KiZlaar suuan hastanedeyizz yengemi gece getirdik 2cm acilmasi vardi 1 saat once 1saat sonra tekrar bakacaklar. Suyunuda patlattilar dua edin nolur cok sancidi var
7800 mü anacım nasıl kıycan o paray burda ev güzel hastane 500 600 aman allahım millet uçmuş gel burda dogum yap 7 yıldızlı oda hazırlarlar sana hihihihi
Hastane 7800 müüüüüüValla İstanbul uçmuş yaaa.... benim düşündüğüm hastane de özel bir hastane ve çok lüks.Hatta bide dışarıdan kendi doktorum gelecek doğuma. fiyat 2200 falan.
Diğer özellerde de aşağı yukarı bu fiyatlarda. 7800 ne yaaaa!!!! O paraya çocuğa şimdiden uafak çaplı bi araba alırsınız renault brodway yada uno falan gibi
ehehe
kızlar sakın olun ben bu parayı odemıycem ozel saglık sıgortam var yoksa tabıkıde kıyamam bende o paraya ama daha once gıden varmı bılmıyorum ama bu hastanede 7 yıldızlı gıbı bırsey zaten
| Arkadasin Nicki | Yasin sayisi |
| Nurberra | 5 |
| too_be | 2 | okundu | imp | 1 | okundu | moonsun82 | 1 |
| dillerim lal | 1 | okundu | SuRMeLi | 1 | okundu | miss_teacher | 1 |
| nesli81 | 2 |
| buket111 | 5 |
| dilekcengiz | 3 |
| nur_45 | 4 | okundu | manikk | 2 |
| sorgunlu66 | 12 | okundu | burcuuu | 1 |
| Toplam : | 41 |
| Kalan : | 0 | |
KiZlaar suuan hastanedeyizz yengemi gece getirdik 2cm acilmasi vardi 1 saat once 1saat sonra tekrar bakacaklar. Suyunuda patlattilar dua edin nolur cok sancidi var
günaydın arkadaşlar
merhaba kızlar nasılsınız bakalım bugün.Bebek şekeri ve sepeti siparişi vermiştim kargoya vermişler bugün yarın gelecek bakalım çok merak ediyorum. Gelince resimleri eklerim. Dün hastaneye gittiğimde doğum masraflarıyla ilgili detaylı bilgi aldım. Bana 1000 liraya mal olacak.
Anne karnında muhabbetler :)
1.-ulen iki tekmeliyim de sevinsin garibanlar bari.
2.-içme su sigarayı kadın ya boğulacağım burada.
3.(ikizler konuşmaktadır..)
- Allah kurtarsın kardeş..
- eyvallah..
4.-şafak 210, şafak 209, şafak 208....
5.-icme su viskiyi kardeşim ya. 7 aylık bebeği sarhoş ettiniz..
6.ikizler
- ben çıkıyorum Melis,10 dakikaya kadar dönmezsem polis çağır
7.- bu dünyaya çocuk olarak gelmek istemiyorum selin
- eşek zeki..ne olarak geleceksin..30 yaşında mı çıkacaksın oradan..
8.- Şimdi 9 ay 10 gün sonra çıkacağıma göre..bir hesap yapsak..9*30+10..hım 280 gün..ya nasıl dayanıcam ben burada o kadar..eğelendirecek de bir şey yok ki ortamda..ne bilgisayar almış annem ne televizyon..neyse yaa ya bir fil olarak doğsaydım onların hamileliği çok daha uzun sürüyor..yaşasın sadece 9 ay 10 gün sonra çıkacağım buradan..hey yo liii laa lii
- pollyanna bir susar mısın? uyumaya çalışıyorum!
9. ihihihi onlar beni beklerken barbie bebeğimi yollicam önden..dumur olsunlar ihihihi
10.Yahya Kemal Beyatlı doğmak üzere..
- artık demir almak günü gelmişse zamandan
meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan
11.william Shakspeare doğmak üzere bu sefer de..bu biraz daha önce oluyo tabi..
- çıkmak mı,çıkmamak mı..işte bütün mesele;
çıkıyom anasını satiim
12.-ulean 5 aydır tekmeliom!!! dur ben bunu bir ısırayım...
13.- ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda? he, sorarım size? ama nerden duyacaklar, işleri güçleri kız mı oğlan mı...
14. şampiyonlar ligi maçı var içeride sen burada ütü yapıyorsun anne yaa.. babamızın hayrına mi tekmeliyoruz..
15.bu kordonu modifiye ettiricem ulan ben ne bu böyle ip gibi , şöyle afilili bisi taktiricam ,, daraldım zaten burada.
yarın dr a gitcem daha fazla bekleyemiycem merak ediyorum bu sancı ağrıların nedenini aslında 1 haftam var... banyo ya girsem iyi olurdr gitcemya ama istemiyorum bugün bi kırgınlık var üstümde burnum akıp duruyor grip oluyorum galiba gecede uyuyamadım zaten eşimle de küsüm zaten ayy melodram :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?