2011 Şubat Anneleri

hoşbuldum ,mavi ben sana dün cevap yazdım senden cevap alamadım,hatta bazen sana yazıyorum dönmüyosun bana hayırdır yoksa beni beğenmiyormusun:)

ahh aşkolsun sana bayılıyorum :))) canım ben cıkınca giriyosun sen ya dün yazdım okumaya zamanın kalmadan çıktın valla bende bundan şikayetçiyim zaten ayy bişey yazıyom kimse karşılık vermiyor :44:

hoşgeldin,Mirac çok güzel bir isim ağır geleceğini sanmıyorum,çok başka isimler var anlam itibariyle ağır,onlar daha sakıncalı bence mirac çok hoş olur,hayırlısı olsun[/QUOTE]

kızlar agır ısım demısken esıme yıldız falı gıbı boseyler bakan bırı demıskı OMER DORUK cok agır bı ısım ıns tasıyabılır

çağlayan inşallah söz dinler,senin haftan bizden ileride 36. haftadan sonra gelse sorun olmaz heralde,burada arkadaşlar yazmıştı 36 dan sonrası bebeğe pek fayda etmiyomuş,yani doğsada olurmuş,banada şubatın ilk haftası dendi ama bilmiyorum sanki ocak sonuna doğru gelecek bu cadı,meme kokusumu alıyolar ne:) biran önce asılıp emelim diye:)

hoşgeldin,Mirac çok güzel bir isim ağır geleceğini sanmıyorum,çok başka isimler var anlam itibariyle ağır,onlar daha sakıncalı bence mirac çok hoş olur,hayırlısı olsun

kızlar agır ısım demısken esıme yıldız falı gıbı boseyler bakan bırı demıskı OMER DORUK cok agır bı ısım ıns tasıyabılır[/QUOTE]

ya isim konusu da bi karmaşa ya insan ne koyacagına karar veremiyor her kafadan bi ses etkileniyosun ister istemez

cnm ben bu ilacı hamileliğimden önce bi kaç kere kullandım bi çeşit antibiyotik sanırım,idrar yolu enfeksiyonları için kullanılıyor yanlız.
suyu temizlesin die verildini ilk defa duydum:44:
dr a sorarım dicem de benm daha 2 haftam var kontrole
ama dediğim gbi inatçı idrar yolu enf. da kullanılıyo.
arkadaşına da çok geçmiş olsn cnm

hangi hastane acaba bu bana 2500tan balıyolar muayene olğum hastanede

selam kızlar ben geldiimm

ayy bi enerji geldi bana kalktım mutfağı topladım tezgaha çamaşır suyu döktümm çektim kapısını çıktım ordan banyoya gittim küvetin rengi değişmeye başlamış orayıda ovdum.ama orayı çamaır suyuyla yapamadım kokusu eğilince direk beni yamultur diye cifledim

o sırada eşim aradı napıon dedi böle böle yapıom dedim.bi fırçada o kaydı ben yaparım sen niye eğiliyon dedi.:18: oğlumuda deterjan kokularıyla rahatsız ediyon dedi haaaa beni düşünmüyo paşa oğlunu düşünüyo farketmedim diil amaaa ses etmedimm ohooo daha şimdiden pabucumuz dama atıldı bilem

ayy sonra oğluşumun emziğini biberonlarını kaynattım dezenfekte ettim artık onlarıda koyayım çantaya.eksiğim kalmadı çok şükür bi bi tane sütyen alıcam bir iki kilot bide atlet evdeki atletler kısa kalıyo uğraşmayayım orda.ondan sonra bittiiii...oğlumu bekliyor olacağız hazır ve nazır

mavi sana bişi sorçam.bu sulu han akşam kaça kadar açık biliyomusun

Geçen tvde bir programda izledim 37.haftadan önce doğan bebekleri zamanında doğmuş olarak saymıyorlarmış yani premetüre bebek deniyormuş.Gerçi dr.2.500kg doğsa yeter o zamandan sonra kendini çok çabuk toparlıyor bebek bir problem olmuyor dedi ama ben genede zamanında gelmesini istiyorum işte.

Teşekkür ederim arkadaşlar hepinize :) valla gün gün takip ettim sizleri atladığım sayfa yok yani ama ne biliim beceremem diye yazmadım galiba :)) Çok zor bir hamilelikti benim için kan pıhtılaşması var bende ve ilk bebeğim düşük oldu o yüzden 8 aydır günlük iğne oluyorum ve hamile kaldığım günden beri raporluyum evdeyim çok zor günler atlattım ama Allaha şükür geçti şimdi bebeğim çok iyi. Sadece hamilelikten kaynaklanan sıkıntılar var malum hepimizin yaşadığı sıkıntılar ama razıyım tabiki bebeğim iyi olsunda. Aylardır evde olduğum içinde hergün sizinleyim sessiz sessiz :) daha aktifleşebilmem için öğrenmem gereken çok şey var okumayı becerebiliyorumda başkada bişey anlamıyorum

canım bilmiyorum ama galiba 5-6 a kadar ancak açıktır diye düşünüyorum

hoşgeldin,Mirac çok güzel bir isim ağır geleceğini sanmıyorum,çok başka isimler var anlam itibariyle ağır,onlar daha sakıncalı bence mirac çok hoş olur,hayırlısı olsun

kızlar agır ısım demısken esıme yıldız falı gıbı boseyler bakan bırı demıskı OMER DORUK cok agır bı ısım ıns tasıyabılır[/QUOTE]

ömer ağır değil hatta bu gibi güzel isimlerin koyulması çok efdal,inşallah hz Ömer gibi adaletli olur,daha çok kaya,taş,can gibi isimler sakıncalı,Allahın bazı isimlerini koyanlar var onlar anlam itibariyle çok ağır,celil gibi,rahman gibi,bide anlamsız bişey ifade etmeyen isimler var onlarda çok saçma zaten,modernlik olsun diye değişik isimler koyanlar var.

keşke yazsaydın bunca zamandır canım bizde sıkıntılarını paylaşırdık hem...

olsun ama geç oldu güç olmasın bundan sonra yaz hep herkesin birileriyle konusmaya

ihtiyacı var

aaaa aramızda casus varmışşşş niye öyle diyorsun konuşmak için birşey bilmeye gerek yokki.bizde bilmiyoruz işte sora sora birbirimize öğreniyoruyz.bazen boş boş konuşuyoruz maksat kafa dağıtmak olsun.lütfennn öyle düşünme kenarda durma bakiimm gel şöyle yamacımıza yamacımıza çağlayan kay kız kenara arkadaşa yer aç yayılmışsınızz kız cağız gelemiyo baksana

kızlar agır ısım demısken esıme yıldız falı gıbı boseyler bakan bırı demıskı OMER DORUK cok agır bı ısım ıns tasıyabılır

ömer ağır değil hatta bu gibi güzel isimlerin koyulması çok efdal,inşallah hz Ömer gibi adaletli olur,daha çok kaya,taş,can gibi isimler sakıncalı,Allahın bazı isimlerini koyanlar var onlar anlam itibariyle çok ağır,celil gibi,rahman gibi,bide anlamsız bişey ifade etmeyen isimler var onlarda çok saçma zaten,modernlik olsun diye değişik isimler koyanlar var.[/QUOTE]

ben de ömer isminin çok ağır olduğunu ömer bebeklerin çok hastalandığı huysuz olduğunu duymuştum, hatta kayınvalidemin tarafından bi gelininin bebeğinin adı ömermiş de hep hastalanıyormuş adını değiştirmişler bebek hastalanmamaya başlamış.. tesadüf de olabilir tabii :}

inşallah hepsi zamanında gelir,çağlayan ben seni biraz endişeli görüyorum yada buradan yalnış hissediyorum,doktor olumsuz bişeymi dedi,erken doğar gibisinden,bide 2.500 3500 kg arası doğan minikler ideal kabul ediliyormuş

kızlar bu arada ben herkese ayrı ayrı cevap yazıyorum çünkü toplu cevap yazmayı bilmiyorum

Neden bunca zaman sessiz kaldın ki.Bak biz ilk başlarda nasıldık şimdi nasıl olduk bir gün girmesek gözlerimiz birbirini arıyor arıyor acaba ne oldu diye.
Bak bugün yazmayı becerebildin bundan sonrada yaz sende öyle sessiz sessiz kalma bir köşede bakıyım bizim aramızda her zaman herkese yer var

Tamam tamam kaydım kenara merak etme sen....
Bugün gene aktif günündesin maşallah aman diyim çamaşır suyuna dikkat et.Şu son zamanlardada fazla eğilip kalkmamaya bak eşin haklı bak birde burda bizden fırça yeme.Yapabildiğin kadar yap kendini fazla hırpalamadan.Oğluşada yazık canım içeride çocuk iki kıvrım oluyor

mrb arkadaşlar bende böyle ördek gibi 2ayda bikere bi çıkıp bi kayboluyorum ama bende takipteyim çok şey öğreniyorum sizden yarın kontrolum var geçmişleri okurken gördüm pelviks mi öyle bi ölçüm yapılıyomuş acaba nası oluyo nası bi kontrol vajinal mi ben 33+0 ım bugün

ben de ömer isminin çok ağır olduğunu ömer bebeklerin çok hastalandığı huysuz olduğunu duymuştum, hatta kayınvalidemin tarafından bi gelininin bebeğinin adı ömermiş de hep hastalanıyormuş adını değiştirmişler bebek hastalanmamaya başlamış.. tesadüf de olabilir tabii :}
[/QUOTE]

hurafe bunlar hurafe [zekeriya beyaz hoca] :)

harun ismi içinde şöyle diyolar,neymiş harun adında olan çocuklarda kekemelik oluyomuş,senin anlattığın kayınvalidenin tarafındaki o mevzuyu ben bir çok başka isimde aynısını duydum:) play back bunlar:)

Aslında o olumsuz birşey söylemedi.Geçen hafta benim bebişin hareketleri çok duruldu bazı zamanlar akşama kadar hareket etmedi.Dr.da beni nstye aldı haftada birde kontrole çağırdı bundan sonra takip altındasın dedi.Her sessizleştiğinde geliyorsun bakıyoruz dedi pazar günüde tekrardan hareket etmedi gittik acil'e ama dr.da sorun yok nstten güzel dedi.Ama hafta sonu tekrar gidicem işte.Yoksa herşey yolunda ama dr.hareketler yavaşladığı için kontrolleri öne çekti ya işte burdan biraz tedirginim işte ne olur ne olmaz diye bende korkuyorum

üüüüühüüüüü herkeş beni fırçalıyo bööööö :84: amaaann ayda yılda bir ovalayasım geldii oda yalandan iki sürttürdüm işteee dostlar alışverişte görsün şu sıralar pek gündüzleri dışarı çıkmıyorum yat yat uyuştummm

ya hakkaten bak nur yok iki gündür merak ettim hee dünden beri.du bi arayam ben onu nerelere kayboldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…