2011 Şubat Anneleri

ayy kızlar ne yazsam havada kalıyor üff konuşup paylaşmak istiyorum bişeyleri ama maalesef yani

Kızlar merhaba aylardır yazılarınızı gün gün takip ediyorum :) bende inşallah şubat annesi olucam bugüne kadar yazmadan okudum sizleri hepinizi tanıyor gibi oldum.33 haftalık oldu oğluşum Ben de artık merhaba diyim dedim sizlere ayrıca birde fikir almak istiyorum aylardır isim arıyorum oğluma sizce Miraç nasıl ?

Kızlar ocak annelerinden biri daha doğum yapmış yaa 34 haftalık 2.5kg olarak iyiymiş ikiside bu bebekler hiç beklemiyorlar bu sene anlaşıldı.

Mavicim sitede bugün gene kimse yok canım ben sana cevp yazdım ama arada kaynadı galiba msj

ayy kızlar ne yazsam havada kalıyor üff konuşup paylaşmak istiyorum bişeyleri ama maalesef yani

canım ben biyandan çalışıp bi yandan yazıyorum senin yazdığıını kaçırdım demekki, bazen bende öyle düşünüyorum ama inan tesadüf bene burada kimse artniyetli diil...:13:

hoşgeldin ben de yeni sayılırım zaten, Miraç Çok Güzel Bi İsim Sizin İçinize Sindiyse Hiç Sorun Yok..

hoşgeldin aramıza,benin 2.ismim Miraç kesşke asıl ismim olsaydı,miraç gecesi doğmuşum ben ,yani bence süper...[/QUOTE]

Teşekkür ederim benimde normalde doğumum sata göre 17 şubat ama ozamana kadar acele etmezse 14 şubata sezeryan olmak istiyorum :) ismiylede güzel uyar Miraç Kandili 14 şubatı 15 Şubata bağlayan gece çünki. Ama eşim ağır bi isim olur diyo çocuk için

Hoşgeldin aramıza bencede miraç çok güzel bir isim.

hoşgeldin aramıza canım miraç güzel isim...

herkese merhaba,nasılsınızz?

ben sabahtan beri daha yeni bişeyler yiyorum,dışarı gittim bi market yaptım gelirkende kıymalı pide aldım sıcacık,iyice şişirdim kendimi rahatladım ohh:) bide yediklerimin üzerine şöyyle bir uzanim yağ ve kilo olarak geri dönsün bana:)

ÇağlayanÇiçek hoşgeldin bebeğinle iyi olmana çok sevindim,minikler doğmak için çok acale ediyor nedir bu seneki bebeklerin hali anlamış değilim,etraftan forumdan hep erken gelen bebek haberleri duyuyorum,dünde doktorum bana bebek şubatın ilk haftası gelecek dedi,halbuki 14 şubatta doğması bekleniyodu,ama gelişmiş durmuyomuş yerinde tövbe yaa:)

günaydın kızlar:) gerçi saaat olmuş bi buçuk ne günaydını dimi
eee insan böyle gece gündüz uyursa sabah öğlen karışır tabi:26:
aman oh iyi yaptım uyudum oğlum gelince nasılsa hepsinin acısını çıkarcak benden

KiZlaar suuan hastanedeyizz yengemi gece getirdik 2cm acilmasi vardi 1 saat once 1saat sonra tekrar bakacaklar. Suyunuda patlattilar dua edin nolur cok sancidi var

canım allah bi avazda kurtarsın inşallah hemencecik çıkıverir yeğenin
kızlar bişi sorcam valizlerinize dezenfektan jellerden fln koyckmısınız?

merhaba canım hoşgeldin ohh indir mideye bakalım :))

hosgeldın aramıza neden bukadar zaman sessız kaldın keske daha once gelseydın bızde deneyımlerınden faydalansaydık nasıl bır hamılelık gecırdın bu zamana kadar kısaca anlatsan
bence mırac cok guzel bır ısım tek ısımmı dusunuyorsunuz ıkı mı?

hoşgeldin aramıza,benin 2.ismim Miraç kesşke asıl ismim olsaydı,miraç gecesi doğmuşum ben ,yani bence süper...

Teşekkür ederim benimde normalde doğumum sata göre 17 şubat ama ozamana kadar acele etmezse 14 şubata sezeryan olmak istiyorum :) ismiylede güzel uyar Miraç Kandili 14 şubatı 15 Şubata bağlayan gece çünki. Ama eşim ağır bi isim olur diyo çocuk için[/QUOTE]

hoşgeldin,Mirac çok güzel bir isim ağır geleceğini sanmıyorum,çok başka isimler var anlam itibariyle ağır,onlar daha sakıncalı bence mirac çok hoş olur,hayırlısı olsun

Afiyet olsun canım.Yağ ve kglar sana değilde bebişe gitsin annesi :))
Hoşbulduk evet bu seneki bebişler böyle inş.beklerler zamanlarını 37 haftaya kadar beklese gene içim rahat edicek kızımla sürkli konuşup zamanında gelmesini söylüyorum ama annesini dinler inş.

bilemiyorum ki :s aman zaten çantaya sığamıyorum koymıcam hastaneye gelen eş dost arasın bulsun alsın :}

evet ya baktım bebegin malzemeleri hiç yer kaplamıyor ama bizimkiler :)) aman aman bişeyde koymadım ama koca valiz oldu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…