- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
yasese cnm çook tşkler
al benden de o kadar yaa delik deşik oldum ben deaynen ben de acayip korkardım iğneden artık banamısın demiyom.hatta alışkanlık yaptı bu bende doğumdan sonra bi boşluk hissedicem diyom bazen töbe töbe oh kurtuluyosun sen.bnm de son 4 inşallah :13:
tşkler kızlar
saol canım benm de aynı iğne haftada bir oluyorum 5 hafta oldu benimde 6 ocakta kontrolüm var umarım benim erken doğum tehlikemde geçer 36. haftaya kadar vuruluyorsa sabredelim ikimizinde az kalmış ama iğne çok yakıyo değil mi 1-2 gün sonra bile biraz yeri acıyo ama bebişim için her acıya değer yeterki o sağlıklı olsun zamanında gelsin
yakıyomu bende ole bısı olmadı banada yakar ağır felan dedıler ama olmadı benımkı ustelek tatlı tatlı kasınıoooo
kızlar bişi sorucam, yılbaşından sonra özel hastanelere zam mı geliyo?
kızlar benim haftam 36 oluyooo :92::92:
valla olabilir yeni yılda yeni fiyatlar gelebilir.ben sorduğumda aklıma gelmedi ocakta bir değişiklik olurmu diye sormayı ama tahminen değişir heralde
ayy bendemı az daha vurulsam ne sımdı bırakırım kızım gelır felandaa
yakıyomu bende ole bısı olmadı banada yakar ağır felan dedıler ama olmadı benımkı ustelek tatlı tatlı kasınıoooo
doktorun gerek görürse söyler cnm zaten.valla bnm ilacı verirken yanma hissim oluyo.sonrasında ogün pek bişi olmuyo.eertesi gün dediin gibi tatlı tatlı kaşınıyo bide acıyo iğne yerim.bünyeye göre değişiyodur belki etkisi.bana da her iğnede yağlı bi eriyik oldugu için hem yakar hem de dağılması güç olur kolonyalı pamukla ovabilirsin diyo hemşireler
kızlar benim haftam 36 oluyooo :92::92:
evet maalesef yenı yılda yenı fıyatlar olucak kızlarsanki öyle bişiler duyar gbi olmuştum ben de ama çok net hatırlamıyorum. sormakta fayda var heralde,süpriz olmasın..
evet maalesef yenı yılda yenı fıyatlar olucak kızlar
benım zaten7800tl neolur kımbılır
nee 7800tl mi ? o ne yaa? hangi ilde bu fiyatlar? valla bilmiyorum ama bence uçuk rakamlar.altıüstü doğum bu.normal doğumda iş annede zaten çoğunlukla.sezeryan bile olsa yine de çok bu rakam bence napıyolar ki 7800tl ye?
evet maalesef yenı yılda yenı fıyatlar olucak kızlar
Kızlaaaaaaaaarrrr ben geldim kontrolden,hemen herşeyi aktarıyorum,tansiyonum normal,kilom 68 bu ay 2 kg almışım,kızım Dilanın kilosu 2.400 kg olmuş boyu 46 cm,dudaklar köfte yanaklar tombiş,yüzü yuvarlak hatlı,elini yiyodu:) yüzünü görünce içim bi eridi doğsada yesem şunu dedim:) doktor teyze bunun boyu baya uzun,hatta bacaklar 35+6 çıktı yani önde gidiyor,ve 14 şubatta bekleniyodu doğum,ama doktor şubatın ilk haftası bekliyoruz dedi,halen baş aşağı doğum pozisyonunda,artık 15 günde bir gidicem kontrole,balık yağı verdi çok iyiymiş son ayda kullanılması gerekiyormuş,zekası için..birde elevit diye bir ilaç verdi sizden adını duyuyodum ama ne olduğunu tam bilmiyorum,kan hapımıda söyledim işe pek yaramadı dedim,takviye bişeyler yazdı,cep telefon numarasını verdi bana,doğum fiyatlarınıda söyledi,doğumuma bu doktor girecek,anlaşmalı olduğu hastanede doğurucam,özel Atlas hastanesinde...ssk sız normal doğum 700,sezeryan 1100 tl,tek kişilik oda refakatçi hasta bezi falan dahil,ama ben sskmı açtırıcam ozaman fiyat biraz daha iner diye düşünüyorum,neyse durum böyle yaw o ne tatlı şeydi öyle dadı damağımda kaldı:)
höhhhh 7800 müüüay ben benimkini çok diyodum bunun yanında bedava kalıyo valla.benim hastanede 3500 fiyatı.ne kadar zamlanır bilmiyorum.benim sigorta limitini aşmasında gerçi o artarsa oda artar belkiii.oyyy hangi hastaneymi bu yauu
ee seninkide özel hastane ama maşallah ne kadar uygunmuş fiyatıı.
bbebiişininde maşallahı varr köfte dudaklı haaa ayy çok hoşuma gitti.yesin teyzeleri onuu maşallahh
masallah canım kızına hastane fıyatların cok ıyıymısKızlaaaaaaaaarrrr ben geldim kontrolden,hemen herşeyi aktarıyorum,tansiyonum normal,kilom 68 bu ay 2 kg almışım,kızım Dilanın kilosu 2.400 kg olmuş boyu 46 cm,dudaklar köfte yanaklar tombiş,yüzü yuvarlak hatlı,elini yiyodu:) yüzünü görünce içim bi eridi doğsada yesem şunu dedim:) doktor teyze bunun boyu baya uzun,hatta bacaklar 35+6 çıktı yani önde gidiyor,ve 14 şubatta bekleniyodu doğum,ama doktor şubatın ilk haftası bekliyoruz dedi,halen baş aşağı doğum pozisyonunda,artık 15 günde bir gidicem kontrole,balık yağı verdi çok iyiymiş son ayda kullanılması gerekiyormuş,zekası için..birde elevit diye bir ilaç verdi sizden adını duyuyodum ama ne olduğunu tam bilmiyorum,kan hapımıda söyledim işe pek yaramadı dedim,takviye bişeyler yazdı,cep telefon numarasını verdi bana,doğum fiyatlarınıda söyledi,doğumuma bu doktor girecek,anlaşmalı olduğu hastanede doğurucam,özel Atlas hastanesinde...ssk sız normal doğum 700,sezeryan 1100 tl,tek kişilik oda refakatçi hasta bezi falan dahil,ama ben sskmı açtırıcam ozaman fiyat biraz daha iner diye düşünüyorum,neyse durum böyle yaw o ne tatlı şeydi öyle dadı damağımda kaldı:)
amanın cnm o ne öyle yaww,bizim ep. normal +1 gece özel oda 825di, şimdi zam gelince kaç olur bilmiorum ama,sizinki de pek uçukmuş yaw,ev alınır o parayaevet maalesef yenı yılda yenı fıyatlar olucak kızlar
Kızlaaaaaaaaarrrr ben geldim kontrolden,hemen herşeyi aktarıyorum,tansiyonum normal,kilom 68 bu ay 2 kg almışım,kızım Dilanın kilosu 2.400 kg olmuş boyu 46 cm,dudaklar köfte yanaklar tombiş,yüzü yuvarlak hatlı,elini yiyodu:) yüzünü görünce içim bi eridi doğsada yesem şunu dedim:) doktor teyze bunun boyu baya uzun,hatta bacaklar 35+6 çıktı yani önde gidiyor,ve 14 şubatta bekleniyodu doğum,ama doktor şubatın ilk haftası bekliyoruz dedi,halen baş aşağı doğum pozisyonunda,artık 15 günde bir gidicem kontrole,balık yağı verdi çok iyiymiş son ayda kullanılması gerekiyormuş,zekası için..birde elevit diye bir ilaç verdi sizden adını duyuyodum ama ne olduğunu tam bilmiyorum,kan hapımıda söyledim işe pek yaramadı dedim,takviye bişeyler yazdı,cep telefon numarasını verdi bana,doğum fiyatlarınıda söyledi,doğumuma bu doktor girecek,anlaşmalı olduğu hastanede doğurucam,özel Atlas hastanesinde...ssk sız normal doğum 700,sezeryan 1100 tl,tek kişilik oda refakatçi hasta bezi falan dahil,ama ben sskmı açtırıcam ozaman fiyat biraz daha iner diye düşünüyorum,neyse durum böyle yaw o ne tatlı şeydi öyle dadı damağımda kaldı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?