hamilelik boyunca günlük ped kullanma istersen canım, artık sona yaklaştık ama gene de söyleyeyim. havasız kaldığı için mantar ve enfeksiyon riski artıyor. bu yüzden günde 2-3 çamaşır değiştirmek en iyisi.
ay bide sen ne detaylı düşünmüşsün, ben de hemen kendi yatağına koyuyorum bir tane vala hiç aklıma gelmemişti gece suyum gelir diye.
canım biliyorum ama hergün dışarıdayım çalışıyorum malesef çamaşır değiştirmem mümkn değil e ıslanınca daha da çok rahatsız oluyorum.Molpedin parfümsüz yeşil renkli olanından çok memnunum yıllardır kullanıyorum ne kaşıntı ne mantar maşallah diyeyim yok.Günlük pede mecburum yani evde olsam kolayda dışarıda zor malesef...hamilelik boyunca günlük ped kullanma istersen canım, artık sona yaklaştık ama gene de söyleyeyim. havasız kaldığı için mantar ve enfeksiyon riski artıyor. bu yüzden günde 2-3 çamaşır değiştirmek en iyisi.
ay bide sen ne detaylı düşünmüşsün, ben de hemen kendi yatağına koyuyorum bir tane vala hiç aklıma gelmemişti gece suyum gelir diye.
slm kızlar .benim canım çok alakasız bir şeye sıkıldı şimdi özene bözene yaptığım yemeği yaktım((( en son eşim bilgisayara yaklaşmamı bile yasaklayacak çünkü ilk değil bu yemek yakma faciası
kızlar bu bebek şekerleri nasıl sizce açıkcası bebek şekerine çok para harcamak istemiyorum buda çok sade biliyorum ama beğendiklerim hep 3 tl civarı yazık o paraya diye düşünüyorum fikirlerinizi bekliyorum
şok can sıkıcı gerçekten ama benimde başıma çok gelen bişeynapalım sağlık olsun diyoruz artık ben ceb,ömin alarmını kuruyorum artık mutfaktan ayrılacaksam.Zaten bu yüzden yemekleri genelde eşim yapar sağolsun.Mutfağı ona devrettim desem yeridir.
canım güzel bir derleme olmuş çok teşekkürler..alt açma da süper fikir olmuş ben de yatak koruyuculardan koyayım bari,ne güzel ya birbirimizden bişeyler öğreniyoruzKızlar size yine alışveriş haberleri vereyim.Şu günlük pedlerin artık büyüklerinden kullanayım dedim normalde molpedden şaşmam ama bikaç yerde büyüğünü bulamayınca şu helen harper çıkmış ya onun büyüğüde vardı aldım hem deneyeyim diye amaaaaaaa berbat bişey onu kullan bir haftada kaşıntıdan mantar ol.Berbat ötesi sakın sakın almayın paranız çöpe giderAynen molpede geri döndüm valla aradım tarafım buldum büyüğünü artık.
YKM lerde çocuk bölümünde andywawa ürünler %50 indirime girmiş, wenice desen neredeyse 3 te biri fiyatına harika şeyler buldum fiyatları 7-18 tl arasında.
Chicconun termometresi var bitane klasik görünümlü olanlardan 5 saniyede ölçüyo filan yazıyo üzerinde iki kez aldım ikiside pil ömrü bitmiş çıktı galiba hatalı üretimler var aman aklınızda bulunsun dikkat edin alırken.
Alt açma örtüsü hem dalinin hemde canbebenin almıştım.Dalininki daha büyük ama çok zevksiz resim desen denen bişey yok.Can bebeninki çok tatlı.Dalinlerden bi tanesini büyük diye kendi yatağıma alezin altına yerşeltirdim ne olur ne olmaz suyum gelirse diye.Gayet rahat orada olduğunu bile anlamıyorum.İnş suyumun gece gelme durumunda yatağımıda korur.
aynen...eşim polarlarla ben de kısa kollularla gece ölüyorum sıcaktankızlar sizede çok ateş basıyormu serin yerde bile dursam sıcaktan bayılacakmış gibi oluyorumm
aynen canım zaten okuldan gider gitmez hemen atıyorum ama çamur gibi oluyor ne tam olarak aldığın günlük ped büyük demişsin ben de alacağım resmi falan var mı ya da tam adı ne?canım biliyorum ama hergün dışarıdayım çalışıyorum malesef çamaşır değiştirmem mümkn değil e ıslanınca daha da çok rahatsız oluyorum.Molpedin parfümsüz yeşil renkli olanından çok memnunum yıllardır kullanıyorum ne kaşıntı ne mantar maşallah diyeyim yok.Günlük pede mecburum yani evde olsam kolayda dışarıda zor malesef...
sorma ya hani canınız çekmesin diye yazmayım dedim ama sarma yani kaç saat uğraştık biz de eşimle o da vardı ama ne bilsin zamanını felan ..boynum ağrdıı yani sararken ..canım bu arada şekerlerin güzel.ben çok özenmedim zaten bu şeker olayına .seninkiler pembiş pembiş güzel gözüküyor :))
kızlar bu bebek şekerleri nasıl sizce açıkcası bebek şekerine çok para harcamak istemiyorum buda çok sade biliyorum ama beğendiklerim hep 3 tl civarı yazık o paraya diye düşünüyorum fikirlerinizi bekliyorum
canım güzel bir derleme olmuş çok teşekkürler..alt açma da süper fikir olmuş ben de yatak koruyuculardan koyayım bari,ne güzel ya birbirimizden bişeyler öğreniyoruz
aynen...eşim polarlarla ben de kısa kollularla gece ölüyorum sıcaktan
aynen canım zaten okuldan gider gitmez hemen atıyorum ama çamur gibi oluyor ne tam olarak aldığın günlük ped büyük demişsin ben de alacağım resmi falan var mı ya da tam adı ne?
olsun canım üzülme yaaa...sağlık olsun
slm kızlar ben geldim.
kayınvalideciğimle yürüyüşe çıktık bugün biraz aslında burnumuzun dibindeki bi alışveriş merkezine gittik ama gidip gelene kadar 1 saat geçti sonra bel ağrısından öldüm geldim hemen uzandım saolsun kayınvalidemde yemeklerimi yaptı valla şakama iyimi oldu ne gelmesi.şimdi annemde rahatsız ya hiç üstüme gelmiyo maşallahı var.
bu arada halılarımı yıkamaya yolladık.1 haftada getiriyolarmış nolur nolmaz dedim.cumaya gelcek halılar sonra da sermiyim bi müddet dedim zaten bu ara gelenim de yok çok.
ayın 10u gibi falan da kadın tutup 2 gün falan şööle dip bucak temizletiyim sonra güzel güzel beklerim artık küçük hanımı:))
çağlayancım gelmiş hoşgeldin canım valla özlemiştik hepimiz seni.seninde sıkıntıların olmuş valla erkenci bu minişler.bu arada doğuran var diyince direkt aklına gelmişim valla herkesi korkuttum sanırım:))
yarın bizim de kontrolümüz var epeydir dr şekerimi ölçmedi ben zaten ölçmüyorum bide başka başka sıkıntılar çıkınca şeker meker yalan oldu.yarın aç gidiyim de bari ölçtüreyim diyorum
yine bizim dr kiloyu söölemez muhtemelen 1 hafta oldu ya anlamsız olur der:)) çözdüm adamı ama ben 5 gr alsa bile mutlu oluyorummmm.
ayy ne çok yazdım yahuu
slm kızlar .benim canım çok alakasız bir şeye sıkıldı şimdi özene bözene yaptığım yemeği yaktım((( en son eşim bilgisayara yaklaşmamı bile yasaklayacak çünkü ilk değil bu yemek yakma faciası
burcuuu+ derrya violina cnnp baby_s mavi3 oylesine MKT
kızlar neredesiniz? herkes geçmişe mi daldı sesiniz çıkmıyor?????
fatmacım sen iki minik bebecikle mi uğraşacaksın yoksa)) eylülllll kızım yorma anneni.
yavrum napsın o da sultanlığın son demlerini yaşıyor, sonra evdeki hakimiyeti bitecek çocuk da haklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?