hangi hastane acaba bu bana 2500tan balıyolar muayene olğum hastanede
aaaa aramızda casus varmışşşşniye öyle diyorsun konuşmak için birşey bilmeye gerek yokki.bizde bilmiyoruz işte sora sora birbirimize öğreniyoruyz.bazen boş boş konuşuyoruz maksat kafa dağıtmak olsun.lütfennn öyle düşünme kenarda durma bakiimm gel şöyle yamacımıza yamacımıza çağlayan kay kız kenara arkadaşa yer aç yayılmışsınızz kız cağız gelemiyo baksana
üüüüühüüüüüherkeş beni fırçalıyo bööööö :84: amaaann ayda yılda bir ovalayasım geldii oda yalandan iki sürttürdüm işteee dostlar alışverişte görsün şu sıralar pek gündüzleri dışarı çıkmıyorum yat yat uyuştummm
ya hakkaten bak nur yok iki gündür merak ettim hee dünden beri.du bi arayam ben onu nerelere kayboldu
canım ben ankaradayım. balgatta akropol hastanesi.Nur_45 ile ben aynı yere gşdşyoruz hatta doktorlarımız aynı.
Aslında o olumsuz birşey söylemedi.Geçen hafta benim bebişin hareketleri çok duruldu bazı zamanlar akşama kadar hareket etmedi.Dr.da beni nstye aldı haftada birde kontrole çağırdı bundan sonra takip altındasın dedi.Her sessizleştiğinde geliyorsun bakıyoruz dedi pazar günüde tekrardan hareket etmedi gittik acil'e ama dr.da sorun yok nstten güzel dedi.Ama hafta sonu tekrar gidicem işte.Yoksa herşey yolunda ama dr.hareketler yavaşladığı için kontrolleri öne çekti ya işte burdan biraz tedirginim işte ne olur ne olmaz diye bende korkuyorum
violina linkte bişi gözükmüyor
ya kızlar port bebe nin içine kalın battaniyeye sarıpta mı koyacaz sığarmı öyle
bende çantamı hazırladım.birtek emzikle biberonu kaynatıp koyacam bebişime bide kendi çantamda hasta bezi eksik okadar.çok şükür bitti ihtiyaçlar hazırız
birde bişi sorucam bu hastane çıkışları 5li olan varya onun için çıtçıtlı badi falan giydiriliyormu.
banyo yaptım ferahladım bende.hakikaten artık küvete sığmıyorum pöff zor geliyor resmen.birde bir ara gözümün önünden bişiler uçuştu böle parlak parlak nooluyoruz yaa dedim
bide sanki benim karnım göğsüm minicik minicik kabarmış gibi bir ara çok kaşındı.fısıramış gibi sanki neden olduki aceba
evdede zaman geçmiyoki. Hemen heemen herşeyi tammaldık yapacak bişey kalmadı beklemkten başka. Canım sıkılıyor yaa.
ömer ağır değil hatta bu gibi güzel isimlerin koyulması çok efdal,inşallah hz Ömer gibi adaletli olur,daha çok kaya,taş,can gibi isimler sakıncalı,Allahın bazı isimlerini koyanlar var onlar anlam itibariyle çok ağır,celil gibi,rahman gibi,bide anlamsız bişey ifade etmeyen isimler var onlarda çok saçma zaten,modernlik olsun diye değişik isimler koyanlar var.
uyuyor olmasın,bazen çok hareketli olup bazen durulabiliyolar,geçenlerde forumda konuşuldu bu durum,30. haftalardan sonra herkesin bebeği biraz daha az hareket eder olmaya başlamış,bana msj falanda geliyor gebelik hakkında,oradada bu dönemler hareketsiz kalmaları normal diyor,tabiki bu hareketsizlikten kasıt hepten durması değilde azalma olarak açıklamışlar,benimkide çok hareketliydi hatta bu doğduğunda hiç uyumicakmı diyodum,şimdilerde horul horul uyuyor,uyandığında fırlamalık yapmaya devam ediyor:) yok be korkma bişeycik olmaz,senin haftan ilerlemiş haftada bir çağırması normal bende 2 haftada bir gidicem artık,sonlara yaklaşıyoruz içini ferah tut
uyuyor olmasın,bazen çok hareketli olup bazen durulabiliyolar,geçenlerde forumda konuşuldu bu durum,30. haftalardan sonra herkesin bebeği biraz daha az hareket eder olmaya başlamış,bana msj falanda geliyor gebelik hakkında,oradada bu dönemler hareketsiz kalmaları normal diyor,tabiki bu hareketsizlikten kasıt hepten durması değilde azalma olarak açıklamışlar,benimkide çok hareketliydi hatta bu doğduğunda hiç uyumicakmı diyodum,şimdilerde horul horul uyuyor,uyandığında fırlamalık yapmaya devam ediyor:) yok be korkma bişeycik olmaz,senin haftan ilerlemiş haftada bir çağırması normal bende 2 haftada bir gidicem artık,sonlara yaklaşıyoruz içini ferah tut
aaaa çok ilginç aynı iki şey bende de oldu !!! Neden acaba?
geçen gün komşumla konuşuyoduk işte çok hareketli akşamları beni uyutmuyo falan dedim.onun akrbası varmış onunkide çok sakinmiş hamileyken hareket etmiyomuş saat çalıyomuş karnında müzik sesini falan açıyormuş kıppırdamıyomuş öyle çok.doğuncada öyle sakin uslu bir bebek olmuş.daha ordan belli yani bunlar demişti.
bu teoriye bakılırsaaaa benim oğlan beni epeyy uğraştırcak gibii
mrb arkadaşlar bende böyle ördek gibi 2ayda bikere bi çıkıp bi kayboluyorum ama bende takipteyim çok şey öğreniyorum sizdenyarın kontrolum var geçmişleri okurken gördüm pelviks mi öyle bi ölçüm yapılıyomuş acaba nası oluyo nası bi kontrol vajinal mi ben 33+0 ım bugün
evdede zaman geçmiyoki. Hemen heemen herşeyi tammaldık yapacak bişey kalmadı beklemkten başka. Canım sıkılıyor yaa.
Bana 40dk geçmesin böyle zamanlarda dedi helede son aylarda daha dikkatli olucaz dedi.Yoksa ben uyuduğu zamanları anlayabiliyorum mesela azçok ama o bana öyle diyince tedirgin oldum pazar günüde 3-4 saat tık olmayınca merak edip gittim.
canm karından da yapılıyo yanlız sıkışık olman lazım.
ama yine de vajinal ölçüm en doğru sonucu veriyo.
benm 2 türlü de ölçüldü,vajinal doğrusuymuş..
ama vajinal olan da canm fln acımadı yani,korkulck bişi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?