kızlar aşkolsunnormal doğummu sezeryanmı kararınız dedim...kimse kale almadı beni küsmek üzereyim size...bi tanemi cevap yazan olmaz
nice senelere canım esınle bebısınle saglıklı uzun yıllar sızınle olsun.. bızde bı senemızı yenı devırdık henuz 14 aylık olduk.. ılk sene halıyle aynı ev ıcerısınde bırısı ıle yasama alısma donemı zamanla hersey rayına oturuo Allah hıc bırımızın agzının tadını bozmasın.
ben de 2.5 yıllık evliyim canım evliligin ilk yılı karşılıklı kendi kurallarını benimsetmek birbirine alışmak ayrı karakterde iki insanın aynı ortamı paylaşması vs vs biraz zor geçiyor tabi ...
kızlar aşkolsunnormal doğummu sezeryanmı kararınız dedim...kimse kale almadı beni küsmek üzereyim size...bi tanemi cevap yazan olmaz
kızlar bende potansiyel şüpheli sayılırım aslında bebişim doğum kanalına girmiş.Kontrollerim haftada bir dün acildeydim nstye bağlandım çok iyi çıktı bebişim ama hareketsizleştiği anda dr.geliyorsun dedi.
Cumartesi kontrole gittik 2.040 gr olmuş kızçem kg bana az geldi dr.söyledim korkma gelişiminde problem yok herşey yolunda dedi.2.500 kg bile doğsa bize kendini çabuk toparlar merak etme dedi.
Şubat ayını beklemiycek bizim minikler galiba.
merhaba kızlar sabah oğluşumu görmeye gittik.2.300 kg. ve 44 cm olmuş.Doktor riskli haftaları atlattın dedi. Şu iki haftada sorunsuz geçer inş.
kızlarrr ben bugün çoook mutluyum yaa
arabamız geldi.plakasız falan deneme sürüşümü yaptımayy çok sevdim ya Allahın izniyle inş kazasız belasız sürerim iki tane de horoz kestik arabamız için Allah kabul etsin
vee en önemlisi kızımızı gördükgerçi göstermedi kendini pek ama doktorumuz herşeyin yolunda olduğunu söyledi.bnm de erken doğum riskim yokmuş artık.istirahatim ve iğneler işe yaramış anlaşılan serviks uzunlugu normal çıktı yani.seni de diğer normal gebeler gibi 20 gün sonra bekliyorum dedi.çook sevindim riskimin ortadan kalmasına zamanında gelir inş hepimizin bebişi. 2200 olmuş bebişim çoook mutlu oldum.şimdilik tek sorun bebişin doğum pozisyonunda olmaması.yan yatıyodu resmen yani yatay şekildeydi ama doktorumuz büyük olasılıkla döner dedi inş bakalım
kızlarr anneciğimin sesini duydum çok şükür.iyi gelmiyodu ama atlatmış çok şükür.hala yoğun bakımda ama kardeşicağızımın hemşire olması sayesinde tel sokmuş kardeşim benim ne kadar merak ettiğimi bildiği için yavrum
iyiyim ben annem sen kendine dikkat et umayıma iyi bak dedi yarın çıkcam yoğun bakımdan 1 ay sonra yanındayım dedi
çok şükür uzakta olmak çok zor kızlar
annecim iyi olsunda ben tek başıma bile doğuma gitmeye razıyım
ohh be valla rahatladım biraz telef olmuştum ağlamaktan bide eşime çaktırmamya çalışmaktan
valla bugün hafta içi bi gün olsaydı hemen dru arayıp uçak raporu alıp gitcektim ama o zamanda uçakta doğurudum sanırım :))
gunaydın kızlar ctesı gunu oglusumu gordum ve dunyalar benım oldu oglum sonunda haftasını yakalamıs yedıgım balık hapları ıse yaramıs anlasılan 1661gr kılomus boyunu soylemedı yıne ama haftasıyla uyumlu dedı dogum pozısyonu degısmemıs ve en guzelı dra yakından yuzunu gormek ıstıyorum dedıgımde ıyıce yakınlastırmısken esnedı oglum oyle tatlıydı kı sankı o ultrason cıhazında degılde kolarımdaydı ve esnıyordu ahhhgel 8 ocak gell..
selamlar kızlar,
nasılsınız bugün?
şu uyarı topiğini okudum, bu arada dillerimlal, manik ve diğer arkadaşlar çok iyi yazmışsınız, ortak derdimizi anlatmışsınız. ben de bu konu açıldığından beri neden bizim topiğimizi bizim listeden olmayan biri açmış diye düşünüyordum, manikçim bravo sen söylemişsin.
ayrıca açılan konunun GEREKSİZLİĞİ ni de güzelce belirtmişsiniz. teşekkürler
çağlayancım hoşgeldin. Özlettin kendini valla. Bende raporluyum bu haftada sonra 10 gün izin alıcam. İnş. 37 den sonra olur bebişim
ikinize de gözünaydın diyorum maşallah bebeklerinize aman saglıklı olsunlarda şubat ı beklemeselerde olur zaten ne kalıyor geriye :))
çağlayan birde soruyordun kimler topun ağzında diye bak sen de topun ağzındaymışsın
çağlayan birde soruyordun kimler topun ağzında diye bak sen de topun ağzındaymışsın
acaba sırada o topun ağzında kim patlayacak
off kızlar yoruldum artık karnımın içide cok acıyor doktru aradım ama ulaşamdım yarın sabh erkenden randevu aaldım gidicemm inşallh artmaz bu agrılarımm
kızlar bu arada bende ctesıgunu emınonu turuna gıdebıldım ve eksıklerımızı sekerlerımız hallettık ayrıca tek kullanımlık hasta camasırı alıcaktım ama satıcı nerede dogum yapacagımı sordu acıbadem deyıncede ozaman bosuna para verme ole hastanelerde verıyorar zaten dedı bende almadım ama acaba alsamıydım bılemedım
günaydın cici anneler nasılsınız ben c tesi oğluşumu gördüm doğum pozisyonunu almış 2,350 gr 47cm olmuş bebeğim dr herşey iyi dedi nst de temiz çıktı ama kontroller 2 haftada 1 olacak şekilde değişti hayırlısı ne diyeyim geçmişe bakamadım çok yazı yazılmış
gözdecim dualarımız annenle inşallah iyi olur
maaşallah canım benimki iki aydır ters sezeryan dedi doktor inşallah döner birde suyu çok azmış daha erken alabiliriz dedi haftaya pazartesi tekrar doktora gitcem bakalım ne diycek
Kızlaaaaaaaaarrrr ben geldim kontrolden,hemen herşeyi aktarıyorum,tansiyonum normal,kilom 68 bu ay 2 kg almışım,kızım Dilanın kilosu 2.400 kg olmuş boyu 46 cm,dudaklar köfte yanaklar tombiş,yüzü yuvarlak hatlı,elini yiyodu:) yüzünü görünce içim bi eridi doğsada yesem şunu dedim:) doktor teyze bunun boyu baya uzun,hatta bacaklar 35+6 çıktı yani önde gidiyor,ve 14 şubatta bekleniyodu doğum,ama doktor şubatın ilk haftası bekliyoruz dedi,halen baş aşağı doğum pozisyonunda,artık 15 günde bir gidicem kontrole,balık yağı verdi çok iyiymiş son ayda kullanılması gerekiyormuş,zekası için..birde elevit diye bir ilaç verdi sizden adını duyuyodum ama ne olduğunu tam bilmiyorum,kan hapımıda söyledim işe pek yaramadı dedim,takviye bişeyler yazdı,cep telefon numarasını verdi bana,doğum fiyatlarınıda söyledi,doğumuma bu doktor girecek,anlaşmalı olduğu hastanede doğurucam,özel Atlas hastanesinde...ssk sız normal doğum 700,sezeryan 1100 tl,tek kişilik oda refakatçi hasta bezi falan dahil,ama ben sskmı açtırıcam ozaman fiyat biraz daha iner diye düşünüyorum,neyse durum böyle yaw o ne tatlı şeydi öyle dadı damağımda kaldı:)
selam kızlar.
okuldan geldim 1 hafta rapordan sonra dinlenmiş olarak gittim ama yorulmuş olarak döndüm.
32.hafta çalışabilir raporunu aldım 15 tatilde 2 haftam yanıyor yazıkki.doktorumu ikna edemedim ayarlama için
midemde inanılmaz bir yanma var gaviscon içtim ama çok işe yaramadı gibi.
hoş geldin canım, özledik seni. Sevil kızım nasıl?Selam kızlar biz geldik kızımla nasılsınızzzz
selam kızlar bugun evlilik yıldönümüm 1 sene kimi zaman heyecanlı kimi zaman kavga ederek kimi zamanda sevgi dolu geçti ama en önemlisi sanırım çoğunluğu hamilelikle geçti :)
sizler kaç yıllık evlisiniz? evliliğin ilk yılı zormu geçer sizce?
kızlar bende potansiyel şüpheli sayılırım aslında bebişim doğum kanalına girmiş.Kontrollerim haftada bir dün acildeydim nstye bağlandım çok iyi çıktı bebişim ama hareketsizleştiği anda dr.geliyorsun dedi.
Cumartesi kontrole gittik 2.040 gr olmuş kızçem kg bana az geldi dr.söyledim korkma gelişiminde problem yok herşey yolunda dedi.2.500 kg bile doğsa bize kendini çabuk toparlar merak etme dedi.
Şubat ayını beklemiycek bizim minikler galiba.
merhaba kızlar sabah oğluşumu görmeye gittik.2.300 kg. ve 44 cm olmuş.Doktor riskli haftaları atlattın dedi. Şu iki haftada sorunsuz geçer inş.
hoşgeldin şenaycığım biz iyiyiz sen nasılsın oglun nasıl?
off kızlar yoruldum artık karnımın içide cok acıyor doktru aradım ama ulaşamdım yarın sabh erkenden randevu aaldım gidicemm inşallh artmaz bu agrılarımm
Kızlar ben size birşey sorucam.Şimdi ben bütün çamaşırları yıkadım ama sadece alt açma setlerini yıkamadım siz onları yıkadınız mı.
Ben hiç olmazsa bir tozu gitsin istiyorum ama yıkayıncada birşey olur diye cesaret edemedim sizler nasıl yaptınız.
Birde çantalarını yıkadınız mı bebişinizin ben yıkıyım diyorum ama ondada kararsızım siz nasıl yaptınız.
gülşah canım aynı sıkıntı bende de var ya bende randevumu beklemeden gitcem dr a
hergün bir ağrı oluyor korkuyorum dün gece de karnımın içi acıyordu ağladım artık valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?