2011 Şubat Anneleri

teşekkür ederim arkadaşlar annemin kan değeri 5 e kadar düşmüş.o yüzden ayılamıyomuş ama şimdi 1 ünite kan verilince kendine gelmiş annecim.kardeşimle göürşüyorum sürekli babam kan bulmak için koşturuyo adamcağız kardeşimin sesi de iyi gelmeye başladı sanırım atlattı.kızlar eşime falan bile çaktırmıyorum ama insanın aklına in bir şey geliyo
ben doğmadan bi kaç ay önce annemin babasını kaybetmişler annemle yaşıtmış bide anneminde ameliyata gireken aklına aynı şey gelmiş dra ben daha torunumu görmedim kurtar beni demiş
ama şimdi iyi haberini aldım ya içim rahatladı birz

melocum senin fotolara baktım bende elvin hanımı nereye sakladın bakiim :))

gözdecim iyi düşün iyi olsun .annenin hastneden çıkıp umaya baktığını onu sevdiğini düşün ki gerçek olsun canım

canım aklına kötü şeyler getirme iyi olacak annen hepimizin duaları sizinle

hastaneden kan vermiyorlarmı yada kızılaydan

ben babamdan biliyorum.bizde çok kan ihtiyacı yaşamıştık.ama hastanede kızılaydan kanı veriyorlardı hastaya.onun yerine 2 gün içinde kan grubu farketmeden bir üniteye iki ünite kan veriyorduk kızılaya.ama kadınlardan almıyorlardı.

ne durumda annen bulabildinizmi kanı

sedacım annemin kan grubu A negatif çok zor bulunduğu için hastanede yeterli sayıda yokmuş zaten aynı hastanede anneme 3 gündür kan veriyolardı şimdi daha fazla lazım oldu.
bide zor bulunduğu için geriye konulan kanlarıda aynısını istiyolarmış.ama çok şükür kan bulunmuş.şimdi hala yoğun bakımda

ohh çok sevindim bulunduğuna.bende babamda yaşadığım için bilirim zordur kan bulma stresi.hadi bakalım annende bir kaç güne toparlar merak etme Allah ın izniyle

bu arada eşimde bi meraklı soruyo kızlar nasıllarmış varmı doğum yapan felan diye benden beter oldu

şimdi biraz baktımda 2010 şubat anneleri topiğinde açtıkları topik için destek olun kızlar falan demişler

aaaaaa valla tersim pistir heee bu mevzu uzarsa valla kaliteli çizgimden çıkaracaklar benii :86:

yedim ben onu yediiiiimmm

:)) valla ööle ne güzel hamilesin sen ööle

şimdi biraz baktımda 2010 şubat anneleri topiğinde açtıkları topik için destek olun kızlar falan demişler

aaaaaa valla tersim pistir heee bu mevzu uzarsa valla kaliteli çizgimden çıkaracaklar benii :86:

aaaa valla çok acaip başka aylarda da varmıdır bööle atışmalar yaa hem 2009 annelerinden hiç tepki yok

| Arkadasin Nicki | Yasin sayisi |
| Nurberra | 5 |
| too_be | 2 |
| imp | 1 | okundu
| moonsun82 | 1 |
| dillerim lal | 1 | okundu
| SuRMeLi | 1 | okundu
| miss_teacher | 1 |
| nesli81 | 2 |
| buket111 | 5 |
| dilekcengiz | 3 |
| nur_45 | 4 |
| manikk | 2 |
| sorgunlu66 | 12 | okundu
| burcuuu | 1 |
| Toplam : | 41 |
| Kalan : | 0 | |

melocum gözün aydın kardesın gelmısss.. sana da moral olmusturr...

gözdecım cok gecmıs olsun canım.. annenın hasta oldugunu yenı okudum neysekı tehlıkeyı atlatmıss Rabbım acıııll sıfa versınnnde ınsallah bı an once yanınıza gelsınnn

sakın ol sedacım sen yıne de kalıtelı cızgınden cıkma bende ıkı laf edemeden gecemedım ne kadar bos seylerle ugrasılıyo aslında ılk konuyu gordugumde sevınmıstım dogum yaklastı heycanımızı paylasıyolar bıze tavsıyede felan buluncaklar sanmıstımmmm oysakıı

kızlar yaa busemmm ıle moonsun bebıslerının resımlerını gorenler var sanırım benım facem felan yokkk burda da paylasıınlar goren olursa solesın bızde meleklerımızı merak edıorruuuzzzzzzz

Son düzenleme:
güzel ifade edilse aslında biz onlara hak veriyoruz.geçen ilk uyarılarında hiç hoş olmasada hak vermiştik değilmi.daha az açılsın falan diye konuşmuştuk.bazı başlıklar taşınabilir ama tabi işte uslup önemli rencide etmemek laazım.zaten hassasızz

yaa moonsun un bebikinin resmini bende görmedim duruyomu halaaa

selam şubat anneleri nasılsınız nş saglıkla bebeklerinie kavuşmam dilegiyle ben mart annesiyimde izne ayrılcam acaba 32+1 mi ayrılıyorum 32+6 da mı bilglendirirseniz şu hamşi mnnettar olacam

selam 32 artı 0 da alınıyor bende cuma aldım doktor zaten zamanını söylüyor size ama zamanı geçirmeyin

moonsun oğluşunun resimlerini kaldırmış kızlar.bende dün gece bakmıştım.maşallah çok tatlı bayada toparlak yavrucak 2070 gr bile demekki nedakar ediyomuş büyüdü bizim minişlerimizde

merhaba kızlar ben geldim

gözdeati geçmiş olsun canım. sudenur80 geçmiş olsun canım aman dikkat et daha haftan az yaa...

dillerim_lal canım düzelmene sevindim... pazar günü suluhan ve kocabeyoglu kapalı oluyor

gecen hafta pazar bende suluhan a gittim aa baktım kapı duvar ayy bi güldüm bi de zor gittiydim kızdım

iyice valla...

tüühh moonsun un bebişine yetişemedim demekkii.neyse belki ilerde bidaha koyar fotoğrafları

bende oğlumun geriye kalan kıyafetlerini attım makinaya. yünleri hırkaları yelekleri atmamıştım annem daha getirecek diye.önce onları attım

sonrada diğerlerini benim gecelikleri atıcam kurusun artık yarın falan çantamı hazırlarım.

şu süsleri alsaydımda yapmaya başlasaydım yauu.en çokta sürahiyi bulduğuma sevindim ne yalan söyliimm tamda istediğim gibi lohusa şerbet takımı içinn

canım gözün aydın..çok şaşırdım bebişler erken davranıyor bu sene..Allah ikinizide hayırlısıyla kurtarmış darısı bizlerinbaşına..umarım senin ve bebeğin sağlığı çok iidir..

iyi akşamlar kızlar..geçmişi oku oku biiremedim..okunacak 60 sf var..en iyisi yarın okumak:))
nasılsınız bakalım..umarım herkes iidir..bebişlerimiz maşallah hızla büyüyor..sona doğru yaklaştıkça hem seviniyorum hem de üzülüyorum..üzülme sebebim de bebeğimin içimde olayacak olması..ona çok alışmıştım:))))))))
canlarımız sağlıkla doğarlar inşallah..
bu arada ben doğum iznine ayrılmaya karar verdim. doktordan azar işittim sen çalışamazsın dedi..kan problemimden dolayı riskliymiş doğumum..hemen rapor yazıyorum ve ayrılıyorsun dedi..
ne yapalım ayrılacam
hepinizi öpüyorum..
ii akşamlar herkese..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…