evet canım topiği bizden birinin açması gerekirken aman konum olsun bi tane nasılsa dolacaklar bol reytingli konuya sahip olurum düşüncesiyle tam emin olmamakla birlikte -2010 annelerinden biri- açmış konuyu gitmiş sonrada uğrayan olmadı zaten listeleme olaylarındada hep bu yüzden sorun yaşadık.Ondan sonrada bize çatıyorlar sinirlendirmesinler biziselamlar kızlar,
nasılsınız bugün?
şu uyarı topiğini okudum, bu arada dillerimlal, manik ve diğer arkadaşlar çok iyi yazmışsınız, ortak derdimizi anlatmışsınız. ben de bu konu açıldığından beri neden bizim topiğimizi bizim listeden olmayan biri açmış diye düşünüyordum, manikçim bravo sen söylemişsin.
ayrıca açılan konunun GEREKSİZLİĞİ ni de güzelce belirtmişsiniz. teşekkürler
Çağlayancım hoşgeldin demek senin bebiş kendini doğuma hazırlıyor:) Sağlıkla gelsinlerde artık bu haftalardan sonra başka problem yaşamazlar.Ne güzel haftada bire düştü kontroller demek benimki taaa 7 ocakta bakalım benede o zman nts ye bağlanıcam.İnş herşey yolundadır.kızlar bende potansiyel şüpheli sayılırım aslında bebişim doğum kanalına girmiş.Kontrollerim haftada bir dün acildeydim nstye bağlandım çok iyi çıktı bebişim ama hareketsizleştiği anda dr.geliyorsun dedi.
Cumartesi kontrole gittik 2.040 gr olmuş kızçem kg bana az geldi dr.söyledim korkma gelişiminde problem yok herşey yolunda dedi.2.500 kg bile doğsa bize kendini çabuk toparlar merak etme dedi.
Şubat ayını beklemiycek bizim minikler galiba.
gözün aydın canım büyümüş minişin maşallahmerhaba kızlar sabah oğluşumu görmeye gittik.2.300 kg. ve 44 cm olmuş.Doktor riskli haftaları atlattın dedi. Şu iki haftada sorunsuz geçer inş.
normal şartlarda kesinlikle normal istiyorum inş öylede olur ama tabiki zaruri hallerde sezeryan olunması ve bunun mesele yapılmaması taraftarıyım.Ama normal doğumu yaşamak istiyorum açıkcası ama suni sancısız olanından.Bunun içinde sancı aralarında bol bol yürümek gerekiyor diye duymuştum.kızlar aşkolsunnormal doğummu sezeryanmı kararınız dedim...kimse kale almadı beni küsmek üzereyim size...bi tanemi cevap yazan olmaz
selam kızlar bugun evlilik yıldönümüm 1 sene kimi zaman heyecanlı kimi zaman kavga ederek kimi zamanda sevgi dolu geçti ama en önemlisi sanırım çoğunluğu hamilelikle geçti :)
sizler kaç yıllık evlisiniz? evliliğin ilk yılı zormu geçer sizce?
evet dagılımı zor oluyomus valla ıgne oldugum yer yuvarlakk kaya gıbı oluyo banada kolanyayla masaj yap demıslerdı. kasıyorum kasıyorum kanatıyorum harıta gıbı oldu yara bereden :)
..
kızlar aşkolsunnormal doğummu sezeryanmı kararınız dedim...kimse kale almadı beni küsmek üzereyim size...bi tanemi cevap yazan olmaz
bende normal dogum istiyorum ama bi konuda korkum var o yüzden halen cesaretlenemedim.
kesi konusu kabusum
ama son ana kadar normal isticem çok zorlanırsam da sezeryan a da yok demem
merhaba kızlar sabah oğluşumu görmeye gittik.2.300 kg. ve 44 cm olmuş.Doktor riskli haftaları atlattın dedi. Şu iki haftada sorunsuz geçer inş.
cnm kızlar da cvp vermiş zaten ama bence de ilk zamanlar hem güzel hem zor zamanlar.eşinin huyuna alışmak vs.. Ama biz bunları üniversitedeyken yaşadık eşimle.yani işte şu yemeği yiyelimden tutun da alışveriş kavgalarına kadar heepsini ünivde yaşadık.herkes evlilik farklı oluyo.çoook kavga edersiniz dedi ama maşallahımız var çok şükürTabiki arada tartışma olur ama kavga yok Biz evlendiğimizde zaten birbirimizi çook iyi tanıyoduk tüm yönlerimizle.o yüzden zorluk çekmedik açıkçası
Allah birlikte ve bebişinizle birlikte yaşayacağınız nice yıllar göstersin cnm tebrik ederim
kesinlikle top gibi oluyo iğne yeri ama dağılıyo bikaç günde şükür ki :13:
ahh ahh ben de bilirim o duyguyu.kimi zaman bana da öyle oluyo.yani arada kaynıyo yazdıklarım.kendi kendime konuşmuş gibi oluyorum ben de
Ben çok gelgitler yaşadım.sonunda normal doğumda karar verdim.gerçi daha dönmedi kızım ama döner büyük ihtimal dedi doktorum.ama asla ısrarcı diilim.yani doğal yollardan olmazsa suni sancı falan istemiyorumKendiliğinden sancım gelirse istiyorum normal doğumu inşallah.kısmet bakalım.zaten herseferinde hangisi hayırlıysa diyorum.yeter ki sağlıkla kavuşayım meleğime
kesiden ben de acayip tırsıyorum cnm :18: Ama normal doğum yapmış kime sorsam sen asıl sancıdan kork sancıdan sonra uyuşmuş oluyosun zaten ne kesiyi ne dikişi hissetmiyosun diyolar.inanamıyorum ama istisnasız hepsi böyle söyledi.vardır herhalde bi bildikleri
oh maşallah cnm gözün aydın
şenay cım tşkler cnm
çağlayancım hoşgeldin canım
kızlar iyi akşamlar.doktorum her hafta nst ye gireceksin dedi zararlımı ki bu alet her hafta aynı sıkıntı.yoksa erken mi alacak ne
kızlar sizede çok ateş basıyormu serin yerde bile dursam sıcaktan bayılacakmış gibi oluyorumm
kızlaarrrr kargom geldiiii.hediyemizi aldııkkk
nhlhsn -nihal e çookk teşekkür ediyoruz.valla tamda ihtiyacım olan şeyi sanki bilmişte almış . tamda içimden geçiyodu artık herşeyi hallettim sıra ona geldi diyordummm.
çookk teşekkür ederiz nihalcimmm.çok zevkliymişsin bayıldım valla
yalnız kargoya kıl oldum.sabahtan beri anca gelebildi.bide yurtiçi kargosu olmasına rağmen hiç üzerinde kargo kıyafeti olmayan at hırsızı gibi bi delikanlı geldivalla tırstım yaaaa
hediyemiz burdaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/annel...t-anneleri-hediyelesiyor-85.html#post16841341
kızlar sizede çok ateş basıyormu serin yerde bile dursam sıcaktan bayılacakmış gibi oluyorumm
hamilelik boyunca günlük ped kullanma istersen canım, artık sona yaklaştık ama gene de söyleyeyim. havasız kaldığı için mantar ve enfeksiyon riski artıyor. bu yüzden günde 2-3 çamaşır değiştirmek en iyisi.
ay bide sen ne detaylı düşünmüşsün, ben de hemen kendi yatağına koyuyorum bir tane vala hiç aklıma gelmemişti gece suyum gelir diye.
nhlhsn -nihal e çookk teşekkür ediyoruz.valla tamda ihtiyacım olan şeyi sanki bilmişte almış . tamda içimden geçiyodu artık herşeyi hallettim sıra ona geldi diyordummm.
yalnız kargoya kıl oldum.sabahtan beri anca gelebildi.bide yurtiçi kargosu olmasına rağmen hiç üzerinde kargo kıyafeti olmayan at hırsızı gibi bi delikanlı geldivalla tırstım yaaaa
hediyemiz burdaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/annel...t-anneleri-hediyelesiyor-85.html#post16841341
hediyemiz burdaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?