2011 Şubat Anneleri

birşey değil canım :)) artık görevimiz bildiğimizi paylaşmak .....

ineğin aklına karpuz kabuğu düşürme derler bizim orda

hiç uykum kaçmadııı:) birazdan horlaya horlaya uyurum valla:)))

ööleymiş canım
ama ben hamile kalınca anldım neden ööle olduğunu yazık adamlar düz duvara tırmancak :))

Cnm bence insan kendisine yapılmasını istemediği şeyleri karşısındakine yapmamalı, sadakat evliliği ayakta tutan direklerin en önemlilerinden, bana gelinceee, kendim gibi güveniyorum eşime bu konuda,oda bana ve her zamanda bunu dile getirir, güvenmeseydim eğer aylarca ayrı yerlerde duramazdık
Bence eşinin hamileliğinden çok erkeğin kendine güvensizliğinden kaynaklanan bir sorun aldatması, tatminsizliği ve doyumsuzluğu ile alakalı
Tabi dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmakta an meselesi :))

aynen öyle canım kocalara desteğe devam sık dişini az kaldı felan şeklinde :)))

hiçbir konuda şikayet ettiğini görmedim valla kocişimin sürekli yanımda dibimde zaten sağolsun Allah razı olsun hele şimdi oğlunun hareketlerini dinlemek için hususi oturtuyo yanında.geceleri (aynı anda yatarsak ) eli karnımda uyuyo benimde çok hoşuma gidiyoo

biz araba ve park yatağı alırken internette bulduğumuz fiyatları verdik ve internet fiyatından aldık öle yapın internet adresini istediler baktılar fiyatlarıdaha uygun görünce o fiyata verdiler toplamda 100 lira ya yakın indirimiimiz oldu

kızlar ben yatıyorum yarın kontrolümüz var.
bide ben gripmi olcam bilmiyorum burnum tıkalı gibi ya da çok ağladım ondanmı onuda bilemedim gidip dinleniyim azcık.öptm hepinzi

yapacak olan insan normaldede yapar.hamileliği beklemez zaten

burcuu ya katılıyorum güven çok önemli
.

hiç uykum kaçmadııı:) birazdan horlaya horlaya uyurum valla:)))
tatl ı rüyalar canım :))
ööleymiş canım
ama ben hamile kalınca anldım neden ööle olduğunu yazık adamlar düz duvara tırmancak :))
kesinlikle önce yasaktı şimdi yasak kalktı ortadan ama yine korkuyor ( ben dayanırım felan diyor ama durum vahim (

kesinlikle canım ahlaki boyutunu tartışmaya gerek yok bile.senin bir parçanı dünyaya getirmek için uğraşan insana bu nankörlüğü yapıyorsan kişilik sorunu var demektir.ben baştan dedim bu ihtimali bile düşünmemek lazım .

kızlar ben yatıyorum yarın kontrolümüz var.
bide ben gripmi olcam bilmiyorum burnum tıkalı gibi ya da çok ağladım ondanmı onuda bilemedim gidip dinleniyim azcık.öptm hepinzi
iyi geceler cnm, inş güzel haberlerle dönersin randevudan, yatmadan önce bir ıhlamur bal içersen geçer gibi geliyor
yapacak olan insan normaldede yapar.hamileliği beklemez zaten

burcuu ya katılıyorum güven çok önemli
.

Bencede cnm, kişilikle alakalı bişey yapan her fırsatta yapar

ya evet bencede, karnında onun çocuğunu taşıyorken dahada yıkıcı olur olay

bende uyumayı deneyeyeim burda biraz süzülür gibi oldum inşallah uyurum cümleten iyi geceler görüşürüz

evet uyurum hemde horlaya horlaya çünkü rahatım,bu tarz işler daha çok erkeğin kanıyla alakalı, kansızsa yapar,ben eşime gözü kapalı güveniyorum,bi kere nefsi çok temiz,,Allahtan çok korkar,fikrinide zikrinide iyi bilirim,fizana gitse gözüm arkada kalmaz çünkü işi olmaz o tür sapkınlıklarla,dışa yönelmez,ya yüreği çok temiz onun,aldatma konusunda bir iki cümle kuracak olduğunda güven vs gibi cümleler kurmaz ona göre bu tür işler direkt ş **r***f***lik

bana sarıldığında yüreği titrer,içi gider,kapalı kutu bi adam değil,ya ben çok razıyım eşimden Allahta çok çok razı olsun...iyiki var

Son düzenleme:
kizlaar nörüyonuzz

gece gece simdi konusulacak konu mu bu yaa:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…