2011 Şubat Anneleri

Hastane 7800 müüüüüü Valla İstanbul uçmuş yaaa.... benim düşündüğüm hastane de özel bir hastane ve çok lüks.Hatta bide dışarıdan kendi doktorum gelecek doğuma. fiyat 2200 falan.
Diğer özellerde de aşağı yukarı bu fiyatlarda. 7800 ne yaaaa!!!! O paraya çocuğa şimdiden uafak çaplı bi araba alırsınız renault brodway yada uno falan gibi

7800 mü anacım nasıl kıycan o paray burda ev güzel hastane 500 600 aman allahım millet uçmuş gel burda dogum yap 7 yıldızlı oda hazırlarlar sana hihihihi

ehehe
kızlar sakın olun ben bu parayı odemıycem ozel saglık sıgortam var yoksa tabıkıde kıyamam bende o paraya ama daha once gıden varmı bılmıyorum ama bu hastanede 7 yıldızlı gıbı bırsey zaten

ehehe
kızlar sakın olun ben bu parayı odemıycem ozel saglık sıgortam var yoksa tabıkıde kıyamam bende o paraya ama daha once gıden varmı bılmıyorum ama bu hastanede 7 yıldızlı gıbı bırsey zaten

Ayy şok oldum yaaaa!!! ben o fiyatı duyunca çıkarmazdım zaten çocuğu kalsın içimde derdim
Sigortadan faydalanacak olman çok iyi.Tadını çıkar bari 7800TL'lik hastanenin

günaydın arkadaşlar

sürmeli canım Allah yardımcısı olsun yengenin kolay kurtulsun inşallah ayy kendimi düşündüm şuan o durumda

canım bende okudum

KiZlaar suuan hastanedeyizz yengemi gece getirdik 2cm acilmasi vardi 1 saat once 1saat sonra tekrar bakacaklar. Suyunuda patlattilar dua edin nolur cok sancidi var

ayyy çok heyecanlandım allahım bi avazda kurtarsın ikiside sağ sağlim kurtulurlar inş.

günaydın arkadaşlar

günaydınnn

Anne karnında muhabbetler :)
1.-ulen iki tekmeliyim de sevinsin garibanlar bari.

2.-içme su sigarayı kadın ya boğulacağım burada.

3.(ikizler konuşmaktadır..)

- Allah kurtarsın kardeş..
- eyvallah..

4.-şafak 210, şafak 209, şafak 208....

5.-icme su viskiyi kardeşim ya. 7 aylık bebeği sarhoş ettiniz..

6.ikizler
- ben çıkıyorum Melis,10 dakikaya kadar dönmezsem polis çağır

7.- bu dünyaya çocuk olarak gelmek istemiyorum selin
- eşek zeki..ne olarak geleceksin..30 yaşında mı çıkacaksın oradan..

8.- Şimdi 9 ay 10 gün sonra çıkacağıma göre..bir hesap yapsak..9*30+10..hım 280 gün..ya nasıl dayanıcam ben burada o kadar..eğelendirecek de bir şey yok ki ortamda..ne bilgisayar almış annem ne televizyon..neyse yaa ya bir fil olarak doğsaydım onların hamileliği çok daha uzun sürüyor..yaşasın sadece 9 ay 10 gün sonra çıkacağım buradan..hey yo liii laa lii
- pollyanna bir susar mısın? uyumaya çalışıyorum!

9. ihihihi onlar beni beklerken barbie bebeğimi yollicam önden..dumur olsunlar ihihihi

10.Yahya Kemal Beyatlı doğmak üzere..
- artık demir almak günü gelmişse zamandan
meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan

11.william Shakspeare doğmak üzere bu sefer de..bu biraz daha önce oluyo tabi..
- çıkmak mı,çıkmamak mı..işte bütün mesele;
çıkıyom anasını satiim
12.-ulean 5 aydır tekmeliom!!! dur ben bunu bir ısırayım...

13.- ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda? he, sorarım size? ama nerden duyacaklar, işleri güçleri kız mı oğlan mı...
14. şampiyonlar ligi maçı var içeride sen burada ütü yapıyorsun anne yaa.. babamızın hayrına mi tekmeliyoruz..

15.bu kordonu modifiye ettiricem ulan ben ne bu böyle ip gibi , şöyle afilili bisi taktiricam ,, daraldım zaten burada.

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız bakalım bugün.Bebek şekeri ve sepeti siparişi vermiştim kargoya vermişler bugün yarın gelecek bakalım çok merak ediyorum. Gelince resimleri eklerim. Dün hastaneye gittiğimde doğum masraflarıyla ilgili detaylı bilgi aldım. Bana 1000 liraya mal olacak.

sürmeli canım yengen doğum yapıyormuş. İnş. bir avazda kurtulur. Darısı bize inş. Bu arada yasinleri okudum diye en az 3 kere yazdım ama hala eklmemişsin.

kızlar inşirah süresini her namazdan sonra 7 kere okuyorum birde yatsı namazından sonra meryem süresini. Dua ediyorum zamanında ve sağlıkla yavrumu kucağıma alayım diye.Sizde okuyabilirseniz okuyun derim.Bu süreler sayesinde inş. hepimiz kolay ve sağlıklı doğumlar yaparız.

merhaba canım hoşgeldin bebek şekeri ve sepeti bende bakıyorum ama netten sipariş nasıl gelir diye
merak ediyorum alamadım yani :) sen hangi hastane de dogum yapcaksın ankaradasın degilmi?

yarın dr a gitcem daha fazla bekleyemiycem merak ediyorum bu sancı ağrıların nedenini aslında 1 haftam var... banyo ya girsem iyi olurdr gitcemya ama istemiyorum bugün bi kırgınlık var üstümde burnum akıp duruyor grip oluyorum galiba gecede uyuyamadım zaten eşimle de küsüm zaten ayy melodram :))))

çok güzeldi yaa karnım ağrıdı burda gülmekten sen arada yap böyle şeyler gene moralimiz düzelsin sedacım...

ağrın ve sancın varsa hiç beklemeden dr.git derim ben sonuçta artık zamanlarımız yaklaştı neden olduğunuda bilmiyorsun hiç olmazsa bir nst'ye sokar seni gerçekten sancın mı var görmüş olursun.

bebeklerin dili olsa da konuşsa derdini anlatsa denir.Herhalde anlatsalar bu kadar komik birşey çıkardı ortaya.

1. günböylesi kötü bir başlangıç beklemiyordum. ha hortumumu bile kesmişler! meme diye, süt diye birşey varmış. nerden nasıl bulunur bu ya? hayattan daha 1. günden soğutacaklar beni.

2. gün meme buldum ama bundan süt gelmiyor, emiyorum allah emiyorum, tık yok, süt başka yerde mi? neyse biraz daha emdim geldi, fazla abanınca meme sahibi kişilik bağırdı, ne bağrıyosun açım ben! çok yalnızım be sözlük. hayır bişi değil içerdeyken de yalnızdım ama yediğim önümde yemediğim arkamdaydı en azından, bak yine aklıma geldi, hortumu bile kestiler yaa! uykum geldi yine. zzzzz!

3. gün memeyi sevdim, bu dünyadaki tek dostlarım bu iki meme. iyi ki varsınız.

4. gün bugün bir sürü olaylar oldu, gürültü yaptılar, başka biryerlere gittik galiba. memeden ayrılınca bağrıyorum geri geliyor, sonra uyuyorum, uyanıyorum bir bakıyorum meme yok, neyse ama tekrar bağrınca geri geliyor nasılsa. s.çmak da zevkliymiş be, eskiden yapamıyordum.

5. gün bugün 15 kez kaka yaptım, rekorumu geliştirmeliyim. dikkat ettim de her yaptığımda temizliyorlar, bunu sevdim. dikkatimi çeken bir noktada şu ki, amma koca kafalıyım be arkadaş, ağır mı ağır tutamıyorum başim, pat o yana, pat bu yana, dikkat etseler bari de çatlatmasak daha ilk günden.

6. gün avucuma ne verseler hemen tutuyorum, tik gibi birşey, maalesef farkettiler, herkes parmağını veriyor avucuma, mecburen tutuyorum, alemin maymunu oldum iyi mi? bu arada ne çok uyuyorum ya arkadaş, atamadım şu yorgunluğu, daha çok süt içeyim en iyisi. hayır içtikçe de yoruluyorum o da ayrı, nerde o eski günler, hortumdan geliyordu ne güzel, şimdi em allah em, bak yine aklıma geldi, ********ler kesti hortumu yaa.

7. gün bugün solaryuma girdim, sarılık mı ne ondanmış. yine uykum geldi.

8. gün biraz daha iyi hissetim kendimi, daha çok süt içiyorum artık. kaka yapma işini de tam alt açma anına denk getiriyorum ki etraf pislensin, eziyet olsun. naapayım ama alt açıkken daha rahat roketleyebiliyorum. kaka yaparken başka birşey daha yapıyorum galiba, anlamaya çalışacağım bakalım.

9. gün çok fena hıçkırık tutuyor, geçsin diye nefesimi tutayım dedim onu da beceremedim, neyse ki süt içince geçiyor. bu süt her derde devaymış, bugün bunu gördüm.

10. gün sütten başka birşeyler verdiler, var ya, yeter artık be, tam alışıyordum yine dayadılar başka birşey, hayret bişi ya, vitaminmiyiş neymiş. bu arada memelerin arasından dün gördüğüm gündüzleri piyasada yok akşamları geliyor sadece, hadi bakalım hayırlısı.

11. gün al işte, başladı yine bir arıza. sütten sonra çok feci karnım ağrıyor, böyle gaz gibi bişi, eğilip bükülüyorum, binbir şekile giriyorum çıkaracağım diye. sırtımı falan sıvazlayın bari be kardeşim.

12. gün bütün gün gazdan kıvrandım arkadaş ya, bela oldu başıma, yaygarayı bastım ben de. uyutmadım, diktim bunları da hazır asker. sonra bir saldım ki evlere şenlik, akabinde uyudum hemen gerisini hatırlamıyorum

14. gün anneme kırmızı renkli birşeyler içiriyorlar, o zaman süt daha bi randımanlı oluyor sanki, böyle tadı da hoşuma gidiyor, şu memelere bir rating aleti taksalar da hangisini sevip hangisini sevmediğimi söyleyebilsem.

15. gün topuktan kan alıp duruyorlar, metin olayım çok ağlamayayım diyorum ama canım yandı be arkadaş, hayır ondan sonra da hemen süt verince sakinliyorum, kızgınlığım geçiyor, ağız tadıyla asabiyet yaptırmıyorlar, şu memelere karşı biraz daha dikbaşlı durabilsem.

16. gün şu memeleri çok sevdiğimi bir kez daha anladım, çok seviyorum onları, onlardan ayrılınca içimi bir huzursuzluk kaplıyor, en iyisi onlardan uzaklaştığım anda yaygarayı basayım ben. bugün benden biraz büyük biri geldi yanıma, sevme amaçlı olsa gerek bir geçirdi başım dönüyo hala. sonradan öğrendim kuzenmiş, neyse yazdım kenara intikam alınacak.

17. gün etrafı daha net seçer oldum, ama el ve ayak koordinasyonu hala zayıf, memeyi kavrayabiliyorum ancak. bir de bu eller ve ayaklar bana mı ait tam olarak emin değilim, sallıyorum öyle, zevkli birşey. yüze ve gözlere dikkat etmem lazım ama, tırnaklar tehlikeli. diğer yandan annem bugün onları kesmeye çalıştı ama huysuzluk ettim, etmeseydim daha iyi olacaktı galiba, bak çizdik tam gözün altını yine.

18. gün elime torbalar taktılar, kafaya çarpınca artık acıtmıyor, yara bere de yapmıyor. sanırım onlar da beni seviyor, iyiliğimi düşünüyorlar. aslında hala çıktığım yeri özlüyorum, geri girme imkanım olmaz mı acaba?

19. gun nihayet o adamin neden eve sadece ak$amlari geldigini anladim megerse bana ve anneme bakmak icin gunduz cali$iyomu$.. aferin gozume girdi $imdi bak!..

<span>

21. gün

ben en çok annemi seveyim en iyisi. babamdan pek bir hayır yok. bugün baktım anneme diyor ki "sustur

şu çocuğu", anlamıyorum ya nasılsa, kalbim kırıldı, bir de dün akşam hiç kucağına almadı. en iyisi

trip yapayım ben şimdi

23. gün

dikkat ettim de hortumdan kalan son parçanın yerinde yeller esiyor. yeniden bağlarlar diye

hayallerim de suya düşmüş oldu böylece. annem bana sürekli kızım diyor, ne anlama geliyor acaba

24. gün

bugün doktora götürdüler,kilo almışım. doktorum söyledi. tam 2. 56 kg.. vay be.. doğduğum günün tam

iki katı.. kadın her yerimi kurcaladı, ölçtü biçti. hastaneye falan da götürdüler, bir sürü

bekledim, huzursuz oldum hem de. neyse ki arada süt verdiler de moralim düzeldi. akşam yıkandım, bu

sefer suyu iyi ayarlamışlardı çok hoşuma gitti, kurulanırken arıza çıkarmayı ihmal etmedim tabii

ki.

25.gün

şu büyükleri anlamak ne zor

her öğünden sonra yalvar yakar geğirmemi veya osurmamı bekliyorlar. dua eder gibi "hadi bebeğim

gazını çıkar, gazını çıkar, pırt yap" ...

hayır yani, gazı çıkaran ben, rahatlayan onlar, anlayamıyorum

26.gün

bugün insanlar ne kadar tutarsız ve saçma davranıyo bunu anladım.

karşıma geçiyolar, işaret parmaklarını sallayarak bana "hııımmmmm!!!!" yapıyolar,

dudaklarım büzüşüp tam ağlamaya başlayacakken "ay kıyamam!" diyerek kucaklarına alıp seviyolar

susunca yine aynısını yapıyolar

hatta bunun için seyirci bile topluyolar

delircem ulan

27. gün:

aman allahım..ellerim.. ne harika şeyler ne tarafa dönmelerini istesem o tarafa dönüyorlar.. hey

dostum..bu dünyada hakikaten enteresan şeyler var.. bak mesela parmaklarım hepsi birden dans

ediyorlar sanki günlerdir ya da ben kafayı sıyırıyorum. gece sırf onlarla oynayabilmek için uyandım

biliyor musun..

28.gün

bugün beni yıkarlarken suya kakamı yaptım, halleri çok komikti, ikisinin de üstü başı battı, benim

de üstüm başım battı ama olsun beni bir daha yıkadılar, daha çok suda kalmış oldum, kurulanırken

arıza çıkarmayı ihmal etmedim, annem de hemen süt verdi, moralim yerine geldi

29. gün

bugün uyurken kabus gördüm: memelerde süt bitmisti

30.gün

artık hayatın sadece meme emmek ve altımı batırmaktan ibaret olmadığını, bide "e e e e e e e e" diye

bişeyin varlığını öğrendim. hayır zoruma giden bunu yaparken beni deli gibi sallıyorlar içim dışıma

çıkıyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…