canım yazdıklarını hep takip ediyordum.. çok çok geçmiş olsun zorr günler geçiriyorsun. hamileyken bir de bu üzüntüler kötü ama bebeğinin etkilenmemesi için biraz stresini azaltmaya çalış.. Allah'tan acil şifalar diliyorumm. en yakın zamanda eski sağlığına kavuşur inşallah annen.
canım çok sevindim normal odaya almalarına sende azıcık rahatla arttık umay hanımdüşün birazcık rahatlamaya çalış annenede acil şifalarr bir an önce toparlanıp torun sevicek daha tansiyonuda normaldirr sonuçta kan kaybetti okadar bugün yarın iyice kuvvetlenir
ben çıkıyorumm...izmit kazan ben kepçe gezecemm..bakalım kafama göre bişeyle bulabilirmiyim...
evet canım ya bizim de 7 sene oldu..her fırsatta bişeyler yaptık yada aldık....kupayı yaptırabilecekmiyim bakalım...
gözdecim üzme bu kadar kendinii..umayı da düşün birazz..o da anneciği üzülüyo diyo üzülüyodur yavrummm...içini ferah tutmaya çalışş..bak ne güzel normal odaya da çıkarmışlarrr...bi kaç hafta sonra yanında olacak zatenn:)))tekrar geçmiş olsun anneciğine..
imp ayy canım çok sevindim.hadi gözün aydınn.ne güzel yakalamışsınız esnerken iyi vallaa.valla artık beklemek sıkıyoo.
gozdeati canım çok geçmiş olsunn.Allahım acil şifalar versinn.tez zamanda iyileşip yanına gelsinn.
RomeosununJulieti canım arabanız hayırlı olsun Allah'ım sağ sağlim kullanmayı nasip etsinn.bebişte kocamann olmuşşşşş.maşallahhhhhhhhhhhhhhh.
dillerim tersi pismiş kaliteli çizgisi varmışş kızz sen beni gülmekten öldürcenn.nerden buluyorsun bu laflarıı.ama valla sevdim tamda benlik bu kelimeler.valla ben göresiye kadar o topik kapatılmış.okudukça gerildim.ama yönetici son sözü güzel söyleyip kapatmış.Herkesten anlayış olsunn.
gozdeati canım kötü düşünme herşey iyi olucak dualarım sizinle.
kız valla yemişsin yok elvinim içindee :))))
SuRMeLi valla sürmeli benide bazen ateş basıyooo.senin çözüm güzel bizde kar yok
cicekcicek cicekcim sen patlamazsın da biz şişme balon gibi uçarız herhaldee.kaç kilo aldın kalori hesabına devammı hala
mimix--evridiki--sudenur80 geçmiş olsun canım
dillerim_lal valla oğlun sana çekmesinn.gece ayakta gündüz sızar.geçmiş olsun bu arada iyice kapılmadan önlemini alllllllll.
mapuci hayırlı haberlerle gel canım
esraa47 hadi canım hayırlısı maşallahh büyümüşş tosuncuğum
Kızlar Hastane Çantasını Nasıl B,r Çanta Seçtiniz? Bebeğe Ayrı Kendinize Ayrı Çantalar mı Kullandınız?
Ben Portbebeye Koyarım bebeğimin eşyalarını die düşündüm önce ama şimdi düşünüyorum hastane çıkışı bebeğimi ona koycağım için diğer eşyaları dışarda k alcak vazgeçtim nasıl bi çanta olmalı iki tane mi olmalı?
çok saolun kızlar şimdi bende daha iyiyim
Merhaba kızlar ben geldim
esraa47 gözünaydın büyümüş oğlun maşallah...
mapuci kızını görmeye gittin galiba iyi haberlerle dön emi...
nur_45 kızının beşigini almaya gitcekmişin hadi iyi alışverişler...
başka atladığım var mı bilmiyorum hepinizi öpüyorumm...
saol canım maşallahı var gerçi bende 3 haftada 1,500 gr almışım ama bunun 600 ü sadece bebeğime kilo olmuş
olsun canım artık son aylar o kadar olsun napalım sonra onlara bakacaz derken zayıflarız
ben de bugün hastane çantamızı hazırlıyacam onu araştırıyorum bir yandan :))
acaba bir valizmi yapsam ayrı ayrı iki tanemi hangisi daha mantıklı ???
günaydın kızlar
gece hiç uyuyamadım annem dün sabahı görürsem iyiyim demişti sabahı bekledim resmen.saat başı uyandım durdum.
şimdi çıkarmışlar annemi normal odaya ama tansiyonu çok dengesizmiş ama buna da şükür zaten tansiyon hastasıydı.
başım çatlıyo resmen gözlerim falan gece de uykumda ağlamış durmuşum.ama şimdi hem kardeşlerimin babamın falan hemde dayımların sesleri iyi geliyo en azından annemin iyi olduğunu bööle anlıyorum
sizler nasılsınız bu arada bebişleri görmeye gitcek olan arkadaşlar varmış iyi haberlerle gelin inş
bende yarın gitcem bakalım bu 1 haftada neler değişmiş
ya beni gören kilo almamışın vermişin dio yaa 10 kilo almışım toplam diom nerde kilo diolar bende bilmiom sahii nereye kayboluo
canım o ıgneden bende kullanıyorum hamılelıgımın ılk haftasından berı 32. haftaya kadar vurulcam neysekı benım az kaldı ama gıcımda delık desık oldu valla
önceeden ıgneden korkardım ama basa gelınce alısılıoo tek mınıklerımız ıı olsunda..
aynen benimde kilom belli degil iyi ama herkes hiç kilo almamışın diyor ama 8 kilo aldım bende ama dün farkettim karnım baya büyümüş bu ay küçüktü hep :)
aynene kızlar ya bende 11 kg aldım hala kılo almadındıyorlar sankı ben yanlıs bısey yapmısım gıbı yargılar gıbı sınır oluyorum
Kizlar ben çantami çoktan hazirladim benim koyduklarim :
Bebisime; 2 tane hastane çikisi biri 8li biri 5li, 3 tane çitçitli zibin,çorap,agiz mendili,biberon,emzik, 2 tane fazladan bez, islak mendil
Kendime ; 1 pijama takimi, gecelik (daha almadim alacagim),Sabahlik,emzirme sütyeni,makyaj çantam(rimel,kalem,kapatici,ruj,deodorant,tarak),terlik
Hastanemiz yakin eksik birsey olursa bizimkiler gelirler alirlar.
tşkler kızlar
proluton depot cnm iğnenin adı.progesteron hormonu içeren bi iğne.10 haftadır vuruluyorum.36.haftaya kadar da devam edicek demişti doktorum.hayırlısı bakalım.kalbura döndüm artıkama kızım iyi olsun da herşeye değer tabi sadece iğne değil istirahat de çok önemli.Allahım inşallah hepimiz zamanında alırız kucağımıza meleklerimizi seninkinin adı ne?
saol canım benm de aynı iğne haftada bir oluyorum 5 hafta oldu benimde 6 ocakta kontrolüm var umarım benim erken doğum tehlikemde geçer 36. haftaya kadar vuruluyorsa sabredelim ikimizinde az kalmış ama iğne çok yakıyo değil mi 1-2 gün sonra bile biraz yeri acıyo ama bebişim için her acıya değer yeterki o sağlıklı olsun zamanında gelsin
tşkler kızlar
saol canım benm de aynı iğne haftada bir oluyorum 5 hafta oldu benimde 6 ocakta kontrolüm var umarım benim erken doğum tehlikemde geçer 36. haftaya kadar vuruluyorsa sabredelim ikimizinde az kalmış ama iğne çok yakıyo değil mi 1-2 gün sonra bile biraz yeri acıyo ama bebişim için her acıya değer yeterki o sağlıklı olsun zamanında gelsin
evet yaa ilacı verirken yakıyo baya.sonra o gün ağrı acı pek olmuyo ama ertesi gün iğne yeri başlıyo acımayanapalım sonu güzel olsun da biz acı çekmeye razıyız inşallah senin de geçmiştir cnm tehliken :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?