2011 Şubat Anneleri

günaydın fıstıklar nasılsınız?biz bugün güyaa erken kalkcaktıkk bugün kızımızın beşik sepetini almaya gidicez inş......
hayırlı olsun canım çok heycanlısın demi bende beşik almaya gittiğimizde öle olmuştum.bugün sonkez hastane çantamı kontrol etcem çünkü çok korkmaya başladım artık rahat uyuyamıyorum karnım agrıyor birde yürümeye başladıgımda karnım taş gibi oluyor bebeğe bişey olacak diye çok korkuyorum

canım dualarımız seninle hayırlı haberlerle gelirsin inş senle aynı haftadayız benim bebeiş hala tersti seninki nasıl aceba

hayrlı haberlerle donersın ıns cnm

Kızlar Hastane Çantasını Nasıl B,r Çanta Seçtiniz? Bebeğe Ayrı Kendinize Ayrı Çantalar mı Kullandınız?

Ben Portbebeye Koyarım bebeğimin eşyalarını die düşündüm önce ama şimdi düşünüyorum hastane çıkışı bebeğimi ona koycağım için diğer eşyaları dışarda k alcak vazgeçtim nasıl bi çanta olmalı iki tane mi olmalı?

kızlar bu arada bende ctesıgunu emınonu turuna gıdebıldım ve eksıklerımızı sekerlerımız hallettık ayrıca tek kullanımlık hasta camasırı alıcaktım ama satıcı nerede dogum yapacagımı sordu acıbadem deyıncede ozaman bosuna para verme ole hastanelerde verıyorar zaten dedı bende almadım ama acaba alsamıydım bılemedım

günaydın cici anneler nasılsınız ben c tesi oğluşumu gördüm doğum pozisyonunu almış 2,350 gr 47cm olmuş bebeğim dr herşey iyi dedi nst de temiz çıktı ama kontroller 2 haftada 1 olacak şekilde değişti hayırlısı ne diyeyim geçmişe bakamadım çok yazı yazılmış
gözdecim dualarımız annenle inşallah iyi olur

canım benim ben bebek çantasına yaptım çünkü benim bebek çantam biraz büyük hepsini aldı içine :)))ama peluş battaniye için 2.bir çantaya ihtiyaç duycam sanırım birde pudrayı unuttum onuda alıp koycam terkil patik çorabı unutmayın özellikle ben gibi sezeryan olacaklar

ben ıkı kucuk valız yapıcam canım bebegın bıberonu emzıgı battaneıyesı derken baya yer tutar cunku

maaşallah canım benimki iki aydır ters sezeryan dedi doktor inşallah döner birde suyu çok azmış daha erken alabiliriz dedi haftaya pazartesi tekrar doktora gitcem bakalım ne diycek

GÖZDECİMM anneciğine çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim

masallah bebıslerımıze cok buyuduler cokk

maaşallah canım benimki iki aydır ters sezeryan dedi doktor inşallah döner birde suyu çok azmış daha erken alabiliriz dedi haftaya pazartesi tekrar doktora gitcem bakalım ne diycek
hayırlısı olsun canım ya ne zamandan beri ters bebişin
masallah bebıslerımıze cok buyuduler cokk

evet kabına sığamaz oldular

selam kızlar ben geldimm

yatağımı düzeltmiştim biraz uzaanayım dedim uyuyakalmışım..pöff hasta olucam galiba heryerim ağrıyo bide habire hapşırıp duruyorum...uyuş muyuş oldum valla

slm kızlar nasılsınız?

bu arada 2010 annelerinin açtığı gereksiz konu yönetim tarafından kapatılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…