2011 Şubat Anneleri

yauuu niye ben gelince herkes sus pus oluyor yauuu

siz susunca ben çok konuşuyomuş gibi oluyorum arkadaşlar

ayy bendemı az daha vurulsam ne sımdı bırakırım kızım gelır felandaa

valla olabilir yeni yılda yeni fiyatlar gelebilir.ben sorduğumda aklıma gelmedi ocakta bir değişiklik olurmu diye sormayı ama tahminen değişir heralde

sanki öyle bişiler duyar gbi olmuştum ben de ama çok net hatırlamıyorum. sormakta fayda var heralde,süpriz olmasın..

Kızlaaaaaaaaarrrr ben geldim kontrolden,hemen herşeyi aktarıyorum,tansiyonum normal,kilom 68 bu ay 2 kg almışım,kızım Dilanın kilosu 2.400 kg olmuş boyu 46 cm,dudaklar köfte yanaklar tombiş,yüzü yuvarlak hatlı,elini yiyodu:) yüzünü görünce içim bi eridi doğsada yesem şunu dedim:) doktor teyze bunun boyu baya uzun,hatta bacaklar 35+6 çıktı yani önde gidiyor,ve 14 şubatta bekleniyodu doğum,ama doktor şubatın ilk haftası bekliyoruz dedi,halen baş aşağı doğum pozisyonunda,artık 15 günde bir gidicem kontrole,balık yağı verdi çok iyiymiş son ayda kullanılması gerekiyormuş,zekası için..birde elevit diye bir ilaç verdi sizden adını duyuyodum ama ne olduğunu tam bilmiyorum,kan hapımıda söyledim işe pek yaramadı dedim,takviye bişeyler yazdı,cep telefon numarasını verdi bana,doğum fiyatlarınıda söyledi,doğumuma bu doktor girecek,anlaşmalı olduğu hastanede doğurucam,özel Atlas hastanesinde...ssk sız normal doğum 700,sezeryan 1100 tl,tek kişilik oda refakatçi hasta bezi falan dahil,ama ben sskmı açtırıcam ozaman fiyat biraz daha iner diye düşünüyorum,neyse durum böyle yaw o ne tatlı şeydi öyle dadı damağımda kaldı:)

evet maalesef yenı yılda yenı fıyatlar olucak kızlar
benım zaten7800tl neolur kımbılır

nee 7800tl mi ? o ne yaa? hangi ilde bu fiyatlar? valla bilmiyorum ama bence uçuk rakamlar.altıüstü doğum bu.normal doğumda iş annede zaten çoğunlukla.sezeryan bile olsa yine de çok bu rakam bence napıyolar ki 7800tl ye?

maalesef canım acıbadem maslak hastanesı ben ılk olarak buraya basladım orda devam edıyorum ozel saglık ıgortam %80ınını karsılıyor yoksa yapamazdım orda bende:83:

höhhhh 7800 müüü ay ben benimkini çok diyodum bunun yanında bedava kalıyo valla.benim hastanede 3500 fiyatı.ne kadar zamlanır bilmiyorum.benim sigorta limitini aşmasında gerçi o artarsa oda artar belkiii.oyyy hangi hastaneymi bu yauu

ee seninkide özel hastane ama maşallah ne kadar uygunmuş fiyatıı.

bbebiişininde maşallahı varr köfte dudaklı haaa ayy çok hoşuma gitti.yesin teyzeleri onuu maşallahh

valla bizimkiler tutturmuş pahalı diye,tabi doktor şuan fiyatlar böyle yılbaşında değişiklik olursa bilemem dedi,ama yinede çok fazla artmaz sanmam
eveeet teyzesi köfte dudaklı,bide büzüp duruyodu:)

masallah canım kızına hastane fıyatların cok ıyıymıs

amanın cnm o ne öyle yaww,bizim ep. normal +1 gece özel oda 825di, şimdi zam gelince kaç olur bilmiorum ama,sizinki de pek uçukmuş yaw,ev alınır o paraya
Aman gerçi insanın kendini rahat hissetmesi en önemli şey bu gbi durumlarda

maşallah cnm ne güzel herşeyiniz iyi çıkmış,bebişe de maşallah
şu balık yağını ben de soriim bakalım benim dr.lar hiçbişi söylemedi balık yağı fln die

İstanbul anadolu yakasındaki özel Atlas hastanesi..bu tarafta fiyatlar okafar fahiş değil ya,avrupa yakası daha pahalı bence,bide fazlaca isim yapmış bir hastaneyi bende seçsem fiyatlar fırlar altından kalkamam,öyle hastane varki 8.000 tl 12.000 tl doğum fiyatları var,oda bizi aşar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…