- 4 Haziran 2010
- 767
- 2
- 96
günaydınnn kızlarrr...
herkes bebişini görmüşş..ben sabırsızlanıyorum ya...dr la yarın randevum var..
yarın koçişin doğum günü ama gece görevde olacak..gündüzde bebişimizi görmeye gitcez..yani kutlama bu gece olsa en iyisi olacak gibi geliyo..12 den sonra..
ama ne alsam bilemedim..aklımda şöyle kocaman bir kupa(şampiynluk kupası alıp) üzerinede gönlümün şampiyonu yazdırmak geliyor..ama üni.deyken böyle şeyler hoştu da şimdi coçukça mı gelir die korkmuyo değilim...fikir verin bannnaaaaa
sıkıyım dişimi cocuğu doğurayımmm..al sana hediyeeeee
canım en kötü günün böyle olsun...kazasız belasız , güzel günlerde kullanın arabanızı inşallah:)
gözdecim iyi bari sesini duyabilmişsin..bol dua et tatlımm senin duan kabul olur..çok geçmiş olsun
ayyyy ne güzel..kocaman olmuşşş. gözün aydınn:)
Günaydınnnnnn
maşallah kuzuyaa
ay iletiyi görünce çok güldüm ya...bana da oluyo..bi uyuşukluktur gidiyo anlamadımm..şöyle bi yaslanıyım diyorum uyumuşummm oluyorr:))aşırı uyur oldumm..ama aman dikkat hasta olma yaa hamileleik uyuşukluğu olsun bu
herkes bebişini görmüşş..ben sabırsızlanıyorum ya...dr la yarın randevum var..
yarın koçişin doğum günü ama gece görevde olacak..gündüzde bebişimizi görmeye gitcez..yani kutlama bu gece olsa en iyisi olacak gibi geliyo..12 den sonra..
ama ne alsam bilemedim..aklımda şöyle kocaman bir kupa(şampiynluk kupası alıp) üzerinede gönlümün şampiyonu yazdırmak geliyor..ama üni.deyken böyle şeyler hoştu da şimdi coçukça mı gelir die korkmuyo değilim...fikir verin bannnaaaaa
sıkıyım dişimi cocuğu doğurayımmm..al sana hediyeeeee
kızlarrr ben bugün çoook mutluyum yaa
arabamız geldi.plakasız falan deneme sürüşümü yaptımayy çok sevdim ya Allahın izniyle inş kazasız belasız sürerim iki tane de horoz kestik arabamız için Allah kabul etsin
vee en önemlisi kızımızı gördükgerçi göstermedi kendini pek ama doktorumuz herşeyin yolunda olduğunu söyledi.bnm de erken doğum riskim yokmuş artık.istirahatim ve iğneler işe yaramış anlaşılan serviks uzunlugu normal çıktı yani.seni de diğer normal gebeler gibi 20 gün sonra bekliyorum dedi.çook sevindim riskimin ortadan kalmasına zamanında gelir inş hepimizin bebişi. 2200 olmuş bebişim çoook mutlu oldum.şimdilik tek sorun bebişin doğum pozisyonunda olmaması.yan yatıyodu resmen yani yatay şekildeydi ama doktorumuz büyük olasılıkla döner dedi inş bakalım
canım en kötü günün böyle olsun...kazasız belasız , güzel günlerde kullanın arabanızı inşallah:)
kızlarr anneciğimin sesini duydum çok şükür.iyi gelmiyodu ama atlatmış çok şükür.hala yoğun bakımda ama kardeşicağızımın hemşire olması sayesinde tel sokmuş kardeşim benim ne kadar merak ettiğimi bildiği için yavrum
iyiyim ben annem sen kendine dikkat et umayıma iyi bak dedi yarın çıkcam yoğun bakımdan 1 ay sonra yanındayım dedi
çok şükür uzakta olmak çok zor kızlar
annecim iyi olsunda ben tek başıma bile doğuma gitmeye razıyım
ohh be valla rahatladım biraz telef olmuştum ağlamaktan bide eşime çaktırmamya çalışmaktan
valla bugün hafta içi bi gün olsaydı hemen dru arayıp uçak raporu alıp gitcektim ama o zamanda uçakta doğurudum sanırım :))
gözdecim iyi bari sesini duyabilmişsin..bol dua et tatlımm senin duan kabul olur..çok geçmiş olsun
gunaydın kızlar ctesı gunu oglusumu gordum ve dunyalar benım oldu oglum sonunda haftasını yakalamıs yedıgım balık hapları ıse yaramıs anlasılan 1661gr kılomus boyunu soylemedı yıne ama haftasıyla uyumlu dedı dogum pozısyonu degısmemıs ve en guzelı dra yakından yuzunu gormek ıstıyorum dedıgımde ıyıce yakınlastırmısken esnedı oglum oyle tatlıydı kı sankı o ultrason cıhazında degılde kolarımdaydı ve esnıyordu ahhhgel 8 ocak gell..
ayyyy ne güzel..kocaman olmuşşş. gözün aydınn:)
Günayyydiiiinnn
Günaydınnnnnn
günaydın cici anneler nasılsınız ben c tesi oğluşumu gördüm doğum pozisyonunu almış 2,350 gr 47cm olmuş bebeğim dr herşey iyi dedi nst de temiz çıktı ama kontroller 2 haftada 1 olacak şekilde değişti hayırlısı ne diyeyim geçmişe bakamadım çok yazı yazılmış
gözdecim dualarımız annenle inşallah iyi olur
maşallah kuzuyaa
selam kızlar ben geldimm
yatağımı düzeltmiştim biraz uzaanayım dedim uyuyakalmışım..pöff hasta olucam galiba heryerim ağrıyo bide habire hapşırıp duruyorum...uyuş muyuş oldum valla
ay iletiyi görünce çok güldüm ya...bana da oluyo..bi uyuşukluktur gidiyo anlamadımm..şöyle bi yaslanıyım diyorum uyumuşummm oluyorr:))aşırı uyur oldumm..ama aman dikkat hasta olma yaa