2011 Şubat Anneleri

kız olması gerekende o başı aşağıda olcakki doğum olsun

başı aşağıda derken doğum pozisyonundan mı bahsediyo

doğum pozisyonundan ziyade başının servikse girmesinden(serviksi kısaltmasından) bahsediyo sanırım cnm. yoksa başı herhangi bi zamanda aşada olabilir yani benm o hafatm için öyleydi..

seviil bir an önce doğda annen çocukluktan anneliğe geçisş yapsın

Sensin çocuk....

Gelip muhabbete katılsana uzaktan uzaktan izlemek yerine ahhh ahhh senin bu oğluş doğsunda görücem ben seni.Bana bu yaptıklarının acısını yiğenim çıkartacak senden hiç merak etme

cnm dr un bahsettiği kanala grmek gbi bişeydi sanırım. Bi de haftam çok küçüktü o zaman daha 25 26 gbi bişiyidi,korktu o da o yüzden erken doğumdan

geçen kontrole kadar birgün bebeğimi aynı pozisyonda yakalıyamadı dr ya bi sefer kafa kaburgada bisefer aşağıda bi sefer sağda anlıcağın sancın olmadıkça önemsiz bunlar

kızlar birşey sorcam ama utanıyorum doktora soramadım size sorayım barii. kocişlerle ilişkiye devam mı yoksa ara verdiniz mi? :26:

sensin çocuk....

Gelip muhabbete katılsana uzaktan uzaktan izlemek yerine ahhh ahhh senin bu oğluş doğsunda görücem ben seni.bana bu yaptıklarının acısını yiğenim çıkartacak senden hiç merak etme
Benim oğluşum akıllı olcak taammı

ben zaten gevezeyim canım bunu inkar etmiyorum ki . Bugün siteden çıktın mı diye sorsana hiç çıkmadım bir hafta evde durmuşum durmuşum içimdekileri dökmem gerek yoksa çatlarım sus sus nereye kadar

ne demişler içinde bırakma kurt yapar

geçen kontrole kadar birgün bebeğimi aynı pozisyonda yakalıyamadı dr ya bi sefer kafa kaburgada bisefer aşağıda bi sefer sağda anlıcağın sancın olmadıkça önemsiz bunlar

amannn takmıorum zaten bi sıkıntı olsa ben hissederdim
pek de bilmişim sanki tıp okudum
ama gerçekten kafama takıp stres yapmıorm hiç,hem dier dr.um normal dio zaten

kızlar birşey sorcam ama utanıyorum doktora soramadım size sorayım barii. kocişlerle ilişkiye devam mı yoksa ara verdiniz mi? :26:

Eskisi kadar sık olmasada haftada bir falan oluyor canım.Yazık onlarada dimi.dr.bana herhangi birşey olmadığı sürece devam edebilirsiniz demişti.Hani suyun gelmesi kanama olmaması dışında

Benim oğluşum akıllı olcak taammı

ne demişler içinde bırakma kurt yapar

Hııı görücez bakalım doğsunda

Bu konuda ne kadar dertliymiş herkes yaaa.birinin sormasını bekliyormuşuz vallahi :))

Ama bu konuda en büyük sıkıntıyı eşlerimiz çekiyor galiba ilk 3 yasaktı zaten ne olur ne olmaz diye şimdide son ay yasak doğumdan sonrada bir kırkı çıkana kadar mecbur bekliycekler...

Ayyy yerim ben onun o ellerini minicik minicikkkk bizim kız her dr.gittiğimizde uyuyor nedense bir göstermiyor kendini güzelce bizlere meraktan çatlatıcak bizi.
Toplamda kaç kg aldın ki dr.sana kızdı bu kadar[/QUOTE]

kilo işim karıştı aslında.hamile kalmadan önce 57 kilodaydım.3 ay spor diyet derken 54 düştüm ve hamile oldugumu öğrendim.3 ay blantılarım oldu 52 kiloya kadar indim.4.aydan sonra kilo almaya baladım.33.haftadayım ve 68 kiloyum.yani 13 kilo falan almış oluyrum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…