- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
teşekkür ederim arkadaşlar annemin kan değeri 5 e kadar düşmüş.o yüzden ayılamıyomuş ama şimdi 1 ünite kan verilince kendine gelmiş annecim.kardeşimle göürşüyorum sürekli babam kan bulmak için koşturuyo adamcağız kardeşimin sesi de iyi gelmeye başladı sanırım atlattı.kızlar eşime falan bile çaktırmıyorum ama insanın aklına in bir şey geliyo
ben doğmadan bi kaç ay önce annemin babasını kaybetmişler annemle yaşıtmış bide anneminde ameliyata gireken aklına aynı şey gelmiş dra ben daha torunumu görmedim kurtar beni demiş
ama şimdi iyi haberini aldım ya içim rahatladı birz
teşekkür ederim arkadaşlar annemin kan değeri 5 e kadar düşmüş.o yüzden ayılamıyomuş ama şimdi 1 ünite kan verilince kendine gelmiş annecim.kardeşimle göürşüyorum sürekli babam kan bulmak için koşturuyo adamcağız kardeşimin sesi de iyi gelmeye başladı sanırım atlattı.kızlar eşime falan bile çaktırmıyorum ama insanın aklına in bir şey geliyo
ben doğmadan bi kaç ay önce annemin babasını kaybetmişler annemle yaşıtmış bide anneminde ameliyata gireken aklına aynı şey gelmiş dra ben daha torunumu görmedim kurtar beni demiş
ama şimdi iyi haberini aldım ya içim rahatladı birz
sedacım annemin kan grubu A negatif çok zor bulunduğu için hastanede yeterli sayıda yokmuş zaten aynı hastanede anneme 3 gündür kan veriyolardı şimdi daha fazla lazım oldu.
bide zor bulunduğu için geriye konulan kanlarıda aynısını istiyolarmış.ama çok şükür kan bulunmuş.şimdi hala yoğun bakımda
melocum senin fotolara baktım bende elvin hanımı nereye sakladın bakiim :))
yedim ben onu yediiiiimmm
şimdi biraz baktımda 2010 şubat anneleri topiğinde açtıkları topik için destek olun kızlar falan demişler
aaaaaa valla tersim pistir heeebu mevzu uzarsa valla kaliteli çizgimden çıkaracaklar benii :86:
selam şubat anneleri nasılsınız nş saglıkla bebeklerinie kavuşmam dilegiyle ben mart annesiyimde izne ayrılcam acaba 32+1 mi ayrılıyorum 32+6 da mı bilglendirirseniz şu hamşi mnnettar olacam
kızlar 21 aralık 2010 da saat 08:45 de oğlum yiğit dünyaya geldi
erken doğum 34. haftada
acilen sezeryana alındım
akşam üzeri kanamam oldu aşırı derecede hastane gittiğimde de süprizle karşılaştım hemen ameliyata alındım bebeğim dünyaya geldi hala şoktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?