mapuci insanın kendi evi gibisi yok baba evide senin evin herzaman ama valla ben tv nin karsısında oturdugum koltugumu bile özlüorum.bu arada dalinin kokusu cok güzel.
bende kansızlık çıktı sizlerdede bu orundan varmı?
evet ferrum fort :18:
şikayet ettim doktora bana bunu bidaha yazma fayda etmedi diye,oda yazmayıp elevit diye bi ilaç yazdı takviye olur diye nedir o elevit baby_s bilgin varmı?
Hoşbulduk cnm, kağanı bugün kontrol içn götürdüm,boğazları kızarıkmış hala, haftaya salı gününe kadar antibiyotiğe devam edicez, sanırım ilk boğaz şişmesi 2 dr un geçmiş demesine rağmen geçmemiş ve üsteliyor, biraz fazla ilaç alıncada vücut alerjik reaksiyonlar göstermeye başlamış
18. ay aşılarımızı yaptıramamıştık uzun sürede yaptıramıcaz sanırım, hastalığın geçtiğ taihten itibaren en az 3 hafta sonra yaptırabilirsiniz dedi dr bugün,
oğlum iyileşsin istiyorum ve bu ara bundan daha çok istediğim hiç bişey yok,
bu akşam erken yattı, uyuyor hala, gece uykusuna geçti sanırım, uyrken muz süt bal yaptım biberonla içirdim ilacını verdim uykusu açılmadı
mrb güzel anniişler yine ben:))
valla aklım sizde sürekli özlüyorum ben sizleri yaaa.
burcu canım çok saol iyi dileklerin için sorma bende 2 gündür çok kötüydüm ama şimdi annem kendine geldikçe bende kendime geliyorum.
benim alt komşular yine çoştu valla.bide halılarımı yolladım ya yıkamaya ses direkt odalarda valla.bide umayın odası onların oturma odasımı ne ordan acaip ses geliyo umay doğunca biz bu kadınla kapışmasak iyidir:)
kızlar size bişi sorcam ben sonunda chicco nun lite way arabasını almaya karar verdim.hatta dün gittik eşimle elle tuttuk baktık hem çok haifi hem çok kullanuşlı eşim içinde en önemlisi katlanınca küçücük oluyo (bagaj için düşünüyo malum mümessil olunca bagaj hep dolu :)) ama burda en uygun 315 tl dediler halbuki ben internette 240 akadar gördüm ama internetten hiç alışveriş yapmadığım için açıkçası biraz ürküyorum.
sizlerden biri aldımı acaba internettn araba hangi siteyi önerirsiniz bu konuda??
canım ya ben ilk demir hapı kullanmaya başşladığımızdan beri söylüyorum doktorlarınız ferrum fort yazarsa itiraz edin diye .dünya sağlık örgütü cerrahpaşa ve çapa gynoyla başlayan ilaçları öneriyor.bana cerahpaşadaki doktorum da çapadakilerde gynoferon ya da gynoferrosanol yazıyorlar ...
ferrum fortun etkisi uzun sürede ancak belli oluyormuş ama bizim hamileliğimiz geldi geçiyor maalesef.elevit vitamin hapı canım ben onu baştan beri kullanıyorum.demir hapıyla beraber..
Cnm inş çok daha iyi olacak merak etme sen, hem bir ay sonra geliyorum yanına demiş bak beraber olacaksınız, arabayı kullanmadım ama bebek arabası hakkındaki tavsiyem hafif, çift taraflı, sağa sola kolay çevrilebilen bir araba olsun
canımm yaa kıyamam ben ona.körolasıca hastalık yapıştı bebeyi bi bırakmıyo.iyi olmasına sevindim az kalmış iyileşiyor oda.
canım ya ben ilk demir hapı kullanmaya başşladığımızdan beri söylüyorum doktorlarınız ferrum fort yazarsa itiraz edin diye .dünya sağlık örgütü cerrahpaşa ve çapa gynoyla başlayan ilaçları öneriyor.bana cerahpaşadaki doktorum da çapadakilerde gynoferon ya da gynoferrosanol yazıyorlar ...
ferrum fortun etkisi uzun sürede ancak belli oluyormuş ama bizim hamileliğimiz geldi geçiyor maalesef.elevit vitamin hapı canım ben onu baştan beri kullanıyorum.demir hapıyla beraber..
küscem diye korktunuz hemen yazdınız dimiiiiteşekkürler fikirleriniz için kızlar...normal doğumu epidural olarakta yapıyolarmış..ozaman ağrıda olmuyomuş...ama işte şu orjinallik mevzusu kafamı karıştırıyo gerçekten normal doğum yapanlarda doğum sonrası cinsel hayat monotonlaşıyomuş diye duydum aslı varmıki???? oda önemli...yazık kocişlerimize:98: bu kadar dişini sıkıyo adamlar doğumdan sonra bari gün yüzü görsünler dimi ama...haklımıyım kızlar...yorumlarınızı bekliyooom...küseriim bakk iyi geceler bu arada...sabah iş var.. behlül kaçar...tatlı ve huzurlu uykular hepinize
burcu ve gözde hoşgeldiniz kızlar..iyi haberleriniz için iyi dileklerimiz hep sizinle :)))
burcu ve gözde hoşgeldiniz kızlar..iyi haberleriniz için iyi dileklerimiz hep sizinle :)))
inş canım bi de benim cadı kızım beklerse ananesini daha iyi olcak hem ben burda annem olmadan kendimi garip hissedicem hemde annecim çok üzülcek.
bu arada araba çift yönlü diil diğer bütün özellikleri uyuyo bende çift yönlü istemiştim ilk başta ama sonunda buna karar kıldım.ama dediğim gibi burda epey bi fiyat farkı var
pardon ben şimdi baktım ilacıma gyno ferro sanol yazıyor üstünde elevitte kullanıyorum folik asiti bıraktım elevitegectim baya zaman oldu bide ben magnezyum kullanıyorum günde iki kere içiyorum.
degerleri bilmiyorumda baya düşüktü benimde eger kansızlık devamederse doğumdan sonra kan verebılırler sanırım bunu dr sorucam persemb günü
Gözdeati anneciğine çok ama çok geçmiş olsun,Allah acil şifa versin
39 olmuşum 3 le başlayanlar indim
5 gün sonra memleketimdeyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?