http://2.bp.blogspot.com/_hiauSkq4w9.../s1600/005.JPG
kızlar bakın bakalım beğenicek misiniz ? ben bunlardan yaptırmak istiyorum kağanıma
canım içine çıtçıtlı body de giydirebilirsin iç zıbında üztünde dış zıbın (yani 5 li setin üstü )üstüne de yelek :)) dün arkadaşım iyice anlatttı da :))tabi yanlış anlamış da olabilirim tecrübeliler cevap verse daha iyi olur ....bir de iç içe giydireceğin şeylerin yakalarına dikkat et birinden birinin boğazı kapalı olsun ....violina linkte bişi gözükmüyor
ya kızlar port bebe nin içine kalın battaniyeye sarıpta mı koyacaz sığarmı öyle
bende çantamı hazırladım.birtek emzikle biberonu kaynatıp koyacam bebişime bide kendi çantamda hasta bezi eksik okadar.çok şükür bitti ihtiyaçlar hazırız
birde bişi sorucam bu hastane çıkışları 5li olan varya onun için çıtçıtlı badi falan giydiriliyormu.
banyo yaptım ferahladım bende.hakikaten artık küvete sığmıyorum pöff zor geliyor resmen.birde bir ara gözümün önünden bişiler uçuştu böle parlak parlak nooluyoruz yaa dedim
bide sanki benim karnım göğsüm minicik minicik kabarmış gibi bir ara çok kaşındı.fısıramış gibi sanki neden olduki aceba
hımmm baby ben zaten yanında birde çıtçıtlı badi koydum.hiç iç zıbın almadım valla onun yerine çıtçıtlı badi koydum.şimdi hemşireye vericez ya kıfetleri.işte 5li takım 1 ince battaniye çıtçıtlı badi patik ıslak mendil bez koydum yeter heralde
violina diğer topikte gördüm kurabiyeleri oyy çok şirinleer insan kıyıpta yiyemezki onları nekadara yaptırcan yoksa kendinmi yapıcan
biraz önceki mesajında gözümden kaçmış canım tansiyonun nasıl senin ?? gözünün önünde uçuşuan şeyler yeninde oluşursa dikkat etmelisin sanırım ....
violina linkte bişi gözükmüyor
ya kızlar port bebe nin içine kalın battaniyeye sarıpta mı koyacaz sığarmı öyle
bende çantamı hazırladım.birtek emzikle biberonu kaynatıp koyacam bebişime bide kendi çantamda hasta bezi eksik okadar.çok şükür bitti ihtiyaçlar hazırız
birde bişi sorucam bu hastane çıkışları 5li olan varya onun için çıtçıtlı badi falan giydiriliyormu.
banyo yaptım ferahladım bende.hakikaten artık küvete sığmıyorum pöff zor geliyor resmen.birde bir ara gözümün önünden bişiler uçuştu böle parlak parlak nooluyoruz yaa dedim
bide sanki benim karnım göğsüm minicik minicik kabarmış gibi bir ara çok kaşındı.fısıramış gibi sanki neden olduki aceba
ben 20 li hastane çıkış seti aldım bitane daha alıcam birde 8 parçalı birşey almıştım yetermi acaba yoksa fazlamı gelir?
gözünaydın canım köfte dudaklı kızına maşallah kilosuda iyi canım kızının. iyi böyle giderse normal yaparsın dogumu belki... hastane fiyatında uygun muş bence daha nolcak özel öle yani aldın mı kızına bişeyler :))
önemli olan kolay kurtulmak sağlıklı sıhhatle kucagına almak bebegini...
hoşgeldin canım
ben 20 li hastane çıkış seti aldım bitane daha alıcam birde 8 parçalı birşey almıştım yetermi acaba yoksa fazlamı gelir?
hahhaha:) seda geçen aynısı banada oldu gözümün önünden sanki parlak ince bişeyler uçuştu,ama ben bunu banyodaki savaşıma bağlıyorum,sanki harp ediyormuşum gibi yoruluyorum:) aynen bende küvete sığamıyorum,zaten oturma durumu sıfır bende,ayakta duruyorum,eğilip kalkmak desen o ayrı bir eziyet
port bebenin içine penye battaniyesine sarıp koyucam ben,10 lu hastane çıkışında penye battaniyesi var,zaten hastaneden çıkıp araca binicem problem olmaz,kadife battaniye çok sıkıştırır bebeği çanta içerisinde
dillerim_lal krem sürüyor musun? Çatlak oluşmasın!!!! Aman nemsiz bırakma ,sonra geri dönüşü olmaz
hımmm baby ben zaten yanında birde çıtçıtlı badi koydum.hiç iç zıbın almadım valla onun yerine çıtçıtlı badi koydum.şimdi hemşireye vericez ya kıfetleri.işte 5li takım 1 ince battaniye çıtçıtlı badi patik ıslak mendil bez koydum yeter heralde
violina diğer topikte gördüm kurabiyeleri oyy çok şirinleer insan kıyıpta yiyemezki onları nekadara yaptırcan yoksa kendinmi yapıcan
20li setmiii maşallahhh ne var onda öylevalla hastane çıkışlarını abartma derim ben onun yerine altlı üstü pijama takımları daha kullanışlı olur.bir iki hafta giyer o hastane çıkışlarını zaten.büyüyecek.ben 10lu bile almadım okadar çok battaniyemiz varki onların içnde battaniye falanda var.
herkeze slmbende kısmet olursa dr.um sezryen günümü verdi 28 şubat yada daha önce dedi şubat annesi olcam kısmetse...aslında normal doğum mart ilk haftası oluyo.
ben mart annelerindeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?