höhhhh 7800 müüüay ben benimkini çok diyodum bunun yanında bedava kalıyo valla.benim hastanede 3500 fiyatı.ne kadar zamlanır bilmiyorum.benim sigorta limitini aşmasında gerçi o artarsa oda artar belkiii.oyyy hangi hastaneymi bu yauu
maalesef canım acıbadem maslak hastanesı
sen hangı hastanedesın fıyatı uygunmus
maalesef canım acıbadem maslak hastanesı ben ılk olarak buraya basladım orda devam edıyorum ozel saglık ıgortam %80ınını karsılıyor yoksa yapamazdım orda bende:83:
İstanbul anadolu yakasındaki özel Atlas hastanesi..bu tarafta fiyatlar okafar fahiş değil ya,avrupa yakası daha pahalı bence,bide fazlaca isim yapmış bir hastaneyi bende seçsem fiyatlar fırlar altından kalkamam,öyle hastane varki 8.000 tl 12.000 tl doğum fiyatları var,oda bizi aşar:)
imp kullanıcısından alıntı;
maalesef canım acıbadem maslak hastanesı
sen hangı hastanedesın fıyatı uygunmus
hmm yani fiyat bu ama sen hepsini ödemiyceksin.yani ben de yuh dedim duyunca.ama yine de çok bence yaa.yani abartıyo bazı hastaneler ücreti.arkadaşım 3 hafta önce devlette yaptı.doğumevinde epidural sezeryan oldu.inanın 5 kuruş vermedi.ve çook memnun.hatta personelin çok kibar davrandığını söylüyo hep.başka bi arkadaşım da özel hastanede epiduralli sezeryan oldu 300 tl ye geçen yıl.yani sonuçta işlem aynı.bu kadar abartmalarının alemi yok bence
%100 karsılaması cok ıyı bızımde yenı yılda oyle bırsey yapabılırlermıs ıns olurcanım ben Bayındır Hastanesinde yapıcam.Ankarada.benimde özel sağlık sigortam var ve %100 karşılıyor.o yüzden aslında çokta üstünde durmuyorum.benimde doktorumun anlaşmalı olduğu hastane.daha önce muayeneyede gitmiştim çok ilgililerdi.inşallah iyi olur
%100 karsılaması cok ıyı bızımde yenı yılda oyle bırsey yapabılırlermıs ıns olur
tabı canım devletede gıtsen aynı seyı yapıcak sonucta helede normal dogum oldugunda hıcbısey yapmıyorlar cok fazla ama soyle dusunmek lazım bı tatıle gıttıgınızde nasılkı farklı tercıhlerınız oluyor buda oyle bırsey saglıktan zıyade konfor hızmet vsye bakıyorsunuz
cnm arabanız hayırlı olsun,kazasız belasız kullanın inş.kızlarrr ben bugün çoook mutluyum yaa
arabamız geldi.plakasız falan deneme sürüşümü yaptımayy çok sevdim ya Allahın izniyle inş kazasız belasız sürerim iki tane de horoz kestik arabamız için Allah kabul etsin
vee en önemlisi kızımızı gördükgerçi göstermedi kendini pek ama doktorumuz herşeyin yolunda olduğunu söyledi.bnm de erken doğum riskim yokmuş artık.istirahatim ve iğneler işe yaramış anlaşılan serviks uzunlugu normal çıktı yani.seni de diğer normal gebeler gibi 20 gün sonra bekliyorum dedi.çook sevindim riskimin ortadan kalmasına zamanında gelir inş hepimizin bebişi. 2200 olmuş bebişim çoook mutlu oldum.şimdilik tek sorun bebişin doğum pozisyonunda olmaması.yan yatıyodu resmen yani yatay şekildeydi ama doktorumuz büyük olasılıkla döner dedi inş bakalım
cnm çooooook geçmiş olsun anneciğine,ama sanırım iimiş artık gözün aydın....kızlarr anneciğimin sesini duydum çok şükür.iyi gelmiyodu ama atlatmış çok şükür.hala yoğun bakımda ama kardeşicağızımın hemşire olması sayesinde tel sokmuş kardeşim benim ne kadar merak ettiğimi bildiği için yavrum
iyiyim ben annem sen kendine dikkat et umayıma iyi bak dedi yarın çıkcam yoğun bakımdan 1 ay sonra yanındayım dedi
çok şükür uzakta olmak çok zor kızlar
annecim iyi olsunda ben tek başıma bile doğuma gitmeye razıyım
ohh be valla rahatladım biraz telef olmuştum ağlamaktan bide eşime çaktırmamya çalışmaktan
valla bugün hafta içi bi gün olsaydı hemen dru arayıp uçak raporu alıp gitcektim ama o zamanda uçakta doğurudum sanırım :))
senin de gözün aydın cnm...ayyy esnerken gördün demek ne güzel yaaa:)gunaydın kızlar ctesı gunu oglusumu gordum ve dunyalar benım oldu oglum sonunda haftasını yakalamıs yedıgım balık hapları ıse yaramıs anlasılan 1661gr kılomus boyunu soylemedı yıne ama haftasıyla uyumlu dedı dogum pozısyonu degısmemıs ve en guzelı dra yakından yuzunu gormek ıstıyorum dedıgımde ıyıce yakınlastırmısken esnedı oglum oyle tatlıydı kı sankı o ultrason cıhazında degılde kolarımdaydı ve esnıyordu ahhhgel 8 ocak gell..
Hanımlar günaydın,hepinize muhteşem bir hafta geçirmenizi diliyorum,dün babamın ve yeğenimin doğum günleri vardı,pasta falan kestik,hapur hupur götürdüm pastayı,kızımda bi sevindi başladı hareketlenmeye:) gece çok hareketliydi dönüp dönüp durdu sanki yan yattı :S
1 aydır başaşağıydı döndümü ne yaptı anlayamadım,neyse birazdanda hazırlanıp kontrole gidicem,tam 1 ay oldu miniğimi görmeyeli,bakalım ne olmuş ne bitmiş,inşallah güzel haberlerle dönerim,meğerse bende 3 gün sonra doğurucam diye geliyomuşum:) aman tövbe diyim...
ha bu arada gereksiz bi topic açmışlar 2011 şubat annelerine diye,tüühhh yetişemedim konu kapatılmış,yoksa bugünkü negatifliğimle iyice sayacaktım millete,iyi olmuş kurtuldular:) neymiş efendim kendimizi sizin konularınızın içinde bulamıyoruz,ulen sanki internet kullanmayı bilmiyosun,sık kullanılanlar diye birşey var kardeşim ekle oraya konularını tek tek hiç uğraşma,olmadı konunu arattır,sanki çok zor bişey,ama onlarda haklı okadar çok topic açmışlarki kendi konularını bulamıyorlar neyse...
ben ufak bi duş alıp hazırlanayım dua edin bana
valla ben de duymuştum öyle bişey,hatta geçtğimiz cuma sordum hastaneye daha belli deil fiyatlar dediler...aynı da kalabilir dediler...kızlar bişi sorucam, yılbaşından sonra özel hastanelere zam mı geliyo?
Kızlaaaaaaaaarrrr ben geldim kontrolden,hemen herşeyi aktarıyorum,tansiyonum normal,kilom 68 bu ay 2 kg almışım,kızım Dilanın kilosu 2.400 kg olmuş boyu 46 cm,dudaklar köfte yanaklar tombiş,yüzü yuvarlak hatlı,elini yiyodu:) yüzünü görünce içim bi eridi doğsada yesem şunu dedim:) doktor teyze bunun boyu baya uzun,hatta bacaklar 35+6 çıktı yani önde gidiyor,ve 14 şubatta bekleniyodu doğum,ama doktor şubatın ilk haftası bekliyoruz dedi,halen baş aşağı doğum pozisyonunda,artık 15 günde bir gidicem kontrole,balık yağı verdi çok iyiymiş son ayda kullanılması gerekiyormuş,zekası için..birde elevit diye bir ilaç verdi sizden adını duyuyodum ama ne olduğunu tam bilmiyorum,kan hapımıda söyledim işe pek yaramadı dedim,takviye bişeyler yazdı,cep telefon numarasını verdi bana,doğum fiyatlarınıda söyledi,doğumuma bu doktor girecek,anlaşmalı olduğu hastanede doğurucam,özel Atlas hastanesinde...ssk sız normal doğum 700,sezeryan 1100 tl,tek kişilik oda refakatçi hasta bezi falan dahil,ama ben sskmı açtırıcam ozaman fiyat biraz daha iner diye düşünüyorum,neyse durum böyle yaw o ne tatlı şeydi öyle dadı damağımda kaldı:)
slm kızlar,herkese güzel bir hafta diliorum,herkester iidir inş.ben dün akşamdan beri sürekli ağlama nöbetlerindeyimhiç bi sebep yok ama çok sıkılıorum,bi de şu tayin işi aklıma geldikçe çıldıracak gibi oluyorum,allah kimseyi şu meb eline düşürmesin
bu arada ne yemeği yapacağımı bilmiyorum yaaa,hergün hergün ne yapacağım die düşünmekten fenalık geldi,fikri olan var mı?
cnm arabanız hayırlı olsun,kazasız belasız kullanın inş.
kızını da görmüşsün gözün aydın...
cnm çooooook geçmiş olsun anneciğine,ama sanırım iimiş artık gözün aydın....
senin de gözün aydın cnm...ayyy esnerken gördün demek ne güzel yaaa:)
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel diyecektim,gelmişsin bile az önce okudum,gözün aydın cnm maşşallah bebişine...
valla ben de duymuştum öyle bişey,hatta geçtğimiz cuma sordum hastaneye daha belli deil fiyatlar dediler...aynı da kalabilir dediler...
fiyatlar benim gittiğim hastanede de hemen hemen böyleydi galiba...
gülcan çok tşkler cnmbana da oluyo arada içime bi sıkıntı düşüyo sebepsiz üzme kendini de bebişini de boşyere
dillerimlal senin de mi negatif kan grubun? bizde de var uyuşmazlık
Selam kızlar biz geldik kızımla nasılsınızzzz
Selam kızlar biz geldik kızımla nasılsınızzzz
sağol canım sen nasılsın?sen yokken heyecan doruktaydı şekerim moonson doğurdu,diğer bikaç kişide topun ağzında
ooo çağlayan gelmişş hoşgelmişş sefa getirmişş
kız özledik valla seni ve kızçeni
biz iyiyiz valla nolsun işte yuvarlanıp gidiyoz
asıl sen nasılsın dinlendin dopink aldın haberler sende asıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?