2011 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar ben geldim

esraa47 gözünaydın büyümüş oğlun maşallah...

mapuci kızını görmeye gittin galiba iyi haberlerle dön emi...

nur_45 kızının beşigini almaya gitcekmişin hadi iyi alışverişler...

başka atladığım var mı bilmiyorum hepinizi öpüyorumm...

çok saolun kızlar şimdi bende daha iyiyim

ben 2 tane canta hazırladım canım biri kendim digeri oğlum için :)

çok saolun kızlar şimdi bende daha iyiyim

gözdecim güzel haberlerine çok sevindim inşallah en kısa zamanda kavusursun annene

saol canım maşallahı var gerçi bende 3 haftada 1,500 gr almışım ama bunun 600 ü sadece bebeğime kilo olmuş

ben de bugün hastane çantamızı hazırlıyacam onu araştırıyorum bir yandan :))

acaba bir valizmi yapsam ayrı ayrı iki tanemi hangisi daha mantıklı ???

ben de bugün hastane çantamızı hazırlıyacam onu araştırıyorum bir yandan :))

acaba bir valizmi yapsam ayrı ayrı iki tanemi hangisi daha mantıklı ???

valizin büyükse tek yap bebeğin eşyaları zaten yer tutmuo onları bohçala koy diğerleri zaten belli

annene cok gecmıs olsun canım allah tez vakıtte sıfa versın

ya beni gören kilo almamışın vermişin dio yaa 10 kilo almışım toplam diom nerde kilo diolar bende bilmiom sahii nereye kayboluo

aynen benimde kilom belli degil iyi ama herkes hiç kilo almamışın diyor ama 8 kilo aldım bende ama dün farkettim karnım baya büyümüş bu ay küçüktü hep :)

slm kızlar:)

öncelikle gözde çooook ama çok geçmiş olsun cnm,allah yardımcınız olsun,geçicek bu günlerde allah sabır versin... acil şifalar diliyorum...

ben de günlerdir evimden uzaktım çok yorulmuşum insanın evi gbisi yokk..
izmire gittim üds için.. allaha şükür onu da atlattım çok ama çok mutluyum.. geriye sadece seminerim kaldı o da 2 hafta içinde olup biticek inşallah..bu hafta deli gbi çalışmak zorundayım,bi de sunum isticekler sanırım benden.
ehh bi de kocişim almanyaya gidip dönsün de stresim fln kalmıycak inşallahh.. topu topu 3 güncük bişi gerçi ama çok feci stress yaptı bende

bu arada izmirden oğlumun bebek şekerlerini ve kapı süsünü de aldık, bi de banyo filesiyle göüs ucu kremi kalmıştı onarı da aldım. cuma gnü de mustela şiparişlerim gelmişti kargodan onarı da aldım.. eksikler baya bi azaldı çok şükür..

bu arada oğlumun adına bi türlü karar veremiyoduk sonunda orhun uygar koymaya karar verdilk
böyle işte:)
inşallah sizlerde iyisinizdir

yasese cnm çook tşkler

al benden de o kadar yaa delik deşik oldum ben de aynen ben de acayip korkardım iğneden artık banamısın demiyom.hatta alışkanlık yaptı bu bende doğumdan sonra bi boşluk hissedicem diyom bazen töbe töbe oh kurtuluyosun sen.bnm de son 4 inşallah :13:

aynen benimde kilom belli degil iyi ama herkes hiç kilo almamışın diyor ama 8 kilo aldım bende ama dün farkettim karnım baya büyümüş bu ay küçüktü hep :)

aynene kızlar ya bende 11 kg aldım hala kılo almadındıyorlar sankı ben yanlıs bısey yapmısım gıbı yargılar gıbı sınır oluyorum

aynene kızlar ya bende 11 kg aldım hala kılo almadındıyorlar sankı ben yanlıs bısey yapmısım gıbı yargılar gıbı sınır oluyorum

bosverin ya söylesinler bana diyorlarki aa senin bebek kaç kilo cok zayıfsın karnından küçük

yemek yemiyomusun süt içmiyomusun diyorlar nasıl 8 aylıksın falan :))

Kizlar ben çantami çoktan hazirladim benim koyduklarim :

Bebisime; 2 tane hastane çikisi biri 8li biri 5li, 3 tane çitçitli zibin,çorap,agiz mendili,biberon,emzik, 2 tane fazladan bez, islak mendil

Kendime ; 1 pijama takimi, gecelik (daha almadim alacagim),Sabahlik,emzirme sütyeni,makyaj çantam(rimel,kalem,kapatici,ruj,deodorant,tarak),terlik

Hastanemiz yakin eksik birsey olursa bizimkiler gelirler alirlar.

sizin ev yakınmış bizimki uzak hemde eşim anlamazki git al desem yanlış falan getirir

bende hazırladım aynı seylerı ama daha cantaya yerlestırmedım annem cuma saatı kuran okuyup koyarız dedı beklıyoruz:87:

selam kızlar ben geldimm

mutfağı toparladım bulaşık mak boşalttım.komşularımın verdiği aşure tabaklarının içine bişi koyup onları dağıttım.maşallah Allah kabul etsin bütün apartman yapmış valla yaaaa daireleri tek tek dolaştım hepsiyle kapı ağzı muhabbeti anca gelebildim.akşama kayınvalidemde balık günü oraya gitcez yemek yapmasıda yok.bari yatak odasındaki şifonyerimde bir iki çekmece boşaltayımda oğluşumun cicilerini oraya koyayaım odaya git gel olmasın habire.

bende çantamı hazırladım artık hepsini yıkadım temizledim.du bende sayayım

oğlum için

2 tane 5li hast. çıkışı
2 tane çıtçıtlı badi
1 tane şapkalı eldivenli tulum
1 yelek
1 ince battaniye
3 çorap
1 patik
emzik biberon
1 eldiven 1 bere
ağız mendilleri
ıslak mendil
bez
sarı tülbent

kendim için

2 gecelik
1 pijama+sabahlık
terlik
şal.çorap
göğüs pedi,göğüs kremi
ped
kırmızı tacım,
makyaj malzemeleri
bugüne kadar yapılan tahlillerin olduğu hastane dosyam
1 tane kağıt havlu
emzirme sütyeni, tek kullanımlık kilot, büyük kilot

çok gibi gözüküyo ama tek tek yazdım diye öle gözüküyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…