inan kontrolde sen geldin aklıma,ilaca itiraz ettim,çünkü daha öncede konuşmuştuk bu konuyu seninle,şimdi baktım reçeteye bana gynoferrosanol yazmış:)teşekkür ediyorum sana bebişim beni uyardın,artık bundan sonrasını toparlamak lazım
kızlar bu saatte uykularınızı kaçırmak istemem ama kadınlar en çok hamileyken aldatılıyormuş derler( yapacak bir şey yok .bilmediğimiz sürece olmaz öyle şey deyip geçeçez bir de onu düşüneme ben kendi adıma ama paylaşıyım dedim :)))
ineğin aklına karpuz kabuğu düşürme derler bizim orda
kızlar bu saatte uykularınızı kaçırmak istemem ama kadınlar en çok hamileyken aldatılıyormuş derler( yapacak bir şey yok .bilmediğimiz sürece olmaz öyle şey deyip geçeçez bir de onu düşüneme ben kendi adıma ama paylaşıyım dedim :)))
aynen öyle canım kocalara desteğe devam sık dişini az kaldı felan şeklinde :)))
ineğin aklına karpuz kabuğu düşürme derler bizim orda
mrb güzel anniişler yine ben:))
valla aklım sizde sürekli özlüyorum ben sizleri yaaa.
burcu canım çok saol iyi dileklerin için sorma bende 2 gündür çok kötüydüm ama şimdi annem kendine geldikçe bende kendime geliyorum.
benim alt komşular yine çoştu valla.bide halılarımı yolladım ya yıkamaya ses direkt odalarda valla.bide umayın odası onların oturma odasımı ne ordan acaip ses geliyo umay doğunca biz bu kadınla kapışmasak iyidir:)
kızlar size bişi sorcam ben sonunda chicco nun lite way arabasını almaya karar verdim.hatta dün gittik eşimle elle tuttuk baktık hem çok haifi hem çok kullanuşlı eşim içinde en önemlisi katlanınca küçücük oluyo (bagaj için düşünüyo malum mümessil olunca bagaj hep dolu :)) ama burda en uygun 315 tl dediler halbuki ben internette 240 akadar gördüm ama internetten hiç alışveriş yapmadığım için açıkçası biraz ürküyorum.
sizlerden biri aldımı acaba internettn araba hangi siteyi önerirsiniz bu konuda??
tatl ı rüyalar canım :))hiç uykum kaçmadııı:) birazdan horlaya horlaya uyurum valla:)))
kesinlikle önce yasaktı şimdi yasak kalktı ortadan ama yine korkuyorööleymiş canım
ama ben hamile kalınca anldım neden ööle olduğunu yazık adamlar düz duvara tırmancak :))
Cnm bence insan kendisine yapılmasını istemediği şeyleri karşısındakine yapmamalı, sadakat evliliği ayakta tutan direklerin en önemlilerinden, bana gelinceee, kendim gibi güveniyorum eşime bu konuda,oda bana ve her zamanda bunu dile getirir, güvenmeseydim eğer aylarca ayrı yerlerde duramazdık
Bence eşinin hamileliğinden çok erkeğin kendine güvensizliğinden kaynaklanan bir sorun aldatması, tatminsizliği ve doyumsuzluğu ile alakalı
Tabi dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmakta an meselesi :))
iyi geceler cnm, inş güzel haberlerle dönersin randevudan, yatmadan önce bir ıhlamur bal içersen geçer gibi geliyorkızlar ben yatıyorum yarın kontrolümüz var.
bide ben gripmi olcam bilmiyorum burnum tıkalı gibi ya da çok ağladım ondanmı onuda bilemedim gidip dinleniyim azcık.öptm hepinzi
yapacak olan insan normaldede yapar.hamileliği beklemez zaten
burcuu ya katılıyorum güven çok önemli.
tatl ı rüyalar canım :))
kesinlikle önce yasaktı şimdi yasak kalktı ortadan ama yine korkuyor( ben dayanırım felan diyor ama durum vahim (
kesinlikle canım ahlaki boyutunu tartışmaya gerek yok bile.senin bir parçanı dünyaya getirmek için uğraşan insana bu nankörlüğü yapıyorsan kişilik sorunu var demektir.ben baştan dedim bu ihtimali bile düşünmemek lazım .
neyse ben de yatmayı deneyim :)) herkese iyi geceler
bende uyumayı deneyeyeim burda biraz süzülür gibi oldum inşallah uyurum cümleten iyi geceler görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?