2011 Şubat Anneleri

günaydınnn kızlarrr...
herkes bebişini görmüşş..ben sabırsızlanıyorum ya...dr la yarın randevum var..
yarın koçişin doğum günü ama gece görevde olacak..gündüzde bebişimizi görmeye gitcez..yani kutlama bu gece olsa en iyisi olacak gibi geliyo..12 den sonra..
ama ne alsam bilemedim..aklımda şöyle kocaman bir kupa(şampiynluk kupası alıp) üzerinede gönlümün şampiyonu yazdırmak geliyor..ama üni.deyken böyle şeyler hoştu da şimdi coçukça mı gelir die korkmuyo değilim...fikir verin bannnaaaaa

sıkıyım dişimi cocuğu doğurayımmm..al sana hediyeeeee

canım en kötü günün böyle olsun...kazasız belasız , güzel günlerde kullanın arabanızı inşallah:)

gözdecim iyi bari sesini duyabilmişsin..bol dua et tatlımm senin duan kabul olur..çok geçmiş olsun

ayyyy ne güzel..kocaman olmuşşş. gözün aydınn:)

Günayyydiiiinnn

Günaydınnnnnn

maşallah kuzuyaa

selam kızlar ben geldimm

yatağımı düzeltmiştim biraz uzaanayım dedim uyuyakalmışım..pöff hasta olucam galiba heryerim ağrıyo bide habire hapşırıp duruyorum...uyuş muyuş oldum valla

ay iletiyi görünce çok güldüm ya...bana da oluyo..bi uyuşukluktur gidiyo anlamadımm..şöyle bi yaslanıyım diyorum uyumuşummm oluyorr:))aşırı uyur oldumm..ama aman dikkat hasta olma yaahamileleik uyuşukluğu olsun bu

merhaba herkese..

canım ben acıbademde sordum hemşireye ne getirip ne getirmeyim diye:) hiç bişi getirmiyorsunuz dedi önce.. yani bebeğin her şeyini zaten biz yapıyoruz giydiriyoruz dedi. sizin de hasta bezlerini vs veriyoruz zaten dedi. yürüyen sehpayla üstüne koyup stok getiriyorlarmış istediğin kadar kullanıyormuşsun ordan..
ama kendiniz için bir gecelik bir deeee hani anne donları vardır ya büyük karnın üstüne kadar çıkar heh işte öyle donlardan 2-3 tane getirin dediiii :))

ben iki tane çanta yapıyorum biri bebek için bebek çantasına koydum.biride benim için küçük bir valiz.

canım iyi olduğuna sevindim

slmm kızlarr nasılsınız?

ayy ben seni çok merak ettim.dün akşam mesaj yazmışsın doktorumu arasam falan diye.hastalandın sandım hayırdır asıl sen nasılsın

maalesef benim hastanem vermiyormuş.bende ankarada bayındırda yapıcam bende sordum bana hastalarımız kendileri temin ediyorlar didi.

canım uzun bir geçmişiniz varsa hediye almak günden güne zorlaşıyorrrr.. bizim öyle 14 yıldır almadığım bir şey kalmadı:)) doğumgünü sevgililer günü evlilik yıldönümü çıkmaya başladığımızın yıldönümleri vs vs :) benim eşimin de ocak ortasında yaklaşıyor da o yüzden diyorumm.. dediğin kupa fikri de bence hiç fena diilll..

maalesef benim hastanem vermiyormuş.bende ankarada bayındırda yapıcam bende sordum bana hastalarımız kendileri temin ediyorlar didi.
[/QUOTE]

ankarada bayındırı biliyorum:) aman vermezlerse vermesinler güzel sağlıklı bir doğuma sebep olsunlar bizlere iyi baxınlar da bence hiç sorun diill.. ağır malzemeler de değil.. alışıcaz zaten doğumdan sonra da bi sürü şey taşımayaaa :))

günaydın kızlar
gece hiç uyuyamadım annem dün sabahı görürsem iyiyim demişti sabahı bekledim resmen.saat başı uyandım durdum.
şimdi çıkarmışlar annemi normal odaya ama tansiyonu çok dengesizmiş ama buna da şükür zaten tansiyon hastasıydı.
başım çatlıyo resmen gözlerim falan gece de uykumda ağlamış durmuşum.ama şimdi hem kardeşlerimin babamın falan hemde dayımların sesleri iyi geliyo en azından annemin iyi olduğunu bööle anlıyorum
sizler nasılsınız bu arada bebişleri görmeye gitcek olan arkadaşlar varmış iyi haberlerle gelin inş
bende yarın gitcem bakalım bu 1 haftada neler değişmiş

canım yazdıklarını hep takip ediyordum.. çok çok geçmiş olsun zorr günler geçiriyorsun. hamileyken bir de bu üzüntüler kötü ama bebeğinin etkilenmemesi için biraz stresini azaltmaya çalış.. Allah'tan acil şifalar diliyorumm. en yakın zamanda eski sağlığına kavuşur inşallah annen.

canım çok sevindim normal odaya almalarına sende azıcık rahatla arttık umay hanımdüşün birazcık rahatlamaya çalış annenede acil şifalarr bir an önce toparlanıp torun sevicek daha tansiyonuda normaldirr sonuçta kan kaybetti okadar bugün yarın iyice kuvvetlenir

canım geçmiş olsun fazla yorma kendini

Evet canim yine sahte yalanci çikti bugunde ara ara sanci giriyormus bakalim hayirlisi 1-2 gune kadar insallah dogururda suni sanciya gerek kalmaz

inşallah kendi sancılarıyla çok kolay bir doğum yapar canım

huhuuu kizlar, umarim iyisinizdir ben hasta oldum iyi mi bogazim agriyo yutkunamiyorum, ihlamur fln iciyorum, simdilik kactim annemle babam gelcek kendinize iyi bakin

geçmiş olsun canım 3 gündür bende aynıyım hala kendime gelemedim zencefilli ballı süt içiyorum,kuşburnu içiyorum biraz boğazlarımı yumuşattı inşallah hemen atlatırsın canım

Ben de grip oldum.

Bogazım çok fena yanıyor, burnum akıyor, hele de öksürük öldürüyor beni

demek salgın bizim topiğide sardı sanada çok geçmiş olsun canım çok dikkat et bol bol vitamin al ve dinlen

istanbulda yaşayan arkadaşlar annem için acil A Rh negatif kana ihtiyaç var yakınlarınızda falan kan verebilecek varsa benimle irtibata geçebilirmisiniz

canım çok geçmiş olsun allah annene acil şifalar versin sanırım şimdi daha iyi biran önce yoğun bakımdan da çıkar inşallah dualarımız annenle canım üzme sende kendinide umayıda

canım hayırlı olsun arabanız allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin bebeşinide görmüşsün gözün aydın maşallah kocaman olmuş sen hiç merak etme doğuma kadar doğum pozisyonuna döner o canım

seninde gözün aydın canım maşallah oğluşuna koca adam olmuş haftasını yakalamış çok sevindim canım

gözün aydın canım görüş günün gelmiş bebişinle hasret gider biraz bizede güzel habarle gel

gözün aydın canım maşallah bu kuzucuklar kocaman oldularda 2 kg yu bile geçtiler ya allahım bide hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

ben çıkıyorumm...izmit kazan ben kepçe gezecemm..bakalım kafama göre bişeyle bulabilirmiyim...

evet canım ya bizim de 7 sene oldu..her fırsatta bişeyler yaptık yada aldık....kupayı yaptırabilecekmiyim bakalım...

gözdecim üzme bu kadar kendinii..umayı da düşün birazz..o da anneciği üzülüyo diyo üzülüyodur yavrummm...içini ferah tutmaya çalışş..bak ne güzel normal odaya da çıkarmışlarrr...bi kaç hafta sonra yanında olacak zatenn:)))tekrar geçmiş olsun anneciğine..

supersın canım ya ben sormamıstım ıyı oldu bu bılgı demek adamcazgız dogru demıs bosuna alacakmısım su anne donlarından ceyızıme koymustu annem teee nezamanlardan onları cıkarayım barı canım annem ceyızımı yaparken bugunlerı dusunmus demekkı ahh annelık baska

canım en kötü günün böyle olsun...kazasız belasız , güzel günlerde kullanın arabanızı inşallah:)

:

tşkler kızlar

selam kızlar sabahtan beri geçmişi oku oku bitiremedim....hızınıza yetişemiyorum valla size bir sorum olacak...normal doğummu istiyorsunuz sezeryanmı...karar verdinizmi..yoksa dramı bırakcaksınız? önceden anne olmuş arkadaşlarda tavsiyelerini yazarsa sevinirim.ağrı acı durumları nasıl oluyo..bide normal doğumda orjinallik bozuluyomu??? drada soramıyorum meraklardayım...kararlarınızı ve tecrübelerinizi bekliyorum sabırsızlıkla:18:

imp ayy canım çok sevindim.hadi gözün aydınn.ne güzel yakalamışsınız esnerken iyi vallaa.valla artık beklemek sıkıyoo.

gozdeati canım çok geçmiş olsunn.Allahım acil şifalar versinn.tez zamanda iyileşip yanına gelsinn.

RomeosununJulieti canım arabanız hayırlı olsun Allah'ım sağ sağlim kullanmayı nasip etsinn.bebişte kocamann olmuşşşşş.maşallahhhhhhhhhhhhhhh.

dillerim tersi pismiş kaliteli çizgisi varmışş kızz sen beni gülmekten öldürcenn.nerden buluyorsun bu laflarıı.ama valla sevdim tamda benlik bu kelimeler.valla ben göresiye kadar o topik kapatılmış.okudukça gerildim.ama yönetici son sözü güzel söyleyip kapatmış.Herkesten anlayış olsunn.

gozdeati canım kötü düşünme herşey iyi olucak dualarım sizinle.

yedim ben onu yediiiiimmm

kız valla yemişsin yok elvinim içindee :))))

SuRMeLi valla sürmeli benide bazen ateş basıyooo.senin çözüm güzel bizde kar yok

cicekcicek cicekcim sen patlamazsın da biz şişme balon gibi uçarız herhaldee.kaç kilo aldın kalori hesabına devammı hala

mimix--evridiki--sudenur80 geçmiş olsun canım

dillerim_lal valla oğlun sana çekmesinn.gece ayakta gündüz sızar.geçmiş olsun bu arada iyice kapılmadan önlemini alllllllll.

mapuci hayırlı haberlerle gel canım

esraa47 hadi canım hayırlısı maşallahh büyümüşş tosuncuğum

canım o ıgneden bende kullanıyorum hamılelıgımın ılk haftasından berı 32. haftaya kadar vurulcam neysekı benım az kaldı ama gıcımda delık desık oldu valla
önceeden ıgneden korkardım ama basa gelınce alısılıoo tek mınıklerımız ıı olsunda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…