2011 Şubat Anneleri

Allah sağlıklı bir şekilde yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin..2010 Temmuz annesiyim bende şöle bir bakmak istedim,umarım hepinizin iyi gidiyordur hamileliği...Sevgiler..

sağolun kızlar valla bende şimdi önceden yazsaymışım diyorum kendime. Bilmiyorum dediğim şey forumla ilgili nasıl yazılır nerden ne yapılır anlamam hiç bu işlerden yani ama gebelik çizelgemi eklemeyi başarmışım galiba. bundan sonra bol bol konuşuruz zaten akşama kadar sıkıntıdan patlıyorum :)

Amaaaa sende hakkettin bugün baksana birsürü iş yapmışsın üstüne birde çamaşır suyuyla tezgahı bırakıp çıkmışsın

Ara canım ara kızların hiç birini boş bırakmaya gelmiycek bu ara yoksa arada merhaba bizde doğurduk diye çıkıp gelivericekler :))

uyuyor olmasın,bazen çok hareketli olup bazen durulabiliyolar,geçenlerde forumda konuşuldu bu durum,30. haftalardan sonra herkesin bebeği biraz daha az hareket eder olmaya başlamış,bana msj falanda geliyor gebelik hakkında,oradada bu dönemler hareketsiz kalmaları normal diyor,tabiki bu hareketsizlikten kasıt hepten durması değilde azalma olarak açıklamışlar,benimkide çok hareketliydi hatta bu doğduğunda hiç uyumicakmı diyodum,şimdilerde horul horul uyuyor,uyandığında fırlamalık yapmaya devam ediyor:) yok be korkma bişeycik olmaz,senin haftan ilerlemiş haftada bir çağırması normal bende 2 haftada bir gidicem artık,sonlara yaklaşıyoruz içini ferah tut

aaaa çok ilginç aynı iki şey bende de oldu !!! Neden acaba?

ben de ömer isminin çok ağır olduğunu ömer bebeklerin çok hastalandığı huysuz olduğunu duymuştum, hatta kayınvalidemin tarafından bi gelininin bebeğinin adı ömermiş de hep hastalanıyormuş adını değiştirmişler bebek hastalanmamaya başlamış.. tesadüf de olabilir tabii :}
[/QUOTE]

yaa oyle demeyın kızlar ya korktum zaten adamda oyle deyınce
zar zor bır ısım begendık sımdı ıcıme sınmısken korkularla degıstırmek ıstemıyorum ıns adıyla yasar saglıkla mutlulukla huzurla bebegım

geçen gün komşumla konuşuyoduk işte çok hareketli akşamları beni uyutmuyo falan dedim.onun akrbası varmış onunkide çok sakinmiş hamileyken hareket etmiyomuş saat çalıyomuş karnında müzik sesini falan açıyormuş kıppırdamıyomuş öyle çok.doğuncada öyle sakin uslu bir bebek olmuş.daha ordan belli yani bunlar demişti.

bu teoriye bakılırsaaaa benim oğlan beni epeyy uğraştırcak gibii

Bana 40dk geçmesin böyle zamanlarda dedi helede son aylarda daha dikkatli olucaz dedi.Yoksa ben uyuduğu zamanları anlayabiliyorum mesela azçok ama o bana öyle diyince tedirgin oldum pazar günüde 3-4 saat tık olmayınca merak edip gittim.

aaaa çok ilginç aynı iki şey bende de oldu !!! Neden acaba?

sendede olduysa normal ozaman acaba bi ara çok kat giyiyodum terliyodum ondanmı fısıradım dedim.banyoda olanda tansiyondan heralde.eğil doğrul bide küvette duşakabinin içinde ne kadarda dikkat etsem sıcakmı oldu ne olduysa ondan olabilir diye düşündüm

hmmm o zaman benim kızçem bu durumda yarı hareketli yarı durgun olacak çünkü uyandığı zaman durdaramıyorum ben onu çok gezinip çok tekmeliyor beni

canm karından da yapılıyo yanlız sıkışık olman lazım.
ama yine de vajinal ölçüm en doğru sonucu veriyo.
benm 2 türlü de ölçüldü,vajinal doğrusuymuş..
ama vajinal olan da canm fln acımadı yani,korkulck bişi yok

nuru aradım ama telefonu kapalı :102:

bende mesaj attım açınca rapor gelir nasılsa diyee.bahh merak ettim şimdi 2 gün oldu bugünle

çağlayan senin doktor hafiften panik atak bence,inceden ürkütmüş seni,Allahın izniyle hiiiç bişey olmaz

seda eğer o teori doğruysa hapı yuttuk desene,bu veletler yiyip bitirecek bizi:)

ne için peki bu neyin ölçümü herkese yapılıyo mu bu haftalarda mı yapılıyo ölçüm sonucu nası normal sayılıyo kendime engel olamıyorum korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…