2011 Şubat Anneleri

Hosbulduum

Nasilsin cnm naptin kagancik nasil iyilestimi:44:

Ateşi çıkmıyor cnm, salı gününe kadar antibiyotiğe devam edicez bakalm inş artık tamamen atlatır, zira çok üzülüyorum bu hastalık durumuna...
Bu arada ben yasini okudum cnm eklersin

| Arkadasin Nicki | Yasin sayisi |
| Nurberra | 5 |
| too_be | 2 | okundu
| imp | 1 | okundu
| moonsun82 | 1 |
| dillerim lal | 1 | okundu
| SuRMeLi | 1 | okundu
| miss_teacher | 1 |
| nesli81 | 2 |
| buket111 | 5 |
| dilekcengiz | 3 |
| nur_45 | 4 | okundu
| manikk | 2 |
| sorgunlu66 | 12 | okundu
| burcuuu | 1 | okundu
| Toplam : | 41 |
| Kalan : | 0 | |

sağolasın cnm

kizlar sat'a göre yarin 35. haftam bitiyor
ultrasona göre bugun bitti 36. haftamiza girdikk
çok az kaldi kizima kavusmama

hiç sade felan değil valla..çok güzel...bende böle bişeyin mıknatıslısını istiyorum..sonrada dolap süsü olarak kullanır insanlar....kalıcı bi anı olur..benim nikah şekerlerimde mıknatıslıydı... güle güle kullan çok güzeller senmi yaptın yoksa kaça aldın..ne kadara mal oluyo..

Son düzenleme:

Bende sizleri çok özledim şenaycım sevil kızımız bu aralar biraz nazlı nst'ye girmek için hareketsiz kalıyor sonra oraya girince canlanıyor bakalım haftada 1'e düşürdü dr artık sürekli takipteyiz ne olur ne olmaz diye.
Bende bu akşam o zaman alt açma setlerini yıkıyım canım saol

Hoşbulduk canım.Dr amcamız kızımızdan biraz tedirgin oldu ne olur ne olmaz diye haftada 1'e düşürdü kontrollerimizi.Seninde az kalmış canım görüş gününe :))

çağlayancım hoşgeldin canım

Hoşbulduk canım

Hoşbulduk canım.Ne olacak bizim bu halimiz bebişlerimiz beklemiycek galiba günlerini hergün birimiz topun ağzındayım diye yazmaya başladı dr.zaten çok zorlanırsan işi bırak dedi.Bende bu hafta deniyim dedim.Bakalım bu haftayı nasıl atlatıcaz.Sen gene şanslısın evdesin bol bol dinlen canım son zamanlarda en güzeli buymuş

kızlar iyi akşamlar.doktorum her hafta nst ye gireceksin dedi zararlımı ki bu alet her hafta aynı sıkıntı.yoksa erken mi alacak ne

çaglagancıgım aynı şey banada oldu 35 bekliyoruz.3 hafta kaldı

Zararı var tabi canım ama kontrol altında tutmak istediklerinden mecburen giricez canım. Sancın yada bebekte bir zarar yoksa almaz erkenden ama senide kontrol altında tutmak istiyor.

Hoşbulduk canım.Bekliyoruz artık sıra mıra bırakmadı bu minişler bizde kimin doğuracağı belli değil artık :))
Annen rahatsız galiba canım geçmişi okumadım ama yazdıklarınızdan öyle anladım sanki.Çok ama çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin.
Kayınvalidende bu arada sana tam destek çıkıyor ne kadar güzel.Halılarımı bende önümüzdeki hafta vermeyi düşünüyorum doğuma kadarda sermem harelde bir daha.Banada temizliğe annem ve ablam gelicek saolsunlar önümüzdeki haftalarda.

Çok güzel canım bunlar sade ve şık bende çok para verilmemesi taraftarıyım.Beberon mağazasının karşısında morgül diye bir dükkan var bu işleri yapan fiyatlarıda çok uygun ben oraya yaptırmayı düşünüyorum istersen bir bak sende.

Burcucum geçmiş olsun canım.Kağan hasta sanırım allah acil şifalar versin.

Surmeli canım bu ne ben anlamadım.Ama listeye ilave arkadaş alıyorsan benide eklermisin canım.

gunaydın hatunlarrr

Günaydın canım.

Günaydın güzel anneler benim uyku düzeni hiç yok artık ya geceleri sürekli uyanıyorum.Bir sağıma bir soluma dönüyorum.wc nöbetlerimizi hiç sormayın 2 saat'te bir ordayız ykında bir yatak atmayı düşünüyorum kapının önüne orda yatar kalkarım artık.
Birde dr.bana bundan sonra sakın sırt üstü yatma o zaman bebek oksijensiz kalır kan akışı yavaşlar tehlikeye girer dedi.Birde sırt üstü uyumıyım diye sürekli nöbettiyim.Şu günler bir bitse sağlıkla sıhhatle gelse bebişlerimiz artık.

Günaydın

Aranızda MONUROL SAŞE isimli bir ilaç kullanan veya bu ilaç hakkında bilgisi olan var mı?
Hamıle şir arkadasıma dokoru 26. Haftasında kese ıcındekı suyu temızlemesı ıcın vermıs fakat herhangı bır acıklamada bulunmamış.bugün kontrolu olan arkadaslar varsa doktorlarına bu ilacı sorabılırler mı? Teşekkürler..

bu benımde hep aklımdaydı ıyıkı yazdın burdan dra sormaya uısenıyordum ben hep sırt ustu uyurum yandık desene)

canım benımde kanamalardan dolayı suyum hep bulanıkı ama dr bana boyle bır hap vermedı:44:

canım dr bana idrar yollarımda enfeksiyon var diye vermişti o ilacıı...

Merhaba ben ocak annesi olucam inşallah.Ben bu ilacı iki kez kullandım.Doktor idrar yolu enfeksiyonum için vermişti.Hamilelikte kullanılan bir ilaçmış.İçinden bir paket çıkıyor.Su da eritip içiyorsun.Aç karnına gece yatmadan önce tuvaletimi yaptıktan sonra içmiştim.Yemeklerden 2 3 saat sonra alınması gerektiğini biliyorum.Bilgim bu kadar

günaydın kızlarrr...bugün burda hava bol sisliiii bideee kargalar bastı şehrii gakk gaakkk kafa beyin bırakmıyolarr...bende markete gittim geldimm öldüm bittim geberdim resmen bide üstüne 5 kat çıktımm...temizlik yapmam lazım yarına misafirim varrr...ikram yapabilir miyim onu düşünüyorum temizlikten sonraaa mort olucamm içiinn

bu benımde hep aklımdaydı ıyıkı yazdın burdan dra sormaya uısenıyordum ben hep sırt ustu uyurum yandık desene)

Bende önceden yatıyordum ama bir ara yatarken hareketlerinin yavaşladığını hissettim bunu dr sordum oda öyle yatarsan olur tabi bebeğe kan ve oksijen gitmiyor dedi. Dikkat et sende yatarken olabildiği kadar yatmamaya çalış.

Günaydın canım.Temizlik yaparken dikkat et kendine çok yorma.Misafirine hazırbirşeyler ikram etsen dışardan alıp kendini çok yorma ben artık öyle hazırlıkla falan uğraşamıyorum daha çok yoruyor ikram hazırlamak.

günaydın güzel anneler
yine geçmişi okumaya çalıştım
umarım herkesin sağlığı yerindedir
sevgiler

Günaydın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…