canım bende doğum doktoru hariç diğer hastalıklar için rapor alabilirsin doğum iznine bişey olmaz diye biliyorum.(((( nasıl iş bu böyleee yani hasta olamazmıyız ?
sllm kkızlarr ne yapacagımı bilmedim karnımda acayip bi agrı varr napsam kiii bkleyeyim biraz yoksa doktoramı gitsem hemen
sllm kkızlarr ne yapacagımı bilmedim karnımda acayip bi agrı varr napsam kiii bkleyeyim biraz yoksa doktoramı gitsem hemen
Hepinize iyi akşamlar kızlar...Davetsiz ve habersiz gelen misafirler yüzünden güzel bir pazarım mahvoldu ve ben onun sinirindeyken bizim için açılan şikayet topiğini gördüm iyice sinirim bozuldu.Sinirden bol bol güldüm yazılanları okuyunca...
Nurcum kapı süsün çok güzel olmuş eline sağlık.
Gözdeati annen için geçmiş olsun dileklerimi iletmiştim ama kan arama çalışmalarını filan okuyunca birden şaşaladım neyseki şimdi annen iyiymiş.Allaha şükür.
Dillerim_lal açılan topiğe çok güzel cevap yazmışsın süpersin ne yazıkki ben senin kadar kibar olmadım ama kendimide tuttum yinede çok sinirlendim açılan konuya
Burcucum Allah sana kolaylık versin hep söylüyorum Kağan iyidir inş her zman cevap veremesemde seni takip ediyorum.
kızlar merak etmeyin biraz daha iyiyim
biraz uzandım ılık bir duş aldım
bel ağrım devam ediyor
sanırım gece açıkta kaldım yada yataktan oldu
yarın okulda dayanamazsam sevk alıp gelmeyi düşünüyorum
gözdecim çok geçmiş olsun canım
canım şu dönemde sanırım hepimiz çok hassasız çok sinirleriniyoruz herşeye ama napıyoruzz meleklerimizi düşünüp mutlu oluyoruz hiç birşeyi takmıyoruzHepinize iyi akşamlar kızlar...Davetsiz ve habersiz gelen misafirler yüzünden güzel bir pazarım mahvoldu ve ben onun sinirindeyken bizim için açılan şikayet topiğini gördüm iyice sinirim bozuldu.Sinirden bol bol güldüm yazılanları okuyunca...
Nurcum kapı süsün çok güzel olmuş eline sağlık.
Gözdeati annen için geçmiş olsun dileklerimi iletmiştim ama kan arama çalışmalarını filan okuyunca birden şaşaladım neyseki şimdi annen iyiymiş.Allaha şükür.
Dillerim_lal açılan topiğe çok güzel cevap yazmışsın süpersin ne yazıkki ben senin kadar kibar olmadım ama kendimide tuttum yinede çok sinirlendim açılan konuya
Burcucum Allah sana kolaylık versin hep söylüyorum Kağan iyidir inş her zman cevap veremesemde seni takip ediyorum.
insan kıyamıyır ya....hele benimki o kadar fedakar ve o kadar tatlıki...
bugün pazar alışverişini yaptı üstüne de bütün ütüleri,zaten hiç yapmıyordum ama bu ara daha hassas Allah razı olsun hepsinden[/QUOT
ya evet Allah bir değil bin kere razı olsun....beni çocuk gibi avutur hele şimdi dahada hassaslaştı senin dediğin gibi Rabbim ağzımızın tadını bozmasın inş...
teşekkür ederim canım...umarım bi sıkıntı yoktur güzel haberlerle dönersin...ben de çarşamba günü gitmeyi düşünüyorum ama çok korkuyorumm...iyi akşamlar kızlar
yarın bebeişimi görcem inş. biliyorsunuz benimde erken doğum olabilir inş. bir sorun yoktur. dua edin bana lütfen.
nurcum kapı süsün harika olmuş canım. ellerine sağlık maşaallah çok hamaratmışsın.
nasıl bi ağrı ki canım?...benimde bugün ara ara çok ağrım oldu...adet olcakmışım gibi gaz sancısı gibi ne olduğunuda tam anlayamadım ama...
tamam kızlar yandı benim 1 hafta inandım artık : ((( sakın yaptığım hayatı sizde yapmayın başka rapor almayın ben uyarsalardı almazdım(
teşekkür ederim arkadaşlar annemin kan değeri 5 e kadar düşmüş.o yüzden ayılamıyomuş ama şimdi 1 ünite kan verilince kendine gelmiş annecim.kardeşimle göürşüyorum sürekli babam kan bulmak için koşturuyo adamcağız kardeşimin sesi de iyi gelmeye başladı sanırım atlattı.kızlar eşime falan bile çaktırmıyorum ama insanın aklına in bir şey geliyo
ben doğmadan bi kaç ay önce annemin babasını kaybetmişler annemle yaşıtmış bide anneminde ameliyata gireken aklına aynı şey gelmiş dra ben daha torunumu görmedim kurtar beni demiş
ama şimdi iyi haberini aldım ya içim rahatladı birz
kizlarr benim bugun kasilmalarim basladi yine bayadir yoktu
alt tarafima baski yapio heralde semsert oluyo
istanbulda yaşayan arkadaşlar annem için acil A Rh negatif kana ihtiyaç var yakınlarınızda falan kan verebilecek varsa benimle irtibata geçebilirmisiniz
selam şubat anneleri nasılsınız nş saglıkla bebeklerinie kavuşmam dilegiyle ben mart annesiyimde izne ayrılcam acaba 32+1 mi ayrılıyorum 32+6 da mı bilglendirirseniz şu hamşi mnnettar olacam
tamam canım çok sağol cevabını bekliyorumcanım ben müfettişe de danışacağım çok iyi mevzuat bilen ve samimi görüştüğüm aynı zamanda müdürüme karşı bunu savunabilecek biri
ona da sorayım yazarım burdan, sanırım yarın sorarım
güzelim mevzzuat nedir bilmiyorum ama bu işler sadece okuldaki mutemete bağlı ben sordum bir şey olmaz dedidiğer çalışanlar nasıl hastalanıyorsa sen de aynı konumda olursun dedi .aynı şey yarıyıl tatili içinde geçerli bazıları aktaramazsın diyo ama ben aktaracam inşallah .memurumuz öyle söyledi sen takma kafanı okuldakilere de sorup kafanı karıştırma herkes böyle yapıyormuş .emsalleri var diyip üstte çıktın mı bitti iş :)))ben 657 devlet memuruyum herkes başka bişey söylüyor inanın kurumdakiler bile tam bilmiyorlar ssk ile emekli sandığı kanunları farklı herhalde bilemedim ne yapıcağımı ???? offf((
selam 32 artı 0 da alınıyor bende cuma aldım doktor zaten zamanını söylüyor size ama zamanı geçirmeyin
güzelim mevzzuat nedir bilmiyorum ama bu işler sadece okuldaki mutemete bağlı ben sordum bir şey olmaz dedidiğer çalışanlar nasıl hastalanıyorsa sen de aynı konumda olursun dedi .aynı şey yarıyıl tatili içinde geçerli bazıları aktaramazsın diyo ama ben aktaracam inşallah .memurumuz öyle söyledi sen takma kafanı okuldakilere de sorup kafanı karıştırma herkes böyle yapıyormuş .emsalleri var diyip üstte çıktın mı bitti iş :)))
gözdecim çok geçmiş olsun..allah acil şifalar versin..şimdi nasıl durumu.kendine gelebildi mi?
ben 31+1 den başlıyo diye biliyorum ama..sormak lazım..bu hafta sorcam doktoruma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?