hayırlı olsun canım çok heycanlısın demi bende beşik almaya gittiğimizde öle olmuştum.bugün sonkez hastane çantamı kontrol etcem çünkü çok korkmaya başladım artık rahat uyuyamıyorum karnım agrıyor birde yürümeye başladıgımda karnım taş gibi oluyor bebeğe bişey olacak diye çok korkuyorumgünaydın fıstıklar nasılsınız?biz bugün güyaa erken kalkcaktıkkbugün kızımızın beşik sepetini almaya gidicez inş......
canım dualarımız seninle hayırlı haberlerle gelirsin inş senle aynı haftadayız benim bebeiş hala tersti seninki nasıl acebaHanımlar günaydın,hepinize muhteşem bir hafta geçirmenizi diliyorum,dün babamın ve yeğenimin doğum günleri vardı,pasta falan kestik,hapur hupur götürdüm pastayı,kızımda bi sevindi başladı hareketlenmeye:) gece çok hareketliydi dönüp dönüp durdu sanki yan yattı :S
1 aydır başaşağıydı döndümü ne yaptı anlayamadım,neyse birazdanda hazırlanıp kontrole gidicem,tam 1 ay oldu miniğimi görmeyeli,bakalım ne olmuş ne bitmiş,inşallah güzel haberlerle dönerim,meğerse bende 3 gün sonra doğurucam diye geliyomuşum:) aman tövbe diyim...
ha bu arada gereksiz bi topic açmışlar 2011 şubat annelerine diye,tüühhh yetişemedim konu kapatılmış,yoksa bugünkü negatifliğimle iyice sayacaktım millete,iyi olmuş kurtuldular:) neymiş efendim kendimizi sizin konularınızın içinde bulamıyoruz,ulen sanki internet kullanmayı bilmiyosun,sık kullanılanlar diye birşey var kardeşim ekle oraya konularını tek tek hiç uğraşma,olmadı konunu arattır,sanki çok zor bişey,ama onlarda haklı okadar çok topic açmışlarki kendi konularını bulamıyorlar neyse...
ben ufak bi duş alıp hazırlanayım dua edin bana
Hanımlar günaydın,hepinize muhteşem bir hafta geçirmenizi diliyorum,dün babamın ve yeğenimin doğum günleri vardı,pasta falan kestik,hapur hupur götürdüm pastayı,kızımda bi sevindi başladı hareketlenmeye:) gece çok hareketliydi dönüp dönüp durdu sanki yan yattı :S
1 aydır başaşağıydı döndümü ne yaptı anlayamadım,neyse birazdanda hazırlanıp kontrole gidicem,tam 1 ay oldu miniğimi görmeyeli,bakalım ne olmuş ne bitmiş,inşallah güzel haberlerle dönerim,meğerse bende 3 gün sonra doğurucam diye geliyomuşum:) aman tövbe diyim...
ha bu arada gereksiz bi topic açmışlar 2011 şubat annelerine diye,tüühhh yetişemedim konu kapatılmış,yoksa bugünkü negatifliğimle iyice sayacaktım millete,iyi olmuş kurtuldular:) neymiş efendim kendimizi sizin konularınızın içinde bulamıyoruz,ulen sanki internet kullanmayı bilmiyosun,sık kullanılanlar diye birşey var kardeşim ekle oraya konularını tek tek hiç uğraşma,olmadı konunu arattır,sanki çok zor bişey,ama onlarda haklı okadar çok topic açmışlarki kendi konularını bulamıyorlar neyse...
ben ufak bi duş alıp hazırlanayım dua edin bana
hayrlı haberlerle donersın ıns cnm
Kızlar Hastane Çantasını Nasıl B,r Çanta Seçtiniz? Bebeğe Ayrı Kendinize Ayrı Çantalar mı Kullandınız?
Ben Portbebeye Koyarım bebeğimin eşyalarını die düşündüm önce ama şimdi düşünüyorum hastane çıkışı bebeğimi ona koycağım için diğer eşyaları dışarda k alcak vazgeçtim nasıl bi çanta olmalı iki tane mi olmalı?
Kızlar Hastane Çantasını Nasıl B,r Çanta Seçtiniz? Bebeğe Ayrı Kendinize Ayrı Çantalar mı Kullandınız?
Ben Portbebeye Koyarım bebeğimin eşyalarını die düşündüm önce ama şimdi düşünüyorum hastane çıkışı bebeğimi ona koycağım için diğer eşyaları dışarda k alcak vazgeçtim nasıl bi çanta olmalı iki tane mi olmalı?
günaydın cici anneler nasılsınız ben c tesi oğluşumu gördüm doğum pozisyonunu almış 2,350 gr 47cm olmuş bebeğim dr herşey iyi dedi nst de temiz çıktı ama kontroller 2 haftada 1 olacak şekilde değişti hayırlısı ne diyeyim geçmişe bakamadım çok yazı yazılmış
gözdecim dualarımız annenle inşallah iyi olur
kızlar bu arada bende ctesıgunu emınonu turuna gıdebıldım ve eksıklerımızı sekerlerımız hallettık ayrıca tek kullanımlık hasta camasırı alıcaktım ama satıcı nerede dogum yapacagımı sordu acıbadem deyıncede ozaman bosuna para verme ole hastanelerde verıyorar zaten dedı bende almadım ama acaba alsamıydım bılemedım
günaydın cici anneler nasılsınız ben c tesi oğluşumu gördüm doğum pozisyonunu almış 2,350 gr 47cm olmuş bebeğim dr herşey iyi dedi nst de temiz çıktı ama kontroller 2 haftada 1 olacak şekilde değişti hayırlısı ne diyeyim geçmişe bakamadım çok yazı yazılmış
gözdecim dualarımız annenle inşallah iyi olur
selam 32 artı 0 da alınıyor bende cuma aldım doktor zaten zamanını söylüyor size ama zamanı geçirmeyin
hayırlısı olsun canım ya ne zamandan beri ters bebişinmaaşallah canım benimki iki aydır ters sezeryan dedi doktor inşallah döner birde suyu çok azmış daha erken alabiliriz dedi haftaya pazartesi tekrar doktora gitcem bakalım ne diycek
masallah bebıslerımıze cok buyuduler cokk
bende 32+3 te çalışabilir raporu aldım ama doktor suyuma baktı sen 2 hafta sonra gel olmadı istirahate ayırcam suyun çok az dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?