galiba öyle cnm.
Benm o kontrolde başı aşşada gbi geldi bna demişti dr. Ama sıkışık değildm ölçemedi ertesi gn hastanede ölçmüştü.
Sonrada bida ölçmedi.
Ama hala başı aşşada gbi dio anlamadım nie... ölçümlerde en sonunda normal çıkmıştı halbuki:44: Ben de pek takmıorum zaten
başı aşağıda derken doğum pozisyonundan mı bahsediyo
gevezesiniz kabul ediin
ben esrayaaaa küstüm işte küstümmmm
kız olması gerekende o başı aşağıda olcakki doğum olsun
ben balık burcuyum gevezeliğim tescilli o kesinn:)
seviil bir an önce doğda annen çocukluktan anneliğe geçisş yapsın
cnm dr un bahsettiği kanala grmek gbi bişeydi sanırım. Bi de haftam çok küçüktü o zaman daha 25 26 gbi bişiyidi,korktu o da o yüzden erken doğumdan
çağlayan duy bak millet kabullenio sende kabullen
sensin çocuk....
Gelip muhabbete katılsana uzaktan uzaktan izlemek yerine ahhh ahhh senin bu oğluş doğsunda görücem ben seni.bana bu yaptıklarının acısını yiğenim çıkartacak senden hiç merak etme
ben zaten gevezeyim canım bunu inkar etmiyorum ki. Bugün siteden çıktın mı diye sorsana hiç çıkmadım bir hafta evde durmuşum durmuşum içimdekileri dökmem gerek yoksa çatlarım sus sus nereye kadar
kızlar birşey sorcam ama utanıyorumDoktora soramadım size sorayım barii. Kocişlerle ilişkiye devam mı yoksa ara verdiniz mi? :26:
geçen kontrole kadar birgün bebeğimi aynı pozisyonda yakalıyamadı dr ya bi sefer kafa kaburgada bisefer aşağıda bi sefer sağda anlıcağın sancın olmadıkça önemsiz bunlar
kızlar birşey sorcam ama utanıyorumdoktora soramadım size sorayım barii. kocişlerle ilişkiye devam mı yoksa ara verdiniz mi? :26:
kızlar birşey sorcam ama utanıyorumdoktora soramadım size sorayım barii. kocişlerle ilişkiye devam mı yoksa ara verdiniz mi? :26:
Benim oğluşum akıllı olcak taammı
ne demişler içinde bırakma kurt yapar
valla 30 lu haftalara geçtiğimizden beri kardeş kardeş uyuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?