- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
herkeze slmbende kısmet olursa dr.um sezryen günümü verdi 28 şubat yada daha önce dedi şubat annesi olcam kısmetse...aslında normal doğum mart ilk haftası oluyo.
ben mart annelerindeyim...
hoşgeldin azize ben de mart annelerinden buraya transfer olanlardanım canım ama ben çok oldu geleli ilk baştan beri kızımın 4 mart doğmayacağına karar verip geldim zaten hep erken gelmeeye niyetli :)))
hayırlı doğumlar şimdiden :))
tansiyonum düşük canım yaaa.doktoruda aradım oda aynı şeyi söledi.sıvı tüket dedi ayakta çok kalma dinlen dedi.böyle arada bi yokluyoo işte
banada biraz fazla olucak gibi geliyor bitane penye battaniyem var benim sanırım o bitane daha alıcam 10 lu set alayım bende o zaman.
dalin sıvı deterjanı 10 tl aldım yumusatıcıda 10 tl di.
ben küvette oturuyorum sığıyorum ama dikkatli hareket ediyorum ayıptır söylemsi bugun dısarda wc ye gittim alaturkaydı çok zor oldu bide çok kilo aldım fil gibi oldum bian önce doğursamda normale dönsem
hoşbuldum tatlımhoşgeldin azize ben de mart annelerinden buraya transfer olanlardanım canım ama ben çok oldu geleli ilk baştan beri kızımın 4 mart doğmayacağına karar verip geldim zaten hep erken gelmeeye niyetli :)))
hayırlı doğumlar şimdiden :))
hoşgeldiinnn bir şubat annesi daha geldi.gerçi bu bebikler aceleci bizden iki ay önce fire bile verdik.Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin
Allahtan bu sene şubat 29 çekmiyo
canım ya benim suyum az olduğu için birçok tahlil yaptılar yaa ..bazı konularda pinpiriklendim.seni boşuna panik yaptırmaya gerek yok sadece bir daha olursa dikkat et.bir de tansiyonunu daha sık ölçtür.bir anda yükselebiliyormuuş bu haftalardan sonra .
Cnm beğendim benkızlar bu bebek şekerleri nasıl sizce açıkcası bebek şekerine çok para harcamak istemiyorum buda çok sade biliyorum ama beğendiklerim hep 3 tl civarı yazık o paraya diye düşünüyorum fikirlerinizi bekliyorum
Geçmişi okuyodumburcuuu+ derrya violina cnnp baby_s mavi3 oylesine MKT
kızlar neredesiniz? herkes geçmişe mi daldı sesiniz çıkmıyor?????
Cnm linki açamadım[http://2.bp.blogspot.com/_hiauSkq4w9.../s1600/005.JPG
kızlar bakın bakalım beğenicek misiniz ? ben bunlardan yaptırmak istiyorum kağanıma
herkeze slmbende kısmet olursa dr.um sezryen günümü verdi 28 şubat yada daha önce dedi şubat annesi olcam kısmetse...aslında normal doğum mart ilk haftası oluyo.
ben mart annelerindeyim...
azize a.slm hoşgeldin,Allah hakkında hayırlısını nasip etsin
mapuci insanın kendi evi gibisi yok baba evide senin evin herzaman ama valla ben tv nin karsısında oturdugum koltugumu bile özlüorum.bu arada dalinin kokusu cok güzel.
bende kansızlık çıktı sizlerdede bu orundan varmı?
mapuci insanın kendi evi gibisi yok baba evide senin evin herzaman ama valla ben tv nin karsısında oturdugum koltugumu bile özlüorum.bu arada dalinin kokusu cok güzel.
bende kansızlık çıktı sizlerdede bu orundan varmı?
olmazmııı kan hapı kullandım bi fayda etmedi,bugün takviye bişeyler daha yazdı doktor,enerji boşalmalarım halsizliğim had safhada,berbat bişey yaaa
evet kendi evin gibisi yok,heleki ben uzanmayı çok seviyorum,okadar alışmışımki uzanıp yan gelip yatmaya bir yere misafirliğe gidince oturmak zor geliyor:) rahat edemiyorum
olmazmııı kan hapı kullandım bi fayda etmedi,bugün takviye bişeyler daha yazdı doktor,enerji boşalmalarım halsizliğim had safhada,berbat bişey yaaa
evet kendi evin gibisi yok,heleki ben uzanmayı çok seviyorum,okadar alışmışımki uzanıp yan gelip yatmaya bir yere misafirliğe gidince oturmak zor geliyor:) rahat edemiyorum
kan haplarınız ferrum fortmu kızlar??
bende persembe yıne kan verıcem bakıcaklar demır hapı bende kulanıyorum. bende carpıntı yapıor durduk yere.ben kımseye gitmiyorum kaynanamlarda bile zorlanıyorum
nur_45 bugün hiç gelmedi ulusa gidip kızının sepetini alacaklardı bak merak ettim.sepetin büyülü havasına kapılıp hala onlamı uğraşıyorki merak ettim
burcuu cum hoşgeldinn.nasılsınız toparlayabildinizmi kendinizi kağancım nasıl
evet ferrum fort :18:
şikayet ettim doktora bana bunu bidaha yazma fayda etmedi diye,oda yazmayıp elevit diye bi ilaç yazdı takviye olur diye nedir o elevit baby_s bilgin varmı?
bende persembe yıne kan verıcem bakıcaklar demır hapı bende kulanıyorum. bende carpıntı yapıor durduk yere.ben kımseye gitmiyorum kaynanamlarda bile zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?