2011 Şubat Anneleri

evet canım topiği bizden birinin açması gerekirken aman konum olsun bi tane nasılsa dolacaklar bol reytingli konuya sahip olurum düşüncesiyle tam emin olmamakla birlikte -2010 annelerinden biri- açmış konuyu gitmiş sonrada uğrayan olmadı zaten listeleme olaylarındada hep bu yüzden sorun yaşadık.Ondan sonrada bize çatıyorlar sinirlendirmesinler bizi

Çağlayancım hoşgeldin demek senin bebiş kendini doğuma hazırlıyor:) Sağlıkla gelsinlerde artık bu haftalardan sonra başka problem yaşamazlar.Ne güzel haftada bire düştü kontroller demek benimki taaa 7 ocakta bakalım benede o zman nts ye bağlanıcam.İnş herşey yolundadır.

merhaba kızlar sabah oğluşumu görmeye gittik.2.300 kg. ve 44 cm olmuş.Doktor riskli haftaları atlattın dedi. Şu iki haftada sorunsuz geçer inş.
gözün aydın canım büyümüş minişin maşallah

kızlar aşkolsun normal doğummu sezeryanmı kararınız dedim...kimse kale almadı beni küsmek üzereyim size...bi tanemi cevap yazan olmaz
normal şartlarda kesinlikle normal istiyorum inş öylede olur ama tabiki zaruri hallerde sezeryan olunması ve bunun mesele yapılmaması taraftarıyım.Ama normal doğumu yaşamak istiyorum açıkcası ama suni sancısız olanından.Bunun içinde sancı aralarında bol bol yürümek gerekiyor diye duymuştum.

cnm kızlar da cvp vermiş zaten ama bence de ilk zamanlar hem güzel hem zor zamanlar.eşinin huyuna alışmak vs.. ama biz bunları üniversitedeyken yaşadık eşimle.yani işte şu yemeği yiyelimden tutun da alışveriş kavgalarına kadar heepsini ünivde yaşadık.herkes evlilik farklı oluyo.çoook kavga edersiniz dedi ama maşallahımız var çok şükür tabiki arada tartışma olur ama kavga yok biz evlendiğimizde zaten birbirimizi çook iyi tanıyoduk tüm yönlerimizle.o yüzden zorluk çekmedik açıkçası
Allah birlikte ve bebişinizle birlikte yaşayacağınız nice yıllar göstersin cnm tebrik ederim

evet dagılımı zor oluyomus valla ıgne oldugum yer yuvarlakk kaya gıbı oluyo banada kolanyayla masaj yap demıslerdı. kasıyorum kasıyorum kanatıyorum harıta gıbı oldu yara bereden :)
..

kesinlikle top gibi oluyo iğne yeri ama dağılıyo bikaç günde şükür ki :13:

kızlar aşkolsun normal doğummu sezeryanmı kararınız dedim...kimse kale almadı beni küsmek üzereyim size...bi tanemi cevap yazan olmaz

ahh ahh ben de bilirim o duyguyu.kimi zaman bana da öyle oluyo.yani arada kaynıyo yazdıklarım.kendi kendime konuşmuş gibi oluyorum ben de
ben çok gelgitler yaşadım.sonunda normal doğumda karar verdim.gerçi daha dönmedi kızım ama döner büyük ihtimal dedi doktorum.ama asla ısrarcı diilim.yani doğal yollardan olmazsa suni sancı falan istemiyorum kendiliğinden sancım gelirse istiyorum normal doğumu inşallah.kısmet bakalım.zaten herseferinde hangisi hayırlıysa diyorum.yeter ki sağlıkla kavuşayım meleğime

bende normal dogum istiyorum ama bi konuda korkum var o yüzden halen cesaretlenemedim.

kesi konusu kabusum

ama son ana kadar normal isticem çok zorlanırsam da sezeryan a da yok demem

kesiden ben de acayip tırsıyorum cnm :18: ama normal doğum yapmış kime sorsam sen asıl sancıdan kork sancıdan sonra uyuşmuş oluyosun zaten ne kesiyi ne dikişi hissetmiyosun diyolar.inanamıyorum ama istisnasız hepsi böyle söyledi.vardır herhalde bi bildikleri

merhaba kızlar sabah oğluşumu görmeye gittik.2.300 kg. ve 44 cm olmuş.Doktor riskli haftaları atlattın dedi. Şu iki haftada sorunsuz geçer inş.

oh maşallah cnm gözün aydın

şenay cım tşkler cnm

çağlayancım hoşgeldin canım

nasılsınız kızlarrrr
bebişlerri görenler maşallah kocaman olmuşlarrrrr hepsini alıntı yaptım amma uçtu gittii
çağlancım gelmişş çok özletti kendinii topun ağzındakilerden biride benim cumartesi yine acillik olduk yazmayı unutmuşum nasıl atladıysam :))) enfeksiyon çok sancı yaptı ölüyom sandım hem vajinal muayene hem nst hemde karından muayene etti erken doğum riskim var ama sancılar iltihaptanmış çarşamba kültür yaptırıcam onun sonucuna göre çok yüksek doz antibiyotik kullanmak gerekirse 35 hafta bittikten sonra alabilirz bebeği dedi çünkü antibiyotikte iltihapta bebeğe bellli bi zamandan sonra zarar verir dedi hakkımızda hayırlısı
bu arada evde tahta bi beşik vardı düz beyaz onu süslemeye başladım bitirince resmini ekliyicem inş b akalım nasıl olcakk

kızlar iyi akşamlar.doktorum her hafta nst ye gireceksin dedi zararlımı ki bu alet her hafta aynı sıkıntı.yoksa erken mi alacak ne

Kızlar size yine alışveriş haberleri vereyim.Şu günlük pedlerin artık büyüklerinden kullanayım dedim normalde molpedden şaşmam ama bikaç yerde büyüğünü bulamayınca şu helen harper çıkmış ya onun büyüğüde vardı aldım hem deneyeyim diye amaaaaaaa berbat bişey onu kullan bir haftada kaşıntıdan mantar ol.Berbat ötesi sakın sakın almayın paranız çöpe gider Aynen molpede geri döndüm valla aradım tarafım buldum büyüğünü artık.
YKM lerde çocuk bölümünde andywawa ürünler %50 indirime girmiş, wenice desen neredeyse 3 te biri fiyatına harika şeyler buldum fiyatları 7-18 tl arasında.
Chicconun termometresi var bitane klasik görünümlü olanlardan 5 saniyede ölçüyo filan yazıyo üzerinde iki kez aldım ikiside pil ömrü bitmiş çıktı galiba hatalı üretimler var aman aklınızda bulunsun dikkat edin alırken.
Alt açma örtüsü hem dalinin hemde canbebenin almıştım.Dalininki daha büyük ama çok zevksiz resim desen denen bişey yok.Can bebeninki çok tatlı.Dalinlerden bi tanesini büyük diye kendi yatağıma alezin altına yerşeltirdim ne olur ne olmaz suyum gelirse diye.Gayet rahat orada olduğunu bile anlamıyorum.İnş suyumun gece gelme durumunda yatağımıda korur.

hamilelik boyunca günlük ped kullanma istersen canım, artık sona yaklaştık ama gene de söyleyeyim. havasız kaldığı için mantar ve enfeksiyon riski artıyor. bu yüzden günde 2-3 çamaşır değiştirmek en iyisi.
ay bide sen ne detaylı düşünmüşsün, ben de hemen kendi yatağına koyuyorum bir tane vala hiç aklıma gelmemişti gece suyum gelir diye.

kızlaarrrr kargom geldiiii.hediyemizi aldııkkk

nhlhsn -nihal e çookk teşekkür ediyoruz.valla tamda ihtiyacım olan şeyi sanki bilmişte almış . tamda içimden geçiyodu artık herşeyi hallettim sıra ona geldi diyordummm.

çookk teşekkür ederiz nihalcimmm.çok zevkliymişsin bayıldım valla

yalnız kargoya kıl oldum.sabahtan beri anca gelebildi.bide yurtiçi kargosu olmasına rağmen hiç üzerinde kargo kıyafeti olmayan at hırsızı gibi bi delikanlı geldi valla tırstım yaaaa

hediyemiz burdaaa

http://www.kadinlarkulubu.com/annel...t-anneleri-hediyelesiyor-85.html#post16841341

kızlar iyi akşamlar.doktorum her hafta nst ye gireceksin dedi zararlımı ki bu alet her hafta aynı sıkıntı.yoksa erken mi alacak ne

canım seninde riskin var doktorlar önlem amaçlı nst bağlıyolar ben sordum bi sıkıntı olurmu diye ultrason aletleri neyse oda aynı dedi sonuçta nst girmesseniz sancılarınızın yalancı sancımı gerçek kasılmamı olduğunu anlayamayız dedi cumartesi gittiğim acil doktoru ben geçen haftada bağlandım diye korkmuştumçünkü

kızlar sizede çok ateş basıyormu serin yerde bile dursam sıcaktan bayılacakmış gibi oluyorumm

ben geceleri rahatsız oluyorum neslicim, normalde çok üşüyen örtünen biriydim ama sürekli ateş basıyor bu aralar

güle güle kullan canım çok hoşmuş albüm

kızlar sizede çok ateş basıyormu serin yerde bile dursam sıcaktan bayılacakmış gibi oluyorumm

evet evet banada oluyo hele gece çok açıyorum üstümü eşim habire örtüyoo.ama ateş basıyo ayaklarım falan yanıyo.gerçi üstümü açıncada üşüyorum şimdi bile yatak odasının camı açık yanıyomm

evet bendede babamdan kalma yatak koruyucusu var onu sericem son zamanlar bide doğumdan sonra yatağa.

sedacım gözün aydınn hadii bizde buna benzer aldık kzımıza şimdilik ultrosyon kagıtlarını koydık hepsini tek tek doğuncada inşallh resimlerini ceker koyarız...

canım çok güzeller topiğede yazdım inş metehanın güzel anlarıyla dolar taşar albümünüz:98:

sağolun arkadaşlar amin inşallah.bende ultrason fotolarını kötü bi albüme koymuştumm buraya transfer ederim artık

slm kızlar ben geldim.
kayınvalideciğimle yürüyüşe çıktık bugün biraz aslında burnumuzun dibindeki bi alışveriş merkezine gittik ama gidip gelene kadar 1 saat geçti sonra bel ağrısından öldüm geldim hemen uzandım saolsun kayınvalidemde yemeklerimi yaptı valla şakama iyimi oldu ne gelmesi.şimdi annemde rahatsız ya hiç üstüme gelmiyo maşallahı var.
bu arada halılarımı yıkamaya yolladık.1 haftada getiriyolarmış nolur nolmaz dedim.cumaya gelcek halılar sonra da sermiyim bi müddet dedim zaten bu ara gelenim de yok çok.
ayın 10u gibi falan da kadın tutup 2 gün falan şööle dip bucak temizletiyim sonra güzel güzel beklerim artık küçük hanımı:))
çağlayancım gelmiş hoşgeldin canım valla özlemiştik hepimiz seni.seninde sıkıntıların olmuş valla erkenci bu minişler.bu arada doğuran var diyince direkt aklına gelmişim valla herkesi korkuttum sanırım:))
yarın bizim de kontrolümüz var epeydir dr şekerimi ölçmedi ben zaten ölçmüyorum bide başka başka sıkıntılar çıkınca şeker meker yalan oldu.yarın aç gidiyim de bari ölçtüreyim diyorum
yine bizim dr kiloyu söölemez muhtemelen 1 hafta oldu ya anlamsız olur der:)) çözdüm adamı ama ben 5 gr alsa bile mutlu oluyorummmm.
ayy ne çok yazdım yahuu

ayy ne ateş basmak hem de...
geceleri üstümü bile örtemiyorum ben..
eşime diyorum kapat şu kaloriferleri diye yok üşürmüşüz üstümü açıyomuşum:S
E zaten sıcaktan açıyorum üstümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…