2011 Şubat Anneleri

Benim göbek deliğimin hizasında oluştu siyah çizgi
Bazen olabiliyomuş. Hatta deneyimli ebeler haftasını o çizgiden biliyomuş
Tuzda tüketmiyorum çok ama, turşu yediğim oluyo bazen belki ondandır.

Turşudandır kesin,turşu şişirir onda olan tuz nede var,bende turşu alerji yapıyor çok fazla tüketme zaten hamilelikte iyi değil

subatın ılk haftasıda benım doluyor tabıı ozamana kadar nasıl dayanırım hıc bılmıyorum

çok zor olacağı kesin kendimden biliyorum çünkü geçen hafta izin alıp gittim ya resmen dünya varmış dedim şimdi kafamda rahat bedenimde dinlenik ama bu tempoya daha ne kadar dayanırım bende bilmiyorum ama izin alma gibi birşey şansın varsa değerlendir derim

Benim göbek deliğimin hizasında oluştu siyah çizgi
Bazen olabiliyomuş. Hatta deneyimli ebeler haftasını o çizgiden biliyomuş
Tuzda tüketmiyorum çok ama, turşu yediğim oluyo bazen belki ondandır.

Evet onu bende duymuştum ebeler bakıp biliyormuş diye.
Turşudandır kesin ilk zamanlar bende çok yiyordum turşuyu zorla bıraktırdı annem.Şimdi çok nadir yiyorum.

Ayyy yerim ben onun o ellerini minicik minicikkkk bizim kız her dr.gittiğimizde uyuyor nedense bir göstermiyor kendini güzelce bizlere meraktan çatlatıcak bizi.
Toplamda kaç kg aldın ki dr.sana kızdı bu kadar

Bazen hususi turşu istiyor canım
Ama engel olim kendime bari
Sürekli hareket ediyorum, suda çok içiyorum aslında
Belki turşuyu kesersem iner biraz.
Bu arada hastane için çanta hazırlanırken neler konduğuna dair bi fikriniz varmı kızlar

hahhaa:)) aklıma ne geldi,eğer ben doğum esnasında sancı içerisinde terimi saçımla silmeye kalkışırsam saçlarımın arasında boğulurum kesin:) aşırı uzunn kalın telli gür,ayy düşüncesi bile bunalttı:)

Selam şubat anneleri
Sizde şişlikler oldumu acaba ?
Benim el ve ayaklarım şişmeye başladı artık

şişlik değilde galiba kilo aldığım için ayakkabılarım dar gelmeye başladı biraz, alyansımda olmuyo benim genelde ayakta çok durduğumda şişiyo elim ayağım yatıp dinlenirsem şişliğim olmuyo ama tuzlu yeme alışkanlığım yoktur hiç onun için farkedilir bi şişliğim yok şükür.

ben bunu burda okuduktan sonra dra sordum ctesı gunu bız zaten ultrasondan bakıyoruz gereklı gorursek detaya ınıyoruz dedı bana herkeste olculuyor muayenede ama rısk yoksa soylemıyorlar sanırım

galiba öyle cnm.
benm o kontrolde başı aşşada gbi geldi bna demişti dr. ama sıkışık değildm ölçemedi ertesi gn hastanede ölçmüştü.
sonrada bida ölçmedi.
ama hala başı aşşada gbi dio anlamadım nie... ölçümlerde en sonunda normal çıkmıştı halbuki:44: ben de pek takmıorum zaten

farkındayım hele mapuci ile çağlayan hiç susmuo diimi yav bırakın birazda biz konuşalım alla alla yaa

muhabbet etmek istiyorum zaten yemişim pideleri varil gibi çökmüşüm koltuğa en azından biraz kafa dağıtıyorum:) konuşun uleyyyn tutanmı var halla halla

çağlayan bunlar gelip yazılanları okuyolar bişey yazmıyolar biz yazınca geveze oluyoruz ha:)))

farkındayım hele mapuci ile çağlayan hiç susmuo diimi yav bırakın birazda biz konuşalım alla alla yaa

aaa tamam küstüm konuşmuyorum artık

Turşuyu kes bence sen bir an önce

senimi kıskancam sevsinleer

Evet canım beni kıskanıcan küstüm seninle işte küstümm küstüm küstüm

2 adet gecelik
1 adet terlik
1 adet havlu
1 adet yelek
3 adet anne külodu
1 adet sütyen
1 adet atlet
1 paket ped
2 adet çorap
1 adet patik
10 adet gögüs pedi
benim hastane cantamda bunlar var şimdilik eksiklerimi tamamlamam lazım az kaldı

hööyytt kavga etmeyin bakimmmm kardeş kardeş konuşun ben hepicinizi dinlerimm

teker teker gelinnnnn

aaa tamam küstüm konuşmuyorum artık

Turşuyu kes bence sen bir an önce

Evet canım beni kıskanıcan küstüm seninle işte küstümm küstüm küstüm

gevezesiniz kabul ediin

başı aşağıda derken doğum pozisyonundan mı bahsediyo

ayyy kızlar bu arada pazar gnü bir gezdim bir gezdm ki sormayın gtsn
sabah 9 bçkta snavm vardı zaten 8 gbi kalktm snav 12bçkta bitti,snra arkadaşlara gttik az oturduk orda snra hep beraber çıtık bucada 7göller die bi yer varmış gidelim ddk,oraya gttik ama beğenmedim ben pek bişi yok,yapay göletler işte,bi de bakımsız kalmış.
sonra bucanın içine indik kilisenin önünden geçerken hadi gezelim fln dediler olur ddm bende,tam da noel günüydü ya 26sı kutlama varmış,isnın doğumu kutlanıomuş ayine girdik
saat 4 te başlıomş biz ordan geçerken de tam 4tü saat tesadüfe bak
biz de ddk bizim oğlan mesih olcak heralde,o da durmuo karnımda millet ilahi söyledikçe benmki halay çekio içerde
bi saat fln durduk çıktık snra ordan incir altına gittik yemek yedik,başka bi yere gittik çay içtik snra arkadaşları evlerine bırakıp gece uşağa döndük
hepimizin pestili çıktı yorgunluktan
bi gün öncede kemeraltına inmiştik bu arada barış bebeye mina bebeye fln baktk,ama ben bi ay önce fln kemeraltnda başka küçük bi mağazadan yapmştm alışverişimi ve benm alışveriş yaptğm yer daha uygundu orlardan
ne çok anlattım ya çenem düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…