2011 Şubat Anneleri

okulda kasımda doğum yapan bir arkadaşım öldü gripten ama direkt doğum iznini başlatırız dediler kızcağız ayrılamadı
yani anlayışa göre de değişiyor sanırım

ben 657 devlet memuruyum herkes başka bişey söylüyor inanın kurumdakiler bile tam bilmiyorlar ssk ile emekli sandığı kanunları farklı herhalde bilemedim ne yapıcağımı ???? offf((

kızlar özellikle öğretmen olan arkadaşlar için:
Milli Eğitim Bakanlığı izin yönergesi taslağı
1) Kadın memura, doğum yapmadan önce 8 hafta ve doğum yaptığı tarihten itibaren sekiz hafta, olmak üzere toplam 16 hafta süre ile aylıklı izin verilir. Çoğul gebelik halinde (ikiz, üçüz ...) doğumdan önceki 8 haftalık süreye 2 hafta eklenir. Ancak, sağlık durumu uygun olduğu takdirde, tabibin onayı ile personel isterse doğumdan önceki 3 haftaya kadar işyerinde çalışabilir. Bu durumda, personelin çalıştığı süreler, doğum sonrası sürelere eklenir. Yukarıda öngörülen süreler memurun sağlık durumuna göre tabip raporunda belirlenecek miktarda uzatılabilir.

Ayrıca, 8 haftalık doğum öncesi izine ayrılan memur bu iznini kullanmakta iken, doğum yapması halinde kullanmadığı süreler doğum sonrası mazeret izine eklenemez. Doğumun gecikmesi halinde geciken süre doğum sonrası mazeret izninden düşülemez.

Doğum öncesi 8 haftalık iznin süresinin 3 haftaya kadar işyerinde çalışabileceği tabip raporuyla onaylanan ve bu rapora istinaden 5 hafta süreyle çalışacak olan memur bu süre içinde mazeret, yıllık izine ayrılması veya hastalık raporu alması halinde çalışmadığı izinli süreler 5 haftalık süreden düşülür.
ne yazıkki.....

teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için
bu arada ben annemin telaşından kendi sancılarımı falan unuttum vala salı günü kontrolumuz var bakalım ne diycek dr amcamız

canım şu dönemde sanırım hepimiz çok hassasız çok sinirleriniyoruz herşeye ama napıyoruzz meleklerimizi düşünüp mutlu oluyoruz hiç birşeyi takmıyoruz teşekkür ederim

tamam kızlar yandı benim 1 hafta inandım artık : ((( sakın yaptığım hayatı sizde yapmayın başka rapor almayın ben uyarsalardı almazdım (

izmirlim karnindaki agri uzun süredir vatsa ve istirhatle gecmiyosa bekleme git hastaneye senin bide erken sancilarin baslamisti diye hatirliyorum isini sansa birakma.

bugün annemler bendeydi kadin dayanamadi evimi bastan asaga temizledi esimle beraber ay kurban olurum ben ona yaa

tamam kızlar yandı benim 1 hafta inandım artık : ((( sakın yaptığım hayatı sizde yapmayın başka rapor almayın ben uyarsalardı almazdım (

canım ben müfettişe de danışacağım çok iyi mevzuat bilen ve samimi görüştüğüm aynı zamanda müdürüme karşı bunu savunabilecek biri
ona da sorayım yazarım burdan, sanırım yarın sorarım

kizlarr benim bugun kasilmalarim basladi yine bayadir yoktu

alt tarafima baski yapio heralde semsert oluyo

hiç korkma gözdecim,bizde ogünleri yaşadık,amnnem yoğunbakımdaykken ablam hamileydi,ben sözlüydüm,kardeşimde üniversite sınavına hazırlanıyordu,annecim iyileşti ablamın bebişini,benim düğünümü,kardeşimin de tıp fakültesine gird,ğ,ni gördü,sen öyle söyleyince yaşadıklrım geçti gözümün önünden içini ferah tut anneciğin torunu için sıkıca tutanacak hayata ve onu koklayacak doya doya...

istanbulda yaşayan arkadaşlar annem için acil A Rh negatif kana ihtiyaç var yakınlarınızda falan kan verebilecek varsa benimle irtibata geçebilirmisiniz

gözdecim çok geçmiş olsun..allah acil şifalar versin..şimdi nasıl durumu.kendine gelebildi mi?

selam şubat anneleri nasılsınız nş saglıkla bebeklerinie kavuşmam dilegiyle ben mart annesiyimde izne ayrılcam acaba 32+1 mi ayrılıyorum 32+6 da mı bilglendirirseniz şu hamşi mnnettar olacam

ben 31+1 den başlıyo diye biliyorum ama..sormak lazım..bu hafta sorcam doktoruma..

ben 657 devlet memuruyum herkes başka bişey söylüyor inanın kurumdakiler bile tam bilmiyorlar ssk ile emekli sandığı kanunları farklı herhalde bilemedim ne yapıcağımı ???? offf((
güzelim mevzzuat nedir bilmiyorum ama bu işler sadece okuldaki mutemete bağlı ben sordum bir şey olmaz dedidiğer çalışanlar nasıl hastalanıyorsa sen de aynı konumda olursun dedi .aynı şey yarıyıl tatili içinde geçerli bazıları aktaramazsın diyo ama ben aktaracam inşallah .memurumuz öyle söyledi sen takma kafanı okuldakilere de sorup kafanı karıştırma herkes böyle yapıyormuş .emsalleri var diyip üstte çıktın mı bitti iş :)))

iyi taktikmiş : ))) bi deniyeyim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…