2011 Şubat Anneleri

günlük pedlerin sakıncalı olabildiğini ben de duymuştum taa hamile kalmadan önce,o yüzden hamileliğimin başından beri de hiç kullanmadım nerdeyse.
yanlızca dışarı fln çıkarken koyuyorrum işim uzunsa o da..

helal ama kızlar ya benm de hiç aklıma gelmemişti gece suyum gelirse fln die
yani yatak batar fln diodum da bu hiç gelmemişti aklıma süper fikirmiş walla

canım biliyorum ama hergün dışarıdayım çalışıyorum malesef çamaşır değiştirmem mümkn değil e ıslanınca daha da çok rahatsız oluyorum.Molpedin parfümsüz yeşil renkli olanından çok memnunum yıllardır kullanıyorum ne kaşıntı ne mantar maşallah diyeyim yok.Günlük pede mecburum yani evde olsam kolayda dışarıda zor malesef...

slm kızlar .benim canım çok alakasız bir şeye sıkıldı şimdi özene bözene yaptığım yemeği yaktım ((( en son eşim bilgisayara yaklaşmamı bile yasaklayacak çünkü ilk değil bu yemek yakma faciası

kızlar bu bebek şekerleri nasıl sizce açıkcası bebek şekerine çok para harcamak istemiyorum buda çok sade biliyorum ama beğendiklerim hep 3 tl civarı yazık o paraya diye düşünüyorum fikirlerinizi bekliyorum

Son düzenleme:

şok can sıkıcı gerçekten ama benimde başıma çok gelen bişey napalım sağlık olsun diyoruz artık ben ceb,ömin alarmını kuruyorum artık mutfaktan ayrılacaksam.Zaten bu yüzden yemekleri genelde eşim yapar sağolsun.Mutfağı ona devrettim desem yeridir.

çok sade ve bi okadar şıklar bencede okadar para vermeye gerek yok sonuçta sadece anı olsun

sorma ya hani canınız çekmesin diye yazmayım dedim ama sarma yani kaç saat uğraştık biz de eşimle o da vardı ama ne bilsin zamanını felan ..boynum ağrdıı yani sararken ..canım bu arada şekerlerin güzel.ben çok özenmedim zaten bu şeker olayına .seninkiler pembiş pembiş güzel gözüküyor :))

| Arkadasin Nicki | Yasin sayisi |
| Nurberra | 5 |
| too_be | 2 | okundu
| imp | 1 | okundu
| moonsun82 | 1 |
| dillerim lal | 1 | okundu
| SuRMeLi | 1 | okundu
| miss_teacher | 1 |
| nesli81 | 2 |
| buket111 | 5 |
| dilekcengiz | 3 |
| nur_45 | 4 | okundu
| manikk | 2 |
| sorgunlu66 | 12 | okundu
| burcuuu | 1 |
| Toplam : | 41 |
| Kalan : | 0 | |

canım güzel bir derleme olmuş çok teşekkürler..alt açma da süper fikir olmuş ben de yatak koruyuculardan koyayım bari,ne güzel ya birbirimizden bişeyler öğreniyoruz
kızlar sizede çok ateş basıyormu serin yerde bile dursam sıcaktan bayılacakmış gibi oluyorumm
aynen...eşim polarlarla ben de kısa kollularla gece ölüyorum sıcaktan
aynen canım zaten okuldan gider gitmez hemen atıyorum ama çamur gibi oluyor ne tam olarak aldığın günlük ped büyük demişsin ben de alacağım resmi falan var mı ya da tam adı ne?

olsun canım üzülme yaaa...sağlık olsun

bence gayet şirinler şahsen beğendim yani:) ben de aşırı para harcamak taraftarı değilim şu şeker işine nitekim kemeraltından tanesi 1tl ye aldım gayet de hoş gelio bana şekerlerrimiz
kapı süsünü de 20 tl ye aldım aynı yerden

ben normalde bu yeşil serinin parfümsüz olanını kullanıyorum gerçekten süper varlığını bile unutuyorum.
Ama şimdi büyük boy kullanayım ne olur ne olmaz dedim ve yeşil serinin büyüğü olmadığı için mor seriden aldım onu kullanıyorum yeşil kadar süper değil ama diğer markaların büyüklerinden çok çok iyi

Son düzenleme:

ohh tadını çıkar canım, insafa gelmiş nasılsa seninki bu fırsat herzaman ele geçmez. ah şu minikler nelere kadir.
bu akşam biraz dikkat et yediklerine yarın iyi çıksın değerlerin, güzel haberler bekliyoruz Gözdecim

ilk defa mı oluyor canım????
hepimiz aynıyız dert etme, ben neleri yaktığımı bir saysam sana ohhh ohhh.
boş ver canımız sağolsun.

bu çok cici canım, ben de benzer sade bir şey aldım. deniz kabuğuı içinde bebek tülü ve tüyü var şeker yerine lavantalı. ama maviş tabi bizimki. tanesini 1 liraya aldık, bence de çok para vermeye gerek yok bu tarz şeylere.

iyi akşamlar güzel hamileler
geçmişi okuyamadım
okuldan geldim bir yatmışım vallahi iyi uyumuşum yemek yedim şimdi çay içiyorum
yavaş yavaş hastane bavulumu hazırlıyorum ama götüreceklerim bavula bile sığmadı
kızımda yanımda deliriyor alt açmayı falan serip bebek numarası yapıyor ayy şimdiden kıskandı galiba napcaz sonra bilmem:18:
bebeğin eşyalarını bebek çantasına hazırladım kendiminkileri bavula bez,hastabezi,yatak koruyucu vs onları başka çantaya
ay 3 parça gideceğiz hastaneye
bide portbebe olacak 4 parça
belimin ağrısı bugün daha iyi
yarın sevk alıp doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım
doğuran falan olursa özele mesaj atın ordan haberim olsun bari
şimdilik çok öptüm
iyi gecelerrrr

fatmacım sen iki minik bebecikle mi uğraşacaksın yoksa)) eylülllll kızım yorma anneni.
yavrum napsın o da sultanlığın son demlerini yaşıyor, sonra evdeki hakimiyeti bitecek çocuk da haklı

fatmacım sen iki minik bebecikle mi uğraşacaksın yoksa)) eylülllll kızım yorma anneni.
yavrum napsın o da sultanlığın son demlerini yaşıyor, sonra evdeki hakimiyeti bitecek çocuk da haklı

ben baya bir dolandım canım geçmiş gelecek başka siteler felan :))uff yaaa regly dönemim olduğu için sanırım ağrılarım var ayklarımda ve sırtımda (kasıklarımda birşey yok çok şükür ama canım yanıyor ...........

violina linkte bişi gözükmüyor

ya kızlar port bebe nin içine kalın battaniyeye sarıpta mı koyacaz sığarmı öyle

bende çantamı hazırladım.birtek emzikle biberonu kaynatıp koyacam bebişime bide kendi çantamda hasta bezi eksik okadar.çok şükür bitti ihtiyaçlar hazırız

birde bişi sorucam bu hastane çıkışları 5li olan varya onun için çıtçıtlı badi falan giydiriliyormu.

banyo yaptım ferahladım bende.hakikaten artık küvete sığmıyorum pöff zor geliyor resmen.birde bir ara gözümün önünden bişiler uçuştu böle parlak parlak nooluyoruz yaa dedim

bide sanki benim karnım göğsüm minicik minicik kabarmış gibi bir ara çok kaşındı.fısıramış gibi sanki neden olduki aceba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…