hoşbuldum ,mavi ben sana dün cevap yazdım senden cevap alamadım,hatta bazen sana yazıyorum dönmüyosun bana hayırdır yoksa beni beğenmiyormusun:)
Teşekkür ederim benimde normalde doğumum sata göre 17 şubat ama ozamana kadar acele etmezse 14 şubata sezeryan olmak istiyorum :) ismiylede güzel uyar Miraç Kandili 14 şubatı 15 Şubata bağlayan gece çünki. Ama eşim ağır bi isim olur diyo çocuk için
Afiyet olsun canım.Yağ ve kglar sana değilde bebişe gitsin annesi :))
Hoşbulduk evet bu seneki bebişler böyle inş.beklerler zamanlarını 37 haftaya kadar beklese gene içim rahat edicek kızımla sürkli konuşup zamanında gelmesini söylüyorum ama annesini dinler inş.
hoşgeldin,Mirac çok güzel bir isim ağır geleceğini sanmıyorum,çok başka isimler var anlam itibariyle ağır,onlar daha sakıncalı bence mirac çok hoş olur,hayırlısı olsun
Günaydın
Aranızda MONUROL SAŞE isimli bir ilaç kullanan veya bu ilaç hakkında bilgisi olan var mı?
Hamıle şir arkadasıma dokoru 26. Haftasında kese ıcındekı suyu temızlemesı ıcın vermıs fakat herhangı bır acıklamada bulunmamış.bugün kontrolu olan arkadaslar varsa doktorlarına bu ilacı sorabılırler mı? Teşekkürler..
merhaba kızlar nasılsınız bakalım bugün.Bebek şekeri ve sepeti siparişi vermiştim kargoya vermişler bugün yarın gelecek bakalım çok merak ediyorum. Gelince resimleri eklerim. Dün hastaneye gittiğimde doğum masraflarıyla ilgili detaylı bilgi aldım. Bana 1000 liraya mal olacak.
çağlayan inşallah söz dinler,senin haftan bizden ileride 36. haftadan sonra gelse sorun olmaz heralde,burada arkadaşlar yazmıştı 36 dan sonrası bebeğe pek fayda etmiyomuş,yani doğsada olurmuş,banada şubatın ilk haftası dendi ama bilmiyorum sanki ocak sonuna doğru gelecek bu cadı,meme kokusumu alıyolar ne:) biran önce asılıp emelim diye:)
selam kızlar ben geldiimm
ayy bi enerji geldi bana kalktım mutfağı topladım tezgaha çamaşır suyu döktümm çektim kapısını çıktım ordan banyoya gittim küvetin rengi değişmeye başlamışorayıda ovdum.ama orayı çamaır suyuyla yapamadım kokusu eğilince direk beni yamultur diye cifledim
o sırada eşim aradı napıon dedi böle böle yapıom dedim.bi fırçada o kaydıben yaparım sen niye eğiliyon dedi.:18: oğlumuda deterjan kokularıyla rahatsız ediyon dedi haaaa beni düşünmüyo paşa oğlunu düşünüyo farketmedim diil amaaa ses etmedimm ohooo daha şimdiden pabucumuz dama atıldı bilem
ayy sonra oğluşumun emziğini biberonlarını kaynattım dezenfekte ettim artık onlarıda koyayım çantaya.eksiğim kalmadı çok şükür bi bi tane sütyen alıcam bir iki kilot bide atlet evdeki atletler kısa kalıyo uğraşmayayım orda.ondan sonra bittiiii...oğlumu bekliyor olacağız hazır ve nazır
mavi sana bişi sorçam.bu sulu han akşam kaça kadar açık biliyomusun
hoşgeldin,Mirac çok güzel bir isim ağır geleceğini sanmıyorum,çok başka isimler var anlam itibariyle ağır,onlar daha sakıncalı bence mirac çok hoş olur,hayırlısı olsun
Teşekkür ederim arkadaşlar hepinize :) valla gün gün takip ettim sizleri atladığım sayfa yok yani ama ne biliim beceremem diye yazmadım galiba :)) Çok zor bir hamilelikti benim için kan pıhtılaşması var bende ve ilk bebeğim düşük oldu o yüzden 8 aydır günlük iğne oluyorum ve hamile kaldığım günden beri raporluyum evdeyim çok zor günler atlattım ama Allaha şükür geçti şimdi bebeğim çok iyi. Sadece hamilelikten kaynaklanan sıkıntılar var malum hepimizin yaşadığı sıkıntılar ama razıyım tabiki bebeğim iyi olsunda. Aylardır evde olduğum içinde hergün sizinleyim sessiz sessiz :) daha aktifleşebilmem için öğrenmem gereken çok şey var okumayı becerebiliyorumda başkada bişey anlamıyorum
Teşekkür ederim arkadaşlar hepinize :) valla gün gün takip ettim sizleri atladığım sayfa yok yani ama ne biliim beceremem diye yazmadım galiba :)) Çok zor bir hamilelikti benim için kan pıhtılaşması var bende ve ilk bebeğim düşük oldu o yüzden 8 aydır günlük iğne oluyorum ve hamile kaldığım günden beri raporluyum evdeyim çok zor günler atlattım ama Allaha şükür geçti şimdi bebeğim çok iyi. Sadece hamilelikten kaynaklanan sıkıntılar var malum hepimizin yaşadığı sıkıntılar ama razıyım tabiki bebeğim iyi olsunda. Aylardır evde olduğum içinde hergün sizinleyim sessiz sessiz :) daha aktifleşebilmem için öğrenmem gereken çok şey var okumayı becerebiliyorumda başkada bişey anlamıyorum
kızlar agır ısım demısken esıme yıldız falı gıbı boseyler bakan bırı demıskı OMER DORUK cok agır bı ısım ıns tasıyabılır
Geçen tvde bir programda izledim 37.haftadan önce doğan bebekleri zamanında doğmuş olarak saymıyorlarmış yani premetüre bebek deniyormuş.Gerçi dr.2.500kg doğsa yeter o zamandan sonra kendini çok çabuk toparlıyor bebek bir problem olmuyor dedi ama ben genede zamanında gelmesini istiyorum işte.
aaaa aramızda casus varmışşşşniye öyle diyorsun konuşmak için birşey bilmeye gerek yokki.bizde bilmiyoruz işte sora sora birbirimize öğreniyoruyz.bazen boş boş konuşuyoruz maksat kafa dağıtmak olsun.lütfennn öyle düşünme kenarda durma bakiimm gel şöyle yamacımıza yamacımıza çağlayan kay kız kenara arkadaşa yer aç yayılmışsınızz kız cağız gelemiyo baksana
aaaa aramızda casus varmışşşşniye öyle diyorsun konuşmak için birşey bilmeye gerek yokki.bizde bilmiyoruz işte sora sora birbirimize öğreniyoruyz.bazen boş boş konuşuyoruz maksat kafa dağıtmak olsun.lütfennn öyle düşünme kenarda durma bakiimm gel şöyle yamacımıza yamacımıza çağlayan kay kız kenara arkadaşa yer aç yayılmışsınızz kız cağız gelemiyo baksana
ömer ağır değil hatta bu gibi güzel isimlerin koyulması çok efdal,inşallah hz Ömer gibi adaletli olur,daha çok kaya,taş,can gibi isimler sakıncalı,Allahın bazı isimlerini koyanlar var onlar anlam itibariyle çok ağır,celil gibi,rahman gibi,bide anlamsız bişey ifade etmeyen isimler var onlarda çok saçma zaten,modernlik olsun diye değişik isimler koyanlar var.
inşallah hepsi zamanında gelir,çağlayan ben seni biraz endişeli görüyorum yada buradan yalnış hissediyorum,doktor olumsuz bişeymi dedi,erken doğar gibisinden,bide 2.500 3500 kg arası doğan minikler ideal kabul ediliyormuş
kızlar bu arada ben herkese ayrı ayrı cevap yazıyorum çünkü toplu cevap yazmayı bilmiyorum
Neden bunca zaman sessiz kaldın ki.Bak biz ilk başlarda nasıldık şimdi nasıl olduk bir gün girmesek gözlerimiz birbirini arıyor arıyor acaba ne oldu diye.
Bak bugün yazmayı becerebildinbundan sonrada yaz sende öyle sessiz sessiz kalma bir köşede bakıyım bizim aramızda her zaman herkese yer var
Tamam tamam kaydım kenara merak etme sen....
Bugün gene aktif günündesin maşallah aman diyim çamaşır suyuna dikkat et.Şu son zamanlardada fazla eğilip kalkmamaya bak eşin haklı bak birde burda bizden fırça yeme.Yapabildiğin kadar yap kendini fazla hırpalamadan.Oğluşada yazık canım içeride çocuk iki kıvrım oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?