- 18 Haziran 2010
- 1.017
- 171
- 123
- 43
günaydın kızlarrr...bugün burda hava bol sisliiii bideee kargalar bastı şehrii gakk gaakkk kafa beyin bırakmıyolarr...bende markete gittim geldimm öldüm bittim geberdim resmen bide üstüne 5 kat çıktımm...temizlik yapmam lazım yarına misafirim varrr...ikram yapabilir miyim onu düşünüyorum temizlikten sonraaa mort olucamm içiinn
herkese günaydınnn,,,
sabah eşimi yolcu ettim yattım dlmışım tam işyerimden aradılaruykum bölündü yaaa..bende hemen yanınıza geldim,çağlayancım hoşgeldin,özlemiştik vall,siz nasılsınız kızlar,
bugün bizim için hareketli geçecekk akşam kızımın odası geliyor,odayı boşaltıcazi.ok heyecan yaptım
gözdecim bak benimde kayınvalidem aylardır bende,evet ev ev üstüne omaz derler ama şu durumda inan çok rahat ediyoru,sağolsun,sende idare et...
bi geçmişi ookuyayım...
Günaydın canım.Temizlik yaparken dikkat et kendine çok yorma.Misafirine hazırbirşeyler ikram etsen dışardan alıp kendini çok yorma ben artık öyle hazırlıkla falan uğraşamıyorum daha çok yoruyor ikram hazırlamak.
günaydın,canım bence bukadar yorma kendini,çok yaklaştık doğuma,bari temizlik yapma,yani bence:13:
aslında hiç bişi yapasım yokkk...en iisii ben oturayımm...kızlar doğum tarihleriyle ilgili dr lar bişi dio mu sizee daa bana şu zaman olur demediii
Ohhh en iyisini yapmışsın canım otur keyif yap
Eşime şu anda 9 şubat gözüküyor ama ne olur ne olmaz bir hazırlıklı olalım herşeyede demiş.Bende 37.haftayı atlatalım ondan sonra gelsin diyorum inş.bekler kızım zamanını.
aslında hiç bişi yapasım yokkk...en iisii ben oturayımm...kızlar doğum tarihleriyle ilgili dr lar bişi dio mu sizee daa bana şu zaman olur demediii
bana bekleyebılecegımız son tarıh 27 subat dedı ama normal goundugu ıcın suan dogum kesın konusamıyor
evet canım ama benım haftam sıze gore daha kucuk bakalımhıımm...ya keşke geliş tarihleri önceden belli olsaa...sezeryan olcaklar ne güzell vallaaaa...imp senn işin daha zorr daha varmış senn epeyy
KiZlaar suuan hastanedeyizz yengemi gece getirdik 2cm acilmasi vardi 1 saat once 1saat sonra tekrar bakacaklar. Suyunuda patlattilar dua edin nolur cok sancidi var
ya ben ocakta gelsin istiyorum 36. haftadan sonra istediği zaman olabilir yaniii...beklemek çok zor geliyooo
bana bekleyebılecegımız son tarıh 27 subat dedı ama normal goundugu ıcın suan dogum kesın konusamıyor
günaydın herkeseee
bugün erken kalktım10:30 artık benim için erken bir saat.eşim aradı telefon sesine kalktım.iyi uyumuşum.valla şu sola yatma benide geriyo yaaa.arada mecbur sağa yada sırt üstüne dönüyorum yoksa sol tarafım uyuşuyo resmen.mümkün olduğunca dönmemeye çalışıyorum aslında.sağdada hissediyorum böbrekler karaciğerler baskı yapıyoo.
ayy dün gece yine garip bi rüya gördüm.oğlumu doğurmuşum ama aradan zaman geçmişş nasıl olmuşsa başka biyerdeymiş.sonra bana veriyolar ama kocaman olmuş yürüyo.kıvırcık saçlı güleç bi çocuk.seviniyorum alıyorum ama içimden bebekliğini kaçırmışım bu kocaman olmuş resmen oysa ben minicik minicik şeyler hazırlamıştım hiçbirini göremedim kucağımda minnacıkken sevemedim diye üzülüyorum.hayırdır inşallahhh
ayyhhh biri kahvaltı hazırlayıp önüme getirse yaaa
KiZlaar suuan hastanedeyizz yengemi gece getirdik 2cm acilmasi vardi 1 saat once 1saat sonra tekrar bakacaklar. Suyunuda patlattilar dua edin nolur cok sancidi var
cnm ya bnmde suyum az hareketlernde yavaşlama oldumu seninkinin?
çağlayancım bende sizden geriyim hafta olarak.sırayla sizi bir doğurtayım hayırlısıyla bende arkadan gelirim artıkıntabi bizim bebikler büyük küçük sıra gözetirse.zamane bebekleri hiç büyük küçük saymıyolar öne atılıveriyolar gelmek için
evet maalesef yenı yılda yenı fıyatlar olucak kızlar
benım zaten7800tl neolur kımbılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?