2011 Şubat Anneleri

masallah canim
bizimkide yatay duruyo
daha döner dedi dr
Arabaniz hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz sür insallah

Allahim daha iyi etsin cnm benim

| Arkadasin Nicki | Yasin sayisi |
| Nurberra | 5 |
| too_be | 2 |
| imp | 1 | okundu
| moonsun82 | 1 |
| dillerim lal | 1 | okundu
| SuRMeLi | 1 | okundu
| miss_teacher | 1 |
| nesli81 | 2 |
| buket111 | 5 |
| dilekcengiz | 3 |
| nur_45 | 4 | okundu
| manikk | 2 |
| sorgunlu66 | 12 | okundu
| burcuuu | 1 |
| Toplam : | 41 |
| Kalan : | 0 | |

amaaannnn uyuyamadım ben yaaaa :95:

döndüm dolaştım kürkçü dükkanına geri döndümm :109:

napıonuzz bakimmmm

gunaydın kızlar ctesı gunu oglusumu gordum ve dunyalar benım oldu oglum sonunda haftasını yakalamıs yedıgım balık hapları ıse yaramıs anlasılan 1661gr kılomus boyunu soylemedı yıne ama haftasıyla uyumlu dedı dogum pozısyonu degısmemıs ve en guzelı dra yakından yuzunu gormek ıstıyorum dedıgımde ıyıce yakınlastırmısken esnedı oglum oyle tatlıydı kı sankı o ultrason cıhazında degılde kolarımdaydı ve esnıyordu ahhh gel 8 ocak gell..

günaydın herkeseeee

bugün bende erkenciyim.gece uyuyamadım 3 ü geçiyordu

sabah eşim giderken uyandım kalktım kahvaltıyı hazırladım bidaha yatmadım.belki bu geceye erken uyuyabilirim.şimdi kahvaltı yapıcamm

imp gözün aydın bebişini görmüşsün ne güzell.kocaman oldular artıkk.maşallahhh ona

tesekkur ederım canım evet kocaman olmus doktora erken dogum korkumu soyledım ole bısey olsa bıle%90-95 saglıklı olur dedı bıde dedıkı ben butalara gelecegımızı bıle dusunmuyordum bır ara dusecek dıye dusunmustum dedı hamdolsun oglum cok gucluymus ve Rabbım ızın vermıs artık yenı hedefımız 35. hafta dedı dr :44:

biz sanirim aciktik bi kahvalti yapip gelelim

kizlarr dogurmadan yasinlerinizi lütfen okuyunda sorgunlu arkadasimiz duasini yapsin

günaydın sürmeli afiyet olsun yiyin bakalım mamanıızı ben yedim şimdi

imp oğluşun ne kadar güçlüymüş öyle.maşallah ona

tşkler cnm bnm doktorum hep karından baktı şimdiye kadar.aslında en doğru sonucu vajinal ultrason veriyomuş ama o da bazı durumlarda doğumu tetiklediği için sanırım risk çok olunca,karından çıkan sonuç çok riskliyse falan yapılıyo.bnm bi kontrolde 3.4 çıkmıştı serviks.doktorum bidahaki kontrolde vajinal ultrason yapabilirim incelme görürsem demişti.şükür sonra normal çıktığı için gerek görmedi.(haftada bir iğnem var erken doğumu önlemek için sanırım o iğneler işe yaradı ) buarada şükür dedim çünkü doğumu başlatırsa diye korktum.onun haricinde aslında vajinal ultrasondan korkulacak hiiiçç bişi yok inan bana.ince uçlu bi propla bakıyo.canın yanmıyo emin ol.hamileliğimden önce bakılmıştı ordan biliyorum.doktorun gerek görürse de stres sıkıntı yapma boşyere

buarada bebişime ismen hitap edince aklıma geldi.doktorumuz bayıldı ismine kızımızın ismi ne olacak dedi.öykü diyince ooo süper isim.bence ilerde adını çok seveck öykü hanım dedi ismiyle yaşasın hepimizin bebişi inşallah...

masallah canim
bizimkide yatay duruyo
daha döner dedi dr
Arabaniz hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz sür insallah

saol cnm amin inşallah. Allah hayırlı doğumlar versin hepimize

oh maşallah gözün aydın cnm

Günayyydiiiinnn

günaydın kızlar hepinizeee

ayyyhhh kargodan aradılar.kargom varmışşş.adresi sordular.niye sordular anlamadım.daha önce hiç böle bişi olmamıştı kıllandım hediyem geldi galibaaa.

tsk ederim sedacim
erkek kardesimle beraber kahvalti yaptik ablasina e$lik etti küçük dayimiz

günaydın hanımlar herkez iyidir umarım biz iyiyiz oğlumla geldik yine işe kahvaltımızı yaptık şimdi oturuyoruz vakit geçriyoruzz
inşallah bu hafta son artık çalışmayacam nasıl gecer zaman bilmiyorum dün evde sıkıntıtdan patlayacaktım el işi felan yaparım artık bi çıkayımda izne

herkese mutlu bi hafta diliyorum 2010 un son haftasındayız ne tuhaf zaman cok cabuk geçiyo
daha dün gibi gebelik testi yaptıgım gün.
bebeğimm benimlee inlşallah herkes iiçin mutlu huzurlu bir yıl olurr.

günaydın herkese sabah sabah forumu açınca diğerr konunun yorumlarını okudumda tam olmuş demekki herkes kendi işine bakıcakmış burda birsürü modaretorler varken hiçbirimize düşmez bunu yargılamak çok sevindimm çokkk

Günaydınn kızlaarrr size bi selam vereyim okuyabildiğim kadar geçmiş okuyayım işler çok sene sonuu yaa.doğuran yok dimiii

günaydın fıstıklar nasılsınız?biz bugün güyaa erken kalkcaktıkk bugün kızımızın beşik sepetini almaya gidicez inş......

Hanımlar günaydın,hepinize muhteşem bir hafta geçirmenizi diliyorum,dün babamın ve yeğenimin doğum günleri vardı,pasta falan kestik,hapur hupur götürdüm pastayı,kızımda bi sevindi başladı hareketlenmeye:) gece çok hareketliydi dönüp dönüp durdu sanki yan yattı :S
1 aydır başaşağıydı döndümü ne yaptı anlayamadım,neyse birazdanda hazırlanıp kontrole gidicem,tam 1 ay oldu miniğimi görmeyeli,bakalım ne olmuş ne bitmiş,inşallah güzel haberlerle dönerim,meğerse bende 3 gün sonra doğurucam diye geliyomuşum:) aman tövbe diyim...

ha bu arada gereksiz bi topic açmışlar 2011 şubat annelerine diye,tüühhh yetişemedim konu kapatılmış,yoksa bugünkü negatifliğimle iyice sayacaktım millete,iyi olmuş kurtuldular:) neymiş efendim kendimizi sizin konularınızın içinde bulamıyoruz,ulen sanki internet kullanmayı bilmiyosun,sık kullanılanlar diye birşey var kardeşim ekle oraya konularını tek tek hiç uğraşma,olmadı konunu arattır,sanki çok zor bişey,ama onlarda haklı okadar çok topic açmışlarki kendi konularını bulamıyorlar neyse...

ben ufak bi duş alıp hazırlanayım dua edin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…