Kızlar merhaba aylardır yazılarınızı gün gün takip ediyorum :) bende inşallah şubat annesi olucam bugüne kadar yazmadan okudum sizleri hepinizi tanıyor gibi oldum.33 haftalık oldu oğluşum Ben de artık merhaba diyim dedim sizlere ayrıca birde fikir almak istiyorum aylardır isim arıyorum oğluma sizce Miraç nasıl ?[/QUO
hoşgeldin aramıza,benin 2.ismim Miraç kesşke asıl ismim olsaydı,miraç gecesi doğmuşum ben ,yani bence süper...
ayy kızlar ne yazsam havada kalıyor üff konuşup paylaşmak istiyorum bişeyleri ama maalesef yani
Kızlar merhaba aylardır yazılarınızı gün gün takip ediyorum :) bende inşallah şubat annesi olucam bugüne kadar yazmadan okudum sizleri hepinizi tanıyor gibi oldum.33 haftalık oldu oğluşum Ben de artık merhaba diyim dedim sizlere ayrıca birde fikir almak istiyorum aylardır isim arıyorum oğluma sizce Miraç nasıl ?
kızlar şu hasta bezi denen şeyi nasıl alcaz ya kiloya göremi oluyor acaba?
Kızlar merhaba aylardır yazılarınızı gün gün takip ediyorum :) bende inşallah şubat annesi olucam bugüne kadar yazmadan okudum sizleri hepinizi tanıyor gibi oldum.33 haftalık oldu oğluşum Ben de artık merhaba diyim dedim sizlere ayrıca birde fikir almak istiyorum aylardır isim arıyorum oğluma sizce Miraç nasıl ?
ben hasta bezi almıcam gerek yok dedi herkes uzun gece olan pedlerden aldım zaten eğer çok lazım olursa dr söyler alırlar hastanenin etrafında mutlaka vardır
KiZlaar suuan hastanedeyizz yengemi gece getirdik 2cm acilmasi vardi 1 saat once 1saat sonra tekrar bakacaklar. Suyunuda patlattilar dua edin nolur cok sancidi var
herkese merhaba,nasılsınızz?
ben sabahtan beri daha yeni bişeyler yiyorum,dışarı gittim bi market yaptım gelirkende kıymalı pide aldım sıcacık,iyice şişirdim kendimi rahatladım ohh:) bide yediklerimin üzerine şöyyle bir uzanim yağ ve kilo olarak geri dönsün bana:)
ÇağlayanÇiçek hoşgeldin bebeğinle iyi olmana çok sevindim,minikler doğmak için çok acale ediyor nedir bu seneki bebeklerin hali anlamış değilim,etraftan forumdan hep erken gelen bebek haberleri duyuyorum,dünde doktorum bana bebek şubatın ilk haftası gelecek dedi,halbuki 14 şubatta doğması bekleniyodu,ama gelişmiş durmuyomuş yerinde tövbe yaa:)
normal dogumda gerekli diyorlarda canım bulundursak dedim bende
hoşgeldin aramıza,benin 2.ismim Miraç kesşke asıl ismim olsaydı,miraç gecesi doğmuşum ben ,yani bence süper...
herkese merhaba,nasılsınızz?
ben sabahtan beri daha yeni bişeyler yiyorum,dışarı gittim bi market yaptım gelirkende kıymalı pide aldım sıcacık,iyice şişirdim kendimi rahatladım ohh:) bide yediklerimin üzerine şöyyle bir uzanim yağ ve kilo olarak geri dönsün bana:)
ÇağlayanÇiçek hoşgeldin bebeğinle iyi olmana çok sevindim,minikler doğmak için çok acale ediyor nedir bu seneki bebeklerin hali anlamış değilim,etraftan forumdan hep erken gelen bebek haberleri duyuyorum,dünde doktorum bana bebek şubatın ilk haftası gelecek dedi,halbuki 14 şubatta doğması bekleniyodu,ama gelişmiş durmuyomuş yerinde tövbe yaa:)
merhaba canım hoşgeldin ohh indir mideye bakalım :))
bilemiyorum ki :s aman zaten çantaya sığamıyorum koymıcam hastaneye gelen eş dost arasın bulsun alsın:}
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?