2011 Şubat Anneleri

maalesef canım acıbadem maslak hastanesı ben ılk olarak buraya basladım orda devam edıyorum ozel saglık ıgortam %80ınını karsılıyor yoksa yapamazdım orda bende:83:

hmm yani fiyat bu ama sen hepsini ödemiyceksin.yani ben de yuh dedim duyunca.ama yine de çok bence yaa.yani abartıyo bazı hastaneler ücreti.arkadaşım 3 hafta önce devlette yaptı.doğumevinde epidural sezeryan oldu.inanın 5 kuruş vermedi.ve çook memnun.hatta personelin çok kibar davrandığını söylüyo hep.başka bi arkadaşım da özel hastanede epiduralli sezeryan oldu 300 tl ye geçen yıl.yani sonuçta işlem aynı.bu kadar abartmalarının alemi yok bence

evet canım benımde ozel sıgorta olmasa bende yapmam ama bırkere hastaneye gıttınızmı zaten baska yerler cok sarmıyor sızı oyuzden bende bastan oraya gıtmkle hata yaptım bıdahada degıstıremedım nereye gıttıysem alısamadım doktorumda orda olunca mecbur kaldım:26:

imp kullanıcısından alıntı;

maalesef canım acıbadem maslak hastanesı
sen hangı hastanedesın fıyatı uygunmus

canım ben Bayındır Hastanesinde yapıcam.Ankarada.benimde özel sağlık sigortam var ve %100 karşılıyor.o yüzden aslında çokta üstünde durmuyorum.benimde doktorumun anlaşmalı olduğu hastane.daha önce muayeneyede gitmiştim çok ilgililerdi.inşallah iyi olur

tabı canım devletede gıtsen aynı seyı yapıcak sonucta helede normal dogum oldugunda hıcbısey yapmıyorlar cok fazla ama soyle dusunmek lazım bı tatıle gıttıgınızde nasılkı farklı tercıhlerınız oluyor buda oyle bırsey saglıktan zıyade konfor hızmet vsye bakıyorsunuz

selam kızlar.
okuldan geldim 1 hafta rapordan sonra dinlenmiş olarak gittim ama yorulmuş olarak döndüm.
32.hafta çalışabilir raporunu aldım 15 tatilde 2 haftam yanıyor yazıkki.doktorumu ikna edemedim ayarlama için
midemde inanılmaz bir yanma var gaviscon içtim ama çok işe yaramadı gibi.

%100 karsılaması cok ıyı bızımde yenı yılda oyle bırsey yapabılırlermıs ıns olur

nur bugün sepetini almaya gidecekti ulıusa.hızını alamadı galibaaa yine dere tepe dolaşıyor heraldeki gelemedi.ayyy cici bici bişi olmuştur şimdi kızının sepeti merak ettimmm gelsede bizede gösterse

%100 karsılaması cok ıyı bızımde yenı yılda oyle bırsey yapabılırlermıs ıns olur

asıl süper olan sigortayı eşimin iş yerinin yapmasıı.Allah razı olsun ne diyim bugüne kadar kontrollerde falanda hiç para vermedik.bir tek kan uyuşmazlığımız var onun aşısı için para verdik okadar.oğlum doğunca oda sigorta kapsamına giriyo onunda sigortası olacak inşallah.ben eşiimin iş yerini en çok bu yüzden seviyorum

ok cnm anlıyorum.ben de sanki sana yükleniyomuşum gibi konuşmuşum kusura bakma .bnm tepkim hastanelere.ben de devlet memuruyum.öğretmenim.ve bazen şöyle düşünüyorum.devlet hastaneleri bizler için var.yani bizim maaş kesintilerimizle dönüyo çark ama hizmette biçok devlet hastanesi maalesef çok kötü.işte ben buna kızıyorum.neden hem maaş kesintim oluyo da ben özele gitmek zorunda kalıyorum diye.he ben de belki özlede yapıcam doğumu tam olarak belli değil daha ama işte kendi kendime kızıyorum

önemli olan bebişlerimizin ve bizlerin sağlıkla şu doğum olayından yırtmamız gerisi hikayee. bebişlerimiz ve biz iyi olalım da doğum nerde olursa olsun ne kadar para harcanırsa harcansın :13:

slm kızlar,herkese güzel bir hafta diliorum,herkester iidir inş.ben dün akşamdan beri sürekli ağlama nöbetlerindeyim hiç bi sebep yok ama çok sıkılıorum,bi de şu tayin işi aklıma geldikçe çıldıracak gibi oluyorum,allah kimseyi şu meb eline düşürmesin
bu arada ne yemeği yapacağımı bilmiyorum yaaa,hergün hergün ne yapacağım die düşünmekten fenalık geldi,fikri olan var mı?

cnm arabanız hayırlı olsun,kazasız belasız kullanın inş.
kızını da görmüşsün gözün aydın...

cnm çooooook geçmiş olsun anneciğine,ama sanırım iimiş artık gözün aydın....

senin de gözün aydın cnm...ayyy esnerken gördün demek ne güzel yaaa:)

hadi bakalım hayırlı haberlerle gel diyecektim,gelmişsin bile az önce okudum,gözün aydın cnm maşşallah bebişine...

kızlar bişi sorucam, yılbaşından sonra özel hastanelere zam mı geliyo?
valla ben de duymuştum öyle bişey,hatta geçtğimiz cuma sordum hastaneye daha belli deil fiyatlar dediler...aynı da kalabilir dediler...

fiyatlar benim gittiğim hastanede de hemen hemen böyleydi galiba...

gülcan çok tşkler cnm bana da oluyo arada içime bi sıkıntı düşüyo sebepsiz üzme kendini de bebişini de boşyere

dillerimlal senin de mi negatif kan grubun? bizde de var uyuşmazlık

Kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim,bu arada ben hastaneyi aradım,ve fiyatları sordum,Atlas hastanesi ücretli hastada normal doğum 635 tl,sezeryan 1.75 tl alıyor.4 tane test oda refakatçi hepsinin içinde,

benim doktor özel gireceği için normal 800 tl,sezeryande 1100 tl alıyor

bu arada ssk lı fiyatlarıda şöyle normal doğum 385 tl,sezeryan 585 tl

bunları detaylı aktarmamın sebebi olurda forumda bilgi edinmek isteyen olur yada nette arama yapan birileri olur yardımcı olabilmek için yazdım,çünkü ben forumda hastane isimleri yazarak fiyat öğrenmeye çok çalışmıştım:) hepside eski konular ve fiyatlardı pek işime yaramamıştı,bunlar ümraniyedeki ATLAS HASTANESİ nin 2010 doğum fiyatları.

ahh canımmm ben sıramı savdım sanamı geldi bu depresif ruh halii

bende geçenlerde böyleyudim geçtiii.arada bir iyi saatlerolsunlar gelip yokluyo işte böyle

ağlama demicem valla ağla gitsin ağlamadan rahatlanmıyor.boşveeerr koyverr gitsinnn

ama uzatma yanii.Herşey olacağına varır merak etme.Allah ım hakkımızda hayırlısını versin

gülcan çok tşkler cnm bana da oluyo arada içime bi sıkıntı düşüyo sebepsiz üzme kendini de bebişini de boşyere

dillerimlal senin de mi negatif kan grubun? bizde de var uyuşmazlık

evet yaa maalesef benim negaztif eşimin pozitif.ilk iğnemi oldum amniyosentez sonrası bi tane daha olucam sanırım doğumda.bebekte sorun çıkmadı Allahtan

neslim ne bileyim yazıyorum bazen kaynıyor arada falan ben de zırt bırt yazmıyorum o yüzden
cevap veren olmuyor

sağol canım sen nasılsın?sen yokken heyecan doruktaydı şekerim moonson doğurdu,diğer bikaç kişide topun ağzında

hoşbulduk kızlar tatil bitti geri geldim.Mehtap'ın haberini aldım bugünde aradım oğluşta oda iyiymiş çok şükür sizlere selamı var.
Bende sizleri çok özledim bir hafta geçmek bilmedi ama tüm eksiklerimi tamamladım kızçemin cicilerini yıkadım şimdi yavaş yavaş ütülüyorum.

Topun ağzında kimler var bakıyım söyleyin hemen.Bir hafta kayboldum ortalıktan site almış başını gitmiş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…