2011 Şubat Anneleri

herkese günaydınnn,,,
sabah eşimi yolcu ettim yattım dlmışım tam işyerimden aradılar uykum bölündü yaaa..bende hemen yanınıza geldim,çağlayancım hoşgeldin,özlemiştik vall,siz nasılsınız kızlar,
bugün bizim için hareketli geçecekk akşam kızımın odası geliyor,odayı boşaltıcazi.ok heyecan yaptım

gözdecim bak benimde kayınvalidem aylardır bende,evet ev ev üstüne omaz derler ama şu durumda inan çok rahat ediyoru,sağolsun,sende idare et...

bi geçmişi ookuyayım...

günaydın,canım bence bukadar yorma kendini,çok yaklaştık doğuma,bari temizlik yapma,yani bence:13:

günaydınnnn hanımlar sonunda bir sabah daha oldu dönme dolap gibiyim yatakta gözümü açmadan kaç tur atıyorum sabaha kadar :)) bacak aralarım yırtılcak ağrıdan sünnetli çocuklara döndümm resmen bide oğlum şu kafasını kaburgamdan çıkarsa çok mutlu edecek annesini gündüz bişey yok akşam kabnurgama sokuyor kafasını sıpam yarın idrar kültürü yaptırmaya gidicem inş temiz çıkar ama sanmıyorum 2 gündür tuvalete gitmeyi midem almıyor idrarım asit kokuyor ki buda büyük ihtimal idrardaki nitritten yoğunlaştığı için kokuda artıyor
burcuuu kağancık iyileşemedimi daha inş çabucask geçer şu pis mikrop

Günaydın hoşbulduk canım bende sizleri özledim valla bir hafta yokluk çok zor geldi.
Bugün senin için çok heyecanlı bir gün anlaşıldı için içine sığmaz artık bugün.Bebişin odasını hazır olunca resimleri bekliyoruz artık.

günaydın,canım bence bukadar yorma kendini,çok yaklaştık doğuma,bari temizlik yapma,yani bence:13:

aslında hiç bişi yapasım yokkk...en iisii ben oturayımm...kızlar doğum tarihleriyle ilgili dr lar bişi dio mu sizee daa bana şu zaman olur demediii

aslında hiç bişi yapasım yokkk...en iisii ben oturayımm...kızlar doğum tarihleriyle ilgili dr lar bişi dio mu sizee daa bana şu zaman olur demediii

Ohhh en iyisini yapmışsın canım otur keyif yap
Eşime şu anda 9 şubat gözüküyor ama ne olur ne olmaz bir hazırlıklı olalım herşeyede demiş.Bende 37.haftayı atlatalım ondan sonra gelsin diyorum inş.bekler kızım zamanını.

ya ben ocakta gelsin istiyorum 36. haftadan sonra istediği zaman olabilir yaniii...beklemek çok zor geliyooo

günaydın herkeseee

bugün erken kalktım 10:30 artık benim için erken bir saat.eşim aradı telefon sesine kalktım.iyi uyumuşum.valla şu sola yatma benide geriyo yaaa.arada mecbur sağa yada sırt üstüne dönüyorum yoksa sol tarafım uyuşuyo resmen.mümkün olduğunca dönmemeye çalışıyorum aslında.sağdada hissediyorum böbrekler karaciğerler baskı yapıyoo.

ayy dün gece yine garip bi rüya gördüm.oğlumu doğurmuşum ama aradan zaman geçmişş nasıl olmuşsa başka biyerdeymiş.sonra bana veriyolar ama kocaman olmuş yürüyo.kıvırcık saçlı güleç bi çocuk.seviniyorum alıyorum ama içimden bebekliğini kaçırmışım bu kocaman olmuş resmen oysa ben minicik minicik şeyler hazırlamıştım hiçbirini göremedim kucağımda minnacıkken sevemedim diye üzülüyorum.hayırdır inşallahhh

ayyhhh biri kahvaltı hazırlayıp önüme getirse yaaa

KiZlaar suuan hastanedeyizz yengemi gece getirdik 2cm acilmasi vardi 1 saat once 1saat sonra tekrar bakacaklar. Suyunuda patlattilar dua edin nolur cok sancidi var

KiZlaar suuan hastanedeyizz yengemi gece getirdik 2cm acilmasi vardi 1 saat once 1saat sonra tekrar bakacaklar. Suyunuda patlattilar dua edin nolur cok sancidi var

ahh nihayet yengen doğuracak heee.hadi bakalım Allah kurtarsın.bir avazda inşallahhh...ayyy çok heyecanlııı...

ya ben ocakta gelsin istiyorum 36. haftadan sonra istediği zaman olabilir yaniii...beklemek çok zor geliyooo

Evet en kötü yanı bizim için şimdi beklemek herşeylerinide hazırladık artık gelsinler diye bekliyoruz.
Yeni uyku seti çok daha güzel olmuş canım

bana bekleyebılecegımız son tarıh 27 subat dedı ama normal goundugu ıcın suan dogum kesın konusamıyor

wavvvvvv biz senden önce anne olucaz desene senin zaman bizden çok daha fazlaymış canım ya

Senin karmaşık rüyalar gene başlamış canım.Bende nedense hiç rüya görmüyorum halbuki hep kızımla ilgili şeyler düşünüp uyuyorum ama bir türlü göremiyorum rüya...

Allah yardımcısı olsun canım.Bir avazda kurtarsın inş.yengeni

çağlayancım bende sizden geriyim hafta olarak.sırayla sizi bir doğurtayım hayırlısıyla bende arkadan gelirim artıkın tabi bizim bebikler büyük küçük sıra gözetirse.zamane bebekleri hiç büyük küçük saymıyolar öne atılıveriyolar gelmek için

Selam hanımlar... Nasılsınız? bebişler nasıllar?
Ben bugün evime gideceğim annem gelecek saat 1 gibi ve bebeğin kıyafetlerini ütüleyeceğiz.Cumartesi günü bir kısmını yıkayıp asmıştım,onları ütüleyeceğiz.Geri kalanları da artık ben yıkar ütülerim...
Yarın kayınvalidemin kontrolü var.İnşallah iyi geçer ve bizde artık evimize dönüş yaparız.
Cumartesi eve gittiğimde bi baktım ki heryer toz tutmuş.Evde yapılacak tonla iş var. Ama zaman kısıtlı olduğu için hemen kızımın kıyafetlerini ayırıp yıkadım... Önce beyaz ve açık renklileri sonrada renklilerin bir kısmını yıkadım,astım.Bugün de anneciğim ütüleyecek ve hurca kaldıracağım.akşama kadar kalanları da yıkayıp asarım.

evet canım bu konuda haklısın haftalara bakmıyor bu bebikler canı isteyen sıra beklemeden geliyorlar inş.bundan sonraki bebişlerimiz zamanlarını bekleyip gelirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…