çağlayan senin doktor hafiften panik atak bence,inceden ürkütmüş seni,Allahın izniyle hiiiç bişey olmaz
seda eğer o teori doğruysa hapı yuttuk desene,bu veletler yiyip bitirecek bizi:)
:)) panik atak değil aslında ama onuda böyle ben yapıyorum galiba artık birşey olduğunda ordayım
artık hayırlısı olsun çokta kafama takmak istemiyorum zamanında gelsinler inş.tüm bebişlerimiz
ne için peki bu neyin ölçümü herkese yapılıyo mu bu haftalarda mı yapılıyo ölçüm sonucu nası normal sayılıyo kendime engel olamıyorum korkuyorum
ya işte serviks ne kadar kısalırsa doğum o kadar yaklaşıyo,önce serviks kısalıyo(normal uzunluğu 4 cm sayılıyo,2.5 cm nin altına düşünce istirahat verilmişti bna ama o zaman daha 25-26 haftalıktım,şimdi daha kısa olması normal sayılıyo olabilir.)serviks kısaldıktan ve tamamen silindikten yani 0 cmye düştükten sonra da açılma başlıyo..
daha önceki sayfalarda arkadaşlar eklemişti sanırım ayrıntılı şekilli fln bi açıklama var.
belli bi haftası yok ölçümün yapılması için sanırım dediğim gbi bana 25-26 haftalarda yapılmıştı.
bence sen kızını çok özlüyosun numaradan doktoru telaşlandırıp hafiften psikopata bağlattın,oda tamammm teslim oluyorum her hafta gel dedi sana,her hafta gidip kızınla özlem giderecen dimiiiii
caglayan cıcek sen kacıncı haftaya kadar daha calısıcaksın benım ?
32. hafta cuma gunu dlolucak raporumu gıdıp actırcam dogum subat sonu gıbı gorunuyor ama ben subat bası ızne ayrılayım dıyorum
Kızlar bu arada bişey söylim size belki benimle aynı durumda olanlar vardır,benim gebeliğimde göğüslerime lekeler düştü,kahverengi çil gibi lekeler oluştu 2 göğsümdede,çok üzüldüm her gördüğümde moralim bozuluyor,dün doktora söyledim baktı geçicek dedi,doğumdan sonra kaybolup gideceğini söyledi
Kızlar bu arada bişey söylim size belki benimle aynı durumda olanlar vardır,benim gebeliğimde göğüslerime lekeler düştü,kahverengi çil gibi lekeler oluştu 2 göğsümdede,çok üzüldüm her gördüğümde moralim bozuluyor,dün doktora söyledim baktı geçicek dedi,doğumdan sonra kaybolup gideceğini söyledi
Selam şubat anneleri
Sizde şişlikler oldumu acaba ?
Benim el ve ayaklarım şişmeye başladı artık
evet ama nasıl anladın bak benim böyle düşündüğümü dr.benden bıkmış olacakki gel yeter dedi kesin
37.hafta benim 15 ocakta bitiyor o zamana kadar birşey olmazsa buralardayım.İnş. doğumda zaten 9 şubat dedi dr ama sürekli değişti için kesin birşey yok şimdilik.
37.haftan senin ne zaman doluyor
Bu hamilelikte normal birşeymiş karın bölgesindede tam ortasından başlayan bir siyah çizgi olabiliyormuş ama bende olmadı.Gögüste olduğu gibi yüzdede olabiliyormuş maske gibi benek benek lekeler ama doğumdan sonra ortadan kalkıyormuş hepsi kalıcı birşey değilmiş yani.
Çok fazla tuzlu şeyler tükkettiğindede olur.Benim öyle oluyor bir gün tuzluyu fazla kaçırıyım ikinci gün vucudum ödem yapıyor bol bol su tüketmeye çalış.
Ben takmıyorum bikaç haftadır alyansımı,
Günde 3-4 lt su içiyorum halbu ki
Niye bukadar şişti anlamadım.
Ben takmıyorum bikaç haftadır alyansımı,
Günde 3-4 lt su içiyorum halbu ki
Niye bukadar şişti anlamadım.
bende yüzüme düşer diye çok korkuyorum.büyük ablamda oldu seneler geçti hala var maske gibi yüzünde.daha bişi olmadı inşallahda olmaz
Benim göbek deliğimin hizasında oluştu siyah çizgi
Bazen olabiliyomuş. Hatta deneyimli ebeler haftasını o çizgiden biliyomuş
Tuzda tüketmiyorum çok ama, turşu yediğim oluyo bazen belki ondandır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?