2011 Şubat Anneleri

yok canım estafgfurullah..
ben oyle dusunmedım,dedıklerıne katılıyorum ama maalesef ulkemızde saglık sıstemıboyle ıslıyor bızde ozel hastanelerı zengın etmek durumunda kalıyoruz

gözünaydın canım köfte dudaklı kızına maşallah kilosuda iyi canım kızının. iyi böyle giderse normal yaparsın dogumu belki... hastane fiyatında uygun muş bence daha nolcak özel öle yani aldın mı kızına bişeyler :))
önemli olan kolay kurtulmak sağlıklı sıhhatle kucagına almak bebegini...
Selam kızlar biz geldik kızımla nasılsınızzzz

hoşgeldin canım

hoşgeldin çağlayan işe başladınmı ?

Hoşbulduk kızlar evet işe başladım

bugün gerçekten burası çok sakin ve sessiz.Ben coşkulu bir şubat anneleri bekliyordum ama herkeste bir suskunluk bir durgunluk zaman yaklaştı diye mi böyle oldunuz acep

selam kızlar bugun evlilik yıldönümüm 1 sene kimi zaman heyecanlı kimi zaman kavga ederek kimi zamanda sevgi dolu geçti ama en önemlisi sanırım çoğunluğu hamilelikle geçti :)
sizler kaç yıllık evlisiniz? evliliğin ilk yılı zormu geçer sizce?

aslında ben konusuyorum ama ne konussak karşılık alamıyorum bende susuyorum
kızlar kımse yanlıs anlamasın onlıne gozukmemıze ragmen ısyerınde oldugum ıcın herzaman bakamıyorum okuyup cevap verene kadarda 2-3 sayfa gecmıs oluyor ancak bana hıtaben yazılanlara cevap verebılıyorum

sudenur bir ara gitti hastaneye,gözde ve neslinin hafif şüpheleri oldu falan,sürmeli zaten potansiyel.bekliyoruz bakalım sıradaki bomba kimden?
melocum valla senden görmesen beni

aslında ben konusuyorum ama ne konussak karşılık alamıyorum bende susuyorum
valla kızlar napalım körler sağırlar birbirini ağırlar

canım ben 5 yıllık evliyim,anlaşmaya bağlı tabi amaevliliğin ilk yılı genelde tarafların kendi kurallarını eve yansıtmaya çalışmasıyla geçiyor

evet dagılımı zor oluyomus valla ıgne oldugum yer yuvarlakk kaya gıbı oluyo banada kolanyayla masaj yap demıslerdı. kasıyorum kasıyorum kanatıyorum harıta gıbı oldu yara bereden :)

masallah canım kuzucuguna yaw sızın bebısler bırer mınık adam ve mınık hanım olmuslar bıle.. subatın en son anne adayı benım heralde kı benım fıstıgım mınıcık daha.

melocum sen raporlumuydun ben senı artık yasal ızın hakkını kullanıosun sanmıstım sureklı online gorunce..
bu arada benımde mıgdemde muthıs bı yanma var agrı gıbı acı gıbı goguslerım sırtımdan hıssedıom sankı kızcazım cok yukarda nerdeyse mıgdeme vuruyo ondan da kaynaklanıo sanırım

caglayancım hosgeldın canım..

kızlar aşkolsun normal doğummu sezeryanmı kararınız dedim...kimse kale almadı beni küsmek üzereyim size...bi tanemi cevap yazan olmaz

nice senelere canım esınle bebısınle saglıklı uzun yıllar sızınle olsun.. bızde bı senemızı yenı devırdık henuz 14 aylık olduk.. ılk sene halıyle aynı ev ıcerısınde bırısı ıle yasama alısma donemı zamanla hersey rayına oturuo Allah hıc bırımızın agzının tadını bozmasın.

yok canım geçen hafta raporluydum daha 5 hafta var karneyi verince ayrılacağım
kızlar aşkolsun normal doğummu sezeryanmı kararınız dedim...kimse kale almadı beni küsmek üzereyim size...bi tanemi cevap yazan olmaz

şekerim çoğunluk yazdıklarımız havada kalıyor takma sengözümüzden kaçıyor aslında
ben normal istiyorum ama mecburi sezeryan olursa da yapacak bişey yok

canım ben 5 yıllık evliyim,anlaşmaya bağlı tabi amaevliliğin ilk yılı genelde tarafların kendi kurallarını eve yansıtmaya çalışmasıyla geçiyor

doğru söylüyorsun ilk zamanlar hele çok zordu :)

ahh ahhh keske buna karar verebılmek ole kolay olsaaa.. bende muallaktayım.. ben sımdıye kadar sezeryana yonlendırmıstım kendımı myomlu olldguum ıcın ama drum normal dogumun saglıklı oldugunu soyluyo dogal olarak ona yonlendırıo keske yapabılsem bende normal ısterım ama korkuyorumda..

aslında sımdıden kendını sartlandırmak yanlıs ıkı arkadasımda yenı dogum yaptı kendılerını ınanılmaz normal doguma sartlandırmslardı sunnı sancı ıstedıler bebek gelmeyınce ıkısınınde sonu sezeryandı. sezeryan dersın bebek bırden yolunu bulur gelıverır bunlar planlancak seyler deıl gıbı gounuo hakkımızda hangısı hayırlısı en az acılısı olcaksa o olsun.. tek korkum sancıyı cekıp cekıp doguramayıp sezeryan olup ıkısının acısını bı yasamakkkk

nesli melo kimmiş bakayım size cevap vermeyenler hee çekeyim hemen kulaklarını
yoksa benmiyimkiiii evet bazen arada kaynıyor yaaa bende bazen kendi kendime konuşuyorum gibi oluyorum aradan kaynak olmaya çalışıyom ozaman :130:

faygen ben normal istiyorum emme oğlumun psikolojik durumuna da bağlı tabiii henüz çatı muayenesi olmadımm bilmiyorum müsaitsem normal istiyorum bi şekilde doğurcaz mecbur

çağlayan sıraya gir şekerimm doğum için artık fiş veriyoruz makine girişteydi artıkın heran herşey olabili

ayyy bende ütü yapıodum oğluşumun nevresimlerini ütüledim cicilerini ütüledim.sıra eşimin gömleklerine geldii benim pil bitttiii :26: napimm yalap şalap ütüliceiizz artık

maway evlililk yıldönümüzmüiş hayırlı olsun nice seneeler:123:

bizimde 1.5 sene oldu evlilik yıldönümümüzde hamile olduğumu öğrenmiştim ve eşime söylemiştim bende

canım ben normal ıstıyorm ama cokta hırpalanmak ıstemıyorum oyle saatlerce beklemek sunıyle acı cekmek hem kendıne hem bebege zarar vermek bence gereksız doktorumada aynen boyle soyledım oda ben senı muayene edıcem buna gore bırlıkte karar verıcez daha var dusunme dedı bakalım hayılrıısı

ben de 2.5 yıllık evliyim canım evliligin ilk yılı karşılıklı kendi kurallarını benimsetmek birbirine alışmak ayrı karakterde iki insanın aynı ortamı paylaşması vs vs biraz zor geçiyor tabi ...

selamlar kızlar,
nasılsınız bugün?
şu uyarı topiğini okudum, bu arada dillerimlal, manik ve diğer arkadaşlar çok iyi yazmışsınız, ortak derdimizi anlatmışsınız. ben de bu konu açıldığından beri neden bizim topiğimizi bizim listeden olmayan biri açmış diye düşünüyordum, manikçim bravo sen söylemişsin.
ayrıca açılan konunun GEREKSİZLİĞİ ni de güzelce belirtmişsiniz. teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…