- 22 Temmuz 2010
- 617
- 3
- 96
:))):)))kızlar selam
geçmişi okurken gördüm.2010 annelerinin açtığı topik germiş sizi. durun bi fıkrayla moralinizi yerine getireyim
Küçük bir çocuk, hamile bir kadinin karnina dokunarak:
- Ne var sizin karninizda teyze,
Kadin:
- Çocugum var evladim, diye cevap verir.
- Sizin çocugunuz mu?
- Evet
- Onu seviyor musunuz?
- Evet
- Çok mu seviyorsunuz?
- Evet evladim.
- Öyleyse neden yediniz?
kizlarr benim bugun kasilmalarim basladi yine bayadir yoktu
alt tarafima baski yapio heralde semsert oluyo
:))):)))
bu topic neyin nesi ya kızlar merak ettim bir link verin de bakayım
gözün aydın güzelim ...her anlamda ..araba kullanmayı bıraktım ben gereksiz stres yapıyorum diyte ...seni mutlu ediyorsa devam :))kızlarrr ben bugün çoook mutluyum yaa
arabamız geldi.plakasız falan deneme sürüşümü yaptımayy çok sevdim ya Allahın izniyle inş kazasız belasız sürerim iki tane de horoz kestik arabamız için Allah kabul etsin
vee en önemlisi kızımızı gördükgerçi göstermedi kendini pek ama doktorumuz herşeyin yolunda olduğunu söyledi.bnm de erken doğum riskim yokmuş artık.istirahatim ve iğneler işe yaramış anlaşılan serviks uzunlugu normal çıktı yani.seni de diğer normal gebeler gibi 20 gün sonra bekliyorum dedi.çook sevindim riskimin ortadan kalmasına zamanında gelir inş hepimizin bebişi. 2200 olmuş bebişim çoook mutlu oldum.şimdilik tek sorun bebişin doğum pozisyonunda olmaması.yan yatıyodu resmen yani yatay şekildeydi ama doktorumuz büyük olasılıkla döner dedi inş bakalım
kızlarrr ben bugün çoook mutluyum yaa
arabamız geldi.plakasız falan deneme sürüşümü yaptımayy çok sevdim ya Allahın izniyle inş kazasız belasız sürerim iki tane de horoz kestik arabamız için Allah kabul etsin
vee en önemlisi kızımızı gördükgerçi göstermedi kendini pek ama doktorumuz herşeyin yolunda olduğunu söyledi.bnm de erken doğum riskim yokmuş artık.istirahatim ve iğneler işe yaramış anlaşılan serviks uzunlugu normal çıktı yani.seni de diğer normal gebeler gibi 20 gün sonra bekliyorum dedi.çook sevindim riskimin ortadan kalmasına zamanında gelir inş hepimizin bebişi. 2200 olmuş bebişim çoook mutlu oldum.şimdilik tek sorun bebişin doğum pozisyonunda olmaması.yan yatıyodu resmen yani yatay şekildeydi ama doktorumuz büyük olasılıkla döner dedi inş bakalım
gözün aydın güzelim ...her anlamda ..araba kullanmayı bıraktım ben gereksiz stres yapıyorum diyte ...seni mutlu ediyorsa devam :))
canım hayırlı olsun arabanız...
bebişini görmüşsün gözünaydın kilosu da iyi canım maşallah erken dogum riskinin olmamasıda güzel daha döner canım bebişin son hafta bile dönenler var
kızlarr anneciğimin sesini duydum çok şükür.iyi gelmiyodu ama atlatmış çok şükür.hala yoğun bakımda ama kardeşicağızımın hemşire olması sayesinde tel sokmuş kardeşim benim ne kadar merak ettiğimi bildiği için yavrum
iyiyim ben annem sen kendine dikkat et umayıma iyi bak dedi yarın çıkcam yoğun bakımdan 1 ay sonra yanındayım dedi
çok şükür uzakta olmak çok zor kızlar
annecim iyi olsunda ben tek başıma bile doğuma gitmeye razıyım
ohh be valla rahatladım biraz telef olmuştum ağlamaktan bide eşime çaktırmamya çalışmaktan
valla bugün hafta içi bi gün olsaydı hemen dru arayıp uçak raporu alıp gitcektim ama o zamanda uçakta doğurudum sanırım :))
kızlarr anneciğimin sesini duydum çok şükür.iyi gelmiyodu ama atlatmış çok şükür.hala yoğun bakımda ama kardeşicağızımın hemşire olması sayesinde tel sokmuş kardeşim benim ne kadar merak ettiğimi bildiği için yavrum
iyiyim ben annem sen kendine dikkat et umayıma iyi bak dedi yarın çıkcam yoğun bakımdan 1 ay sonra yanındayım dedi
ohh be valla rahatladım biraz telef olmuştum ağlamaktan bide eşime çaktırmamya çalışmaktan
valla bugün hafta içi bi gün olsaydı hemen dru arayıp uçak raporu alıp gitcektim ama o zamanda uçakta doğurudum sanırım :))
gözün aydın cnm.rahatlamışsındır artık.üzme kendini de bebişini de.geçmiş olsun..
çok sevindim canım.ne güzel annende iyi.yoğun bakım diyince insan çok korkuyo ama öyle düşünmemek lazım.steril olsun dinlensin mikrop falan kapmasın diye alıyorlar yoğun bakıma yani durumunun çok kötü olduğu anlamına gelmez.senin annende iyi bak koruma amaçlı almışlar demekki.canım yaaa oda seni düşünüyo yavru işte kaç yaşında olursa olsun ana yüreği kendine bakmıyoda çocuğunu düşünğüyoo.sende anneni üzme ağlama dikkat et kendineki onunda aklı sende kalmasın
MAŞALLAHkızlarrr ben bugün çoook mutluyum yaa
canım benim çok şükür annenin sesini duymuşsun iyi olduğunu öğrenmişsin için birazda olsa rahatlamıştır... bazen insanoğlu olarak çok çaresiz kalıyoruz sende biliyorsun yapabileceğimiz tek şey duaetmek evet sana aynenn katılıyorum uzakta olmak çok ama çok zor lakin dualara mesafe yok....inş sende annende umay bebek için daha dirayetli olur minik meleği sağ salim,hep beraber kucaklarsınız..kızlarr anneciğimin sesini duydum çok şükür.iyi gelmiyodu ama atlatmış çok şükür.hala yoğun bakımda ama kardeşicağızımın hemşire olması sayesinde tel sokmuş kardeşim benim ne kadar merak ettiğimi bildiği için yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?