2011 Şubat Anneleri

kızlar aşkolsun normal doğummu sezeryanmı kararınız dedim...kimse kale almadı beni küsmek üzereyim size...bi tanemi cevap yazan olmaz

bende normal dogum istiyorum ama bi konuda korkum var o yüzden halen cesaretlenemedim.

kesi konusu kabusum

ama son ana kadar normal isticem çok zorlanırsam da sezeryan a da yok demem

AMİN inşallah tesekkürederim canım.bebek olunca sanki herşey dah güzel olucak gi
bi.

maway evlililk yıldönümüzmüiş hayırlı olsun nice seneeler

bizimde 1.5 sene oldu evlilik yıldönümümüzde hamile olduğumu öğrenmiştim ve eşime söylemiştim bende

sizinki çok romantik ve süpriz olmuş:)

Selamlar biz geldikk

Çaglayancim hosgeldin tatlim
Mapucimm yirim kizini masallah 2,5 kilo olmus nerdeyse
Neslim Soranlara 3 haftam kaldi diyorumm benn insallah kizim yaniltmaz beni
Yarin 9. ayimiza girecegiz yupppiiii
Biz accik cikalim yürüyelimde mert bebegimiz bi an önce gelsin
Çok SIKILDIM kaç gündür evdeyim yaa
:80::80:

kızlar bende potansiyel şüpheli sayılırım aslında bebişim doğum kanalına girmiş.Kontrollerim haftada bir dün acildeydim nstye bağlandım çok iyi çıktı bebişim ama hareketsizleştiği anda dr.geliyorsun dedi.
Cumartesi kontrole gittik 2.040 gr olmuş kızçem kg bana az geldi dr.söyledim korkma gelişiminde problem yok herşey yolunda dedi.2.500 kg bile doğsa bize kendini çabuk toparlar merak etme dedi.

Şubat ayını beklemiycek bizim minikler galiba.

merhaba kızlar sabah oğluşumu görmeye gittik.2.300 kg. ve 44 cm olmuş.Doktor riskli haftaları atlattın dedi. Şu iki haftada sorunsuz geçer inş.

belkide 3 yada 5 yıl sonra oturuyorduk evlilik.

çağlayancım hoşgeldin. Özlettin kendini valla. Bende raporluyum bu haftada sonra 10 gün izin alıcam. İnş. 37 den sonra olur bebişim

kızlar aşkolsun normal doğummu sezeryanmı kararınız dedim...kimse kale almadı beni küsmek üzereyim size...bi tanemi cevap yazan olmaz

merhaba kızlar sabah oğluşumu görmeye gittik.2.300 kg. ve 44 cm olmuş.Doktor riskli haftaları atlattın dedi. Şu iki haftada sorunsuz geçer inş.

ikinize de gözünaydın diyorum maşallah bebeklerinize aman saglıklı olsunlarda şubat ı beklemeselerde olur zaten ne kalıyor geriye :))

güle güle kazasız belasız kullan canım, bebeğine de maşallah

canım annenin daha iyi olmasına çok sevindim,inşallah en kısa zamanda yanında olacak

gözün aydın canım, bizim şubat bebekleri çoook güçlü. daha doğmadan hem annelerine hem teyzelerine umut oldular

hoşgeldin şenaycığım biz iyiyiz sen nasılsın oglun nasıl?

çağlayancım hoşgeldin. Özlettin kendini valla. Bende raporluyum bu haftada sonra 10 gün izin alıcam. İnş. 37 den sonra olur bebişim

Bende sizleri özledim canım.İzin al canım bana bir hafta ilaç gibi geldi o kadar güzel dinlendim ki kızımda bende kendimize geldik diyebiliriz canım.
İnş.bekler bebişlerimiz 37.haftalarını

ikinize de gözünaydın diyorum maşallah bebeklerinize aman saglıklı olsunlarda şubat ı beklemeselerde olur zaten ne kalıyor geriye :))

Saol canım.Ama hiç olmazsa 37 haftayı devirelimde öyle gelsin minişler

çağlayan birde soruyordun kimler topun ağzında diye bak sen de topun ağzındaymışsın

Ben merak ettim acaba başka kimler var diye esra bana çünkü mehtap'ı söylediğinde ben gözde yada nesli sanırım doğum yaptı dedim yok mehtap deyince çok oldum hemen dr.gittim zaten hafta sonu.
Ama hiç belli olmuyor kızlar ne zaman doğum yapacağımız.Bende herşeyimi hazırladım bekliyorum artık sıramı inş.beklerde gelmez minikim erkenden

off kızlar yoruldum artık karnımın içide cok acıyor doktru aradım ama ulaşamdım yarın sabh erkenden randevu aaldım gidicemm inşallh artmaz bu agrılarımm

off kızlar yoruldum artık karnımın içide cok acıyor doktru aradım ama ulaşamdım yarın sabh erkenden randevu aaldım gidicemm inşallh artmaz bu agrılarımm

gülşah canım aynı sıkıntı bende de var ya bende randevumu beklemeden gitcem dr a

hergün bir ağrı oluyor korkuyorum dün gece de karnımın içi acıyordu ağladım artık valla.

Kızlar ben size birşey sorucam.Şimdi ben bütün çamaşırları yıkadım ama sadece alt açma setlerini yıkamadım siz onları yıkadınız mı.
Ben hiç olmazsa bir tozu gitsin istiyorum ama yıkayıncada birşey olur diye cesaret edemedim sizler nasıl yaptınız.
Birde çantalarını yıkadınız mı bebişinizin ben yıkıyım diyorum ama ondada kararsızım siz nasıl yaptınız.

aldıklarını güzel günlerde kullan canım; galiba istanbuldasın tüm joker ve watsons mağazalarında var o çamaşırlardan istediğin zaman bulursun problem değil.

gözün aydın canım, yavrunu görmüşsün. ne güzel çabucak gececek haftalar iki haftada bir görüşeceksiniz.

maaşallah canım benimki iki aydır ters sezeryan dedi doktor inşallah döner birde suyu çok azmış daha erken alabiliriz dedi haftaya pazartesi tekrar doktora gitcem bakalım ne diycek

inşallah zamanında doğum yaparsın ayşecim, güzel haberlerle gel haftaya.

maşallah bebeğine mapuci

tatilin ardından zor gelmiştir calışmak canım, son 5 haftamız ha gayret.
malesef biz hesabı iyi yapamamışız
şubat tatilinde yandı izinler

Selam kızlar biz geldik kızımla nasılsınızzzz
hoş geldin canım, özledik seni. Sevil kızım nasıl?

daha nice senelere canım.
biz 7 yıl çıktıktan sonra evlendik ama evlilik hayatı bambaşka tabi.
zamanla oturuyor herşey. şimdi 3 buçuk yıl oldu, ilk yıla nazaran herşey daha yolunda daha uyumlu gidiyor. seninki de öyle olacaktır eminim.

herşey yolunda giderse normal diyorum ama dr. olmaz mecbur sezeryan derse de sevinebilirim belki çünkü çok korkuyorummmmm:18:

korkutma bizi çağlayancım, vaktiyle gelsin kızçen

ne güzel sıkıntılı zamanları atlatmışsın canım gözün aydın

hoşgeldin şenaycığım biz iyiyiz sen nasılsın oglun nasıl?

sağol canım, hem dinlenip hem de geçmişe yetişmeye çalışıyorum.
oğlum içten içe kemiriyor galiba bugün; doymak bilmeden atıştırıyorum 2 saattir

inşallah ağrın artmaz, önemli bir şey çıkmaz canım, ne zor geçti şu son zamanlar senin için

daha yıkamadım ama yıkamak lazım canım, zaten onlar alt alırken defalarca kirlenip yıkanmak zorunda kalacak. zaten birşey olursa sonra da kullanılmaz anlamış olursun şimdiden. tozlu tozlu kullanılmaz ki.
ben çantayı yıkadım, başka türlü içime sinmedi mis gibi bebek giysilerini koymak.

gülşah canım aynı sıkıntı bende de var ya bende randevumu beklemeden gitcem dr a

hergün bir ağrı oluyor korkuyorum dün gece de karnımın içi acıyordu ağladım artık valla.

aynen cnmm yaa bnde korkuyorum yavaş yavaş yarın ilk beni alıcak konustum karnım acıorr gerginleşti iyicee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…