yok canım estafgfurullah..ok cnm anlıyorum.ben de sanki sana yükleniyomuşum gibi konuşmuşum kusura bakma.bnm tepkim hastanelere.ben de devlet memuruyum.öğretmenim.ve bazen şöyle düşünüyorum.devlet hastaneleri bizler için var.yani bizim maaş kesintilerimizle dönüyo çark ama hizmette biçok devlet hastanesi maalesef çok kötü.işte ben buna kızıyorum.neden hem maaş kesintim oluyo da ben özele gitmek zorunda kalıyorum diye.he ben de belki özlede yapıcam doğumu tam olarak belli değil daha ama işte kendi kendime kızıyorum
önemli olan bebişlerimizin ve bizlerin sağlıkla şu doğum olayından yırtmamızgerisi hikayee. bebişlerimiz ve biz iyi olalım da doğum nerde olursa olsun ne kadar para harcanırsa harcansın :13:
neslim ne bileyim yazıyorum bazen kaynıyor arada falan ben de zırt bırt yazmıyorum o yüzden
cevap veren olmuyor
gözünaydın canım köfte dudaklı kızına maşallah kilosuda iyi canım kızının. iyi böyle giderse normal yaparsın dogumu belki... hastane fiyatında uygun muş bence daha nolcak özel öle yani aldın mı kızına bişeyler :))Kızlaaaaaaaaarrrr ben geldim kontrolden,hemen herşeyi aktarıyorum,tansiyonum normal,kilom 68 bu ay 2 kg almışım,kızım Dilanın kilosu 2.400 kg olmuş boyu 46 cm,dudaklar köfte yanaklar tombiş,yüzü yuvarlak hatlı,elini yiyodu:) yüzünü görünce içim bi eridi doğsada yesem şunu dedim:) doktor teyze bunun boyu baya uzun,hatta bacaklar 35+6 çıktı yani önde gidiyor,ve 14 şubatta bekleniyodu doğum,ama doktor şubatın ilk haftası bekliyoruz dedi,halen baş aşağı doğum pozisyonunda,artık 15 günde bir gidicem kontrole,balık yağı verdi çok iyiymiş son ayda kullanılması gerekiyormuş,zekası için..birde elevit diye bir ilaç verdi sizden adını duyuyodum ama ne olduğunu tam bilmiyorum,kan hapımıda söyledim işe pek yaramadı dedim,takviye bişeyler yazdı,cep telefon numarasını verdi bana,doğum fiyatlarınıda söyledi,doğumuma bu doktor girecek,anlaşmalı olduğu hastanede doğurucam,özel Atlas hastanesinde...ssk sız normal doğum 700,sezeryan 1100 tl,tek kişilik oda refakatçi hasta bezi falan dahil,ama ben sskmı açtırıcam ozaman fiyat biraz daha iner diye düşünüyorum,neyse durum böyle yaw o ne tatlı şeydi öyle dadı damağımda kaldı:)
önemli olan kolay kurtulmak sağlıklı sıhhatle kucagına almak bebegini...canım ben Bayındır Hastanesinde yapıcam.Ankarada.benimde özel sağlık sigortam var ve %100 karşılıyor.o yüzden aslında çokta üstünde durmuyorum.benimde doktorumun anlaşmalı olduğu hastane.daha önce muayeneyede gitmiştim çok ilgililerdi.inşallah iyi olur
Selam kızlar biz geldik kızımla nasılsınızzzz
canım sıkılıyo aşağısıda çok kalabalık ama kimse konuşmuyorrr
gözünaydın canım köfte dudaklı kızına maşallah kilosuda iyi canım kızının. iyi böyle giderse normal yaparsın dogumu belki... hastane fiyatında uygun muş bence daha nolcak özel öle yani aldın mı kızına bişeyler :))
önemli olan kolay kurtulmak sağlıklı sıhhatle kucagına almak bebegini...
hoşgeldin canım
hoşgeldin çağlayan işe başladınmı ?
kızlar kımse yanlıs anlamasın onlıne gozukmemıze ragmen ısyerınde oldugum ıcın herzaman bakamıyorum okuyup cevap verene kadarda 2-3 sayfa gecmıs oluyor ancak bana hıtaben yazılanlara cevap verebılıyorumaslında benkonusuyorum ama ne konussak karşılık alamıyorum bende susuyorum
sudenur bir ara gitti hastaneye,gözde ve neslinin hafif şüpheleri oldu falan,sürmeli zaten potansiyel.bekliyoruz bakalım sıradaki bomba kimden?hoşbulduk kızlar tatil bitti geri geldim.Mehtap'ın haberini aldım bugünde aradım oğluşta oda iyiymiş çok şükür sizlere selamı var.
Bende sizleri çok özledim bir hafta geçmek bilmedi ama tüm eksiklerimi tamamladım kızçemin cicilerini yıkadım şimdi yavaş yavaş ütülüyorum.
Topun ağzında kimler var bakıyım söyleyin hemen.Bir hafta kayboldum ortalıktan site almış başını gitmiş :))
melocum valla senden görmesen beni
valla kızlar napalım körler sağırlar birbirini ağırlaraslında benkonusuyorum ama ne konussak karşılık alamıyorum bende susuyorum
selam kızlar bugun evlilik yıldönümüm 1 sene kimi zaman heyecanlı kimi zaman kavga ederek kimi zamanda sevgi dolu geçti ama en önemlisi sanırım çoğunluğu hamilelikle geçti :)
sizler kaç yıllık evlisiniz? evliliğin ilk yılı zormu geçer sizce?
RomeosununJulieti;16837272[COLOR="darkred" .!.:doktorun gerek görürse söyler cnm zaten.valla bnm ilacı verirken yanma hissim oluyo.sonrasında ogün pek bişi olmuyo.eertesi gün dediin gibi tatlı tatlı kaşınıyo bide acıyo iğne yerim.bünyeye göre değişiyodur belki etkisi.bana da her iğnede yağlı bi eriyik oldugu için hem yakar hem de dağılması güç olur kolonyalı pamukla ovabilirsin diyo hemşireler[/COLOR]
Kızlaaaaaaaaarrrr ben geldim kontrolden,hemen herşeyi aktarıyorum,tansiyonum normal,kilom 68 bu ay 2 kg almışım,kızım Dilanın kilosu 2.400 kg olmuş boyu 46 cm,dudaklar köfte yanaklar tombiş,yüzü yuvarlak hatlı,elini yiyodu:) yüzünü görünce içim bi eridi doğsada yesem şunu dedim:) doktor teyze bunun boyu baya uzun,hatta bacaklar 35+6 çıktı yani önde gidiyor,ve 14 şubatta bekleniyodu doğum,ama doktor şubatın ilk haftası bekliyoruz dedi,halen baş aşağı doğum pozisyonunda,artık 15 günde bir gidicem kontrole,balık yağı verdi çok iyiymiş son ayda kullanılması gerekiyormuş,zekası için..birde elevit diye bir ilaç verdi sizden adını duyuyodum ama ne olduğunu tam bilmiyorum,kan hapımıda söyledim işe pek yaramadı dedim,takviye bişeyler yazdı,cep telefon numarasını verdi bana,doğum fiyatlarınıda söyledi,doğumuma bu doktor girecek,anlaşmalı olduğu hastanede doğurucam,özel Atlas hastanesinde...ssk sız normal doğum 700,sezeryan 1100 tl,tek kişilik oda refakatçi hasta bezi falan dahil,ama ben sskmı açtırıcam ozaman fiyat biraz daha iner diye düşünüyorum,neyse durum böyle yaw o ne tatlı şeydi öyle dadı damağımda kaldı:)
selam kızlar.
okuldan geldim 1 hafta rapordan sonra dinlenmiş olarak gittim ama yorulmuş olarak döndüm.
32.hafta çalışabilir raporunu aldım 15 tatilde 2 haftam yanıyor yazıkki.doktorumu ikna edemedim ayarlama için
midemde inanılmaz bir yanma var gaviscon içtim ama çok işe yaramadı gibi.
selam kızlar sabahtan beri geçmişi oku oku bitiremedim....hızınıza yetişemiyorum vallasize bir sorum olacak...normal doğummu istiyorsunuz sezeryanmı...karar verdinizmi..yoksa dramı bırakcaksınız? önceden anne olmuş arkadaşlarda tavsiyelerini yazarsa sevinirim.ağrı acı durumları nasıl oluyo..bide normal doğumda orjinallik bozuluyomu??? drada soramıyorum meraklardayım...kararlarınızı ve tecrübelerinizi bekliyorum sabırsızlıkla:18:
selam kızlar bugun evlilik yıldönümüm 1 sene kimi zaman heyecanlı kimi zaman kavga ederek kimi zamanda sevgi dolu geçti ama en önemlisi sanırım çoğunluğu hamilelikle geçti :)
yok canım geçen hafta raporluydum daha 5 hafta var karneyi verince ayrılacağımmelocum sen raporlumuydun ben senı artık yasal ızın hakkını kullanıosun sanmıstım sureklı online gorunce..
bu arada benımde mıgdemde muthıs bı yanma var agrı gıbı acı gıbı goguslerım sırtımdan hıssedıom sankı kızcazım cok yukarda nerdeyse mıgdeme vuruyo ondan da kaynaklanıo sanırım
.
kızlar aşkolsunnormal doğummu sezeryanmı kararınız dedim...kimse kale almadı beni küsmek üzereyim size...bi tanemi cevap yazan olmaz
kızlar aşkolsunnormal doğummu sezeryanmı kararınız dedim...kimse kale almadı beni küsmek üzereyim size...bi tanemi cevap yazan olmaz
Selam kızlar biz geldik kızımla nasılsınızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?