2011 Şubat Anneleri

canım içine çıtçıtlı body de giydirebilirsin iç zıbında üztünde dış zıbın (yani 5 li setin üstü )üstüne de yelek :)) dün arkadaşım iyice anlatttı da :))tabi yanlış anlamış da olabilirim tecrübeliler cevap verse daha iyi olur ....bir de iç içe giydireceğin şeylerin yakalarına dikkat et birinden birinin boğazı kapalı olsun ....

tamam şöyle yapın size zahmet olmazsa google a pastanbul yazın gelicek siteyi tıklayın orda yenidoğan bebek kurabiyelerine bir göz atın benim çok hoşuma gitti fikirlerinizi bekliyorum bu arada azıcık pahalı sayılır ama siz yinede önce bir bakın : ))

hımmm baby ben zaten yanında birde çıtçıtlı badi koydum.hiç iç zıbın almadım valla onun yerine çıtçıtlı badi koydum.şimdi hemşireye vericez ya kıfetleri.işte 5li takım 1 ince battaniye çıtçıtlı badi patik ıslak mendil bez koydum yeter heralde

violina diğer topikte gördüm kurabiyeleri oyy çok şirinleer insan kıyıpta yiyemezki onları nekadara yaptırcan yoksa kendinmi yapıcan

biraz önceki mesajında gözümden kaçmış canım tansiyonun nasıl senin ?? gözünün önünde uçuşuan şeyler yeninde oluşursa dikkat etmelisin sanırım ....

ben 20 li hastane çıkış seti aldım bitane daha alıcam birde 8 parçalı birşey almıştım yetermi acaba yoksa fazlamı gelir?

biraz önceki mesajında gözümden kaçmış canım tansiyonun nasıl senin ?? gözünün önünde uçuşuan şeyler yeninde oluşursa dikkat etmelisin sanırım ....

tansiyonum düşük canım yaaa.doktoruda aradım oda aynı şeyi söledi.sıvı tüket dedi ayakta çok kalma dinlen dedi.böyle arada bi yokluyoo işte

hahhaha:) seda geçen aynısı banada oldu gözümün önünden sanki parlak ince bişeyler uçuştu,ama ben bunu banyodaki savaşıma bağlıyorum,sanki harp ediyormuşum gibi yoruluyorum:) aynen bende küvete sığamıyorum,zaten oturma durumu sıfır bende,ayakta duruyorum,eğilip kalkmak desen o ayrı bir eziyet

port bebenin içine penye battaniyesine sarıp koyucam ben,10 lu hastane çıkışında penye battaniyesi var,zaten hastaneden çıkıp araca binicem problem olmaz,kadife battaniye çok sıkıştırır bebeği çanta içerisinde

ben 20 li hastane çıkış seti aldım bitane daha alıcam birde 8 parçalı birşey almıştım yetermi acaba yoksa fazlamı gelir?

20li setmiii maşallahhh ne var onda öyle valla hastane çıkışlarını abartma derim ben onun yerine altlı üstü pijama takımları daha kullanışlı olur.bir iki hafta giyer o hastane çıkışlarını zaten.büyüyecek.ben 10lu bile almadım okadar çok battaniyemiz varki onların içnde battaniye falanda var.

Kızlar, dalinin sıvı deterjanı migros ve kipada 16 küsürdü. ben carfeourdan 12,5 e aldım. bir de 6 lt'lik yumuşatıcısını 9.90'a. bilginiz olsun.

canım sağolasın,inşallah hepimiz kolay doğumlar yaparız,bebişe daha bişeyler alamadım:) çarşambaya bıraktım,bugünlük çok yoruldum pilim çabuk bitiyor,inşallah çarşamba günü halledicem

Ben 2 tane 6-7 parçalık hastane çıkışı aldım. O büyük çıkışlardaki birçok şey kullanılmıyormuş. Tabi ayrıca penye battaniye ve bol bol ikili takım aldım. 0-3 aylık 3 tulum hediye geldi. Kesin daha gelir, bekliyorum :)

canım ben hiç öyle takım şeklinde hastane çıkışı almadım bir kaç tane 5 li aldım .20 li olanın içindeki parçaların bir çoğunu kullanmıyorsun.(yani öyle dediler)yada birbirinin aynısı olan bir sürü parça oluyor ben hep alt üst şeklinde aldım mesela battaniye var setlerin içinde ben battaniyelerimi ayrı ayrı aldım.çıtçıtlı body aldıysam aynı desen alt aldım yada patikli alt aldım.bir iki tane eldivenli üst aldım ama fazla bulamadım onlardan.özetle fazla hastane çıkış almak gereksiz bence .zaten en küçük boy olduklarından kullanım ömürleri de kısa :))))

ayyhh sorma yaa banyomu yapıyorum harpmi ediyorum belli diil.dediğin gibi aynen ışıklar uçuştıu dedim noliii acaba köpükler falan balonmu oldu liflenirken dedim ama yok nere baksam ordaydı.sonradan geçti

bende portbebenin içine pazen battaniyeyi koyayım o penyeden biraz daha kalın.

dillerim_lal krem sürüyor musun? Çatlak oluşmasın!!!! Aman nemsiz bırakma ,sonra geri dönüşü olmaz

valla son zamanlarda sürmemiştim son banyomda yağda sürmemiştim.şimdi sürdüm.ama çatlak gibi diil sivilce desem diil ama onun gibi kırmızı küçükk kabarcıklar bakalım şimdi kaşınmıyor

herkeze slm bende kısmet olursa dr.um sezryen günümü verdi 28 şubat yada daha önce dedi şubat annesi olcam kısmetse...aslında normal doğum mart ilk haftası oluyo.
ben mart annelerindeyim...

yok canım ben o kadar becerikli değilim onlar çok özel kadın özel olarak yapıyor istanbulda bir firma kardeşim arkadaşına yaptırmıştı 50 tanesi 120 liraydı biraz tuzlu ama çok güzeller ne bilim karar veremiyorum

banada biraz fazla olucak gibi geliyor bitane penye battaniyem var benim sanırım o bitane daha alıcam 10 lu set alayım bende o zaman.

dalin sıvı deterjanı 10 tl aldım yumusatıcıda 10 tl di.

ben küvette oturuyorum sığıyorum ama dikkatli hareket ediyorum ayıptır söylemsi bugun dısarda wc ye gittim alaturkaydı çok zor oldu bide çok kilo aldım fil gibi oldum bian önce doğursamda normale dönsem

herkeze slm bende kısmet olursa dr.um sezryen günümü verdi 28 şubat yada daha önce dedi şubat annesi olcam kısmetse...aslında normal doğum mart ilk haftası oluyo.
ben mart annelerindeyim...

hoşgeldin azize ben de mart annelerinden buraya transfer olanlardanım canım ama ben çok oldu geleli ilk baştan beri kızımın 4 mart doğmayacağına karar verip geldim zaten hep erken gelmeeye niyetli :)))
hayırlı doğumlar şimdiden :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…