Benim göbek deliğimin hizasında oluştu siyah çizgi
Bazen olabiliyomuş. Hatta deneyimli ebeler haftasını o çizgiden biliyomuş
Tuzda tüketmiyorum çok ama, turşu yediğim oluyo bazen belki ondandır.
cır cır cırbi susmadınız gitti ne bu hız kızlaar
subatın ılk haftasıda benım doluyor tabıı ozamana kadar nasıl dayanırım hıc bılmıyorum
Benim göbek deliğimin hizasında oluştu siyah çizgi
Bazen olabiliyomuş. Hatta deneyimli ebeler haftasını o çizgiden biliyomuş
Tuzda tüketmiyorum çok ama, turşu yediğim oluyo bazen belki ondandır.
kızlar selam.dün kontrolümüz vardı .kızım büyümüş.ellerini yumruuk yapmış çok tatlıydı maşalah.bu kontrolde dr kiloma taktı.2 haftada 2,5kilo almışım.2 hafta sonra görüştüğümüzde sadece 1 kilo al dedi.nasıl yapacam bilmiom.dewamlı bir şeyler yemek istiyorum.dr dedim gülüyor.sofradan kalktığımda bile acaba ne yesem daha diye düşünüyorum.karnımın aç olmasınada gerek yok yani bişeyler yemem için.amaann sıkıntıya girdim.
neyse benden bu kadar herkese byee
cır cır cırbi susmadınız gitti ne bu hız kızlaar
he yaaa hep bunlarrr.beni konuşturmuyolar hep kendileri konuşuyorlar
bazı hamilelerde olur şişme ben alyansımı coktan cıkardım ellerim ayaklarım şişiyor ara ara tuzu kes canım
lekelenmede herkeste olmaz benim göbegimde o kahverengi cizgi var mesela
yüzünde leke çıkanlar varsa dogum sırasında sancı cekerken saçlarınızla yüzünüzün terini silin leke
kalmıyor ben bunu tecrübelilerden duydum
Selam şubat anneleri
Sizde şişlikler oldumu acaba ?
Benim el ve ayaklarım şişmeye başladı artık
ben bunu burda okuduktan sonra dra sordum ctesı gunu bız zaten ultrasondan bakıyoruz gereklı gorursek detaya ınıyoruz dedı bana herkeste olculuyor muayenede ama rısk yoksa soylemıyorlar sanırım
Kıskanma kıskanma gel sende katıl aramıza uykucu
Bazen hususi turşu istiyor canım
Ama engel olim kendime bari
Sürekli hareket ediyorum, suda çok içiyorum aslında
Belki turşuyu kesersem iner biraz.
Bu arada hastane için çanta hazırlanırken neler konduğuna dair bi fikriniz varmı kızlar
farkındayım hele mapuci ile çağlayanhiç susmuo diimi yav bırakın birazda biz konuşalım alla alla yaa
farkındayım hele mapuci ile çağlayanhiç susmuo diimi yav bırakın birazda biz konuşalım alla alla yaa
Bazen hususi turşu istiyor canım
Ama engel olim kendime bari
Sürekli hareket ediyorum, suda çok içiyorum aslında
Belki turşuyu kesersem iner biraz.
Bu arada hastane için çanta hazırlanırken neler konduğuna dair bi fikriniz varmı kızlar
senimi kıskancam sevsinleer
muhabbet etmek istiyorumzaten yemişim pideleri varil gibi çökmüşüm koltuğa en azından biraz kafa dağıtıyorum:) konuşun uleyyyn tutanmı var halla halla
çağlayan bunlar gelip yazılanları okuyolar bişey yazmıyolar biz yazınca geveze oluyoruz ha:)))
aaa tamam küstüm konuşmuyorum artık
Turşuyu kes bence sen bir an önce
Evet canım beni kıskanıcanküstüm seninle işte küstümm küstüm küstüm
galiba öyle cnm.
benm o kontrolde başı aşşada gbi geldi bna demişti dr. ama sıkışık değildm ölçemedi ertesi gn hastanede ölçmüştü.
sonrada bida ölçmedi.
ama hala başı aşşada gbi dio anlamadım nie... ölçümlerde en sonunda normal çıkmıştı halbuki:44: ben de pek takmıorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?