2011 Şubat Anneleri

Cnm kanın kaç çıktı ? sınırı 12 ile başlayan değer kanı gösteriyor

evet ferrum fort :18:
şikayet ettim doktora bana bunu bidaha yazma fayda etmedi diye,oda yazmayıp elevit diye bi ilaç yazdı takviye olur diye nedir o elevit baby_s bilgin varmı?

canım ya ben ilk demir hapı kullanmaya başşladığımızdan beri söylüyorum doktorlarınız ferrum fort yazarsa itiraz edin diye .dünya sağlık örgütü cerrahpaşa ve çapa gynoyla başlayan ilaçları öneriyor.bana cerahpaşadaki doktorum da çapadakilerde gynoferon ya da gynoferrosanol yazıyorlar ...
ferrum fortun etkisi uzun sürede ancak belli oluyormuş ama bizim hamileliğimiz geldi geçiyor maalesef.elevit vitamin hapı canım ben onu baştan beri kullanıyorum.demir hapıyla beraber..

mrb güzel anniişler yine ben:))
valla aklım sizde sürekli özlüyorum ben sizleri yaaa.
burcu canım çok saol iyi dileklerin için sorma bende 2 gündür çok kötüydüm ama şimdi annem kendine geldikçe bende kendime geliyorum.
benim alt komşular yine çoştu valla.bide halılarımı yolladım ya yıkamaya ses direkt odalarda valla.bide umayın odası onların oturma odasımı ne ordan acaip ses geliyo umay doğunca biz bu kadınla kapışmasak iyidir:)
kızlar size bişi sorcam ben sonunda chicco nun lite way arabasını almaya karar verdim.hatta dün gittik eşimle elle tuttuk baktık hem çok haifi hem çok kullanuşlı eşim içinde en önemlisi katlanınca küçücük oluyo (bagaj için düşünüyo malum mümessil olunca bagaj hep dolu :)) ama burda en uygun 315 tl dediler halbuki ben internette 240 akadar gördüm ama internetten hiç alışveriş yapmadığım için açıkçası biraz ürküyorum.
sizlerden biri aldımı acaba internettn araba hangi siteyi önerirsiniz bu konuda??

canımm yaa kıyamam ben ona.körolasıca hastalık yapıştı bebeyi bi bırakmıyo.iyi olmasına sevindim az kalmış iyileşiyor oda.

Cnm inş çok daha iyi olacak merak etme sen, hem bir ay sonra geliyorum yanına demiş bak beraber olacaksınız, arabayı kullanmadım ama bebek arabası hakkındaki tavsiyem hafif, çift taraflı, sağa sola kolay çevrilebilen bir araba olsun

Son düzenleme:
küscem diye korktunuz hemen yazdınız dimiiii teşekkürler fikirleriniz için kızlar...normal doğumu epidural olarakta yapıyolarmış..ozaman ağrıda olmuyomuş...ama işte şu orjinallik mevzusu kafamı karıştırıyo gerçekten normal doğum yapanlarda doğum sonrası cinsel hayat monotonlaşıyomuş diye duydum aslı varmıki???? oda önemli...yazık kocişlerimize:98: bu kadar dişini sıkıyo adamlar doğumdan sonra bari gün yüzü görsünler dimi ama...haklımıyım kızlar...yorumlarınızı bekliyooom...küseriim bakk iyi geceler bu arada...sabah iş var.. behlül kaçar...tatlı ve huzurlu uykular hepinize

pardon ben şimdi baktım ilacıma gyno ferro sanol yazıyor üstünde elevitte kullanıyorum folik asiti bıraktım elevitegectim baya zaman oldu bide ben magnezyum kullanıyorum günde iki kere içiyorum.

degerleri bilmiyorumda baya düşüktü benimde eger kansızlık devamederse doğumdan sonra kan verebılırler sanırım bunu dr sorucam persemb günü

inş canım bi de benim cadı kızım beklerse ananesini daha iyi olcak hem ben burda annem olmadan kendimi garip hissedicem hemde annecim çok üzülcek.
bu arada araba çift yönlü diil diğer bütün özellikleri uyuyo bende çift yönlü istemiştim ilk başta ama sonunda buna karar kıldım.ama dediğim gibi burda epey bi fiyat farkı var

canımm yaa kıyamam ben ona.körolasıca hastalık yapıştı bebeyi bi bırakmıyo.iyi olmasına sevindim az kalmış iyileşiyor oda.

inş cnm ya, nerden şişti boğazları bilemiyorum, soğuk şeylerde yedirmiyorum hiç, ama havada mikrop var sanırım solunum yoluyla bulaşıyor çünkü hangi çocuğu görsem boğazları şiş hatta bir kısmına maskeyle hava veriyorlar

inan kontrolde sen geldin aklıma,ilaca itiraz ettim,çünkü daha öncede konuşmuştuk bu konuyu seninle,şimdi baktım reçeteye bana gynoferrosanol yazmış:)teşekkür ediyorum sana bebişim beni uyardın,artık bundan sonrasını toparlamak lazım

birazdaha sıksın dişini benim burda ahım gitti vahım kaldı istediğim yere gidemiyorum yürüyemiyorum giyinemiyorum kuaföre gidip sacımı basımı bile düzeltemiyorum bir doğurayımda sonra iyileşmeme bakıcam valla

burcu ve gözde hoşgeldiniz kızlar..iyi haberleriniz için iyi dileklerimiz hep sizinle :)))

Hoşbulduk cnm çok sağolasın
Cnm çift yönlü araba rüzgarda yada çok bol güneşli sıcak havalrda resmen kurtarıcı oluyor, biz kağanda tek yönlü almıştık bunda hep çift yönlülere baktık öyle aldık

anladım canım yiyeceklerden de takviye alacaksın o zaman demir içeriği yüksek olan yiiyeceklere bak ..

kızlar bu saatte uykularınızı kaçırmak istemem ama kadınlar en çok hamileyken aldatılıyormuş derler( yapacak bir şey yok .bilmediğimiz sürece olmaz öyle şey deyip geçeçez bir de onu düşüneme ben kendi adıma ama paylaşıyım dedim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…