2011 Şubat Anneleri

herkeze slm bende kısmet olursa dr.um sezryen günümü verdi 28 şubat yada daha önce dedi şubat annesi olcam kısmetse...aslında normal doğum mart ilk haftası oluyo.
ben mart annelerindeyim...

hoşgeldiinnn bir şubat annesi daha geldi.gerçi bu bebikler aceleci bizden iki ay önce fire bile verdik.Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin
Allahtan bu sene şubat 29 çekmiyo

sata göre bende 28 subatta dogurucam dr lara göre normalse 1 mart gibi ama sezeyan olursam şubat annesiyim hayırlısı artık ama bebeğimin kova burcu olmasını istiyorum zeki ve dahi oluyorlarmış:=)

tansiyonum düşük canım yaaa.doktoruda aradım oda aynı şeyi söledi.sıvı tüket dedi ayakta çok kalma dinlen dedi.böyle arada bi yokluyoo işte

canım ya benim suyum az olduğu için birçok tahlil yaptılar yaa ..bazı konularda pinpiriklendim.seni boşuna panik yaptırmaya gerek yok sadece bir daha olursa dikkat et.bir de tansiyonunu daha sık ölçtür.bir anda yükselebiliyormuuş bu haftalardan sonra .

realden dalin sıvı deterjanı 11 tl ye almıştım,ben 10 lu setten 1 adet aldım,parça parça bişeyleri kombine edip giydirmek istemiyorum,10 lu sette atlet badi külot alt üst hepsi var,daha pratik olacak gibi,bu arada o alaturka tuvaletlere bende oturamıyorum:) babamlara ne zaman gitsem tuvalet eziyet veriyor,çok afadersiniz yıkanma bile zor oluyor göbekten kolum kısa kalıyo:)evimde rahat ediyorum otura otura ohhh:)

hoşbuldum tatlım benimde 7 marttı...hayırlısı olsun hepimiz için.
benim herşey hazır bekliyoz amaan beklemeye razıyım erken gelmesin de

hoşgeldiinnn bir şubat annesi daha geldi.gerçi bu bebikler aceleci bizden iki ay önce fire bile verdik.Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin
Allahtan bu sene şubat 29 çekmiyo

hoşbuldum canmm

evet aslında en son cuma ölçtürdüm.ondan sonra öyle pek dikkatimi çeken birşey olmamıştıı bugün oldu işte oda akşam üstü yoruldum ayaktaydım ütü yaptım dolabı düzelttim falan derken sanırım yoruldum bide öyle ayaküstü bişiler yedim düştü tansiyon.bide çok su içmem lazım inadına içemiyorum iç dediler ya.yoksa normalde zaten çok su içerim.şimdi inadına içemiyorum bak aklıma geldi kalkiimm bi su içim

Kızlar iyi geceler, çoğumuzda kasık ağrısı ve sertleşmeler varmış okuduğuma göre, bendede oluyor, bu aralar günde 7-8 sefer oluyor, sanırım biraz fazla yoruldum

sudenur80; cnm hastaneden çıktığına sevindim gözün aydın, zaten yeni çıktın hiç yorma kendini temizlikle fln, ya birisi gelsin yada bayan tut bence, o kadar sıkıntı çektin bir daha tekrarlamasın

RomeosununJulieti cnm arabanızı güle güle kullanın kazasız belasız inş.,bebişini görmüşsün erken doğum tehdidinde kalmamış gözün aydın,

mimix; geçmiş olsun cnm inş kıa sürede atlatırsın,annenlr gelip evini temizlemiş güle güle kirletin

SuRMeLi; cnm ben okudum yasini,

Evridiki; geçmiş olsun cnm

mucize_1406 cnm aman olmaz inş. sen yinede takip et bakalım

gozdeati; cnm çok çok geçmiş olsun anneciğine, neyseki durumu iyi yazmışsın, yazdıklarını okuken bir ara ağlayacaktım neredeyse özellikle ben daha torunumu görmedim dr bey beni kurtarın lafında boğazıma birşeyler oturdu, insan söyleyecek söz bulamıyor, Rabbim tüm şifa bekleyen hastaların yardımcısı olsun inş.

dillerim_lal; aldıklarını güle güle kullan cnm,hastane çantasınıda hazırlamışsın gözün aydın, o bahsettiğin şeyler alerji olabilir

melocum; kardeşinle görüşmüşsün cnm gözün aydın moral olmuştur sanada

fufuka;
cnm kan değerin kaç oldu şimdi??

nur_45;aldıklarını güle güle kullan cnm

manikkcim sağolasın cnm, hamiş hatuna davetsiz misafir gelmemeli bencede,

imp; oğlunu görmüşsün cnm gözün aydın

ayseguluzun; cnm inş bebişin zamanında gelir, sağlıkla kurtulunda inş normaldi sezaryendi hikaye oluyor bir süre sonra

esraa47; bebişini görmüşsün cnm gözün aydın

faygen; cnm mecburi sezaryen benimki ilki sezaryen olduğu için

burcuozzer; cnm adıyla yaşasın bebişin aldıklarınıda güle güle kullan, üds atlatmışsın gözün aydın

CaglayanCicek; cnm maşallah bebişine, erken gelmez vaktinde gelir inş.

buket111;oğluşunu görmüşsün gözün aydın cnm,riskli haftalarda bitmiş demiş dr un senin adına sevindim

izmirliigulsah; cnm inş ciddi bişey değildir o ağrılar

sevim_li; geçmiş olsun cnm, inş zamanında gelir kuzucuk

Cnm beğendim ben
burcuuu+ derrya violina cnnp baby_s mavi3 oylesine MKT

kızlar neredesiniz? herkes geçmişe mi daldı sesiniz çıkmıyor?????
Geçmişi okuyodum
http://2.bp.blogspot.com/_hiauSkq4w9.../s1600/005.JPG

kızlar bakın bakalım beğenicek misiniz ? ben bunlardan yaptırmak istiyorum kağanıma
Cnm linki açamadım[

nur_45 bugün hiç gelmedi ulusa gidip kızının sepetini alacaklardı bak merak ettim.sepetin büyülü havasına kapılıp hala onlamı uğraşıyorki merak ettim

burcuu cum hoşgeldinn.nasılsınız toparlayabildinizmi kendinizi kağancım nasıl

mapuci insanın kendi evi gibisi yok baba evide senin evin herzaman ama valla ben tv nin karsısında oturdugum koltugumu bile özlüorum.bu arada dalinin kokusu cok güzel.

bende kansızlık çıktı sizlerdede bu orundan varmı?

olmazmııı kan hapı kullandım bi fayda etmedi,bugün takviye bişeyler daha yazdı doktor,enerji boşalmalarım halsizliğim had safhada,berbat bişey yaaa

evet kendi evin gibisi yok,heleki ben uzanmayı çok seviyorum,okadar alışmışımki uzanıp yan gelip yatmaya bir yere misafirliğe gidince oturmak zor geliyor:) rahat edemiyorum

kan haplarınız ferrum fortmu kızlar??

bende persembe yıne kan verıcem bakıcaklar demır hapı bende kulanıyorum. bende carpıntı yapıor durduk yere.ben kımseye gitmiyorum kaynanamlarda bile zorlanıyorum

ferrum fort sarı beyaz kutu böle sendemi kullanıosun sabah ac karnına içiyorum ben

bende persembe yıne kan verıcem bakıcaklar demır hapı bende kulanıyorum. bende carpıntı yapıor durduk yere.ben kımseye gitmiyorum kaynanamlarda bile zorlanıyorum

valla bende biyere gittimmi birinci saatten sonra cızırdamaya başlıyorum.mümkün diil sırtıma ağrılar giriyor fena oluyorum.zaten kayınvalidemde gidip içeri yatıyorum yoksa oturamıyorumki

Hoşbulduk cnm, kağanı bugün kontrol içn götürdüm,boğazları kızarıkmış hala, haftaya salı gününe kadar antibiyotiğe devam edicez, sanırım ilk boğaz şişmesi 2 dr un geçmiş demesine rağmen geçmemiş ve üsteliyor, biraz fazla ilaç alıncada vücut alerjik reaksiyonlar göstermeye başlamış
18. ay aşılarımızı yaptıramamıştık uzun sürede yaptıramıcaz sanırım, hastalığın geçtiğ taihten itibaren en az 3 hafta sonra yaptırabilirsiniz dedi dr bugün,
oğlum iyileşsin istiyorum ve bu ara bundan daha çok istediğim hiç bişey yok,
bu akşam erken yattı, uyuyor hala, gece uykusuna geçti sanırım, uyrken muz süt bal yaptım biberonla içirdim ilacını verdim uykusu açılmadı

evet ferrum fort :18:
şikayet ettim doktora bana bunu bidaha yazma fayda etmedi diye,oda yazmayıp elevit diye bi ilaç yazdı takviye olur diye nedir o elevit baby_s bilgin varmı?

canım elevit vitamin.bende kullanıyorum.hee içmiyorum o ayrıı.suss söyleme doktor duymasın

aynennn yemek sonrası bile yoruluyorum ayıl bayıl haller geliyor,yürüyüş eziyete dönüyor,kalbim fırlayacak gibi atıyo göğsümde,fenalaşıyorum ya,bana geçen ay kan sayımı yapıldı,değerlerim çok düşük çıktı,zaten bu ay hiç yaptırtmadım direkt söyledim ilaç bir arpa boy yaramadı diye,kansızlık devam ediyor dedim,kan sayımını tekrarlamadık çünkü aynıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…