melocum senin fotolara baktım bende elvin hanımı nereye sakladın bakiim :))
slm kızlar...
bizde bugün kocişimle dışardaydık ama artık bünyemin çok değiştiğini fark ettim...eskiden avmlerin altını üstüne getirir sonra yorulurdum...bugün kabus gibiydi çok sancım oldu ve belim ağrıdı avm nin bütün köşelerinde oturduk
bugün koraydan kendime çok basit bi gecelik aldım...hastanede leke vs olursa o olsun...kokoşlarımı evde giyicem inş...
birde pijama takımı aldım %50 indirim vardı bende fırsatı değerlendireyim dedim:87:
sonra çamaşır,çorap vs aldım...
emzirme sütyeni bir tane almıştım bi tane daha alayım diye sordum 37tl dedi bende içimden yuh dedimalmadım tabiki
sonra birazcıkta kocacığıma alışveriş yaptık...çok üzülüyordum ben bu ara hep ya bana ya kızımıza birşey alıyorduk canım kocacım kendine hiç bişi almıyordu çok şükür bugün ona bişiler aldırdımmcanım kocam benim yaa...
| Arkadasin Nicki | Yasin sayisi |
| Nurberra | 5 |
| too_be | 2 |
| imp | 1 | okundu | moonsun82 | 1 |
| dillerim lal | 1 | okundu | SuRMeLi | 1 | okundu | miss_teacher | 1 |
| nesli81 | 2 |
| buket111 | 5 |
| dilekcengiz | 3 |
| nur_45 | 4 |
| manikk | 2 |
| sorgunlu66 | 12 | okundu | burcuuu | 1 |
| Toplam : | 41 |
| Kalan : | 0 | |
forum görevlilerinden birine mesaj attım o saçma konuyu kapatmaları için
kızlar merak etmeyin biraz daha iyiyim
biraz uzandım ılık bir duş aldım
bel ağrım devam ediyor
sanırım gece açıkta kaldım yada yataktan oldu
yarın okulda dayanamazsam sevk alıp gelmeyi düşünüyorum
gözdecim çok geçmiş olsun canım
kızlar yrdım edin size acil bir sorum var benim doktorum bana 37.haftaya kadar çalışabilir raporu verdi bende kuruma teslim ettim buraya kadar herşey normal ancak geçen hafta yani 34. haftamda faranjit oldum ve başka bir doktor bana 1 hafta rapor verdi bende kuruma verdim hiç bişey demediler ancak kendi doktorum dikkat et emekli sandığı bu raporu doğum izninden düşer dedi sizce öyle bişey olurmu yani başka bir hastalığımız olamazmı ben anlamadım yardım edin ???????
Fatmacım rahatsızmısn geçmiş olsun.Benimde geceleri atletlerim kısa geldiğinden artık göbeğim açıkta kalıyor inş üşütmem.Okulda son 4 haftam Allahım kazsız belasız atlatmayı nsip etsin...
aynı durumu bende kendi dr uma sordum kadın doğum bölümü haricinde heryerden rapor alabilirsin dedi
kızlar yrdım edin size acil bir sorum var benim doktorum bana 37.haftaya kadar çalışabilir raporu verdi bende kuruma teslim ettim buraya kadar herşey normal ancak geçen hafta yani 34. haftamda faranjit oldum ve başka bir doktor bana 1 hafta rapor verdi bende kuruma verdim hiç bişey demediler ancak kendi doktorum dikkat et emekli sandığı bu raporu doğum izninden düşer dedi sizce öyle bişey olurmu yani başka bir hastalığımız olamazmı ben anlamadım yardım edin ???????
gerçekten mi yani benim doğum iznimin 1 haftası yanmadı dimi şimdi ??
Cnm doğum öncesi iznini sadece bir fiil çalıştığın haftaları aktarabiliryorsun. Yani dr un dediği doğru malesef düşülüyor. Bizim işyerinden bir bayan izin alacaktı da ordan biliyorum. İzin de alsan rapor da alsan bir fiil çalışmadığın için düşülüyor. Yani boşuna izin ve rapor alınmış oluyor.
canım gaz sancısı yada yalancı kasılma olabilir ama yiende sen bilirsin doktora danışmak tabiki en iyisi.Gaz yapan bişey yediysen ondan da olabilir ben geçen hafta yaptım o hatayı sabaha kadar sancı çektim doğuruyorum sandım.Ama gaz olduüunun farkındaydım çok kötüydü...sllm kkızlarr ne yapacagımı bilmedim karnımda acayip bi agrı varr napsam kiii bkleyeyim biraz yoksa doktoramı gitsem hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?