniklerde kendini iyice belli etmeye başladı artık...yoğunluğun biraz azalsaydı...
teşekkür ederim canım...arabanızı kazasız belasız kullanın güzel günlerde inş...
huhuuu kizlar, umarim iyisinizdir ben hasta oldum iyi mi bogazim agriyo yutkunamiyorum, ihlamur fln iciyorum, simdilik kactim annemle babam gelcek kendinize iyi bakin
çokk geçmiş olsun canım...
Çok güzel olmuş. emegine saglık :)

Sudenur geçmiş olsun. Dikkat et kendine.

Fatmacım dikkat et ya. Artık hepimiz dökülmeye başlıyoruz sanırım...
çok teşekkür ederim canım
Ben de grip oldum.

Bogazım çok fena yanıyor, burnum akıyor, hele de öksürük öldürüyor beni
geçmiş olsun canım...havalar aldatıyo dikkatli olmak lazım...:92:
çok teşekkür ederim canım...
istanbulda yaşayan arkadaşlar annem için acil A Rh negatif kana ihtiyaç var yakınlarınızda falan kan verebilecek varsa benimle irtibata geçebilirmisiniz

florence nightingale avrupa hastanesi mecidiyeköyde ameliyattan çıktı ama çok kan kaybetmiş bi kaç ünite bulunmuş ama biraz daha lazımmış.
uzakta olmak çok zor kızlar
çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin canım...inş en kısa zamanda bulunur..sen de dikkat et kendine...duaile...

selam kızlar ben geldiimm

geçmişi daha okumadım yazayım okuyacağım..

bugün eşimi taktım koluma saat 12 den sonra alışverişe gittik.önce uulusa gittik.suluhandan bebek şekerlerimiz için bebek alacaktık ama suluhan pazarları kapalıymış tüühh dedim yaa üzüldüm.ordan samanpazarında çıkrıkçıklar yokuşuna gittik.bazı yerler kapalıydı açık olanlara elişim için tül sordum oda yokmuş krem rengi var beyaz yok.onuda halledemedik

ama bir dükkana park yatak için visko yatak sorduk.önce 60 dedi.hayal yatağın üstünde kılıfı var visko.ben yok dedim bunların üzerlerinde alezlileri var almışken ondan alayım dedim.o türden yokmıuş onda tamam dedi siftah yapmadım peşin verin alezinide hediye vereyim(15 lira değerinde) 50 ye bırakırım dedi.

atladım tabikii.visko yatak artı alez 50 lira nakite aldık.

ordan kızılaya geçtik.bari erdoğan düğmeye bakim bebek şekerleri için dedim.birde kocabeyoğlundan gecelik bakarım dedim pööfff orasıda kapalıydı

neyse antarese gittik.reale girdik.ultra primanın yeni doğan bebek bezinden aldık 1 paket.dr browns un geniş ağızlı biberonundan aldık ıvır zıvır derken alışveriş yaptık.hasta bezi kilotlu baktım ama 70 kiloya large varmış almadım.

tam aradığım gibi birde sürahi buldum dar boğazlı lahosa şerbet takımı içinn tammda aradığım gibiydi

neyseki hurma buldum realde yokmuş ama karşısındaki kuruyemişcide varmış neyseki bulduk ve aldık.

ordan c&a ya gittik 20 liraya önden düğmeli penye bir gecelik buldum.aldım hemen birde terlik aldım.lansinoh göğüs ucu kremi aldım küçüklerinden

böylelikle ihtiyaçlarımızın %95 i bitti çantayı hazırlayabilirim zaten hazırda gecelikler yıkanacak tek.

bunların fotoğrafları ciciler kısmında bu arada

ayyhh akşam akşam 2010 şubat annelerinin açtığı topiğigörüp cinlerim tepeme çıktı

amaaaaaa susarmıyımm açtım ağzımı yumdum gözümüü.oohhh içimi döktümmm.kibarcana yazmaya çalıştım umarım kibarlığımı kaybetmemişimdir

güzelim valla çok güzel ifade etmişsin.. tam benim de ifade etmek istediğim gibi kibarca anlatmışsın..
umarım anlarlar, yada farkederler söledikleri şeylerin ne kadar anlamsız olduğunu..

azına sağlık sedacım valla çko güzel yazmışsın.bide topiği açan bayan özellikle bana kızmış :) unuttunuz sanırım diye yazmıştım haksızmıyım ama zaten bugün canım burnumda saol canım benim içinde konuşmuşsun

Selam sekerler biz geldikk

Kizlar benim ellerim ayaklarim sürekli yaniyor ya disarda karla oynuyorum

selam şubat anneleri nasılsınız nş saglıkla bebeklerinie kavuşmam dilegiyle ben mart annesiyimde izne ayrılcam acaba 32+1 mi ayrılıyorum 32+6 da mı bilglendirirseniz şu hamşi mnnettar olacam

hadi canım gözün aydn.bende birazdan yıkıcam gecelikleri falan yarına hazırlarım eksiğim kalmadı çok şükür.hazır ve nazır bir şekilde bekleriz artıkın.kafamız rahat olsun

şekeri,m bende okumuştıum benide ekle

seda hiç uğramadı bu akşamm gelirdi hep ama...

dün akşam eşim sağolsun dışarı yemeğe götürdü moralim bozuktuya.ordanda arkadaşa gittik çaya eve gelincede film almıştık onu seyrettik sonrada uyumuşum rahatcana.

birde yavaş yavaş evi temizleyim diyorum.şart yani mutfak dolabı camlar halilar of of ne çok iş var.

kız sen kaşınıyonmu ne temizliği yat dinlennn.yorma kendini temizlik olur aman ne zorun var.ne güzel düzelmiş durumun valla eşine söylerim gaz veririrm yersin fırçayıı.yorma kendini

istanbulda yaşayan arkadaşlar annem için acil A Rh negatif kana ihtiyaç var yakınlarınızda falan kan verebilecek varsa benimle irtibata geçebilirmisiniz

canım çok geçmiş olsun.keşke yakın olsaydık nasıl oldu annen

dillerim lal online sın galiba dün çok karamsar gördüm seni inşallah bugün daha iyisindir

canım sağolunn iiyiyimmm bugün çok şükür.az<cık para harcadım kendime geldim kadın milleti işte alışiverişe çıkınca derdi tasayı unutuyooo

ayy sorma akşam akşam ne sinir oldum.bin kere söylediler bide başlık açıp iyice rencide ediyolar yauuuu.sanki biz boş adamız öyle ota b.ka başlık açıyormuşuz gibi lanse etmişler kızdımm heeee

canım dinlen dikkat et kendinee
hadi inşallah kazasız belasız

gözdem çok geçmiş olsun canım kız kardeşim istanbulda onlarda A+ eski evleri de o hastaneye çok yakın inan seve seve giderlerdi

güzelim valla çok güzel ifade etmişsin.. tam benim de ifade etmek istediğim gibi kibarca anlatmışsın..
umarım anlarlar, yada farkederler söledikleri şeylerin ne kadar anlamsız olduğunu..

valla bende dayanamadım yazdım
bize göre öenmli olan yada olmayan şeylere kimsenin karışmasının anlam yok
üstelik herkes yaşadığının önemli olduğunu düşünür

iyi akşamlar kızlar.
dün kız kardeşim ve eşi geldi İstanbuldan,canlarım benim ya.
sabah kahvaltıya sapancaya gittik,güzeldi ben de dün seda gibi çok depresiftim ama bugün iyi oldu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…