kizlaar nörüyonuzz
gece gece simdi konusulacak konu mu bu yaa:44:
Hosbulduum
Nasilsin cnm naptin kagancik nasil iyilestimi:44:
| Arkadasin Nicki | Yasin sayisi |
| Nurberra | 5 |
| too_be | 2 | okundu | imp | 1 | okundu | moonsun82 | 1 |
| dillerim lal | 1 | okundu | SuRMeLi | 1 | okundu | miss_teacher | 1 |
| nesli81 | 2 |
| buket111 | 5 |
| dilekcengiz | 3 |
| nur_45 | 4 | okundu | manikk | 2 |
| sorgunlu66 | 12 | okundu | burcuuu | 1 | okundu
| Toplam : | 41 |
| Kalan : | 0 | |
kızlar bu bebek şekerleri nasıl sizce açıkcası bebek şekerine çok para harcamak istemiyorum buda çok sade biliyorum ama beğendiklerim hep 3 tl civarı yazık o paraya diye düşünüyorum fikirlerinizi bekliyorum
aldıklarını güzel günlerde kullan canım; galiba istanbuldasın tüm joker ve watsons mağazalarında var o çamaşırlardan istediğin zaman bulursun problem değil.
gözün aydın canım, yavrunu görmüşsün. ne güzel çabucak gececek haftalar iki haftada bir görüşeceksiniz.
inşallah zamanında doğum yaparsın ayşecim, güzel haberlerle gel haftaya.
maşallah bebeğine mapuci
tatilin ardından zor gelmiştir calışmak canım, son 5 haftamız ha gayret.
malesef biz hesabı iyi yapamamışız
şubat tatilinde yandı izinler
hoş geldin canım, özledik seni. Sevil kızım nasıl?
daha nice senelere canım.
biz 7 yıl çıktıktan sonra evlendik ama evlilik hayatı bambaşka tabi.
zamanla oturuyor herşey. şimdi 3 buçuk yıl oldu, ilk yıla nazaran herşey daha yolunda daha uyumlu gidiyor. seninki de öyle olacaktır eminim.
herşey yolunda giderse normal diyorum ama dr. olmaz mecbur sezeryan derse de sevinebilirim belki çünkü çok korkuyorummmmm:18:
korkutma bizi çağlayancım, vaktiyle gelsin kızçen
ne güzel sıkıntılı zamanları atlatmışsın canım gözün aydın
sağol canım, hem dinlenip hem de geçmişe yetişmeye çalışıyorum.
oğlum içten içe kemiriyor galiba bugün; doymak bilmeden atıştırıyorum 2 saattir
inşallah ağrın artmaz, önemli bir şey çıkmaz canım, ne zor geçti şu son zamanlar senin için
daha yıkamadım ama yıkamak lazım canım, zaten onlar alt alırken defalarca kirlenip yıkanmak zorunda kalacak. zaten birşey olursa sonra da kullanılmaz anlamış olursun şimdiden. tozlu tozlu kullanılmaz ki.
ben çantayı yıkadım, başka türlü içime sinmedi mis gibi bebek giysilerini koymak.
evet canım topiği bizden birinin açması gerekirken aman konum olsun bi tane nasılsa dolacaklar bol reytingli konuya sahip olurum düşüncesiyle tam emin olmamakla birlikte -2010 annelerinden biri- açmış konuyu gitmiş sonrada uğrayan olmadı zaten listeleme olaylarındada hep bu yüzden sorun yaşadık.Ondan sonrada bize çatıyorlar sinirlendirmesinler bizi
Çağlayancım hoşgeldin demek senin bebiş kendini doğuma hazırlıyor:) Sağlıkla gelsinlerde artık bu haftalardan sonra başka problem yaşamazlar.Ne güzel haftada bire düştü kontroller demek benimki taaa 7 ocakta bakalım benede o zman nts ye bağlanıcam.İnş herşey yolundadır.
gözün aydın canım büyümüş minişin maşallah
normal şartlarda kesinlikle normal istiyorum inş öylede olur ama tabiki zaruri hallerde sezeryan olunması ve bunun mesele yapılmaması taraftarıyım.Ama normal doğumu yaşamak istiyorum açıkcası ama suni sancısız olanından.Bunun içinde sancı aralarında bol bol yürümek gerekiyor diye duymuştum.
çağlayancım hoşgeldin canım
nasılsınız kızlarrrr
bebişlerri görenler maşallah kocaman olmuşlarrrrr hepsini alıntı yaptım amma uçtu gittii
çağlancım gelmişş çok özletti kendinii topun ağzındakilerden biride benim cumartesi yine acillik olduk yazmayı unutmuşum nasıl atladıysam :))) enfeksiyon çok sancı yaptı ölüyom sandım hem vajinal muayene hem nst hemde karından muayene etti erken doğum riskim var ama sancılar iltihaptanmış çarşamba kültür yaptırıcam onun sonucuna göre çok yüksek doz antibiyotik kullanmak gerekirse 35 hafta bittikten sonra alabilirz bebeği dedi çünkü antibiyotikte iltihapta bebeğe bellli bi zamandan sonra zarar verir dedi hakkımızda hayırlısı
bu arada evde tahta bi beşik vardı düz beyaz onu süslemeye başladım bitirince resmini ekliyicem inş b akalım nasıl olcakk
kızlar iyi akşamlar.doktorum her hafta nst ye gireceksin dedi zararlımı ki bu alet her hafta aynı sıkıntı.yoksa erken mi alacak ne
çaglagancıgım aynı şey banada oldu 35 bekliyoruz.3 hafta kaldı
slm kızlar ben geldim.
kayınvalideciğimle yürüyüşe çıktık bugün biraz aslında burnumuzun dibindeki bi alışveriş merkezine gittik ama gidip gelene kadar 1 saat geçti sonra bel ağrısından öldüm geldim hemen uzandım saolsun kayınvalidemde yemeklerimi yaptı valla şakama iyimi oldu ne gelmesi.şimdi annemde rahatsız ya hiç üstüme gelmiyo maşallahı var.
bu arada halılarımı yıkamaya yolladık.1 haftada getiriyolarmış nolur nolmaz dedim.cumaya gelcek halılar sonra da sermiyim bi müddet dedim zaten bu ara gelenim de yok çok.
ayın 10u gibi falan da kadın tutup 2 gün falan şööle dip bucak temizletiyim sonra güzel güzel beklerim artık küçük hanımı:))
çağlayancım gelmiş hoşgeldin canım valla özlemiştik hepimiz seni.seninde sıkıntıların olmuş valla erkenci bu minişler.bu arada doğuran var diyince direkt aklına gelmişim valla herkesi korkuttum sanırım:))
yarın bizim de kontrolümüz var epeydir dr şekerimi ölçmedi ben zaten ölçmüyorum bide başka başka sıkıntılar çıkınca şeker meker yalan oldu.yarın aç gidiyim de bari ölçtüreyim diyorum
yine bizim dr kiloyu söölemez muhtemelen 1 hafta oldu ya anlamsız olur der:)) çözdüm adamı ama ben 5 gr alsa bile mutlu oluyorummmm.
ayy ne çok yazdım yahuu
kızlar bu bebek şekerleri nasıl sizce açıkcası bebek şekerine çok para harcamak istemiyorum buda çok sade biliyorum ama beğendiklerim hep 3 tl civarı yazık o paraya diye düşünüyorum fikirlerinizi bekliyorum
Hoşbulduk cnm, kağanı bugün kontrol içn götürdüm,boğazları kızarıkmış hala, haftaya salı gününe kadar antibiyotiğe devam edicez, sanırım ilk boğaz şişmesi 2 dr un geçmiş demesine rağmen geçmemiş ve üsteliyor, biraz fazla ilaç alıncada vücut alerjik reaksiyonlar göstermeye başlamış
18. ay aşılarımızı yaptıramamıştık uzun sürede yaptıramıcaz sanırım, hastalığın geçtiğ taihten itibaren en az 3 hafta sonra yaptırabilirsiniz dedi dr bugün,
oğlum iyileşsin istiyorum ve bu ara bundan daha çok istediğim hiç bişey yok,
bu akşam erken yattı, uyuyor hala, gece uykusuna geçti sanırım, uyrken muz süt bal yaptım biberonla içirdim ilacını verdim uykusu açılmadı
| Arkadasin Nicki | Yasin sayisi |
| Nurberra | 5 |
| too_be | 2 | okundu | imp | 1 | okundu | moonsun82 | 1 |
| dillerim lal | 1 | okundu | SuRMeLi | 1 | okundu | miss_teacher | 1 |
| nesli81 | 2 |
| buket111 | 5 |
| dilekcengiz | 3 |
| nur_45 | 4 | okundu | manikk | 2 |
| sorgunlu66 | 12 | okundu | burcuuu | 1 | okundu
| Toplam : | 41 |
| Kalan : | 0 | |
gunaydın hatunlarrr
bu benımde hep aklımdaydı ıyıkı yazdın burdan dra sormaya uısenıyordum ben hep sırt ustu uyurum yandık deseneGünaydın güzel anneler benim uyku düzeni hiç yok artık ya geceleri sürekli uyanıyorum.Bir sağıma bir soluma dönüyorum.wc nöbetlerimizi hiç sormayın 2 saat'te bir ordayız ykında bir yatak atmayı düşünüyorum kapının önüne orda yatar kalkarım artık.
Birde dr.bana bundan sonra sakın sırt üstü yatma o zaman bebek oksijensiz kalır kan akışı yavaşlar tehlikeye girer dedi.Birde sırt üstü uyumıyım diye sürekli nöbettiyim.Şu günler bir bitse sağlıkla sıhhatle gelse bebişlerimiz artık.
Günaydın
Aranızda MONUROL SAŞE isimli bir ilaç kullanan veya bu ilaç hakkında bilgisi olan var mı?
Hamıle şir arkadasıma dokoru 26. Haftasında kese ıcındekı suyu temızlemesı ıcın vermıs fakat herhangı bır acıklamada bulunmamış.bugün kontrolu olan arkadaslar varsa doktorlarına bu ilacı sorabılırler mı? Teşekkürler..
Günaydın
Aranızda MONUROL SAŞE isimli bir ilaç kullanan veya bu ilaç hakkında bilgisi olan var mı?
Hamıle şir arkadasıma dokoru 26. Haftasında kese ıcındekı suyu temızlemesı ıcın vermıs fakat herhangı bır acıklamada bulunmamış.bugün kontrolu olan arkadaslar varsa doktorlarına bu ilacı sorabılırler mı? Teşekkürler..
Günaydın
bu benımde hep aklımdaydı ıyıkı yazdın burdan dra sormaya uısenıyordum ben hep sırt ustu uyurum yandık desene)
günaydın kızlarrr...bugün burda hava bol sisliiii bideee kargalar bastı şehrii gakk gaakkk kafa beyin bırakmıyolarr...bende markete gittim geldimm öldüm bittim geberdim resmen bide üstüne 5 kat çıktımm...temizlik yapmam lazım yarına misafirim varrr...ikram yapabilir miyim onu düşünüyorum temizlikten sonraaa mort olucamm içiinn
günaydın güzel anneler
yine geçmişi okumaya çalıştım
umarım herkesin sağlığı yerindedir
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?