2011 Şubat Anneleri

slm kızlar...
bizde bugün kocişimle dışardaydık ama artık bünyemin çok değiştiğini fark ettim...eskiden avmlerin altını üstüne getirir sonra yorulurdum...bugün kabus gibiydi çok sancım oldu ve belim ağrıdı avm nin bütün köşelerinde oturduk
bugün koraydan kendime çok basit bi gecelik aldım...hastanede leke vs olursa o olsun...kokoşlarımı evde giyicem inş...
birde pijama takımı aldım %50 indirim vardı bende fırsatı değerlendireyim dedim:87:
sonra çamaşır,çorap vs aldım...
emzirme sütyeni bir tane almıştım bi tane daha alayım diye sordum 37tl dedi bende içimden yuh dedimalmadım tabiki
sonra birazcıkta kocacığıma alışveriş yaptık...çok üzülüyordum ben bu ara hep ya bana ya kızımıza birşey alıyorduk canım kocacım kendine hiç bişi almıyordu çok şükür bugün ona bişiler aldırdımmcanım kocam benim yaa...

Hepinize iyi akşamlar kızlar...Davetsiz ve habersiz gelen misafirler yüzünden güzel bir pazarım mahvoldu ve ben onun sinirindeyken bizim için açılan şikayet topiğini gördüm iyice sinirim bozuldu.Sinirden bol bol güldüm yazılanları okuyunca...
Nurcum kapı süsün çok güzel olmuş eline sağlık.
Gözdeati annen için geçmiş olsun dileklerimi iletmiştim ama kan arama çalışmalarını filan okuyunca birden şaşaladım neyseki şimdi annen iyiymiş.Allaha şükür.
Dillerim_lal açılan topiğe çok güzel cevap yazmışsın süpersin ne yazıkki ben senin kadar kibar olmadım ama kendimide tuttum yinede çok sinirlendim açılan konuya
Burcucum Allah sana kolaylık versin hep söylüyorum Kağan iyidir inş her zman cevap veremesemde seni takip ediyorum.

Son düzenleme:
melocum senin fotolara baktım bende elvin hanımı nereye sakladın bakiim :))

insan kıyamıyır ya....hele benimki o kadar fedakar ve o kadar tatlıki...
bugün pazar alışverişini yaptı üstüne de bütün ütüleri,zaten hiç yapmıyordum ama bu ara daha hassas Allah razı olsun hepsinden

sürmeli bende okudum diye yazmıştım ama hala eklemdin beni.küsücem yaa.

iyi akşamlar kızlar
yarın bebeişimi görcem inş. biliyorsunuz benimde erken doğum olabilir inş. bir sorun yoktur. dua edin bana lütfen.
nurcum kapı süsün harika olmuş canım. ellerine sağlık maşaallah çok hamaratmışsın.

kızlar merak etmeyin biraz daha iyiyim
biraz uzandım ılık bir duş aldım
bel ağrım devam ediyor
sanırım gece açıkta kaldım yada yataktan oldu
yarın okulda dayanamazsam sevk alıp gelmeyi düşünüyorum

gözdecim çok geçmiş olsun canım

site yöneticisine mesaj attım konunun kapatılması için eğer bi fazlalılığımız yada yanlış yaptığımız bişey varsa yetkili kişilerden bizde uyarı alabiliriz dedim

Fatmacım rahatsızmısn geçmiş olsun.Benimde geceleri atletlerim kısa geldiğinden artık göbeğim açıkta kalıyor inş üşütmem.Okulda son 4 haftam Allahım kazsız belasız atlatmayı nsip etsin...

kızlar yrdım edin size acil bir sorum var benim doktorum bana 37.haftaya kadar çalışabilir raporu verdi bende kuruma teslim ettim buraya kadar herşey normal ancak geçen hafta yani 34. haftamda faranjit oldum ve başka bir doktor bana 1 hafta rapor verdi bende kuruma verdim hiç bişey demediler ancak kendi doktorum dikkat et emekli sandığı bu raporu doğum izninden düşer dedi sizce öyle bişey olurmu yani başka bir hastalığımız olamazmı ben anlamadım yardım edin ???????

aynı durumu bende kendi dr uma sordum kadın doğum bölümü haricinde heryerden rapor alabilirsin dedi

Fatmacım rahatsızmısn geçmiş olsun.Benimde geceleri atletlerim kısa geldiğinden artık göbeğim açıkta kalıyor inş üşütmem.Okulda son 4 haftam Allahım kazsız belasız atlatmayı nsip etsin...

sağol canım
evet okulda son 4 haftamız Allah hayırlısıyla bitirmeyi nasip etsin bizlere

Cnm doğum öncesi iznini sadece bir fiil çalıştığın haftaları aktarabiliryorsun. Yani dr un dediği doğru malesef düşülüyor. Bizim işyerinden bir bayan izin alacaktı da ordan biliyorum. İzin de alsan rapor da alsan bir fiil çalışmadığın için düşülüyor. Yani boşuna izin ve rapor alınmış oluyor.

(((( nasıl iş bu böyleee yani hasta olamazmıyız ?

sllm kkızlarr ne yapacagımı bilmedim karnımda acayip bi agrı varr napsam kiii bkleyeyim biraz yoksa doktoramı gitsem hemen
canım gaz sancısı yada yalancı kasılma olabilir ama yiende sen bilirsin doktora danışmak tabiki en iyisi.Gaz yapan bişey yediysen ondan da olabilir ben geçen hafta yaptım o hatayı sabaha kadar sancı çektim doğuruyorum sandım.Ama gaz olduüunun farkındaydım çok kötüydü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…