2011 Şubat Anneleri

kızlar selam

geçmişi okurken gördüm.2010 annelerinin açtığı topik germiş sizi. durun bi fıkrayla moralinizi yerine getireyim

Küçük bir çocuk, hamile bir kadinin karnina dokunarak:
- Ne var sizin karninizda teyze,
Kadin:
- Çocugum var evladim, diye cevap verir.
- Sizin çocugunuz mu?
- Evet
- Onu seviyor musunuz?
- Evet
- Çok mu seviyorsunuz?
- Evet evladim.
- Öyleyse neden yediniz?

:))):)))
bu topic neyin nesi ya kızlar merak ettim bir link verin de bakayım

kizlarr benim bugun kasilmalarim basladi yine bayadir yoktu

alt tarafima baski yapio heralde semsert oluyo

bende aynı kasılmaları yaşıyorum...yürümekte bıle zorlanıyorum oturdummu kalkalmıyorum daha bugun 31+6..nedense içimde hep erken doğum korkusu var..erken gelcekmiş gibi ufaklık ya...

kızlarrr ben bugün çoook mutluyum yaa

arabamız geldi.plakasız falan deneme sürüşümü yaptım ayy çok sevdim ya Allahın izniyle inş kazasız belasız sürerim iki tane de horoz kestik arabamız için Allah kabul etsin

vee en önemlisi kızımızı gördük gerçi göstermedi kendini pek ama doktorumuz herşeyin yolunda olduğunu söyledi.bnm de erken doğum riskim yokmuş artık.istirahatim ve iğneler işe yaramış anlaşılan serviks uzunlugu normal çıktı yani.seni de diğer normal gebeler gibi 20 gün sonra bekliyorum dedi.çook sevindim riskimin ortadan kalmasına zamanında gelir inş hepimizin bebişi. 2200 olmuş bebişim çoook mutlu oldum.şimdilik tek sorun bebişin doğum pozisyonunda olmaması.yan yatıyodu resmen yani yatay şekildeydi ama doktorumuz büyük olasılıkla döner dedi inş bakalım

gözün aydın güzelim ...her anlamda ..araba kullanmayı bıraktım ben gereksiz stres yapıyorum diyte ...seni mutlu ediyorsa devam :))

canım hayırlı olsun arabanız...

bebişini görmüşsün gözünaydın kilosu da iyi canım maşallah erken dogum riskinin olmamasıda güzel daha döner canım bebişin son hafta bile dönenler var

gözün aydın güzelim ...her anlamda ..araba kullanmayı bıraktım ben gereksiz stres yapıyorum diyte ...seni mutlu ediyorsa devam :))

saol cnm ya bnmki de deneme sürüşüydü.doğuma kadar öyle çok sık olmamak kaydıyla arada sürerim.doğumdan sonra bebişim biraz büyüsün hele baharda çıkarız gezmelere inşallah

canım hayırlı olsun arabanız...

bebişini görmüşsün gözünaydın kilosu da iyi canım maşallah erken dogum riskinin olmamasıda güzel daha döner canım bebişin son hafta bile dönenler var

tşkler cnm ben de öyle düşünüyorum.umudum var yani.ama hiçbi doğum şeklinde ısrarcı diilim.Allahım hangisi en hayırlısıysa onu nasip et diyorum herzaman.. hepimiz için hayırlısı..

nolii burda noliii noliiiii

ben gedim kızlarrrr....biraz dışarı çıkmıştık eşimin teyzesine dayısına gittik akşam ççayımızı orda içtik iki hoşbeş falan geldik işte.

hemen oğluşumun ikinci posta cicilerini attım makinaya şööle bi dönsünler yarına ütülerim nevresim takımını falan attım.

yöneticiye mesaj attınız iyi olmuş gayet yerinde cuk diye bi mesaj yazmış dahada bunun üstüne bişi diyemezler heralde

ooooo julyett cici araban hayırlı olsunnnnn...Kazasız belasız sağlıklı günlerde kullan inşallahhh

kız gülşahh ahh noldu sana yaaaaa? bak merak ettim şimdi akşam üstü iyiydinnn.inşallah bişi yoktur

fatmacım sanada geçmiş olsunn

pöfff yaa ben evden başka yerre gidip oturunca sırtım kopuyoooo.gezincede yoruluyorum ama sırtım böle ağrımıyoo.pöff evim evim sweet home

kızlarr anneciğimin sesini duydum çok şükür.iyi gelmiyodu ama atlatmış çok şükür.hala yoğun bakımda ama kardeşicağızımın hemşire olması sayesinde tel sokmuş kardeşim benim ne kadar merak ettiğimi bildiği için yavrum
iyiyim ben annem sen kendine dikkat et umayıma iyi bak dedi yarın çıkcam yoğun bakımdan 1 ay sonra yanındayım dedi
çok şükür uzakta olmak çok zor kızlar
annecim iyi olsunda ben tek başıma bile doğuma gitmeye razıyım
ohh be valla rahatladım biraz telef olmuştum ağlamaktan bide eşime çaktırmamya çalışmaktan
valla bugün hafta içi bi gün olsaydı hemen dru arayıp uçak raporu alıp gitcektim ama o zamanda uçakta doğurudum sanırım :))

gözün aydın cnm.rahatlamışsındır artık.üzme kendini de bebişini de.geçmiş olsun..

çok sevindim canım.ne güzel annende iyi.yoğun bakım diyince insan çok korkuyo ama öyle düşünmemek lazım.steril olsun dinlensin mikrop falan kapmasın diye alıyorlar yoğun bakıma yani durumunun çok kötü olduğu anlamına gelmez.senin annende iyi bak koruma amaçlı almışlar demekki.canım yaaa oda seni düşünüyo yavru işte kaç yaşında olursa olsun ana yüreği kendine bakmıyoda çocuğunu düşünğüyoo.sende anneni üzme ağlama dikkat et kendineki onunda aklı sende kalmasın

gözün aydın cnm.rahatlamışsındır artık.üzme kendini de bebişini de.geçmiş olsun..

rahatladım valla canım çok saol

evet canım yaa anne yüreği kaç yaşında olursak olalım biz anne olsak bile hep üzerimize titryolar.
zaten ayılınca ilk sorusu gözdeme haber vermeyin üzülmesin demiş kıyamam ben ona ağlamıyorum artık yarın çıkcak allahın izniyle sonra da bi kaç güne taburcu olcak biliyorum inş benim kızımda ananesini bekliycek:))

canım tekrar geçmiş olsun sesini duyman iyi olmuş inşallah tez zamanda iyileşip gelir yanına doya doya koklaşırsın annenle ve bebeginle...) üzme kendini sen hepsi geçecek...
aman uçakta dogurursunda mazallah :)))

ben kaçar kızlar inşallah uyurumda gecenin ilerleyen saatlerinde görüşmeyiz

sabaha görüşürüz inşallah iyi gecelerr

MAŞALLAHÖykü hanıma....gözün aydın canım...bu serviks uzunluğunu vajinal muayenede mi ölçüyorlar...bende bu hafta çarşamba günü gitcem kızımı görmeye inş ama vajinal muayene yaparsa diye çok korkuyorummnasıl doğurcam bilmiyorumm
canım benim çok şükür annenin sesini duymuşsun iyi olduğunu öğrenmişsin için birazda olsa rahatlamıştır... bazen insanoğlu olarak çok çaresiz kalıyoruz sende biliyorsun yapabileceğimiz tek şey duaetmek evet sana aynenn katılıyorum uzakta olmak çok ama çok zor lakin dualara mesafe yok....inş sende annende umay bebek için daha dirayetli olur minik meleği sağ salim,hep beraber kucaklarsınız..

mrb kızlar nasılsınız...ben geldim yattım ama uyuyamadım...bugün karnımın belli kesimlerinde çok sertleşme oldu..ve bu beni çok tedirgin etmeye başladı...umarım kötü bişi değildir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…